160
Ye Olde
-
#120 koszi az infot, szerintem ha kesz lesz a hun verzio, nosztalgiazaskeppen ujra vegignyomom -
#119 letoltheto ingyen innét?
http://adventuregames.atw.hu/ -
#118 a játék forditása 30%-on áll, mesokára kész lesz, ha érdekel vkit. -
#117 az oldalamról le lehet szedni, sajna SMSWeb. -
#116 hát én erre gondoltam, de az most sem megy nekem: http://oldgames.bgbest.net
megváltozott a címe? -
polux #115 g=d -
polux #114 Tévegsz! Működik... -
#113 szerintem torrenten is van ilyen. valami 20 LucasArts játék, egyben. pár giga -
#112 Lucasarts Collection 1.1 - Sam & Max - Full Throttle - Day Of The Tentacle - Monkey Island 1 Et 2 Indiana Jones 3 4.iso
DC++-rol ket nap alatt lejott, egy a gaz, hogy francia benne a szoveg ellenben egy cd-n itt az osszes jo kalandjatek... -
#111 én valami retrogames site-ról szedtem le a teljes cd-st, de szerintem az már nem mükszik. körbenézek, ha látok valahol szólok.. -
#110 torrentes link is jó lenne !!!!
-
#109 sziasztok!
tudnátok vmi linket ,ahonnan le lehet szedni a gammát (DC++ -on kívül) ????
köszi -
#108 dott2?
kerlek, akkor elmondom a jatek eredeti cimet:
maniac mansion 2: day of the tentacle
persze elegge kulonvalt a dolog, szal mindenki igy ismeri. elofordulhat hogy dott2 lesz a neve, amugy leszuloben van. a teljes cds verziokat dott, sam&max, the dig, dc++-rol lehet leszedni. sam&max-el kb 3 honapot tököltem, mert nem volt slot. de megerte
ajanlom esetlek a StrondDC klienst, illetve a koli es matrix hubokat. van egy-ket fan arrafele.
sok sikert. -
#107 Lesz/Vanmár Day Of The Tentacle 2 ???
Honnan lehet letölteni a CD-set? (Itt a linkek nem működnek...) -
#106 Megoldottam. A SCUMM progival (amivel pont ma vittem vegig a csodalatos Beneath A Steel Sky gamat) azonnal es gond nelkul elindult XP allat :) -
#105 Irtam privit... -
davos80 #104 , csak 7-8 próbálkozás után. -
davos80 #103 Az már az atw sara. Amúgy én meg nem tudok belépni az ftp-m re, csak 7-8 próbálkozás. Az is atw. -
#102 En nem tudom hogy mivan de hirtelen megalt a letoltes es asozngya hibas azonosito :( -
davos80 #101 Na, itt van, akinek kell. Összesen 325 MB. -
#100 Nekem ugye van egy majd 10 MB-os verzióm is, amit most megnéztem és van alatta zene. Viszont azt nem tudom, hogy volt-e egyáltalán alatt vmikor beszédhang is... -
davos80 #99 Nemtom. -
#98 Egy kérdés... csak zenei alábetét van alatta vagy van benne beszéd is? -
davos80 #97 Nem, csak a kép volt az. -
#96 Ezt akartam írni én is hajnali 2 körül, csak már annyira kóma voltam, hogy Mehet helyett Vissza gombra léptem... :-)
Csak annyit akartam írni én is, hogy Maniac Mansion és DOTT bár sok közük nincs egymáshoz, mégis a folytatása. :-)) No mind1... Lényeg, hogy mindkettő játék jóra sikeredett. -
#95 Bazz! Amit nekem fetoltesz ugye nem nemet?!?!? -
soliol #94 Hello!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu -
#93 marmint a cimekre gondolok,szoval focim-focim,alcim-alcim.Szoval Monkey Island 3: Curse of the Monkey Island es Maniac Manson 2: Day of the tentacle -
#92 Nem. A maniac mansion olyan mint pl Monkey Island,es Day of the tentacle pedig pl Curse of Monkey Island.
szoval Maniac Manson 2(asszem): Day of the tentacle -
davos80 #91 Maniac Mansion : The Day Of Tentacle. Bizonyíték -
davos80 #90 Itt
van hozzá borító. -
#89 -
davos80 #88 Most kezdtem, mert tegnap kidőltem tízkor a meló miatt.
Kb. 5H, türelem. -
#87 Huu hat nem tudtad meg felpakolni ?:( -
#86 Csinaltam es kudtem is privit! -
davos80 #85 Na figyu, ha mindenképpen az én 1 CD-sem kell, feltolom mondjuk az atw-re, csak csinálj tárhelyet, vagy adj belépőkódot.
MSN-nt nem ismerem. -
#84 Hat... en irtam nektek privi... pls valaszojatok! -
davos80 #83 Mind1, a Day of the Tentacle megvan. -
#82 Ha van ICQ-d, akkor átküldhetem neked (9MB). Chello+-om van szóval nem lehet gond a sebességgel -
#81 A Maniac Mansion meg a Day of the Tentacle két külön játék