Alien5?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eye-scream
Tudom de azt a gubózást amiatt csinálta. A szerelõ pasast fölzabálta, a kapitányt meg bebábozta az elsõ kikelõ arcmászó számára(elõrelátó a drága ;))
Amúgy meg vannak királynõ embriót szállító arcmászók, de ha épp egy sincs a közelben akkor egy harcos kénytelen magára vállalni a nemes feladatot :)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Lynx_TWL
olvasd el mégeccer, hogy mit vágtam be:)
a csávó holttestérõl van szó, nem arról, hogy ripli mellett bújt meg a gecó:D

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
100:9
"legyártanak" az alienek sok harcost, és akkor lekerül egy drone, amibõl királynõ lesz, a sok alien harcos, meg otohn a tvbõl nézi hogy hogy halad a srác,és örülnke vala, és isszák az aliensört:D

๏̯͡๏﴿

Eye-scream
Nem, csak ott akart királynõvé változni, de a szemét Kripley megölte szegényt...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Lynx_TWL
én elolvastam ezt a leírást, és eben az állt, hogy 3 királynõ van, és 5-600 ezer harcos, és készülnke a föld inváziójára.....
a predatoroknak ehhez semmi közük:D

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
"Megjegyzés: Hogy mit is mûvelt az idegen Brett holttestével, azt a regény, a forgatókönyv és a híres "cocoon" kivágott jelenet után végre láthatjuk az Alien rendezõi változatában is. "
ézem itt adatbázist, és ez a modnat felkeltette a figyelmemet a rendezõi változat delé mégjobban:D

(biztos nekrofilkodik az alien vagy vmi:)

๏̯͡๏﴿

Eye-scream
Jóvanna, ne nekem mond:D

Eye-scream
Hát a könyvekben a Predatorok szállítják õket az ûrhajójukon (pontosabban egy királynõt szállítanak az ûrhajón amelynek tojásait különféle bolygókon kirakják és kifejlõdõ Drone-okra vadásznak). Gondolom valami baleset lesz amelynek köszönhetõen elszabadulnak, az egyik Drone királynõvé alakul és mivel úgyis unatkozik megkezdi a föld benépesítését az ivadékaival...

Lynx_TWL
ez kurvaszar és logikátlan:DDDDD
jó hogy az elsõben 1 van a kettõben sok a 3ban 1 van a négyben sok DE ez nem jó így, hogy keverik a szart, hoghy akor rakjuk többes sázmba a filmet, mert így jó lesz, én midnig is alien, alien2 alien3, és alien4ben éltem, ez hülyesége, meg hülyeség van egy filmmû aminek alien a neve ne szarozzanka már akkor ezzel a fasza kis nével:)
és a könyvek ez kész!!!! egyiknek alien másiknak aliens harmadiknak alien4 aztán aliens3 és így tovább.....igazán megállapofhattak volna a srácok!

๏̯͡๏﴿

Eye-scream
Hát talán mert többen vannak:D
Az elsõ rész neve Alien, a másodiké Aliens a harmadik megin Alien és a negyedik Aliens

Lynx_TWL
deszar ez hogy Aliens az Alien az igazi járáj az igazival:D

olvasgatom itt ezt az oldalt...:
"az alienek a föld megszálására készülnek" HOGYANIS? építenek ûrhajót?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
miért van többeszámban? Alien S ?

๏̯͡๏﴿

Eye-scream
Egyébként lesz Alien 5 is és AvP is, a kettõ egymástól független.

Eye-scream
Nemár hogy nem ismeritek a www.aliensonline.hu-t!
Azzonnal nyomás a sarokba kukoricára térdepelni aztán meg sürgõsen csekkoljátok mert az egyik legkidolgozottabb Aliens oldal a neten és ráadásul magyar!

PResident Evil
jaja láttam külföldi adón...

Lynx_TWL
az aliean.com-ra néztem rá, ha már be linkelted Blasta, és ezen van hírdetve, hogy az elsõ 1. (first) részbõl most halloweenkor jön a directors cut

๏̯͡๏﴿

zaki
30k??? huhh, nem semmi :)

zaki
na itt egy cikk a Gamestar-tól, olvasd el!

Blasta
Anno az 5DVD-s verzió is 30k-ba került....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ja igen, rémlik már valami nekem is...
De mi szükség erre????

zaki
vhol olvastam, hogy egy 8, vagy 9 lemezes díszdobozos rendezõi speciális mittudomén milyen változat jön majd ki

Blasta
Csak az ALIEN-bõl jön, nem?
Az ALIENS már régen kijött directors cut verzióban.
A többirõl még nem jött ki ilyen verzió, de ha kijön, azok is ráfognak férni egy-egy DVD-re szvsz...

Blasta
Az 5 DVD-s verzióban a kimaradt jelenetek közt van pár, amit kár, hogy kivágtak.
Gondolom azokat rakták bele most.

zaki
hény lemez lesz? 9? :)

Lynx_TWL
királyság mindjárt jön a directors cut alienbõl:)

๏̯͡๏﴿

Loál János
Korrekt!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Alien!
viszont az alien dc nagyon ütni fog....megin elmegyek megnézni...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Blasta
Akkor talán :
Alien.com

Egyebet most én se találtam

Pupcika
azon már rég túl vagyok és semmi érdekeset nem találtam
azért írtam ide és köszi a képet de én a real (filmbeli szereplõkre gondoltam nem a képregényekre.

RelakS
Bilincs Jakab kalandjai? Nem?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Blasta

Blasta
Vazze, berírod az ekszplórerbe, hogy:
www.google.co.hu

aztán felül átkattintasz a KÉPEK kapcsolóra és beírod:
PREDATOR
vagy
ALIEN

És máris millió képed lesz

Pupcika
alien és Predator képeket szúrkáljatok már ide plíz, esetleg linket adjatok ahol képeket találhatok

Blasta
Alien 5 SUX.

Nem kellene már eröltetni. MInden film 3. részen felüli folytatása már fos. Ez tény. Nagyon nem emléxem kivételre.

Alien vs Predator-nak én örülnék. Ripley meg Veyland Yutani Corporation meg egyebek nélkül. Legyen egy teljesen független sztori az eddigi Alien és Predator filmektõl.

Alien!
az én sorrendem:

1,2....(bár az igazi kedvenc a 2. és abból is a mozi verzió),aztán semmi több...számomra a többi értékelhetetlen...3? sok logikai baki,megin 1 alien összezárva megadott számú emberekkel 1 adott helyen....a 2. rész után ez már nem tudott lekötni,bármennyire is zseniális rendezõ(vé vált a késöbbiekben) David Fincher, számomra ez akkor is egy csalódás volt...bár azt rebesgetik,hogy a bõvitett verzió majd megmutassa,hogy Fincher hogyan is képzelte el ténylegesen....mindenesetre nem fûzök hozzá nagy reményeket...4. meg már igazából annyira nem is érdekelt...

Azért egy 5. résznek örülnék,fõleg annak ha Cameronnak lenne hozzá bármilyen köze...Mondjuk egy Alien bolygó vagy egy teljesen ellepett föld...nemtom,remélem jó sül ki belõle...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Pupcika
hát ez a LOL

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Eye-scream
Ha már volt itt akkor bocs.

Jelenet a készülõ AvP filmbõl, avagy a borzalmas kezdet:

Eye-scream
LOL

Eye-scream
Igen, ez a Préda és sztem egész fasza könyv. A folytatása a Vadászok bolygója is elmegy, a harmadfik rész sajnos még nem jelent meg magyarul.
Az én sorrendem 2. 1. 4. 3. Nekem is inkább a 3 nem jött be, bár szvsz az összes iszonyat jó, legfeljebb egymáshjoz képest gyengébb az egyik vagy a másik. A 4 tényleg gagyibb lenne, de van benn egypár szuper jelenet (pl mikor megszületik a kis aranyos vagy mikor Ripley megtalálja a klónjait). Az a gagyi benn, hogy a csapatot pár valamirevaló élien kb. fél perc alatt széttépte volna. Ugye az egész bázist fél óra alatt kiirtották aztán utána meg a maradék nyolc embert hagyják csakúgy kószálni. Peeersze....

RelakSfromhome
Xenomorpok a ködben
Természetfilm

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Lynx_TWL
igen, és meglátja ripley, hogy az egyiknek levágják a fejét, és dühös lesz ezért:D
mert õ szereti a gorill.... izé alieneket:D
2
1,3
4

๏̯͡๏﴿

The Garrett
én sorrendem is ez

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
1.2.4.3.
The Garrett
én el tudnék képzelni egy "alienek a ködben" c. folytatást
Ahol Riply visszamegy az idõben és a természetes élõhelyükön megfigyeli az alieneket ugy, hogy ugy tesz mintha õ is az lenne és köztük él nap mint nap.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Pupcika
ha ezek kicsit is elszaporodnának kihalna az emberi faj (sõt, szinte minden élõlény)

RelakSfromhome
Az én sorrendem: 2,1,4,3

Valahogy a 3. rész egyáltalán nem tetszett, a 4.ben meg a technika javít valamit (bár nem kellett volna az alieneket ennyire eltorzítani sztem!)

Lynx_TWL
nem olyan ó az feltétlenül, hogy sok alien van...
most ha a földön elterjednek pl, tegyük fel ellepnek pár várost, és akkor így ebbõl kell filmet cisnálni..
ilyen lehet, hogy atomot rájuk és akkro jó elsz, de ez így enm jó film...
vagy menjünk túlélõket keresni, és akkor ez így talán jó film, de teljesen 2,rész, és a felszeeltség más, mert tudnák az emberek mivel van dolguk, vagy akar a halál túlélõt keresni:)
tehát kellene vmi jó történet, de nagy valószínûséggel egy iylen megszálltföld izébõl enm sülne ki semmi jó, mert sak agyatlan öldöklés lenne:)

๏̯͡๏﴿

Pupcika
én olvastam még annó egy olyan avpét, hogy hasonló a sztori csak teljesen összefonja az alieneket és a predatorokat (még a játék meg se jelent 486 dx 80asom volt és akkor ez egy csúcs gép volt id.e. :))) szal, a jövõben vagyunk Alen Ripley 200éve halott és egy bolygón vagyunk ahol telepesek vannak és a telepesek már hallottak a Xenomorphokról de a predatorokról nem, egy harmûvész nõ a fõszereplõje. Lezuhan egy ismeretlen (idegen ûrhajó) amin egy Xenomorph királynõ van tenyésztés céljából. Mert ezek a trófeagyüjtõ Predatorok ezt a Xenomorph fajt találták a legmegfelelõbbnek a rituálé elvégzésére (felnötté avatás és vadászat élménye miatt).
szal elszabadul és az ott élõ szarvasmarha jellegû lényekbõl lesznek az alienek és megjelennek a predatorok rendet teremteni és nagy csaták meg mészátrlások meg minden (tele izgalommal)
Én ennek a megfilmesítését várom nagyon.
de ha földön játszódik egy sztori Alen Ripley fõszereplésével így genetikai módosulás után az is ûberfasza lenne csak akkor hogy izgalmas és elképesztõ sztorija legyen a predatorokat is bele kell rakni.
Nagyon várom a folytatást...

Lynx_TWL
honnan szedted infót?
hát a filmek közül 2 volt a leghangulatosabb, aztán 1 ill 3 holtversenyben, a 4 szerintem olyasmi film lett, hogy mennek a 10 éves kisgyerekek az alienbabákkal a suliba, veszik elõ az alien kártyákat, és akkor vitatkoznak, hogy kié ér többet, és közben arról beszélnek, hogy miylen überesösszefosommagamkirályvlt a filmben amikor az élienek úsztak, meg a fejét átszakította a bácsinak, meg kinyirták egymást az élienek, hogy kimarja a sav az izét, meg én nem is féltem a filmen, meg akarok élienembermutáns játékakciójóhõs figurát:D
szal ezek a részek ilyen elbaszott mai-gagyi minõségen vannak.... nem hasonlítható össze azzla amikor a kettõben a face huggerek bent vanak az orvosi szobában, és ripley me a kislány be van zárva. na ez egy kurva parás rész volt:)

๏̯͡๏﴿