365
Valaki tud rola valamit?
  • Eye-scream
    Sztem nem. Egy arcmászó egy embrió.
  • Tikal #154
    nektek bejön az avp-movie.com? nekem csak reklámok....
  • RelakS
    Én csak abból indultam ki, hogyha sikerül összevissza egyetlen tojglinak kikelni, és az is a királyosnénit tartalmazza, akkor a parazitában van mégegy embrió, ami gyorsabban fejlődik ki, hogy megvédhesse a királyosnénit a születésétől fogva
  • Eye-scream
    Jön egy AvP RTS, de sajna csak konzolra :'(
  • Eye-scream
    2 volt, az egyik amelyik elkapta Kripleyt a másik meg a kutyát. És valóban másképp nézett ki (AvP runner) ha jól emléxem nem voltak légzőcsápjai és nem járt annyira felegyenesedve, pont mert a kutyából jött elő.
  • CSOCSO
    azhem fergeteges alien gamezt lehetne csinálkodni olyan munkával mint amivel a metal gear solidot csinálták..huhhh attol aztán lehugyoznánk a bokánkat!!!! istenem, ha én megtehetném hoy egy gamezt csinálhassak vmelyik király fejlesztőcsapattal.. kurva jo gamez lenne!!!
  • CSOCSO
    egész jo kis trailer...ez a fasza...semit nem árul el de felcsigáz.. egy kicsit azért lehetet volna keményebb is, de azért tetszett:) ALIEN ROXXXX JÁÁÁJ DE VÁROM MÁR HOGY ALIENEKET LÁSSAK!
  • CSOCSO
    anyámék voltak azt mondták eszméletlen feeling volt is egy fényképük ahol az alien királynő mellett állnak.. hűűűde irigykedtem.. igaz a kép sajnos már nins meg:(
  • CSOCSO
    :((( ez komoly??? és nincs is belőle több???
    mondjuk amerikában?
  • RelakS
    AVP tréler
    erre tessék
  • Hunnenkoenig
    Ja, en megneztem annak idejen es sem elötte sem azota nem feltem semmitöl ugy, mint ott! :-)
  • Hunnenkoenig
    Az Alien War mar evek ota be van zarva.
    En egy darabig emaileztem a tulajdonosaval, mert el akarta adni es terveztem, hogy elhozom becsbe, de aztan nem lett belöle semmi.

Allitolag kapott valami nagyon jo ajanlatot. Azota nem tudom mi van vele, de nem hallottam, hogy mar megnyilt volna ujra...
  • Pupcika
    csak néha elszalad velük a ló (már ha nem éhesek akkor szaldnak azok a lovacskák, amúgy meg a fő fogások lennének azok a lovacskák)
  • Pupcika
    én mondom hogy jó gyerekek ezek az élienek...
  • Pupcika
    sztemn is
  • RelakSfromhome
    A 3.-ban nem csak 1 fészháger volt?
    Úgy gondolom, hogy amellik a királynénit hordozza, az kap egy bónusz katona lárvát is. Egyébként miért nézett volna ki másképp a 3. élienje? Merthogy kutyából lett?
  • Lynx_TWL
    Bertalant akkor is Bertalanak hívták, mert mondta!
  • Eye-scream
    Nincs igazad de télleg jót írtál :D
    Amúgy meg akkoris nőstény, mert KIRÁLYNŐ:P
  • csabawarchief
  • Lynx_TWL
    nincs f*sza aliennek úgyhogy mind1:D
    de msot már ismerd el,h ogy kurvajót írtam, és azt is, hogy kurva igazam van:D
  • Eye-scream
    Lol Bertalan, mikor nőstény :D
  • Lynx_TWL
    igen egy alien war kurvajó lenne!
    ja az is szar, hogy én amikor megnéztem (végre megmertem nézni:D) alient, már tudtam, hogy mi a helyzet :(
    de így belegondolok, hogy az első rész mekkroa para már:D
    preditől nem lehet félni mert nem egy kegyetle gyilkos, hanem egy "nemes vadász" :DDD
    szal nekik kultúrájuk van stb stb...
  • Lynx_TWL
    nem szopnak ám!
    1. jön az alien, és a hülye úgy ránéz a zsilip gombra, hogy az benyomódik, és ő me gkiesik az űrbe!
    2. jön a sok hülye élien, és úgy megijesztik a katonákat, hogy azok félelmükben véletlenül a reggeli nutelláskenyér nutella krémje amelyik az ujjukon van, megcsúszik, és így meghúzodik a ravasz! ........már kész is a galiba!(és akkor még z alieneknek áll feljebb!)
    3.két parazita arcmászó! vagyis csak nekik van előnyüke a kapcsolatból! (ez azt jelenti eleve gonosz szándékúak)
    de ezt félre téve, hogy gonsoz szándékúak, még rakoncátlanok is, és fogócskázás közben az űrhajón, Billy (kisebbik arcmászó) rálép Mary(nagyobbik) farkára, aki felsíkit,és savat kép, ezért beindul az űrhajó automata utasvédő rendszere, és sutty kész is a galiba, Mary még rá is esik szegéyn Riplire!
    4.előzőekben Mary utóda, Bertalan Ripliben élősködött (ugye ugye milyen gonosz!) ennek következtében Riplinek fájt a melle (Bertalan mellrákot okozott) és mikor Riplinek naogyn fájt a melle (nagoyn fájt neki, nekem is elmodnta,hogy mennyire) hirtelen elájult az olvasztó bödönök felett, és szegény bedőlt a bödönökbe!
    de jószándékú Bishop bácsi alkotója:D megmentett ripli génjeit, és leklónozták!
    miután leklónozták, Bertalan is újjá született, de kiszedétl Ripliből, így nki elmúlt a mellrákja, így vissza tudott menni kosarazni, míg bertalan kapott egy szép gyerekszobát, ahol felnőtt.
    Bertalan itt később kicsinyeket szült, akik szintén felnőttek, de nagyanyjukhoz hasonlóan, ők is rakoncátlanok voltak, és hullahoppozás közben összevesztek, hogy kinél legyen a hullahopp (a kis Susan mindig kisajátította) ezért a testvéri megpofozták, ő meg kiköpte a padlót.
    és máris kész a galiba!!!
    na ezek utána monjda vki, hogy az alienek jók:D
  • CSOCSO
    ;)
  • CSOCSO
    szvsz hülyeség összekötnia két ellenséget az emberekkel.. közel sem lesz jo film!!
    vagy egy valakire koncentrál a film és attol parázunk de nehéz lenne két dologtol fosnunk+ nmég azok egymást is gyilkolják..és hiába hülyébb valaki... egy sereg hanyga is hülye mégis egyes fajok akármelyikőnket is legyűrnék..
    szal nem az a lényeg hogyki az okos... az biztos hoy jobban paráznék egy alientől mint egy hülye preditől..a predi filmeken sosem féltem..valahogy annyira gagyi nekem a predi!! ALIEN ROXX! ennyit tok mondani.. ne győzzenek az alienek.. az emberek győzzenek.. persze vmennyire veszítsenek.. sokmidnenkit és sokmindent...
    mondjuk az még egy lehetséges sztori hogy az emberek befognak egy predit és egy alient..és csináljanak belőle eg mixet..és az nyirja ki a legénységet...katonákat stb... abbol még lehet valami.. nemtom.... egy uj alien filmet is nemtom hoygan oldanak meg....
    hogyan huznának le róla egy bőrt??
    megint egy uj alien faj?? áhh kell a tökömnek.... pedig ujdonságot kéne mutatni...mer anélkűl nem lesz siker a film...
    néha irigylem azokat akik még máig nem ismerik az alien filmeket.. néja énis szivesen nézném meg ugy a filmet hogy nem ismerem:)
    de legalább néha kijön egy alien gamez... de már abbol is kettő..szal új kell.. innentől má csak egy ALIEN WAR lenne a fasza.. de nincs 500 ezrem angliába utazni..pedig az aztán végleg az amitől beszarnék!!!! ;)
  • Eye-scream
    Dehogynem, vegyük csak végig:

1.: Szegény élien végre talál egy helyet ahol békésen királynővé változhatna, ere jön a köcsög Kripley a macskájával és kilöki...
    2.:Élienek végre találnak maguknak egy kellemes helyet ahol jóléti társadalmat alapítanak, erre jön a Kripley egy csomó katonával és kinyírják/felrobbantják őket
    3.:Az egész balhé 2 uccsó túlélője (2 facehugger) gazdatesteket talál, az egyiket megölik, a másikkal Kripley kikelés előtt(félig közben) öngyilkos lesz.
    4.: Szerencsétleneket bebörtönzik, és miután végre kiszabadulnak egyrészt Kripley és a királynő közös ivadéka anyagyilkosságot követ el, másrészt ismét felrobbantják őket.

És még a zélienek nem szopnak :P
  • Eye-scream
    Persze szingliben az összessel végigvittem, de multiban ha csak lehetett Aliennel nyomultam :) Nincs jobb, mint egy jól kivitelezett facehug a mennyezetről :D
  • Lynx_TWL
    az alieneknek szopni kell! gondoljatok bele duál élvezet, mert két szája is van:)
    szal alienek soha nem szopnak, max nem ölnekmeg egy-két embert, de nem szopnak, mert nincs nagoyn mit veszíteniük...
    és egyébként is az a dolguk, hogy paráztassanak, mintahogyan az Alienben is tette az alien srác:D
  • Loál János #126
    Mindegyikkel kell lenni, mert a leghangulatosabb az emberekkel! Meg a predátorokkal! Meg az élienekkel! :DD
  • Eye-scream
    Én is Aliennel voltam mindig a játékban, ALIEN ROXXXXX!!!!
    Hajrá Alienek!!!
  • Pupcika
    én a játékban az Aliennel szerettem mindig lenni. És most már igazán csinálhatnának egy olyant, hogy az alienek megesznek mindenkit és ennyi...
  • The Garrett
    igaza van csocsonak eddig 4 részből 4 ben az alienek szoptak pedig még a filmet is róluk nevezték el. Ennyi kijárna nekik, hogy 1x ők nyernek...
  • Lynx_TWL
    jaja a predatorok jó fejek, mert adtak Danny Glovernek régi pisztolyt:D
  • Lynx_TWL
    én normálisan írok ti nem!:P
  • Tikal #120
    A predatorok okosak, az alienek meg buták :)
  • Blasta
    Élienek nem győzhetnek, mert egyértelmüen ők a sztori FŐFŐ gonoszai!
    A predátorok is gonoszak, de ők azért nem annyira.
    Szal nem az élienek fognak győzni jóvan? Kezdheted megkeresni a rendezőt! :-DDDD
  • CSOCSO
    kuss!:) az ALIENEK GYŐZNEK ÉS KÉSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁRGHH!:)))))))))
    ha a buzi predatorok győznek akkor összeverem a rendezőt!:)
  • Tikal #117
    predatorok fognak, elvégre ők a vadászok :)
  • Hunnenkoenig
    Alien vs. Predator

Release Date: August 6, 2004
    Studio: 20th Century Fox
    Director: Paul W.S. Anderson
    Screenwriter: Paul W.S. Anderson, Shane Salerno
    Starring: Sanaa Lathan, Raoul Bova, Lance Henriksen, Ewen Bremner
    Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
    MPAA Rating: Not available
    Official Website: AVP-movie.com
    Review: Not available
    DVD/VHS: Not available
    Movie Poster: Not available
    Plot Summary: The director told us the film opens 5000 years ago at an Aztec temple. We are told the temples throughout the world were created for the purpose of welcoming "aliens" to earth... and a team of teenaged Predators are at the temple for a "becoming a man" ritual, where if they survive a host of deadly Aliens they will become men, well Predators. Everything goes wrong and the three Predators face literally an army of thousands of aliens at the temple and faced with certain death they activate their self-destructs, completely destroying the aliens, the temple and any of the local inhabitants. Fast forward to the present day as a band of scientists in the Arctic find a very similar temple and are soon caught in the middle of another "ritual" with five young Predators and a bunch of nasty Aliens.
  • Hunnenkoenig
    Twentieth Century Fox announced today that the studio has finalized casting for Alien vs. Predator, in which the iconic monsters from two of the scariest film franchises ever, battle each other for the first time on film.

Alien vs. Predator (also known as AvP) begins principal photography October 28, in Prague. Fox releases the film August, 2004.