Alien5?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg vannak királynõ embriót szállító arcmászók, de ha épp egy sincs a közelben akkor egy harcos kénytelen magára vállalni a nemes feladatot :)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
a csávó holttestérõl van szó, nem arról, hogy ripli mellett bújt meg a gecó:D
๏̯͡๏﴿
"legyártanak" az alienek sok harcost, és akkor lekerül egy drone, amibõl királynõ lesz, a sok alien harcos, meg otohn a tvbõl nézi hogy hogy halad a srác,és örülnke vala, és isszák az aliensört:D
๏̯͡๏﴿

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
a predatoroknak ehhez semmi közük:D
๏̯͡๏﴿
ézem itt adatbázist, és ez a modnat felkeltette a figyelmemet a rendezõi változat delé mégjobban:D
(biztos nekrofilkodik az alien vagy vmi:)
๏̯͡๏﴿
jó hogy az elsõben 1 van a kettõben sok a 3ban 1 van a négyben sok DE ez nem jó így, hogy keverik a szart, hoghy akor rakjuk többes sázmba a filmet, mert így jó lesz, én midnig is alien, alien2 alien3, és alien4ben éltem, ez hülyesége, meg hülyeség van egy filmmû aminek alien a neve ne szarozzanka már akkor ezzel a fasza kis nével:)
és a könyvek ez kész!!!! egyiknek alien másiknak aliens harmadiknak alien4 aztán aliens3 és így tovább.....igazán megállapofhattak volna a srácok!
๏̯͡๏﴿
Az elsõ rész neve Alien, a másodiké Aliens a harmadik megin Alien és a negyedik Aliens
olvasgatom itt ezt az oldalt...:
"az alienek a föld megszálására készülnek" HOGYANIS? építenek ûrhajót?
๏̯͡๏﴿
Azzonnal nyomás a sarokba kukoricára térdepelni aztán meg sürgõsen csekkoljátok mert az egyik legkidolgozottabb Aliens oldal a neten és ráadásul magyar!
๏̯͡๏﴿
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De mi szükség erre????
Az ALIENS már régen kijött directors cut verzióban.
A többirõl még nem jött ki ilyen verzió, de ha kijön, azok is ráfognak férni egy-egy DVD-re szvsz...
Gondolom azokat rakták bele most.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
azért írtam ide és köszi a képet de én a real (filmbeli szereplõkre gondoltam nem a képregényekre.
www.google.co.hu
aztán felül átkattintasz a KÉPEK kapcsolóra és beírod:
PREDATOR
vagy
ALIEN
És máris millió képed lesz
Nem kellene már eröltetni. MInden film 3. részen felüli folytatása már fos. Ez tény. Nagyon nem emléxem kivételre.
Alien vs Predator-nak én örülnék. Ripley meg Veyland Yutani Corporation meg egyebek nélkül. Legyen egy teljesen független sztori az eddigi Alien és Predator filmektõl.
1,2....(bár az igazi kedvenc a 2. és abból is a mozi verzió),aztán semmi több...számomra a többi értékelhetetlen...3? sok logikai baki,megin 1 alien összezárva megadott számú emberekkel 1 adott helyen....a 2. rész után ez már nem tudott lekötni,bármennyire is zseniális rendezõ(vé vált a késöbbiekben) David Fincher, számomra ez akkor is egy csalódás volt...bár azt rebesgetik,hogy a bõvitett verzió majd megmutassa,hogy Fincher hogyan is képzelte el ténylegesen....mindenesetre nem fûzök hozzá nagy reményeket...4. meg már igazából annyira nem is érdekelt...
Azért egy 5. résznek örülnék,fõleg annak ha Cameronnak lenne hozzá bármilyen köze...Mondjuk egy Alien bolygó vagy egy teljesen ellepett föld...nemtom,remélem jó sül ki belõle...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Jelenet a készülõ AvP filmbõl, avagy a borzalmas kezdet:

Az én sorrendem 2. 1. 4. 3. Nekem is inkább a 3 nem jött be, bár szvsz az összes iszonyat jó, legfeljebb egymáshjoz képest gyengébb az egyik vagy a másik. A 4 tényleg gagyibb lenne, de van benn egypár szuper jelenet (pl mikor megszületik a kis aranyos vagy mikor Ripley megtalálja a klónjait). Az a gagyi benn, hogy a csapatot pár valamirevaló élien kb. fél perc alatt széttépte volna. Ugye az egész bázist fél óra alatt kiirtották aztán utána meg a maradék nyolc embert hagyják csakúgy kószálni. Peeersze....
Természetfilm
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
mert õ szereti a gorill.... izé alieneket:D
2
1,3
4
๏̯͡๏﴿
Ahol Riply visszamegy az idõben és a természetes élõhelyükön megfigyeli az alieneket ugy, hogy ugy tesz mintha õ is az lenne és köztük él nap mint nap.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Valahogy a 3. rész egyáltalán nem tetszett, a 4.ben meg a technika javít valamit (bár nem kellett volna az alieneket ennyire eltorzítani sztem!)
most ha a földön elterjednek pl, tegyük fel ellepnek pár várost, és akkor így ebbõl kell filmet cisnálni..
ilyen lehet, hogy atomot rájuk és akkro jó elsz, de ez így enm jó film...
vagy menjünk túlélõket keresni, és akkor ez így talán jó film, de teljesen 2,rész, és a felszeeltség más, mert tudnák az emberek mivel van dolguk, vagy akar a halál túlélõt keresni:)
tehát kellene vmi jó történet, de nagy valószínûséggel egy iylen megszálltföld izébõl enm sülne ki semmi jó, mert sak agyatlan öldöklés lenne:)
๏̯͡๏﴿
szal elszabadul és az ott élõ szarvasmarha jellegû lényekbõl lesznek az alienek és megjelennek a predatorok rendet teremteni és nagy csaták meg mészátrlások meg minden (tele izgalommal)
Én ennek a megfilmesítését várom nagyon.
de ha földön játszódik egy sztori Alen Ripley fõszereplésével így genetikai módosulás után az is ûberfasza lenne csak akkor hogy izgalmas és elképesztõ sztorija legyen a predatorokat is bele kell rakni.
Nagyon várom a folytatást...
hát a filmek közül 2 volt a leghangulatosabb, aztán 1 ill 3 holtversenyben, a 4 szerintem olyasmi film lett, hogy mennek a 10 éves kisgyerekek az alienbabákkal a suliba, veszik elõ az alien kártyákat, és akkor vitatkoznak, hogy kié ér többet, és közben arról beszélnek, hogy miylen überesösszefosommagamkirályvlt a filmben amikor az élienek úsztak, meg a fejét átszakította a bácsinak, meg kinyirták egymást az élienek, hogy kimarja a sav az izét, meg én nem is féltem a filmen, meg akarok élienembermutáns játékakciójóhõs figurát:D
szal ezek a részek ilyen elbaszott mai-gagyi minõségen vannak.... nem hasonlítható össze azzla amikor a kettõben a face huggerek bent vanak az orvosi szobában, és ripley me a kislány be van zárva. na ez egy kurva parás rész volt:)
๏̯͡๏﴿