365
Valaki tud rola valamit?
-
#114 Alien Powa :D -
#113 ;) -
#112 1 et értek!!!!! Itt vannak a tökéletes organizmusok, meg tökjók meg minden, erre állandóan fölrobbogatják őket!
(Sztem egyébként az 5 úgy ér majd véget, hogy vagy a Föld, vagy a zélienek bolygója felrobban és elvileg az összes elpusztul, de azért mégse, mert egy vagy két arcmászó megmenekül)
Egyébként tök jó lenne, ha az alien bolygó a pilot race lelakott elpusztult bolygólya lenne (pl. ők tenyésztették ki őket, csak aztán elszabadultak)
#109 Jóvanna a négyren nem emlékeztem fejből :) -
#111 így van -
#110 LYNX, írjá mán normálisan, mert alig lehet elolvasni, hogy mitis akarsz!!! -
#109 A L I E N
A L I E N S
ALIEN^3 (nincs superscript :(, tehát élien a köbön)
ALIEN RESURRECTION
Valahogy így vannak az eredeti címek -
#108 ha lesz avp film remélem az alienek győznek!!!!!!!! vagy cisnálják olyanra ogy senki ne csalodjon.. ALIEN ROXX!!! -
#107 Külömben is:
Szólunk Schwarzinak, hogy lője le őket meg a terminator csapatait bevetjük az Alienek ellen és a Predatorok ellen. -
#106 kevertek bae kevertek. már nekem se tiszta minden így, pedig az volt. -
#105 aham királynő szállítóról tudok.... ami riplire mászott, és a sava megfüstöltette az üveget, beindult a vészjelzés, és hopp a harmadik részben vagyunk ripli leszálll a bolygón, mer automatikusan leszáll:) -
#104 Tudom de azt a gubózást amiatt csinálta. A szerelő pasast fölzabálta, a kapitányt meg bebábozta az első kikelő arcmászó számára(előrelátó a drága ;))
Amúgy meg vannak királynő embriót szállító arcmászók, de ha épp egy sincs a közelben akkor egy harcos kénytelen magára vállalni a nemes feladatot :) -
#103 olvasd el mégeccer, hogy mit vágtam be:)
a csávó holttestéről van szó, nem arról, hogy ripli mellett bújt meg a gecó:D -
#102 100:9
"legyártanak" az alienek sok harcost, és akkor lekerül egy drone, amiből királynő lesz, a sok alien harcos, meg otohn a tvből nézi hogy hogy halad a srác,és örülnke vala, és isszák az aliensört:D -
#101 Nem, csak ott akart királynővé változni, de a szemét Kripley megölte szegényt... -
#100 én elolvastam ezt a leírást, és eben az állt, hogy 3 királynő van, és 5-600 ezer harcos, és készülnke a föld inváziójára.....
a predatoroknak ehhez semmi közük:D -
#99 "Megjegyzés: Hogy mit is mûvelt az idegen Brett holttestével, azt a regény, a forgatókönyv és a híres "cocoon" kivágott jelenet után végre láthatjuk az Alien rendezõi változatában is. "
ézem itt adatbázist, és ez a modnat felkeltette a figyelmemet a rendezői változat delé mégjobban:D
(biztos nekrofilkodik az alien vagy vmi:) -
#98 Jóvanna, ne nekem mond:D -
#97 Hát a könyvekben a Predatorok szállítják őket az űrhajójukon (pontosabban egy királynőt szállítanak az űrhajón amelynek tojásait különféle bolygókon kirakják és kifejlődő Drone-okra vadásznak). Gondolom valami baleset lesz amelynek köszönhetően elszabadulnak, az egyik Drone királynővé alakul és mivel úgyis unatkozik megkezdi a föld benépesítését az ivadékaival... -
#96 ez kurvaszar és logikátlan:DDDDD
jó hogy az elsőben 1 van a kettőben sok a 3ban 1 van a négyben sok DE ez nem jó így, hogy keverik a szart, hoghy akor rakjuk többes sázmba a filmet, mert így jó lesz, én midnig is alien, alien2 alien3, és alien4ben éltem, ez hülyesége, meg hülyeség van egy filmmű aminek alien a neve ne szarozzanka már akkor ezzel a fasza kis nével:)
és a könyvek ez kész!!!! egyiknek alien másiknak aliens harmadiknak alien4 aztán aliens3 és így tovább.....igazán megállapofhattak volna a srácok! -
#95 Hát talán mert többen vannak:D
Az első rész neve Alien, a másodiké Aliens a harmadik megin Alien és a negyedik Aliens -
#94 deszar ez hogy Aliens az Alien az igazi járáj az igazival:D
olvasgatom itt ezt az oldalt...:
"az alienek a föld megszálására készülnek" HOGYANIS? építenek űrhajót? -
#93 miért van többeszámban? Alien S ? -
#92 Egyébként lesz Alien 5 is és AvP is, a kettő egymástól független. -
#91 Nemár hogy nem ismeritek a www.aliensonline.hu-t!
Azzonnal nyomás a sarokba kukoricára térdepelni aztán meg sürgősen csekkoljátok mert az egyik legkidolgozottabb Aliens oldal a neten és ráadásul magyar! -
#90 jaja láttam külföldi adón... -
#89 az aliean.com-ra néztem rá, ha már be linkelted Blasta, és ezen van hírdetve, hogy az első 1. (first) részből most halloweenkor jön a directors cut -
#88 30k??? huhh, nem semmi :) -
#87 na itt egy cikk a Gamestar-tól, olvasd el! -
#86 Anno az 5DVD-s verzió is 30k-ba került.... -
#85 Ja igen, rémlik már valami nekem is...
De mi szükség erre???? -
#84 vhol olvastam, hogy egy 8, vagy 9 lemezes díszdobozos rendezői speciális mittudomén milyen változat jön majd ki -
#83 Csak az ALIEN-ből jön, nem?
Az ALIENS már régen kijött directors cut verzióban.
A többiről még nem jött ki ilyen verzió, de ha kijön, azok is ráfognak férni egy-egy DVD-re szvsz... -
#82 Az 5 DVD-s verzióban a kimaradt jelenetek közt van pár, amit kár, hogy kivágtak.
Gondolom azokat rakták bele most. -
#81 hény lemez lesz? 9? :) -
#80 királyság mindjárt jön a directors cut alienből:) -
#79 Korrekt! -
#78 viszont az alien dc nagyon ütni fog....megin elmegyek megnézni... -
#77 Akkor talán :
Alien.com
Egyebet most én se találtam
-
#76 azon már rég túl vagyok és semmi érdekeset nem találtam
azért írtam ide és köszi a képet de én a real (filmbeli szereplőkre gondoltam nem a képregényekre. -
#75 Bilincs Jakab kalandjai? Nem?