Alien5?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AvP film:
A film 5000 évvel ezelõtt kezdõdik egy Azték templomban, melyet kifejezetten a földre szálló "idegenek" részére emeltek.
A templomban éppen fiatal ragadozókat képeznek ki, hogy harcossá váljanak. A három predatornak több tucatnyi aliennel kellene szembeszállnia, ám a helyzetük rösszra fordul, és egy bekapcsolódó önmegsemmisítõ miatt minden és mindenki eltûnik a föld színérõl...!
Ezután napjainkban folytatódik a történet, mikor is egy csapat kutató egy hasonló templomot fedez fel a Sarkvidéken, melyben már épp készülõdnek a ragadozók egy már ismert rituálé végrehalytására..."
Háát nemtom, ez így nem túl meggyõzõ, de ne kapkodjunk el semmit...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Innen már csak egy lépés volt az íróknak összehozni a két (illetve 3) lényt.
Rengeteg könyv és képregény született, aminek egy jópár része nagyon frankó lett.
Megérett a sztori a megfilmesítésre...csak jól sikerüljön...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én például kiváncsi vagyok rá, hogy mégis honan származnak ezek a kis idegenek

Ezzel most nem piszkálni akartalak
nem is mert a predi az erõsebb nem a szutyok alien bebebí..stb.. nekem nem jön be... NAGYON IS NEM JÖN BE az AvP dolog...
V9ykn8_TZL0
fõleg csajjal sötétben:) csináltam már egy kis bögyössel..bujt mint atom ;)
annyi volt az egészben hogy cameron csinálja mert nem brta nézni mit müveltek a 3.4. részben a karaktereivel és csinálni akar még egy kurvanagy durranást...majd meglássuk.. hja hallottam olyat is hogy terminator kölök is szerepel majd a filmben.. ehh:)))) funny
mindenesetre remélem az alienek betalálják végre a földet és elpuszttanak minket:) és remélem ripley ott áll majd az alien királynõ mellett nagy családi szeretetben:) MUHAHAH
Üres.
Egy sima akciófilm, akit a 2.-rõl nem lehet elmondani.
Az egy mestrei horro/akció volt, amit nem nagyon lehet felülmúlni a kategóriájában...
Mi a szart pakolnak fel 9 DVD-re?
Nekem megvan az 5 DVD-s special edition, az elsõ 4 résszel + 1 extra DVD-vel. Ez is bõven elég...
Mindenesetre a 3. részben nekem csak az nem tetszett, hogy a szörnyûségeket teljesen áttervezték, állatiasabbak lettek, meg a kezük tisztára gnóm. Mikor úszik az egyik alien, az olyan, mintha a Godzillából vágták volna ki.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Egyszerûen üres.
Remelem, mindez megfizetheto lesz, mert en mar nagyon varom es tuti vevo leszek ra :)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
\../\../
.\/..\/.
Build Better Worlds
lásd Freddy vs. Jason; Alien vs. Predator...
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
"A film napjainkban játszódik. A Déli-sarki jégsapka alatt a mûholdak jelzései alapján az õsi amerikai és Egyiptomi piramisépítõ civilizációknál korábbi leletekre bukkannak. Egy milliárdos üzletember, Weyland, elhatározza, hogy feltárja a helyszínt, ezért összeszed egy fúrócsapatot, Azték és Egyiptomi civilizációkkal foglalkozó archeológusokat, valamint környezettudósokat.
Miután bejutnak egy piramis belsejébe, a csoport nyugtalanító maradványokra bukkan: rengeteg emberi csontvázra, amelyek mellkasában lyuk tátong, mintha valami kirobbant volna belülrõl. Ezenkívül fosszilis Alien "arctámadókat" is találnak, és ez valószínûsíti, hogy a templomot vagy az idegenek építették, vagy megfertõzték az építõit a Föld távoli múltjában.
A forgatókönyv eleje említést sem tesz a Ragadozókról, talán azért, mert késõbb tûnik majd csak fel a filmben, és az emberek által fúrt alagúton át érkezik meg a templomba..."
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy sztem is 2 a legjobb, de a többi is ql.
ALien5- a Halál neve halál címmel!!!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
4.-et nagyon elcseszték, a 2. pedig nagyon akciodusra sikereddt, de nem volt rossz
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
szal 5.et is õ akarja csinálni... remélem valami hatalmasat alkot.. ui.:
szvsz mindegyik rész jo...
Alien 5 - Mindörökké halál
:-DDDDDD
Nem lenne rossz, ha lerendeznek, hogy a Foldre jonnek, es terjeszkednek. Mint az egyik Alien-konyvben (3kotetes) volt.
Nekem valami 2005 remlik, hogy lesz 5. resz.
Egyenlore most kapunk Aliens vs. Predatort, asszem azt nyaron kezdik (kezdtek?) rendezni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
: