365
Valaki tud rola valamit?
  • Pupcika
    Alien Powa :D
  • RelakS
    ;)
  • Eye-scream
    1 et értek!!!!! Itt vannak a tökéletes organizmusok, meg tökjók meg minden, erre állandóan fölrobbogatják őket!
    (Sztem egyébként az 5 úgy ér majd véget, hogy vagy a Föld, vagy a zélienek bolygója felrobban és elvileg az összes elpusztul, de azért mégse, mert egy vagy két arcmászó megmenekül)
    Egyébként tök jó lenne, ha az alien bolygó a pilot race lelakott elpusztult bolygólya lenne (pl. ők tenyésztették ki őket, csak aztán elszabadultak)

#109 Jóvanna a négyren nem emlékeztem fejből :)
  • CSOCSO
    így van
  • RelakS
    LYNX, írjá mán normálisan, mert alig lehet elolvasni, hogy mitis akarsz!!!
  • RelakS
    A L I E N

A L I E N S

ALIEN^3 (nincs superscript :(, tehát élien a köbön)

ALIEN RESURRECTION

Valahogy így vannak az eredeti címek
  • CSOCSO
    ha lesz avp film remélem az alienek győznek!!!!!!!! vagy cisnálják olyanra ogy senki ne csalodjon.. ALIEN ROXX!!!
  • Pupcika
    Külömben is:
    Szólunk Schwarzinak, hogy lője le őket meg a terminator csapatait bevetjük az Alienek ellen és a Predatorok ellen.
  • Pupcika
    kevertek bae kevertek. már nekem se tiszta minden így, pedig az volt.
  • Lynx_TWL
    aham királynő szállítóról tudok.... ami riplire mászott, és a sava megfüstöltette az üveget, beindult a vészjelzés, és hopp a harmadik részben vagyunk ripli leszálll a bolygón, mer automatikusan leszáll:)
  • Eye-scream
    Tudom de azt a gubózást amiatt csinálta. A szerelő pasast fölzabálta, a kapitányt meg bebábozta az első kikelő arcmászó számára(előrelátó a drága ;))
    Amúgy meg vannak királynő embriót szállító arcmászók, de ha épp egy sincs a közelben akkor egy harcos kénytelen magára vállalni a nemes feladatot :)
  • Lynx_TWL
    olvasd el mégeccer, hogy mit vágtam be:)
    a csávó holttestéről van szó, nem arról, hogy ripli mellett bújt meg a gecó:D
  • Lynx_TWL
    100:9
    "legyártanak" az alienek sok harcost, és akkor lekerül egy drone, amiből királynő lesz, a sok alien harcos, meg otohn a tvből nézi hogy hogy halad a srác,és örülnke vala, és isszák az aliensört:D
  • Eye-scream
    Nem, csak ott akart királynővé változni, de a szemét Kripley megölte szegényt...
  • Lynx_TWL
    én elolvastam ezt a leírást, és eben az állt, hogy 3 királynő van, és 5-600 ezer harcos, és készülnke a föld inváziójára.....
    a predatoroknak ehhez semmi közük:D
  • Lynx_TWL
    "Megjegyzés: Hogy mit is mûvelt az idegen Brett holttestével, azt a regény, a forgatókönyv és a híres "cocoon" kivágott jelenet után végre láthatjuk az Alien rendezõi változatában is. "
    ézem itt adatbázist, és ez a modnat felkeltette a figyelmemet a rendezői változat delé mégjobban:D

(biztos nekrofilkodik az alien vagy vmi:)
  • Eye-scream
    Jóvanna, ne nekem mond:D
  • Eye-scream
    Hát a könyvekben a Predatorok szállítják őket az űrhajójukon (pontosabban egy királynőt szállítanak az űrhajón amelynek tojásait különféle bolygókon kirakják és kifejlődő Drone-okra vadásznak). Gondolom valami baleset lesz amelynek köszönhetően elszabadulnak, az egyik Drone királynővé alakul és mivel úgyis unatkozik megkezdi a föld benépesítését az ivadékaival...
  • Lynx_TWL
    ez kurvaszar és logikátlan:DDDDD
    jó hogy az elsőben 1 van a kettőben sok a 3ban 1 van a négyben sok DE ez nem jó így, hogy keverik a szart, hoghy akor rakjuk többes sázmba a filmet, mert így jó lesz, én midnig is alien, alien2 alien3, és alien4ben éltem, ez hülyesége, meg hülyeség van egy filmmű aminek alien a neve ne szarozzanka már akkor ezzel a fasza kis nével:)
    és a könyvek ez kész!!!! egyiknek alien másiknak aliens harmadiknak alien4 aztán aliens3 és így tovább.....igazán megállapofhattak volna a srácok!
  • Eye-scream
    Hát talán mert többen vannak:D
    Az első rész neve Alien, a másodiké Aliens a harmadik megin Alien és a negyedik Aliens
  • Lynx_TWL
    deszar ez hogy Aliens az Alien az igazi járáj az igazival:D

olvasgatom itt ezt az oldalt...:
    "az alienek a föld megszálására készülnek" HOGYANIS? építenek űrhajót?
  • Lynx_TWL
    miért van többeszámban? Alien S ?
  • Eye-scream
    Egyébként lesz Alien 5 is és AvP is, a kettő egymástól független.
  • Eye-scream
    Nemár hogy nem ismeritek a www.aliensonline.hu-t!
    Azzonnal nyomás a sarokba kukoricára térdepelni aztán meg sürgősen csekkoljátok mert az egyik legkidolgozottabb Aliens oldal a neten és ráadásul magyar!
  • PResident Evil
    jaja láttam külföldi adón...
  • Lynx_TWL
    az aliean.com-ra néztem rá, ha már be linkelted Blasta, és ezen van hírdetve, hogy az első 1. (first) részből most halloweenkor jön a directors cut
  • zaki
    30k??? huhh, nem semmi :)
  • zaki
    na itt egy cikk a Gamestar-tól, olvasd el!
  • Blasta
    Anno az 5DVD-s verzió is 30k-ba került....
  • Blasta
    Ja igen, rémlik már valami nekem is...
    De mi szükség erre????
  • zaki
    vhol olvastam, hogy egy 8, vagy 9 lemezes díszdobozos rendezői speciális mittudomén milyen változat jön majd ki
  • Blasta
    Csak az ALIEN-ből jön, nem?
    Az ALIENS már régen kijött directors cut verzióban.
    A többiről még nem jött ki ilyen verzió, de ha kijön, azok is ráfognak férni egy-egy DVD-re szvsz...
  • Blasta
    Az 5 DVD-s verzióban a kimaradt jelenetek közt van pár, amit kár, hogy kivágtak.
    Gondolom azokat rakták bele most.
  • zaki
    hény lemez lesz? 9? :)
  • Lynx_TWL
    királyság mindjárt jön a directors cut alienből:)
  • Loál János #79
    Korrekt!
  • Alien!
    viszont az alien dc nagyon ütni fog....megin elmegyek megnézni...
  • Blasta
    Akkor talán :
    Alien.com

Egyebet most én se találtam

• Pupcika
    azon már rég túl vagyok és semmi érdekeset nem találtam
    azért írtam ide és köszi a képet de én a real (filmbeli szereplőkre gondoltam nem a képregényekre.
  • RelakS
    Bilincs Jakab kalandjai? Nem?