Alien5?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eye-scream
Na mivan ez is kihalt?

AvP film:

A film 5000 évvel ezelõtt kezdõdik egy Azték templomban, melyet kifejezetten a földre szálló "idegenek" részére emeltek.
A templomban éppen fiatal ragadozókat képeznek ki, hogy harcossá váljanak. A három predatornak több tucatnyi aliennel kellene szembeszállnia, ám a helyzetük rösszra fordul, és egy bekapcsolódó önmegsemmisítõ miatt minden és mindenki eltûnik a föld színérõl...!
Ezután napjainkban folytatódik a történet, mikor is egy csapat kutató egy hasonló templomot fedez fel a Sarkvidéken, melyben már épp készülõdnek a ragadozók egy már ismert rituálé végrehalytására..."

Háát nemtom, ez így nem túl meggyõzõ, de ne kapkodjunk el semmit...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Blasta
Pedig az ötlet szvsz nagyon jó, és nem mi vagy akárki találta ki, hanem az egész onnan indult ki, hogy a PREDATOR 2 c. film végén a Predator trófeái közt mutatnak egy ALIEN koponyát.

Innen már csak egy lépés volt az íróknak összehozni a két (illetve 3) lényt.
Rengeteg könyv és képregény született, aminek egy jópár része nagyon frankó lett.

Megérett a sztori a megfilmesítésre...csak jól sikerüljön...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SZEG007
Nem valami jo ötlet predátort keverni az alien sorozatba, z ugy jo ahogy volt az elsö 3 részben.
Én például kiváncsi vagyok rá, hogy mégis honan származnak ezek a kis idegenek

CSOCSO
én kijeb' tudom magamácskat fejezedni...csak néha ha nagyon el akarok mondani valamit akkor igy leírva sok mondatot egybefûzök..ami még igy az agyamba még szép sorjába vannak de leírva már 5 mondatbol lesz 1..és még azt is leírom 3 szor:)
Coine, The A&O
De neked is meg nekünk is könyebb lenne, vagy nem ?
Ezzel most nem piszkálni akartalak , mert mindannyian "be vagyunk zárva a nyelvbe" és csak nehezen tudjuk kifejezni önmagunkat.

CSOCSO
:) 3 szor jobbam megértitek hogy mizu:)
Coine, The A&O
Még mindig vannak problémáid a fogalmazással, de sikerült háromszoros nyomatékosítással ugyanazt elmagyaráznod :)

CSOCSO
hááááát... nekem nagyon nem tetszik az avp dolog... máég a gamezban sem tetszett hogy aliennel egy hülye predi ellen kellett mennem vagy fordítva...mittom hogy volt má...aztán jön az izé: az alien erõsebb mint a predi..bebebí...
nem is mert a predi az erõsebb nem a szutyok alien bebebí..stb.. nekem nem jön be... NAGYON IS NEM JÖN BE az AvP dolog...
Davidus
Az ALIEN5 akkor lenne jó film ha elfelejtenék Replay™-t és csinálna Cameron egy überbrutál ALIENS VS PREDATOR filmet:)

V9ykn8_TZL0

Coine, The A&O
remélem sikerült annyira felidegelni Cameront, hogy csináljon még egy lealázóan jó filmet :)

Blasta
Nagy faszság. Õrültek ezek, ha tényleg kiadják....

CSOCSO
nkem akkor is bejött a 4.részis.. oké a többi jobb de.. ha az 1-2 9 pontos film.. a 3 egy 8 as akkor a 4. is minimum egy 7.5 ös..szal minegyik kötelezõõõ...
fõleg csajjal sötétben:) csináltam már egy kis bögyössel..bujt mint atom ;)
CSOCSO
9 dvd:) 40-50 ezer ft:))))))))
CSOCSO
alien 5 rõl volt info.. azhem az UNO-n láttam de azota nem találtam meg...
annyi volt az egészben hogy cameron csinálja mert nem brta nézni mit müveltek a 3.4. részben a karaktereivel és csinálni akar még egy kurvanagy durranást...majd meglássuk.. hja hallottam olyat is hogy terminator kölök is szerepel majd a filmben.. ehh:)))) funny

mindenesetre remélem az alienek betalálják végre a földet és elpuszttanak minket:) és remélem ripley ott áll majd az alien királynõ mellett nagy családi szeretetben:) MUHAHAH
Blasta
Pontosan.
Üres.
Egy sima akciófilm, akit a 2.-rõl nem lehet elmondani.

Az egy mestrei horro/akció volt, amit nem nagyon lehet felülmúlni a kategóriájában...

Blasta
9 DVD?????
Mi a szart pakolnak fel 9 DVD-re?
Nekem megvan az 5 DVD-s special edition, az elsõ 4 résszel + 1 extra DVD-vel. Ez is bõven elég...

CSOCSO
nekem minegyik észt tetszett oké az 1-2 tán még a 3 is parás..de azért ha para kell akor elõ kell venni az AvP gamezt...nah azért a filmek után a gamez nagyon zoral..de ha az se elég ki kell menni londonba az ALIEN WAR ra.. nah ott garantált a gatyába rottyantás rosszabb esetbe a szvroham:))) ehh ehh anyámék voltak kint...aszonták nagyon zoral volt...nem volt vicces kedvébe senki...
RelakS
Hát igen, a 2. résznek elég pofás storija volt :) Meg valami oka csak van, hogy a játékok is gyakorlatilag erre épülnek.
Mindenesetre a 3. részben nekem csak az nem tetszett, hogy a szörnyûségeket teljesen áttervezték, állatiasabbak lettek, meg a kezük tisztára gnóm. Mikor úszik az egyik alien, az olyan, mintha a Godzillából vágták volna ki.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Értek egyet felé :)))

Coine, The A&O
Egyszerûen ROSSZ a 4. rész, mert nem komoly. Nullák a párbeszédek, olyan az egész film, mint egy FPS játék, a 2. részben legalább izgult az ember, mert tudtuk, hogy kevesen vannak kevés fegyverrel, de itt röhögve rohangálnak (ld. : Jonas, a kopasz paraszt) 3 fegyverrel és egyesével hullanak el...és még sorolhatnám.
Egyszerûen üres.

Coine, The A&O
itten :
2,1,3,4

Coine, The A&O
Mutass vmi infót Alien 5-rõl, mert én idáig az AvP-rõl találtam, amit a Resident Evil rendezõje csinál. Mondjuk õ rendezte az Event Horizon-t is (Halálhajó), ami egy elég jó film.

Mayday
Ja, jo hir a rajongoknak, hogy 2004 elejen megjelenik egy 9 DVD-s extra valtozat az elso 4 reszbol, sok extraval, ujdonsaggal. Allitolag a 3. reszen lesz erezheto valtoztatas, megtoldva kivagott jelenetekkel, es azt olvastam, az egesz sztori mas megvilagitasba kerul majd ezaltal. A 2. resz marad a "regi", az x eve megjelent rendezoi valtozat. A tobbi szinten kap meg plusz jeleneteket.
Remelem, mindez megfizetheto lesz, mert en mar nagyon varom es tuti vevo leszek ra :)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Nos, nekem is a 2 a nagy kedvenc, nem tudom megmagyarazni miert. Szorosan utana az 1. teljesen mas, alig mutat valamit, megis parazhat az ember, valahogy mashogy eri el a kivant hatast. Sokan lehuztak a 3-at, de en azt is imadtam, sztem nagyon jo. Nem csak a "sok" alientol lesz jo egy Alien-film. A 4. nekem furcsa volt, tetszett ugyan, de talan nem voltak eleg jok a szineszi jatekok, vagy nem vettek eleg komolyra, nem tudom, hogyan fogalmazzam, de olyan furcsa, kicsit "gagyi"-szagu volt az egesz. Mondom ezt en, aki iszonyat elfogult az Alien-filmek, konyvek, stb. irant, meg a kepregenyeket is megvettem belole, mert tenyleg oda vagyok az egesz dologert. Perzse tetszett a 4 is, csak "furcsa" volt, talan ez a legjobb szo ra...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Nos, nekem is a 2 a nagy kedvenc, nem tudom megmagyarazni miert. Szorosan utana az 1. teljesen mas, alig mutat valamit, megis parazhat az ember, valahogy mashogy eri el a kivant hatast. Sokan lehuztak a 3-at, de en azt is imadtam, sztem nagyon jo. Nem csak a "sok" alientol lesz jo egy Alien-film. A 4. nekem furcsa volt, tetszett ugyan, de talan nem voltak eleg jok a szineszi jatekok, vagy nem vettek eleg komolyra, nem tudom, hogyan fogalmazzam, de olyan furcsa, kicsit "gagyi"-szagu volt az egesz. Mondom ezt en, aki iszonyat elfogult az Alien-filmek, konyvek, stb. irant, meg a kepregenyeket is megvettem belole, mert tenyleg oda vagyok az egesz dologert. Perzse tetszett a 4 is, csak "furcsa" volt, talan ez a legjobb szo ra...

Manta
Van is egy cikk, nemtom hol, amiben párhuzamot vonnak a különbözõ részek között. Ha valakinek a 2 tetszett legjobban (szinte mindenkinek), akkor nem értem miért utálja annyi ember a 4-et, szerintem sok szempontból a második rész párja, remek képi világgal.
tomsolo
1,2 és nincs több :D

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Blasta
De a 4.-tõl nagyon ki vagyok...:-)

Blasta
Nálam egyértelmûen a 2, 3, 1, 4 a sorrend, bár az 1 és a 3 nagyon közel van egymáshoz. Mondjuk, ha az elsõ rész készült volna olyan technikával mit a 3, akkor az tetszene jobban....

Jano
Nekem is ez a sorrend, de a 2 elõször nem igazán tetszett. Aztán mikor kijött a 'vágatlan' verzi (az automata fegyverekkel), akkor tetszett meg nagyon, és azóta is viszi a prímet.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Manta
Szubjektív Alien sorrend:
2,4,1,3.
Jano
Ez biztos nagy film volt :

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

RelakS
És majd õ alapítja a Weyland-Yutani Corporationt?
\../\../
.\/..\/.
Build Better Worlds

Buddy
ez úgy néz ki új divat, hogy az azonos kategóriákat egymásnak uszítják.....de nekem tetszik

lásd Freddy vs. Jason; Alien vs. Predator...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Eye-scream
Az AvP film, hááát így elsõre a sztori nekem elég gagyinak tûnik, de majd meglátjuk...

"A film napjainkban játszódik. A Déli-sarki jégsapka alatt a mûholdak jelzései alapján az õsi amerikai és Egyiptomi piramisépítõ civilizációknál korábbi leletekre bukkannak. Egy milliárdos üzletember, Weyland, elhatározza, hogy feltárja a helyszínt, ezért összeszed egy fúrócsapatot, Azték és Egyiptomi civilizációkkal foglalkozó archeológusokat, valamint környezettudósokat.
Miután bejutnak egy piramis belsejébe, a csoport nyugtalanító maradványokra bukkan: rengeteg emberi csontvázra, amelyek mellkasában lyuk tátong, mintha valami kirobbant volna belülrõl. Ezenkívül fosszilis Alien "arctámadókat" is találnak, és ez valószínûsíti, hogy a templomot vagy az idegenek építették, vagy megfertõzték az építõit a Föld távoli múltjában.
A forgatókönyv eleje említést sem tesz a Ragadozókról, talán azért, mert késõbb tûnik majd csak fel a filmben, és az emberek által fúrt alagúton át érkezik meg a templomba..."

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Sir Quno Jedi
Letöltést !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
nekem a 4 is nagyon tetszett..már más feeling mint az 1 vagy 2 de azé jo...
Eye-scream
De lesz hivatalos Alien 5 is, és AvP is.
Amúgy sztem is 2 a legjobb, de a többi is ql.

The Garrett
ALien 5 igenis VAN!!!!!!!!! IGaz egy haevrok által csinált animációs rövidfilm.
ALien5- a Halál neve halál címmel!!!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

SZEG007
1.-3. rész volt a legjobb
4.-et nagyon elcseszték, a 2. pedig nagyon akciodusra sikereddt, de nem volt rossz

SZEG007
Nem AvP-re gonfoltam

Ahogy nézem Alien témában is erõteljesen ütközik a véleményem a többségével. No sebaj.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
az ötödik elvileg áérkezik sõõõõõõõt.. cameron csinálja mert igy is majdnem a kardjába dõlt hogy mit mûveltek a filmjével a 3-4 résznél..
szal 5.et is õ akarja csinálni... remélem valami hatalmasat alkot.. ui.:
szvsz mindegyik rész jo...
Blasta
A címe ez lesz:
Alien 5 - Mindörökké halál

:-DDDDDD

Mayday
Jo, de jatekbol nem konnyu jo filmet csinalni. Es nem biztos, hogy a rendezesen multak, ha nem volt egy epkezlab forgatokonyv. Meg ha a Mortal Kombat nem is, de a Resident Evil nem volt olyan rossz. Az adott jatekbol egesz jot kihozott.

Mayday
Szerintem is mind jo volt, de a 2 volt a kiraly.
Nem lenne rossz, ha lerendeznek, hogy a Foldre jonnek, es terjeszkednek. Mint az egyik Alien-konyvben (3kotetes) volt.
Nekem valami 2005 remlik, hogy lesz 5. resz.
Egyenlore most kapunk Aliens vs. Predatort, asszem azt nyaron kezdik (kezdtek?) rendezni.

Bandew
Nekem mindegyik tetszett.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

RelakS
Hát igen, a kettes volt a legkirályabb, de sajna a 3-ban a szálak folytatása ritkaszarra sikerált

Buddy
nem volt elég 4 belõle.....a 4-es már nagyon szar volt

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

SZEG007
Valaki tud az Alien5 filmröl valamit?
Mikor jelenik meg?....