365
Valaki tud rola valamit?
  • Eye-scream
    LOOOOL amúgy nekem fönn van AvP meg Primal Hunt is, most volt LAN party nemrég:D
  • [HUN]PAStheLoD
    lol lol :DD
  • CSOCSO
    YEAH!!! ALIEN POWAAH
    nem rakjuk fel az avp-t?:) nyomhatnánk háborut:)))))))))))))
  • Pupcika
    hosszú karmok meg a rosz lehellet és a szürke fogak és a seggig érő homlok a rulz :D
    Alien Power :D
  • CSOCSO
    meglestem.... semmi kül film jelenetet nemmutatnak..rajzokat mutatnak a sztorirol stb.. már most lehet látni hogy a predik elverik az alieneket:( szal SUX k***** b**** film!!!
  • CSOCSO
    Hardwireden újabb kis movie...most szedem.. 20 megás..
  • Eye-scream
    Mint már írtam a droneok képesek királynővé alakulni, így nem valószínű, hogy sokáig ott hagyták volna őket magukra...hacsak nem vmi sztázisban, vagy lefagyasztva.
    Királynő embrióból azért nincs sok mert:
    1.:A kifejlődéshez jóval több idő kell, mint egy drone esetében.
    2.: A bolyban élő földi rovarfajoknál is jellemző, hogy új királynő csak akkor születik, amikor a boly elér egy bizonyos nagyságot. Ekkor az új királynő kirepül, és a boly egy része követi, hogy új kolóniát alapítsanak.
  • [HUN]PAStheLoD
    biztos nagy mázli kell hogy pont megakurva legyen a kis újdonsült ali..
  • The Garrett
    gondolom ez is ugymegy mint a hangyáknál...:) de majd megkérdem alien jóskát ha erre eszi a fene... vagymi a sav :)
  • The Garrett
    raszta hajon dolgozok :) a többi nemlesz :D
  • Lynx_TWL
    "idegenek és egy burjánzó idegen-fertőzést követően"
    csak droneokból nem elsz ez:)
    de télleg, honnan tudni, hogy a fészhágerben királynő, vagy drone embrió van?
    miért nem királynóket tojnak tucatra a királynők, és akkor tök nagy hent:D
  • Lynx_TWL
    menjünk vadászni!!!
    na télleg menjünk vadászni:D
    kell vmi fasza hand made lándzsa/dárda, meg vi fasza had made katar:)
    egy kis lúg a vérünkbe, hogy semlegesítsük a savat:D
    meg jó+120kiló izom:)
    ja és persze raszta haj:D
  • The Garrett
    de sz.tem nemnagyon tudtak szaporodni mivel a predik nem voltak olyan hülyék hogy királynőket tartsanak ott. CSak mezei alieneket amiket gyorsan le is henteltek.
  • The Garrett
    lehet..jóó mélyek ott a templomok :)
  • Lynx_TWL
    thx anyway
  • Lynx_TWL
    "burjánzó idegen-fertőzést követően az aztékok ragadozói megnyúvadtak"
    az alienek azóta is ott élnek?:)
  • Lynx_TWL
    mátrix 2 olyan semmilyen.... mint a matrix1
    azt is agyba főbe dicsérték, aztán megnéztem, és nem tetszett.. ugyanez a helyzet mgsnél, most is itt mondod, hogy isteni:D
    miért isteni?
    -mert van vmi ratyi zneéje, amire aludni se jó.
    -mert nézem a nagy FILMEs átvezeőket, amire aludni se jó
    -mert lehet menni a köcsöggel amire aludni se jó:D
    forcsün, szolid sznék, likvid sznék, szolidusz sznék, revolver ocelot, nindzsá, olgá kurnakavics, vulkán réven, sznájper volf...
    hideo kojima cartoon networkot nézett, amikor kitaálta ezeket a neveket?:D
  • The Garrett
    "A ragadozók immáron néhány ezer éve a vadászaik számára gyakorlópályaként használják a Földet. Az azték templomok adtak otthont ezeknek a játékoknak és az idegeneknek csupán a másodhegedűs szerep jutott, prédaként próbálták menteni életüket. Az azték emberek istent látták a ragadozókban, ezért számos emlékművet emeltek a tiszteletükre. Aztán egy nap megelégelték a rabszolgasorsot az idegenek és egy burjánzó idegen-fertőzést követően az aztékok ragadozói megnyúvadtak. A játszadozás végetért, az Antarktisz jégsapkája alatt azonban létezik egy ősi, titkos templom, ahol a feljegyzések alapján tovább folyt a ragadozók képzése...
    Itt jön képbe Charles Weyland, a milliárdos iparűző, aki szatelit hőképeket vizslatva felfedezi az ősi templom hollétét. Az emberiség kultúrájának az alapjait véli a templom falai között, ezért útnak indít egy felderítő osztagot. Ember alkotta templom helyett öt fiatal, első prédájára leső ragadozót találnak... (Thx Chris!)
    "
    HardWIRED
  • The Garrett
    ottvan hardwireden leírva...
  • Lynx_TWL
    ja igen doom3...
    fröccsöntött geci az egész:)
    hl2 az ami tetszik grafikailag, meg stalker!!!
    de története nem tudom, stalker nagoyn jónak indul, hl2 meg nem tudom:D
    az olyan naogyn fasza kis az egész ilyen baró:)
  • CSOCSO
    jó hagyjuk.. agyalapi hülyeséged miatt utálod az mgs-t:) nincs mit ezen magyarázkodni.. lehet a világ legjobb gameza az mgs2 akkor sem szeretnéd....hl2?doom3? én inkáéb félnék ezektől hogy mekkroa sirály lesz... ugyanis az mgs nél legalább azért dicsérik mert valoban isteni alkotás.. mig a hl 2 még kisejött de már mindenki a kis kukijét eri rá.. nah ezért lesz csalodás... mint a matrix2.. azt is vártam. mint a messiáést.. mint mások a hl2-t meglestem oszt jot csalodtam hogy egy nagy fosadék a film. de megenn nagyon offok vagyunk...
  • Lynx_TWL
    legyen az, hogy 2435-at írunk, és a preádotrok, egy alien királynőt szállítanak, hogy egyik bolygón legyen vadászat, és akkor a predátor klánok vannak,és a klánok nem szeretik feltétlenül egymsát, ezért a wartburg klán, lelövi a trabnat fábia űrhajót, ami élien királynőt szállít, és az leesik a földre, az óvódába!!!
    és akkor az ovósában a sokkis köyök azt hiszi, hogy a nyuszi hozott tamagocsi,t és kijönnek a fész huggerek, és rámásznka a gyerekekre!!!
    értesítik mentőket, mindent, de kijönnke a gonsoz bácsik (pl bishop termetőjeaki élieneket akar tenyészteni) hogy elvigyék a gyerekeket, és elviszik őket.
    királynőt nem találják meg, mert az elbújT! ( a homokozóba)
    és akkor elviszik a túdosok az alieneke,t de mivel nicns kriálynő, ezért nem tudnka naogyn mit kezdeni, le hibernálják a harcosokat.
    és elindulnak megkeresnia királynőt.
    közben a predatorok i értesülnkea cuccról, ezért őkis megkezdik a ahajszát a királynő után, aki egy régi elmegyógyintézetbe sézkeli be magát, és a hajléktalanokat kezdi felhasználni harcosgyártásra.....
    na hú de király vagyok:D most ti jötötk:D
  • Lynx_TWL
    ez nem elég jó:)
  • Eye-scream
    Én már írtam, az emberek megérkeznek a Pilot race ősi bolygójára ami már kihalt, mert elszaporodtak a zélienek. Az emberek kutatnak vmi technika vagy ilyesmi után, közben megeszik őket a zélienek :D
  • Lynx_TWL
    ja!
    mi is a story?:)
    (ha már alien topic, akkor közösen találjunk ki vmi észveszejtően flesses történet:)
    de komolyan..
  • The Garrett
    aki ilyen storyból szar filmet csinál az buzii :)
  • Lynx_TWL
    ízlések és ficamok, de (OFF persze:D)
    a freedom fighters nekem annyira bejött, hogy végig vittem mindne fokozaton, és a zenéjévél nem tudok betelni (aki meg tudja szerezni hajrá:) és sokkal fílingesebb minthogy a szolidusz sznék okto szerű csápjait blokkoljam.
  • Lynx_TWL
    ja és:
    menjenek a picsába az elfogultak:D
  • Lynx_TWL
    majd kijött a gamez és mindenki leszopta magát mert még ma sincs nála szebb gamez pc-se!!!!
    lol:)
    MP, MP2 :)
    eléégé elfogult vagy (én is) azért:
    mgs1-2 tök egyedűl álló.. az egyetlen olyan két gamez mi FILM szintű alakítás!!!!

ettől utáltam én meg az mgs-t,mert így orrba szájba istenítik:)
    nincs olyan nap, amikor ne hallanám oszt társtól, hogy mgs...
    erre sutty itt a fórum, és ugyanaz a szöveg:D
    ON
    resident evil nem volt szar, csak egyesek megint elfogultak :D
  • Lynx_TWL
    én rühellem az mgs sorozatot, mert megutáltatam, hogy mindenki anniyra istenítette, erre amikor meglátom, egy nagy kalap szarral ért fel (MGS2), és még mindig istenítik agyba főbe:)
    sztem HL2 nem grafikailag (bár abban simán) de hangulatilag, és mindenben veri MGS-t:PPPP
    mgs ben egyetlne jó volt, az, hogy lehetett lőni a sirályokat, és akkro az jó volt:D
  • Alien!
    nem szar...de most,hogy látom,hogy ki lesz a rendező(Paul W.S. Anderson),kicsit félek tőle...főleg a botrányosan okádék resident filmje után...
  • The Garrett
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HARDWIREDEN ALIEN VS PREADTOR TÍÍÍÍÍZER!!!!!!!4
    Ááááááá ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁ

bocsi :)
  • CSOCSO
    amugy meg az mgs1 nek is készül a felújítása szal az is elég kemény lesz
  • CSOCSO
    he??
    már ne hari de a gamez nem a grafikátol függ...gondoljunk csak bele hogy az évszázad játékai top100 nak a fele kb 2d vagy pixelhalmaz és a legszebb hogy az első 10 sem doom 3 meg hl 2 lesz !!! de mindegy.
    egy metal gear solid 1 hiába ronda feelingileg stb stb sajnos soha nem fogja elérni egy doom 3 vagy hl2.. hiába van abban hűbaz újítások meg hűbaz grafika...
    nm ettől lesz egy gamez jó...
    de ezt hiába is magyarázom olyan valakinek aki szerint a hl2 meg doom 3 az isten...egy mgs2-t is fikázták a pc-sek majd kijött a gamez és mindenki leszopta magát mert még ma sincs nála szebb gamez pc-se!!!! majd ha kijön a doom 3 meg hl2 talán igen!!! de közel sem lesz olyan jo sztorija, gameplay-e...stb...
    mgs1-2 tök egyedűl álló.. az egyetlen olyan két gamez mi FILM szintű alakítás!!!! olyan átvezető filmek mintha filmeket nénél fantasztikus kamerakezelés stb..és igenis ezektől lesz egy gamez fantasztikus mert eszméletlen át lehet élni a dolgot...nah midnegy eléggé off topic lettem:( sorry.. a lényeg hoyg egy avp2 gamezt is fergetegessé lehetett volna tenni kb 1 ora átvezető filmmel!!! amit persze egy olyan ember rendezzen akinek eléggé sok filmes vér folyik az ereiben...
  • Eye-scream
    Élőben?
  • Lynx_TWL
    megtaláltam
  • Lynx_TWL
    ő a tréler linket lökjétek már be, nekme sehogy nem műxik az amit RelakS mester pésztelt:D
  • Lynx_TWL
    ha jó gémet akarsz, nehogymár mgszolid garikát:D
    az nevetséges...
    akkor már grafikávla legyen, vagyis hl2, stalker...
    ezek olyan élethűek, hogy összerosálom az összerosálni valót:D
  • Lynx_TWL
    2 volt és kész, mert mondták!
    gondolod, hogy két fész háger azt hazudna nekme, hogy egyen voltak?
    Billy és Mary a nevük, hát tessék figyelmesnke lenni :D
  • Eye-scream
    Még fejlesztik.