365
Valaki tud rola valamit?
-
#237 tényleg lehetne musical... ha emlékeztek az Úrgolyhókra.. ott egész szépet alakított.
NEW YOOOORK NEEEEEEEEW YOOOORK!:) -
#236 :DDDD
"nekem azt mondták musical lesz" :P -
#235 Jurassic Park forgatásán a szereplők:
-TE JÓ ÉG!!!!! DINOSZAUROSZOK!!!!!!!!!
-
#234 vizet vizet ÁÁÁ:F -
#233 na persze azt is megelhet csinálni, hogy először felvették az ebédlős jelenetet:D -
#232 nemtom szvsz ők is tudják hogy mizu mert tényleg elég kevés iq kell hogy tényleg igy legyen a film...LOL lenne eléggé:)) -
#231 LOOOOL
A film elején a facehugger ráugrik kanere, aztán vann 1 jelenete a gyengélkedőn ahol fekszik, meg az ebédlőben ahol mond két szót és a film további részében nem szerepel. Ezenkívül a kajálós jelenetre olyan szöveget kell megtanulni mint: -Úristen! -Jézusom!-Ez iszonyú stb.
Valószínű, hogy nem tudták, lol. Gondolkozzatok már :) -
....... -
#229 naja ekkor jön az, hogy a face huggert meg elfelejtik?:) -
#228 és ha többszöri felvétel és az elején volt jó így a megijedés és a többi már hozzávágott anyag? -
#227 azon kívűl nézzétek már meg a jelenetet.. azt a megilyedést még én is élethűen imitálom nem szinészi tapasztalatommal is...
és utánna full kusban voltak...
ha téged is megtréfálnak valamivel a végén te is mosolyogsz minimum.. ők nem mosolyogtak de még azt se mondták hogy hűűbazz ez nem volt a fogatókönyvben...arghh -
#226 :)))egy vicc hogy forgatnának már ugy hogy nem tudnak rola?? gyerekekolyan filmmég nem szültett.. azért szinészek a szinészek mert el kell valamit játszani... gondolom mi lenne ha előugrana egy alien a sarokbol..ripley csak állna és kérdezné hogy ez valami vicc?? stb.. megmé lognak kötelek a bábubol meg ilyenek.. ne szorakozzatok már!!! hogy nem tudtak volna az alienektrl??? jéézusom.. amikor kikell a hülyéből az alien akkor az hoyg van megcsinálva? az a test egy bábú...hisz hogy férne el az alien?? az nem olyan mint egy golyóbecsapódást imitáló kis lapocska.. nah mindegy nincs erőmmayarázni -
#224 nem mondtam, hogy interjú:)
a hazudik a ringyó, csak úgy jött, hogy hüyleség eez sztem, tehát hazugásg, azátn ha hazudnak akkor a ringyó hazudjon:D -
#223 vácsorá -
#222 Nem wíwör interjú volt, hanem egy weboldal így készült-je... -
#221 én beleférek egy alien queen jelmezbe:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#220 jó támogatod akkor ok :) -
#219 na de tényleg, vki isnál egy fsza honlapot...
és tervező grafikus vagoyk, úhgoy majd vmi fasza dizájnt küldök mindenhova:)
a "múzeum" felépítése, teljesen koppintás az első három részből!
:)
majd van aki beöltözik, van aki meg nem, és tök jó lesz
teljesen egyedi ötletek eddig:D -
#218 pffff:D
hazudik a ringyó:D
forgatókönyben:
...54es jelenet: Kaneből kiugrik egy izé, de ti erről nem tudtok! úgyhogy megijedtek! de úgy valóságból is, mert nagyon izgis lesz, és nem is tudtok róla...
:D -
#217 jójó:)) -
#216 szvsz az hülyeség...:)sőőőt tuti -
#215 csináljuk meg magyarországon alien wart:D
majd é leszek a munka vezetője.... mondom mit hova, és ki mit:D -
#214 fú hogy paráztam ettől a résztől:D -
#213 mrá előre látom, hogy nagoyn sokan le fogják ugatni a shurikent.... mondjuk nem túl jó ötlet, behozni a filmbe ilyesmit, ami így se játékba, se könyvben em votl benne... -
#212 erich von daniken, mekkora egy nagy lol csávó, és akkor így tőle merítenek:)
nem tom láttatok e már tőle filmet?:DDD
kb olyan szint, mint a gyurcsók, tehát lehet röhögni rajta:) [gyurcsók ugye a távgyógyító?:DDD] -
#211 tök nagy lol koponáyk van a predi hajóban:) -
#210 nézemh, goy mi ez, mintha oda lenne vágva a másik ember ekzébe ez, aztána kkor ugrott be,h ogy ez a kéz csak a négeré:)
(hopp ebbne a filmben nem a négerek halnak meg először:D) -
#209 nincs seggig érő homlokom :(
csinájatok nekem:DDDDDDDDDDDD -
#208 Olvastam, hogy ennek a jelenetnek az előkészületeiről csak az áldozat tudott, úgyhogy amikor a szar kiugrott a hasából, kripli és társai valóban frászt kaptak -
#207 hoool tud ilyet egy szar predator??????:)
ALIEN ROXX -
#206 kérdezd már meg mennyiért épthetném meg amcsiban:))))))))))))))))))))))))))) megnyerema lottót és megcsinálkodom.. -
#205 és anyámék kint voltak hogy r*djanak meg :))))))))) -
#204 hát az sux eléggé pedig el akartam menni.. szal már sehol ninjen?:(((( apuék fasza dolgokat meséltek.. pl mikor a liftből kivette az egyik katonát az alien:) mindenki majdnem beszart...meg volt egy hely ahová be kellett bujni a csoportnak... aszonta hogy norm helyzetben két embern nem fért volna be.. most ugy fosott mindenki hogy mindahányan összekuporogtak odabent:)lol... király lehetett..szipp szipp:( -
#203 "Allitolag volt olyan eset, hogy a csajszi idegösszeroppanast kapott benne."
És én ilyeneken nem voltam kint :( -
#202 pfffffffffffffff most nehogymár azt hidd hazudok.... amugy kb 6-8 éve voltak kint...sajnos nincs meg minden fénykép ilyen régről....amugy egy alien királynő feje volt felfüggesztve és amellé álhattál be.. háttár nem volt mert ott minden sötét volt..kérdezz meg bárkit aki ott volt, hogy igazam van ;) -
#201 Predator rulz!
A történet szerint is zuzzák az alieneket mind disznó :D -
#200 ne bántsd szegénykét. ő mindig is jó falat volt :D -
#199 huhh, nekem elő kéne kukáznom hol lehet az avp (primal hunt nincs meg nekem) -
#197 Valahogy sejtettem, hogy pont nincs meg az a kép... -
#196 Csocso, sajnos igaz. Angliaban bezartak, mikor viz ala került a piccadily circus es elazott az egesz koceraj. Amerikaban azert nem csinaltak meg, mert tul durva volt es feltek, hogy valami örült ugy megijed, hogy fegyvert rant es kicsinalja a szineszeket, akik az alien kosztümben van. :-)
Los Angelesben voltam egy ilyen vacakban,ahol horrorfilmekböl jatszottak jeleneteket. Pl. az excorsist-bol a csajszi az agyon, meg ilyesmi. Muzeumszerüen volt az egesz. A szineszek el voltak keritve boxokban. Elötte 4 motozason mentünk at es hatszor felhivtak a figyelmünket, hogy ezek csak szineszek es nem csinalnak velünk semmit. Na ezzel el is ment a hangulat. A legfelelmetesebb az egeszben az volt, mikor egy tök sötet folyoson be kellett menni. A többi csak nevetseges volt.
Az alien war-ban az volt a plane, hogy sosem tudtad mi fog törtenni. Allitolag volt olyan eset, hogy a csajszi idegösszeroppanast kapott benne. Szoval amcsiban tul veszelyes lett volna.