Alien5?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És én ilyeneken nem voltam kint 😞
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Los Angelesben voltam egy ilyen vacakban,ahol horrorfilmekböl jatszottak jeleneteket. Pl. az excorsist-bol a csajszi az agyon, meg ilyesmi. Muzeumszerüen volt az egesz. A szineszek el voltak keritve boxokban. Elötte 4 motozason mentünk at es hatszor felhivtak a figyelmünket, hogy ezek csak szineszek es nem csinalnak velünk semmit. Na ezzel el is ment a hangulat. A legfelelmetesebb az egeszben az volt, mikor egy tök sötet folyoson be kellett menni. A többi csak nevetseges volt.
Az alien war-ban az volt a plane, hogy sosem tudtad mi fog törtenni. Allitolag volt olyan eset, hogy a csajszi idegösszeroppanast kapott benne. Szoval amcsiban tul veszelyes lett volna.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Alien Power 😄
Királynõ embrióból azért nincs sok mert:
1.:A kifejlõdéshez jóval több idõ kell, mint egy drone esetében.
2.: A bolyban élõ földi rovarfajoknál is jellemzõ, hogy új királynõ csak akkor születik, amikor a boly elér egy bizonyos nagyságot. Ekkor az új királynõ kirepül, és a boly egy része követi, hogy új kolóniát alapítsanak.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
csak droneokból nem elsz ez😊
de télleg, honnan tudni, hogy a fészhágerben királynõ, vagy drone embrió van?
miért nem királynóket tojnak tucatra a királynõk, és akkor tök nagy hent😄
๏̯͡๏﴿
na télleg menjünk vadászni😄
kell vmi fasza hand made lándzsa/dárda, meg vi fasza had made katar😊
egy kis lúg a vérünkbe, hogy semlegesítsük a savat😄
meg jó+120kiló izom😊
ja és persze raszta haj😄
๏̯͡๏﴿
az alienek azóta is ott élnek?😊
๏̯͡๏﴿
azt is agyba fõbe dicsérték, aztán megnéztem, és nem tetszett.. ugyanez a helyzet mgsnél, most is itt mondod, hogy isteni😄
miért isteni?
-mert van vmi ratyi zneéje, amire aludni se jó.
-mert nézem a nagy FILMEs átvezeõket, amire aludni se jó
-mert lehet menni a köcsöggel amire aludni se jó😄
forcsün, szolid sznék, likvid sznék, szolidusz sznék, revolver ocelot, nindzsá, olgá kurnakavics, vulkán réven, sznájper volf...
hideo kojima cartoon networkot nézett, amikor kitaálta ezeket a neveket?😄
๏̯͡๏﴿
Itt jön képbe Charles Weyland, a milliárdos iparûzõ, aki szatelit hõképeket vizslatva felfedezi az õsi templom hollétét. Az emberiség kultúrájának az alapjait véli a templom falai között, ezért útnak indít egy felderítõ osztagot. Ember alkotta templom helyett öt fiatal, elsõ prédájára lesõ ragadozót találnak... (Thx Chris!)
"
HardWIRED
fröccsöntött geci az egész😊
hl2 az ami tetszik grafikailag, meg stalker!!!
de története nem tudom, stalker nagoyn jónak indul, hl2 meg nem tudom😄
az olyan naogyn fasza kis az egész ilyen baró😊
๏̯͡๏﴿
és akkor az ovósában a sokkis köyök azt hiszi, hogy a nyuszi hozott tamagocsi,t és kijönnek a fész huggerek, és rámásznka a gyerekekre!!!
értesítik mentõket, mindent, de kijönnke a gonsoz bácsik (pl bishop termetõjeaki élieneket akar tenyészteni) hogy elvigyék a gyerekeket, és elviszik õket.
királynõt nem találják meg, mert az elbújT! ( a homokozóba)
és akkor elviszik a túdosok az alieneke,t de mivel nicns kriálynõ, ezért nem tudnka naogyn mit kezdeni, le hibernálják a harcosokat.
és elindulnak megkeresnia királynõt.
közben a predatorok i értesülnkea cuccról, ezért õkis megkezdik a ahajszát a királynõ után, aki egy régi elmegyógyintézetbe sézkeli be magát, és a hajléktalanokat kezdi felhasználni harcosgyártásra.....
na hú de király vagyok😄 most ti jötötk😄
๏̯͡๏﴿
mi is a story?😊
(ha már alien topic, akkor közösen találjunk ki vmi észveszejtõen flesses történet😊
de komolyan..
๏̯͡๏﴿
a freedom fighters nekem annyira bejött, hogy végig vittem mindne fokozaton, és a zenéjévél nem tudok betelni (aki meg tudja szerezni hajrá😊 és sokkal fílingesebb minthogy a szolidusz sznék okto szerû csápjait blokkoljam.
๏̯͡๏﴿
lol😊
MP, MP2 😊
eléégé elfogult vagy (én is) azért:
mgs1-2 tök egyedûl álló.. az egyetlen olyan két gamez mi FILM szintû alakítás!!!!
ettõl utáltam én meg az mgs-t,mert így orrba szájba istenítik😊
nincs olyan nap, amikor ne hallanám oszt társtól, hogy mgs...
erre sutty itt a fórum, és ugyanaz a szöveg😄
ON
resident evil nem volt szar, csak egyesek megint elfogultak 😄
๏̯͡๏﴿
sztem HL2 nem grafikailag (bár abban simán) de hangulatilag, és mindenben veri MGS-t😛PPP
mgs ben egyetlne jó volt, az, hogy lehetett lõni a sirályokat, és akkro az jó volt😄
๏̯͡๏﴿
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ááááááá ÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁ
bocsi 😊
már ne hari de a gamez nem a grafikátol függ...gondoljunk csak bele hogy az évszázad játékai top100 nak a fele kb 2d vagy pixelhalmaz és a legszebb hogy az elsõ 10 sem doom 3 meg hl 2 lesz !!! de mindegy.
egy metal gear solid 1 hiába ronda feelingileg stb stb sajnos soha nem fogja elérni egy doom 3 vagy hl2.. hiába van abban hûbaz újítások meg hûbaz grafika...
nm ettõl lesz egy gamez jó...
de ezt hiába is magyarázom olyan valakinek aki szerint a hl2 meg doom 3 az isten...egy mgs2-t is fikázták a pc-sek majd kijött a gamez és mindenki leszopta magát mert még ma sincs nála szebb gamez pc-se!!!! majd ha kijön a doom 3 meg hl2 talán igen!!! de közel sem lesz olyan jo sztorija, gameplay-e...stb...
mgs1-2 tök egyedûl álló.. az egyetlen olyan két gamez mi FILM szintû alakítás!!!! olyan átvezetõ filmek mintha filmeket nénél fantasztikus kamerakezelés stb..és igenis ezektõl lesz egy gamez fantasztikus mert eszméletlen át lehet élni a dolgot...nah midnegy eléggé off topic lettem😞 sorry.. a lényeg hoyg egy avp2 gamezt is fergetegessé lehetett volna tenni kb 1 ora átvezetõ filmmel!!! amit persze egy olyan ember rendezzen akinek eléggé sok filmes vér folyik az ereiben...

๏̯͡๏﴿
az nevetséges...
akkor már grafikávla legyen, vagyis hl2, stalker...
ezek olyan élethûek, hogy összerosálom az összerosálni valót😄
๏̯͡๏﴿
gondolod, hogy két fész háger azt hazudna nekme, hogy egyen voltak?
Billy és Mary a nevük, hát tessék figyelmesnke lenni 😄
๏̯͡๏﴿