365
Valaki tud rola valamit?
-
#284 sztem ti meg mind hülyék vagytok, mert igazi élien volt!
ja és bizonyítékként bepésztelem szigorni mélét is, mert megbeszéltem vele tegnap,h ogy szte is hülyék vagytok:
-hi je igen!
-yes!
-lec tolk ábáut élien
-ok whats det?
-dunno bát dér iz sok hülye in sg fórum end déj ár vitatkozing in stupidity!
-well dér wasa riöl élien, end vi didnt knov det, szó it beít dö kráp áut of us!
-ok tánkje bye
-csáó!
na most lehet kezet csókolni:D -
#283 "egy sokadrangú gagyinak"
hmmm ennek némileg ellentmond H.R. GIEGER neve... stb.
én nem tom' mi a forrás de innen ne rendeljetek meg semmit :DDD -
#282 ugorná ki belületek a zélien!:D -
#281 jáájj bázeg de oskt postoltatok, mso olvashaotm mind:D -
#280 Egyébként az is ott van az oldalon, hogy egy sokadrangú gagyinak indult a film (kevés lé, ismeretlen szereplők), később lett nagy siker (nem úgy mint ma, hogy hú, sikerfilm, satöbbi, és kapunk egy gagyi valamit...) -
#279 sokkal nehezebb szerepeket is tudnak játszani a szinészek.. egy para nem nagy cucc..élethű...hurrá... egy nevem sam tipusú fogyatékosság már kemény dió...de egy para?:) nem kell ahhoz ilyeneket csinálni... -
#278 gonodolod?
:D
szerintem akkor haggyuk szépen ezt a témát... -
#277 én nem is akartalak sértegetni ellenben veled....de 8:)
-
#275 15?:)
azért legalább 18 at mondhattál bolna:))
nem fikáztalak.. mondtál egy hülyeséget én meg felvázoltam hogy mik az eshetőségek veled szemben.. ugyanis megesik hogy az emberek hülyék...viszont nem fikáztalak de te viszont igen.. mondjuk nem érdekel...a barátam tudják milyen vagyok... akikkel többet beszélek azok is ...és sok SG-s is akikkel ickun nyomatom...
te viszont nem baráti modon csináltad ezt az egészet.. csak megsugom....nem barátilag is... -
#273 erről egyébként meg lehet kérdezni Lacc-ot, D'Lairt,Ájjle Bobbit,Sephit és még sorolhatnám akik ICQ-n vannak...akikkel minden nap beszélgetek -
#272 pl.. és más 8 szempontból is hülyeség... -
#271 én gondolkodjak okosan???.. hát épp ezaz! amit te mondasz az a hülyeség.. de mindegy... -
#270 hmmm.... azér az elgondolkoptató hogy a filmszerződésekben a végletekig letisztázzák a folyamatokat az esetleges kártérítési igények elkerülése miatt... ez már nagyon régóta így van (kb.1930)... szal jogi szempontból számomra teljesen hiteltelen a történet, noha filmkészítést már én is láttam meg hasonlók... -
#269 "forum bolondjakent vagy szamontartva"
le***** a kis *****mat -
#268 beszélgessünk el.... talán megtudnál egykét dolgot.. az hogy röhögés közepette nemtok irni mert ilyen szarságokat találsz ki az lol.. hány filmes forgatáson vettem részt? hát nemsokan:)) de te tuti olyan sok filmforgatáson hogy te már a 20adik filmedet tudhatod hátra ahol mindegyik jelenet uy lett felvéve hogy senki nem tud semmiről.. és látszik hoyg egy patkány vagy.. mert jot röhögtem a hülyeségeden.. leírtam hogy veled semmi bajom nincs stb.. mégha anyázhatnk is rád.. erre te jösz hogynemtok fogalmazni:)LOL.. látod mekkora patkáy vagy!!!
-
#267 Én már rég nem röhögök rajta, csak a Sodin :-))))) -
#265 Hát azt hiszem ezt még ma megbeszélem Ridley-vel, mindjárt fel is hivom és véget vetek ennek a szarságnak....
nem mondtam még hogy a filmes szakmában dolgozom? -
#264 szinész.. ez a dolga... láttammár jobb alakítást.. nézz mg egy nevem samet..szvsz a fickot sem mütötték az agyán mégis ugy adta magát mintha 8 éves szinten lenne és elég beteg modon bírt viselkedni.. tudod.. szinész.... -
#263 Lehet, hogy élienre ugranak szét, de mikor a kiscsajt beteríti a "vér", hát eléggé eltorzul a feje -
#262 én se nyelem be.. vicc az egész -
#261 ppfff.. énnem az vagyok aki besértődik stb.. mint egyesek... de ez akkor is lol.. nemtom mit vársz tőlem:) HÁT LOL az egész és ha te ezért most durnba vágod magad akkor szarok rá... -
#259 Hát én ezt nem nyalom be....
Persze nincs kizárva, de bárki bármelyik Z kategóriás filmben képes kurvára elsápadni és betojni. Semmi szükség nincs ilyen beugratós dolgokra.
-
#258 ez elég lol... még igy is.. aki BENEE van az filmes és más szakmában .. az tudja hoyg az ilyen dolgok 80% kamu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tudjátok hány kamurol tudok??? amik blikkben.. az aktívban vagy akár más műsorban benne van?? azaz nyilatkozatban.. mint ebben... LOL:)))
ez még igy is lol..
1)azok ott nem a vértől ilyedtek meg vazze.. néz dmár meg a jelenetet.. egy alien ugrik ki miközben megilyednek.. -
#257 no comment. -
#255 "A legfinnyásabb kritikusok is elismeréssel szóltak a színészek teljesítményéről. Többen megjegyezték, hogy ilyen élethű alakítással csak ritkán találkoztak - egyesek a sminkmestert is dicsérték, amiért olyan hitelesen jelenítette meg a rémült arcok sápadtságát. Scott később elárulta, hogy az említett esetekben nem ilyen trükköt alkalmazott. Sokkal egyszerűbben és hatásosabban oldotta meg a problémát. Bár a színészek ismerték a forgatókönyvet, azok a jelenetek, amelyekben felbukkan a szörny, csak elnagyolva szerepeltek a szövegben. Joggal hihették, hogy a trükkök többsége csak az élő szereplős forgatás után, a trükkstúdióban kerül a filmbe. Az első Alien legemlékezetesebb jelenetében az idegen az egyik űrhajós gyomorfalát átszakítva tör elő, miközben a legénység az ebédlőben ül. A jelenet felvétele előtt csak azt a színészt avatták be a részletekbe, aki �áldozatul esik" a lénynek - mellére egy ál-mellkast illesztettek, amelybe vért, csontszilánkokat és húscafatokat rejtettek, valamint egy szerkezetet, ami gombnyomásra felszakítja a műanyag borítást, és sugárként spricceli szét a mű-testrész tartalmát. A jelenet közepén - miközben a többi színész gyanútlanul játszotta a szerepét - váratlanul beindították a folyamatot. A látszólag szétrobbanó mellkas és a szétfröccsenő, undorító massza látványa megtette a hatását: a mit sem sejtő színészek közül többen elsápadtak, mások valódi hányingerrel küszködtek, és kivétel nélkül mindegyikük sokkot kapott. A felvétel után percekig nem tértek magukhoz a döbbenettől, de Scott végre dobozban tudhatta minden idők egyik leghatásosabb és a film legdermesztőbb jelenetét."
www.aliensonline.hu
Nnna, erről beszéltem! -
#254 :)))))))))))))))))))) nekem sosem volt bajom a kölökkel.. most sincs.. csak egyszerűen szánalom amit ír... áárghh:) rendesen felidegesített bár mostc sak jokat nevetek a többiekkel -
#253 LOL hháháháháháh -
#252 ATTÓL MÉG TÉVEDHETSZ TE IS...
[de ekkorát] :D -
#251 LOOOOOL ne.. komolyan? és ilyen sületlenséget elhiszel mint amiről beszélsz:) arghhh...
1)kamu
2)idiota vagy
3)csak kicsit... -
#250 Felejtsétek el ezt a baromságot.
Azért alkalmaznak szinészeket, mert azok képesek (bár nem mind) eljátszani, hogy megijednek. Ezért nem kell titkolózni, hanem "eksön" és ha nem hiteles, hát újra "eksön"... -
#248 Feküdt a csákó, és egyszercsak kiugrott belőle a szörny? És senki semmit nem tudott róla? Még a csákó semi akiből kiugrott? Ezek a mocskos alien-ek mindenhova észrevétlenül belopóznak és a legváratlanabb pillanatban pofátlanul előjönnek...pff...pedig éppen egy musicalt forgattak, erre nem szétfeszíti szegény csávó hasát, aki éppen énekelni szeretne a musicalben. Rendező meg megszólal: mi a szar volt ez srácok, erről nem volt szó!!!
LOL...nagyon régen röhögtem ilyen jóót...:-)))) -
#247 Elég annyi, hogy amikor felrobban a pasztilla, akkor kapjanak frászt, utána már lehetett gumibabából előhozni a xenomorph-ot. Mingyá megnézem... -
#246 dikáprijóból kinézem, hogy meglepődik -
#245 LOL.
Persze hogy nem tudtak a szinészek a kiugró szörnyről.
A jelenet egy kamerával volt felvéve és a trükköket is úgy csinálták, hogy nem látszott amikor kicserélték a faszi testét gumibabára, amiből kirobbant a szörny így a szinészek TÉNYLEG azt hitték, hogy a szinésztársukból ugrott ki az élien :-DDDDD....
Megalol... :-)))))))) -
#244 Dicaprioval a Titanicot is ugy forgatták le hoyg nem tudták hogy jéghegynek fognak ütközni.. pont az élethű meglepődés kedvéért:)) LOÁLLLL -
#243 "
Mivel szineszek, ezert siman kepesek improvizalni es miutan összeszartak magukat, lemerevedtek, vagy tovabbjatszottak, mert gondolom közben felfogtak miröl van szo es mivel evekig tanultak, hogy ilyen helyzetben hogyan kell viselkedni. Amugy meg utana siman leallithattak a kamerakat, kiröhögtek magukat es forgattak tovabb. Mivel közben vagva van a jelenet"
milyen lehyzet vazze?? iylen helyzet LOL mikor van ilyen helyzet egy rohadt filmet mondj amiben ugy rendeztek meg valamit hoygnem tudtak rola.. lásd jurassic park dolog:
JESSZUSOM DINOSZAURUSZOK:: BAZE AZT HITTEM MUSICELT FORGATUNK... ájj vázze ne legyél ennyire buta -
#242 hogy a csavo rosszul lesz es összeokadja magat."
vazmeg az egy BÁBU VOLT!!!!!!!!! ÁÁÁRGG HAgyuk ezt a témát mert akkora faszság hogy rendesen felidegesít.. gratula ha te el bírod hinni ezt a sületlenséget.. látom még fikarcnyi fingod sincs hogy hogyan forgatnak egy filmet -
#241 neeeeeeeeeeeeeee méé kel kínozni?? tudod mit igazad van!! nem tudtak rola baz:))) -
#239 ROFL:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#238 hello my baby :)