Alien5?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze nincs kizárva, de bárki bármelyik Z kategóriás filmben képes kurvára elsápadni és betojni. Semmi szükség nincs ilyen beugratós dolgokra.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ez még igy is lol..
1)azok ott nem a vértõl ilyedtek meg vazze.. néz dmár meg a jelenetet.. egy alien ugrik ki miközben megilyednek..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
www.aliensonline.hu
Nnna, errõl beszéltem!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
1)kamu
2)idiota vagy
3)csak kicsit...
Azért alkalmaznak szinészeket, mert azok képesek (bár nem mind) eljátszani, hogy megijednek. Ezért nem kell titkolózni, hanem "eksön" és ha nem hiteles, hát újra "eksön"...
LOL...nagyon régen röhögtem ilyen jóót...:-))))
Bazinga!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Persze hogy nem tudtak a szinészek a kiugró szörnyrõl.
A jelenet egy kamerával volt felvéve és a trükköket is úgy csinálták, hogy nem látszott amikor kicserélték a faszi testét gumibabára, amibõl kirobbant a szörny így a szinészek TÉNYLEG azt hitték, hogy a szinésztársukból ugrott ki az élien :-DDDDD....
Megalol... :-))))))))
Mivel szineszek, ezert siman kepesek improvizalni es miutan összeszartak magukat, lemerevedtek, vagy tovabbjatszottak, mert gondolom közben felfogtak miröl van szo es mivel evekig tanultak, hogy ilyen helyzetben hogyan kell viselkedni. Amugy meg utana siman leallithattak a kamerakat, kiröhögtek magukat es forgattak tovabb. Mivel közben vagva van a jelenet"
milyen lehyzet vazze?? iylen helyzet LOL mikor van ilyen helyzet egy rohadt filmet mondj amiben ugy rendeztek meg valamit hoygnem tudtak rola.. lásd jurassic park dolog:
JESSZUSOM DINOSZAURUSZOK:: BAZE AZT HITTEM MUSICELT FORGATUNK... ájj vázze ne legyél ennyire buta
vazmeg az egy BÁBU VOLT!!!!!!!!! ÁÁÁRGG HAgyuk ezt a témát mert akkora faszság hogy rendesen felidegesít.. gratula ha te el bírod hinni ezt a sületlenséget.. látom még fikarcnyi fingod sincs hogy hogyan forgatnak egy filmet
NEW YOOOORK NEEEEEEEEW YOOOORK!:)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-TE JÓ ÉG!!!!! DINOSZAUROSZOK!!!!!!!!!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
๏̯͡๏﴿
A film elején a facehugger ráugrik kanere, aztán vann 1 jelenete a gyengélkedõn ahol fekszik, meg az ebédlõben ahol mond két szót és a film további részében nem szerepel. Ezenkívül a kajálós jelenetre olyan szöveget kell megtanulni mint: -Úristen! -Jézusom!-Ez iszonyú stb.
Valószínû, hogy nem tudták, lol. Gondolkozzatok már :)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
๏̯͡๏﴿
és utánna full kusban voltak...
ha téged is megtréfálnak valamivel a végén te is mosolyogsz minimum.. õk nem mosolyogtak de még azt se mondták hogy hûûbazz ez nem volt a fogatókönyvben...arghh
a hazudik a ringyó, csak úgy jött, hogy hüyleség eez sztem, tehát hazugásg, azátn ha hazudnak akkor a ringyó hazudjon:D
๏̯͡๏﴿
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
és tervezõ grafikus vagoyk, úhgoy majd vmi fasza dizájnt küldök mindenhova:)
a "múzeum" felépítése, teljesen koppintás az elsõ három részbõl!
:)
majd van aki beöltözik, van aki meg nem, és tök jó lesz
teljesen egyedi ötletek eddig:D
๏̯͡๏﴿
hazudik a ringyó:D
forgatókönyben:
...54es jelenet: Kanebõl kiugrik egy izé, de ti errõl nem tudtok! úgyhogy megijedtek! de úgy valóságból is, mert nagyon izgis lesz, és nem is tudtok róla...
:D
๏̯͡๏﴿
majd é leszek a munka vezetõje.... mondom mit hova, és ki mit:D
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
nem tom láttatok e már tõle filmet?:DDD
kb olyan szint, mint a gyurcsók, tehát lehet röhögni rajta:)
๏̯͡๏﴿
(hopp ebbne a filmben nem a négerek halnak meg elõször:D)
๏̯͡๏﴿
csinájatok nekem:DDDDDDDDDDDD
๏̯͡๏﴿

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)