Alien5?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ppfff.. énnem az vagyok aki besértõdik stb.. mint egyesek... de ez akkor is lol.. nemtom mit vársz tõlem:) HÁT LOL az egész és ha te ezért most durnba vágod magad akkor szarok rá...
Blasta
Hát én ezt nem nyalom be....
Persze nincs kizárva, de bárki bármelyik Z kategóriás filmben képes kurvára elsápadni és betojni. Semmi szükség nincs ilyen beugratós dolgokra.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
ez elég lol... még igy is.. aki BENEE van az filmes és más szakmában .. az tudja hoyg az ilyen dolgok 80% kamu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tudjátok hány kamurol tudok??? amik blikkben.. az aktívban vagy akár más mûsorban benne van?? azaz nyilatkozatban.. mint ebben... LOL:)))
ez még igy is lol..
1)azok ott nem a vértõl ilyedtek meg vazze.. néz dmár meg a jelenetet.. egy alien ugrik ki miközben megilyednek..
Tikal
no comment.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RelakS
"A legfinnyásabb kritikusok is elismeréssel szóltak a színészek teljesítményérõl. Többen megjegyezték, hogy ilyen élethû alakítással csak ritkán találkoztak - egyesek a sminkmestert is dicsérték, amiért olyan hitelesen jelenítette meg a rémült arcok sápadtságát. Scott késõbb elárulta, hogy az említett esetekben nem ilyen trükköt alkalmazott. Sokkal egyszerûbben és hatásosabban oldotta meg a problémát. Bár a színészek ismerték a forgatókönyvet, azok a jelenetek, amelyekben felbukkan a szörny, csak elnagyolva szerepeltek a szövegben. Joggal hihették, hogy a trükkök többsége csak az élõ szereplõs forgatás után, a trükkstúdióban kerül a filmbe. Az elsõ Alien legemlékezetesebb jelenetében az idegen az egyik ûrhajós gyomorfalát átszakítva tör elõ, miközben a legénység az ebédlõben ül. A jelenet felvétele elõtt csak azt a színészt avatták be a részletekbe, aki �áldozatul esik" a lénynek - mellére egy ál-mellkast illesztettek, amelybe vért, csontszilánkokat és húscafatokat rejtettek, valamint egy szerkezetet, ami gombnyomásra felszakítja a mûanyag borítást, és sugárként spricceli szét a mû-testrész tartalmát. A jelenet közepén - miközben a többi színész gyanútlanul játszotta a szerepét - váratlanul beindították a folyamatot. A látszólag szétrobbanó mellkas és a szétfröccsenõ, undorító massza látványa megtette a hatását: a mit sem sejtõ színészek közül többen elsápadtak, mások valódi hányingerrel küszködtek, és kivétel nélkül mindegyikük sokkot kapott. A felvétel után percekig nem tértek magukhoz a döbbenettõl, de Scott végre dobozban tudhatta minden idõk egyik leghatásosabb és a film legdermesztõbb jelenetét."
www.aliensonline.hu

Nnna, errõl beszéltem!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

CSOCSO
:)))))))))))))))))))) nekem sosem volt bajom a kölökkel.. most sincs.. csak egyszerûen szánalom amit ír... áárghh:) rendesen felidegesített bár mostc sak jokat nevetek a többiekkel
CSOCSO
LOL hháháháháháh
tomsolo
ATTÓL MÉG TÉVEDHETSZ TE IS...
:D

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

CSOCSO
LOOOOOL ne.. komolyan? és ilyen sületlenséget elhiszel mint amirõl beszélsz:) arghhh...
1)kamu
2)idiota vagy
3)csak kicsit...
Blasta
Felejtsétek el ezt a baromságot.
Azért alkalmaznak szinészeket, mert azok képesek (bár nem mind) eljátszani, hogy megijednek. Ezért nem kell titkolózni, hanem "eksön" és ha nem hiteles, hát újra "eksön"...

precision
Feküdt a csákó, és egyszercsak kiugrott belõle a szörny? És senki semmit nem tudott róla? Még a csákó semi akibõl kiugrott? Ezek a mocskos alien-ek mindenhova észrevétlenül belopóznak és a legváratlanabb pillanatban pofátlanul elõjönnek...pff...pedig éppen egy musicalt forgattak, erre nem szétfeszíti szegény csávó hasát, aki éppen énekelni szeretne a musicalben. Rendezõ meg megszólal: mi a szar volt ez srácok, errõl nem volt szó!!!
LOL...nagyon régen röhögtem ilyen jóót...:-))))

Bazinga!

RelakS
Elég annyi, hogy amikor felrobban a pasztilla, akkor kapjanak frászt, utána már lehetett gumibabából elõhozni a xenomorph-ot. Mingyá megnézem...

RelakS
dikáprijóból kinézem, hogy meglepõdik

Blasta
LOL.
Persze hogy nem tudtak a szinészek a kiugró szörnyrõl.
A jelenet egy kamerával volt felvéve és a trükköket is úgy csinálták, hogy nem látszott amikor kicserélték a faszi testét gumibabára, amibõl kirobbant a szörny így a szinészek TÉNYLEG azt hitték, hogy a szinésztársukból ugrott ki az élien :-DDDDD....

Megalol... :-))))))))

CSOCSO
Dicaprioval a Titanicot is ugy forgatták le hoyg nem tudták hogy jéghegynek fognak ütközni.. pont az élethû meglepõdés kedvéért:)) LOÁLLLL
CSOCSO
"
Mivel szineszek, ezert siman kepesek improvizalni es miutan összeszartak magukat, lemerevedtek, vagy tovabbjatszottak, mert gondolom közben felfogtak miröl van szo es mivel evekig tanultak, hogy ilyen helyzetben hogyan kell viselkedni. Amugy meg utana siman leallithattak a kamerakat, kiröhögtek magukat es forgattak tovabb. Mivel közben vagva van a jelenet"
milyen lehyzet vazze?? iylen helyzet LOL mikor van ilyen helyzet egy rohadt filmet mondj amiben ugy rendeztek meg valamit hoygnem tudtak rola.. lásd jurassic park dolog:
JESSZUSOM DINOSZAURUSZOK:: BAZE AZT HITTEM MUSICELT FORGATUNK... ájj vázze ne legyél ennyire buta
CSOCSO
hogy a csavo rosszul lesz es összeokadja magat."
vazmeg az egy BÁBU VOLT!!!!!!!!! ÁÁÁRGG HAgyuk ezt a témát mert akkora faszság hogy rendesen felidegesít.. gratula ha te el bírod hinni ezt a sületlenséget.. látom még fikarcnyi fingod sincs hogy hogyan forgatnak egy filmet
CSOCSO
neeeeeeeeeeeeeee méé kel kínozni?? tudod mit igazad van!! nem tudtak rola baz:)))
CSOCSO
ROFL:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lynx_TWL
hello my baby :)

๏̯͡๏﴿

The Garrett
tényleg lehetne musical... ha emlékeztek az Úrgolyhókra.. ott egész szépet alakított.

NEW YOOOORK NEEEEEEEEW YOOOORK!:)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
:DDDD
"nekem azt mondták musical lesz" :P

๏̯͡๏﴿

Eye-scream
Jurassic Park forgatásán a szereplõk:
-TE JÓ ÉG!!!!! DINOSZAUROSZOK!!!!!!!!!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Lynx_TWL
vizet vizet ÁÁÁ:F

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
na persze azt is megelhet csinálni, hogy elõször felvették az ebédlõs jelenetet:D

๏̯͡๏﴿

CSOCSO
nemtom szvsz õk is tudják hogy mizu mert tényleg elég kevés iq kell hogy tényleg igy legyen a film...LOL lenne eléggé:))
Eye-scream
LOOOOL
A film elején a facehugger ráugrik kanere, aztán vann 1 jelenete a gyengélkedõn ahol fekszik, meg az ebédlõben ahol mond két szót és a film további részében nem szerepel. Ezenkívül a kajálós jelenetre olyan szöveget kell megtanulni mint: -Úristen! -Jézusom!-Ez iszonyú stb.
Valószínû, hogy nem tudták, lol. Gondolkozzatok már :)

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

CSOCSO

.......
Lynx_TWL
naja ekkor jön az, hogy a face huggert meg elfelejtik?:)

๏̯͡๏﴿

Pupcika
és ha többszöri felvétel és az elején volt jó így a megijedés és a többi már hozzávágott anyag?

CSOCSO
azon kívûl nézzétek már meg a jelenetet.. azt a megilyedést még én is élethûen imitálom nem szinészi tapasztalatommal is...
és utánna full kusban voltak...
ha téged is megtréfálnak valamivel a végén te is mosolyogsz minimum.. õk nem mosolyogtak de még azt se mondták hogy hûûbazz ez nem volt a fogatókönyvben...arghh
CSOCSO
:)))egy vicc hogy forgatnának már ugy hogy nem tudnak rola?? gyerekekolyan filmmég nem szültett.. azért szinészek a szinészek mert el kell valamit játszani... gondolom mi lenne ha elõugrana egy alien a sarokbol..ripley csak állna és kérdezné hogy ez valami vicc?? stb.. megmé lognak kötelek a bábubol meg ilyenek.. ne szorakozzatok már!!! hogy nem tudtak volna az alienektrl??? jéézusom.. amikor kikell a hülyébõl az alien akkor az hoyg van megcsinálva? az a test egy bábú...hisz hogy férne el az alien?? az nem olyan mint egy golyóbecsapódást imitáló kis lapocska.. nah mindegy nincs erõmmayarázni
Lynx_TWL
nem mondtam, hogy interjú:)
a hazudik a ringyó, csak úgy jött, hogy hüyleség eez sztem, tehát hazugásg, azátn ha hazudnak akkor a ringyó hazudjon:D

๏̯͡๏﴿

PResident Evil
vácsorá

RelakSfromhome
Nem wíwör interjú volt, hanem egy weboldal így készült-je...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CSOCSO
én beleférek egy alien queen jelmezbe:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
[HUN]PAStheLoD
jó támogatod akkor ok :)

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Lynx_TWL
na de tényleg, vki isnál egy fsza honlapot...
és tervezõ grafikus vagoyk, úhgoy majd vmi fasza dizájnt küldök mindenhova:)
a "múzeum" felépítése, teljesen koppintás az elsõ három részbõl!
:)
majd van aki beöltözik, van aki meg nem, és tök jó lesz
teljesen egyedi ötletek eddig:D

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
pffff:D
hazudik a ringyó:D
forgatókönyben:
...54es jelenet: Kanebõl kiugrik egy izé, de ti errõl nem tudtok! úgyhogy megijedtek! de úgy valóságból is, mert nagyon izgis lesz, és nem is tudtok róla...
:D

๏̯͡๏﴿

CSOCSO
jójó:))
CSOCSO
szvsz az hülyeség...:)sõõõt tuti
Lynx_TWL
csináljuk meg magyarországon alien wart:D

majd é leszek a munka vezetõje.... mondom mit hova, és ki mit:D

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
fú hogy paráztam ettõl a résztõl:D

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
mrá elõre látom, hogy nagoyn sokan le fogják ugatni a shurikent.... mondjuk nem túl jó ötlet, behozni a filmbe ilyesmit, ami így se játékba, se könyvben em votl benne...

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
erich von daniken, mekkora egy nagy lol csávó, és akkor így tõle merítenek:)
nem tom láttatok e már tõle filmet?:DDD
kb olyan szint, mint a gyurcsók, tehát lehet röhögni rajta:)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
tök nagy lol koponáyk van a predi hajóban:)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nézemh, goy mi ez, mintha oda lenne vágva a másik ember ekzébe ez, aztána kkor ugrott be,h ogy ez a kéz csak a négeré:)
(hopp ebbne a filmben nem a négerek halnak meg elõször:D)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nincs seggig érõ homlokom :(
csinájatok nekem:DDDDDDDDDDDD

๏̯͡๏﴿

RelakSfromhome
Olvastam, hogy ennek a jelenetnek az elõkészületeirõl csak az áldozat tudott, úgyhogy amikor a szar kiugrott a hasából, kripli és társai valóban frászt kaptak

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CSOCSO
hoool tud ilyet egy szar predator??????:)

ALIEN ROXX