212
Internet Explorer 6 probléma
  • rushman
    java VM vagy nincs a gépeden felrakva, vagy nincs installálva! Látogass el a Sun honlapjára, ott le tudod tölteni
  • greco
    Nálam nem jönnek be a felugró ablakok és nem tudom,hogy mi blokkolja őket.A beállítások közt nem találtam erre vonatkozó opciót.A tűzfalat is kikapcsoltam és még így sem jó.A startlapról nem jön be semmi és a korridor.hu sem.
    Fogalmam sincs,hogy mi lehet a gond.(friss a rendszer,és minden update fent van)
  • xDS
    Érdekes, tesóm gépén is ez a gond kb 2 napja. Bevillan 1 mpre az oldal és utána a nagy fehérség marad. Próbáltam frissítéseket letölteni, de semmi javulás --> feltettem az Operát.
  • kék
    Bár nem vagyok nagy Win guru, de szvsz az egész rendszert felesleges újratelepíteni.

Nálam most volt teljes csere, és van ami rosszabb, mint volt.

Nem győzöm helyrehozni a hibákat, például itt van ez a IE gond is. A rendszer újratelepítése előtt ez nem jelentkezett.
  • Der Wahnsinn
    Nem tudom, lehet, h ennek is vmi segédprogram kéne. Csak az a gond, h mindezt pár napja kezdte el csinálni.
  • kék
    Nálam is hasonló a probléma.

Néhány lapot egyáltalán nem hoz be vagy a behozatal felénél lefagy.

Pedig most lett felrakva + feltelepítettem a Macromedia programot is.
  • Der Wahnsinn
    Üdv!

Az lenne a problémám, h ez a rohadt ( najó, inkább csak csúnya meg buta :) ) Explorer nem akar behozni egy csomó weblapot. Nem ír ki hibát, hanem csak megáll a töltés, és csak egy nagy fehérség látható. Másik variáció, h egy pillanatra bevillan a weblap, aztán rögtön jön a totál fehérség... Ugyanezt csinálja a gépen lévő htm fájlokkal is. :(

Szerintetek mi lehet a probléma? Beállítási gond? Vagy telepítsem újra az IE-t, vagy a windowst?

Előre is köszi.
  • tibhar
    ez meg mi a rák?
  • zaki
    senki?
  • zaki
    üdv! kkéne egy kis help: vmi miatt brutálisan belassult az IE-m... valakinek esetleg van valami 5lete? köszi előre is :)
  • FiReBoY
    Köszönöm szépen! :-)
  • rushman
    ez a gyógyír
  • FiReBoY
    Hello!!! Nekem az a problémám, hogy akármilyen kezdőoldalat állítok be, más jön be és a Pop-up stopper csíkot is néha kiüti. Mi lehet a hiba? Vírus?
    Köszi a válaszokat, megoldásokat.

U.I.: Az Ad-aware, a Spysweeper és a Spybot - Search & Destroy nem segít a hibán. Mindig újra és újra ua. lesz a kezdőlap.
  • riczakdav
    újból telepítettem és mostmár 1-2 napja minden ok
  • vader
    ne használd az ofiszkétezerhárom' outlook részét.
  • riczakdav
    fent van nekem az Office 2003 és amióta annak az Outlook részét használom, azóta az IE6 minden indításakor kell vagy 5 percet várni hogy induljon. Addig meg csak áll. Na, erre mi a megoldás?
  • CSOCSO
    azt hogy Zonealarm
  • CSOCSO
    nekem mostansag az a bajom hogy nem igazan mennek a gif ek!!!! nah erre mit tudtok mondani?
  • greco
    Miért nem tudom megnyitni explorer-el az srv.hu oldalakat?
    Mozilla-val pedig megy..
  • zaki
    jó, ez nekem kínai, de azért köszi :)
  • PetruZ
    Végül is csak azt kellett átgondolni, hogy a chello állandó kábel, az adsl meg tárcsázós és ez az eltérés legfőképpen a leírt beállítást érintheti, mivel tudtommal az adsl tárcsázója némileg eltér a hagyományos modemes tárcsázóktól. Egyébként jómagam chellós vagyok. ;)
  • zaki
    EZAAAZ, IMÁBA FOGLALOM A NEVEDET, ISTEN VAGY

• zaki
    kösz szépen, mindjárt megpróbálom
  • PetruZ
    IE - Tools - Internet Options - Connections fül, a felső részben a "never dial a connection" legyen beállítva.
  • zaki
    nekem az a problámám, hogy amióta adsl-es vagyok, netscape-t kell használnom, mert amíg chello-s voltam működött minden az IE-ben, most is működik, csak állandóan felugrik egy kis ablak, ahova a felhasználónevem, és a jelszavam kéne beírni. ha bezárom pár másodperc múlva újra felbukkan, és ez mindig megismétlődik. szóval tudtok vmi megoldást erre, hogy normálisan menjen, mert nem nagyon vagyok megelégedve a netscape-pel. próbáltam más böngészőket is, de 1ik sem az igazi
  • agyhalál
    Köszönöm kimerítő válaszodat.
  • rushman
    ezt nem egészen értem, ugyanis mindkettő első futtatáskor felkínálja az alapértelmezett böngésző beállítást
  • bobo11
    sziasztok
    ha operat szeretnék használni hogy tudom letiltani az IE-t

üdv
  • PetruZ
    A Kedvencek menü a saját gépeden, a saját dokumentumaid között van. Egyszerű "url" kiterjesztésű fájlok, egyszerű szöveges típusúak. Ha belenézel az egyikbe, látod, hogy van egy "Iconfile" bejegyzés, ami általában egy "ico" fájlra mutat. Ez az az ikon, ami megjelenik a menüben. Ha webes cím, akkor addig fogod a listában látni, amíg a Temp. Internet Files mappából ki nem ürül (akár mert lejárt a "history" bejegyzések megőrzési ideje, akár mert megtelt a Temp. I.F. és a régieket az IE törli). Ha a weboldal ikonja megváltozik, a "kedvencek"-ben lévő ikon általában nem követi ezt (hiszen a régi még ott van a gépen és azt találja meg először). Ha az "Iconfile" bejegyzés nem a webre mutat, hanem egy sajátgépes linkre, akkor az mindaddig úgy is marad, amíg a "Kedvencek" linket felül nem vágod. Ha az ikon már nincs ott, még akkor is azt akarja használni és ilyenkor a link mellé az ismeretlen fájl ikonja kerül.
    Szóval, ha frissíteni akarsz és webes cím van a bejegyzésben, akkor először törölnöd kell a régit (vagy az újat ugyanolyan néven mented el és felülírod a régit).
    Ha nem webes címed van, akkor is működik a felülírás.
    Mindkét esetben igaz, hogy ha az ikont sikerül a saját gépeden megtalálni és annak az elérési útvonalát írod be az "Iconfile" bejegyzésbe, akkor az sohasem fog eltűnni (amíg persze az ikonfájlt el nem távolítod onnan).
  • agyhalál
    Nem tudjátok véletlenül hogy lehet megoldani, hogy a kedvencek menüben lévő linkek mellett, pár oldal esetében megjelenő ikonokat hogy lehet frissíteni?
    Mindenképpen szükséges hozzá hogy töröljem, majd újra hozzáadjam azokat a linkeket amelyek tartalmaznak ilyen ikonokat?
  • rushman
    Próbáld ezt
  • maxtor
    nem tud vki más letöltő helyet a hijackthis-re mert nekem arra címre hibás kiszolgálót ír ki vagy ezt is a vírus csinálja
  • Galy
    oké, thx, megoldottam ;)
  • Galy
    JRE nem segített
  • Galy
    bocsi, de emberi hiba miatt egy olyan log filet másoltam be, ahol műxik az IE,

ez egy olyan, ahol nem:

Logfile of HijackThis v1.97.7
    Scan saved at 10:08:08, on 2004. 01. 21.
    Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195)
    MSIE: Internet Explorer v5.00 SP1 (5.00.2920.0000)

Running processes:
    C:\WINNT\System32\smss.exe
    C:\WINNT\system32\winlogon.exe
    C:\WINNT\system32\services.exe
    C:\WINNT\system32\lsass.exe
    C:\WINNT\System32\SCardSvr.exe
    C:\WINNT\system32\svchost.exe
    C:\WINNT\system32\spoolsv.exe
    C:\WINNT\MS\SMS\CORE\BIN\CLISVCL.EXE
    C:\WINNT\System32\svchost.exe
    C:\WINNT\System32\mnmsrvc.exe
    C:\WINNT\system32\regsvc.exe
    C:\Program Files\SAP Frontend\SapGui\srvany.exe
    C:\WINNT\system32\MSTask.exe
    C:\Program Files\SAP Frontend\SapGui\rfccom.exe
    C:\WINNT\System32\snmp.exe
    C:\WINNT\system32\stisvc.exe
    C:\WINNT\System32\WBEM\WinMgmt.exe
    C:\WINNT\Explorer.EXE
    C:\WINNT\System32\igfxtray.exe
    C:\WINNT\System32\hkcmd.exe
    C:\WINNT\MS\SMS\CORE\BIN\LAUNCH32.EXE
    C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnd.exe
    C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\Unload\hpqcmon.exe
    C:\WINNT\system32\internat.exe
    S:\oscan\SchUpd.exe
    C:\WINNT\MS\SMS\CLICOMP\SWDist32\bin\smsmon32.exe
    C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnf.exe
    C:\WINNT\system32\proquota.exe
    C:\Program Files\Microsoft Office\Office\OUTLOOK.EXE
    C:\Program Files\Common Files\System\MAPI\1038\nt\MAPISP32.EXE
    C:\WINNT\system32\mmc.exe
    C:\Program Files\NetMeeting\conf.exe
    C:\WINNT\system32\cmd.exe
    C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
    C:\Program Files\Microsoft Office\Office\EXCEL.EXE
    C:\Program Files\OfficeScan NT\tmlisten.exe
    C:\Program Files\OfficeScan NT\ntrtscan.exe
    C:\Program Files\OfficeScan NT\PCCNTMON.EXE
    C:\WINNT\MS\SMS\clicomp\apa\Bin\smsapm32.exe
    I:\Task-list\Bin\Project1.exe
    C:\PROGRA~1\WinZip\winzip32.exe
    C:\Data\download\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = fttp://www.webmania.hu/kereso
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Window Title = Microsoft Internet Explorer provided by

(v1.0.18)
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyServer =
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = ;<local>
    F2 - REG:system.ini: UserInit=CatUInit
    O2 - BHO: (no name) - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat

5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx
    O4 - HKLM\..\Run: [IgfxTray] C:\WINNT\System32\igfxtray.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [HotKeysCmds] C:\WINNT\System32\hkcmd.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [OfficeScanNT Monitor] "C:\Program Files\OfficeScan NT\pccntmon.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [cryptoex] C:\WINNT\system32\wscript.exe "C:\Program Files\CryptoEx Security

Suite\PolicyUpdate.vbs"
    O4 - HKLM\..\Run: [Synchronization Manager] mobsync.exe /logon
    O4 - HKLM\..\Run: [DirXconnect settings] C:\\PROGRA~1\DIRXDI~1\dxdSetup.exe -silent -dxcsettings
    O4 - HKLM\..\Run: [SMS Application Launcher] C:\WINNT\MS\SMS\CORE\BIN\LAUNCH32.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [Share-to-Web Namespace Daemon] C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP

Share-to-Web\hpgs2wnd.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [CamMonitor] C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\Unload\hpqcmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [CatUserRun] wscript.exe "C:\Program Files\CatPC\CatLogon\CatUserRun.vbe"
    O4 - HKCU\..\Run: [internat.exe] internat.exe
    O4 - Startup: OfficeScan Update.lnk.lnk = oscan\SchUpd.exe
    O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Restrictions present
    O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
    O9 - Extra button: Related (HKLM)
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links (HKLM)
    O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\PLUGINS\NPDocBox.dll
    O16 - DPF: {03F998B2-0E00-11D3-A498-00104B6EB52E} (MetaStreamCtl Class) -

https://components.viewpoint.com/MTSInstallers/MetaStream3.cab?url=http://www.fujitsu-siemens.com/pocketloox/h

tml/eu/english/viewpoint.html
    O16 - DPF: {166B1BCA-3F9C-11CF-8075-444553540000} (Macromedia Shockwave Director Control) -
    O16 - DPF: {31B7EB4E-8B4B-11D1-A789-00A0CC6651A8} (Cult3D ActiveX Player) -

http://i.a.cnn.net/cnn/resources/cult3d/cult.cab
    O16 - DPF: {402EE96E-2CE8-482D-ADA5-CECEEA07E16D} (TurnTool Scene) - http://www.turntool.com/ViewerInstall.exe
    O16 - DPF: {8702D9E1-890B-4BF2-A233-FA44E582B2DE} (Dialer_activex Control) -

http://vad.mainentrypoint.com/dialer/bin/CE10000/TEST/dialer_activex.cab
    O16 - DPF: {9b935470-ad4a-11d5-b63e-00c04faedb18} (Oracle JInitiator 1.1.8.16) -

O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) -

http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\Parameters: Domain =
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{61AA4493-61DA-491B-B588-0D8A167D48B4}: NameServer =
    O17 - HKLM\System\CS1\Services\Tcpip\Parameters: Domain =
    O17 - HKLM\System\CS2\Services\Tcpip\Parameters: Domain =

thx

lassan két hete nem jutok dűlőre ezzel a problémával :(
  • rushman
    JA!

hiányzik a Java Runtime Enviroment!
  • rushman
    igazából az összes 016-os elemmel ezt kellene csinálnod...
  • rushman
    IEv5.00 ??
    szerintem frissítsd!

jelöld be (scan után), majd szedd ki a fix checked-el ezt:
    O16 - DPF: {8702D9E1-890B-4BF2-A233-FA44E582B2DE} (Dialer_activex Control)

ez még nem biztos, hogy megoldja a problémád, bár multkor valamit találtam, de időközben elfelejtettem hogy mi is volt az. Töröm a fejem
  • Galy
    thx
  • Galy
    nem tudom mi ez, de tessék:

Logfile of HijackThis v1.97.7
    Scan saved at 10:08:08, on 2004. 01. 21.
    Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195)
    MSIE: Internet Explorer v5.00 SP1 (5.00.2920.0000)

Running processes:
    C:\WINNT\System32\smss.exe
    C:\WINNT\system32\winlogon.exe
    C:\WINNT\system32\services.exe
    C:\WINNT\system32\lsass.exe
    C:\WINNT\System32\SCardSvr.exe
    C:\WINNT\system32\svchost.exe
    C:\WINNT\system32\spoolsv.exe
    C:\WINNT\MS\SMS\CORE\BIN\CLISVCL.EXE
    C:\WINNT\System32\svchost.exe
    C:\WINNT\System32\mnmsrvc.exe
    C:\WINNT\system32\regsvc.exe
    C:\Program Files\SAP Frontend\SapGui\srvany.exe
    C:\WINNT\system32\MSTask.exe
    C:\Program Files\SAP Frontend\SapGui\rfccom.exe
    C:\WINNT\System32\snmp.exe
    C:\WINNT\system32\stisvc.exe
    C:\WINNT\System32\WBEM\WinMgmt.exe
    C:\WINNT\CatPC\CatSvc\CatService.Exe
    C:\WINNT\Explorer.EXE
    C:\WINNT\System32\igfxtray.exe
    C:\WINNT\System32\hkcmd.exe
    C:\WINNT\MS\SMS\CORE\BIN\LAUNCH32.EXE
    C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnd.exe
    C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\Unload\hpqcmon.exe
    C:\WINNT\system32\internat.exe
    S:\oscan\SchUpd.exe
    C:\WINNT\MS\SMS\CLICOMP\SWDist32\bin\smsmon32.exe
    C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnf.exe
    C:\WINNT\system32\proquota.exe
    C:\Program Files\Microsoft Office\Office\OUTLOOK.EXE
    C:\Program Files\Common Files\System\MAPI\1038\nt\MAPISP32.EXE
    C:\WINNT\system32\mmc.exe
    C:\Program Files\NetMeeting\conf.exe
    C:\Program Files\Microsoft Office\Office\EXCEL.EXE
    C:\Program Files\OfficeScan NT\tmlisten.exe
    C:\Program Files\OfficeScan NT\ntrtscan.exe
    C:\Program Files\OfficeScan NT\PCCNTMON.EXE
    C:\WINNT\MS\SMS\clicomp\apa\Bin\smsapm32.exe
    C:\PROGRA~1\WinZip\winzip32.exe
    C:\Data\download\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = fttp://www.webmania.hu/kereso
    F2 - REG:system.ini: UserInit=CatUInit
    O2 - BHO: (no name) - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx
    O4 - HKLM\..\Run: [IgfxTray] C:\WINNT\System32\igfxtray.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [HotKeysCmds] C:\WINNT\System32\hkcmd.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [OfficeScanNT Monitor] "C:\Program Files\OfficeScan NT\pccntmon.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [cryptoex] C:\WINNT\system32\wscript.exe "C:\Program Files\CryptoEx Security Suite\PolicyUpdate.vbs"
    O4 - HKLM\..\Run: [Synchronization Manager] mobsync.exe /logon
    O4 - HKLM\..\Run: [DirXconnect settings] C:\\PROGRA~1\DIRXDI~1\dxdSetup.exe -silent -dxcsettings
    O4 - HKLM\..\Run: [SMS Application Launcher] C:\WINNT\MS\SMS\CORE\BIN\LAUNCH32.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [Share-to-Web Namespace Daemon] C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Share-to-Web\hpgs2wnd.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [CamMonitor] C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\Unload\hpqcmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [CatUserRun] wscript.exe "C:\Program Files\CatPC\CatLogon\CatUserRun.vbe"
    O4 - HKCU\..\Run: [internat.exe] internat.exe
    O4 - Startup: OfficeScan Update.lnk.lnk = oscan\SchUpd.exe
    O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Restrictions present
    O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
    O9 - Extra button: Related (HKLM)
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links (HKLM)
    O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\PLUGINS\NPDocBox.dll
    O15 - Trusted Zone: shop.softwarespectrum.com
    O16 - DPF: {03F998B2-0E00-11D3-A498-00104B6EB52E} (MetaStreamCtl Class) - https://components.viewpoint.com/MTSInstallers/MetaStream3.cab?url=http://www.fujitsu-siemens.com/pocketloox/html/eu/english/viewpoint.html
    O16 - DPF: {166B1BCA-3F9C-11CF-8075-444553540000} (Macromedia Shockwave Director Control) -
    O16 - DPF: {31B7EB4E-8B4B-11D1-A789-00A0CC6651A8} (Cult3D ActiveX Player) - http://i.a.cnn.net/cnn/resources/cult3d/cult.cab
    O16 - DPF: {402EE96E-2CE8-482D-ADA5-CECEEA07E16D} (TurnTool Scene) - http://www.turntool.com/ViewerInstall.exe
    O16 - DPF: {8702D9E1-890B-4BF2-A233-FA44E582B2DE} (Dialer_activex Control) - http://vad.mainentrypoint.com/dialer/bin/CE10000/TEST/dialer_activex.cab
    O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
    O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\Parameters: Domain = ww007.siemens.net