IE 6 probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
bar most installalt winxp volt sp2
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
de akkor is, ha letezo weblapot adtal meg, pl http://google.com
es az msnsearch-ben sem jonnek be a kepek. meg az altala javasolt findwathever.com oldal sem jon be. ott is kiirja az msnsearch, hogy nem találhat ilyen oldal.
szal mi is van?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Kis segíitség kéne van itt nálam egy gép inviteles cd-rõl installálták a net-et szeretnénk eltüntetni az invitel reklámokat pl kis explorer logo de egyszerû uninstallal nem megy. Valami tipp???
thx
peter
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Az lenne a problámá,hogy nem tudok letölteni semmit az Explorerel. Rá kattintok a letöltés gombra fel is ugrik a letöltõ ablak de onnantól kezdve nem csinál semmit majd egy idõ után kiírja,hogy az explorer nem tudta megnyitni a fájlt. Próbáltam letöltés vezérlõt is de az se csinál semmit. Ja és nem csak egy helyen próbáltam. Pl.: letöltés.com,honositomuhyel.hu stb.... ezeken a helyeken próbálkoztam.
Aki ebben tudna nekem segíteni azt megköszönném
Nekem az lenne a gondom, hogy nem jeleníti meg az egyes oldalak forráskódját. Ennek mi lehet az oka?
Köszi a segítséget eõre is!
Ha ADSL-rõl vagy, vagy kábelrõl, a téma nem érint. A víruskeresõk és a kémprogram eltávolítók futtatása ettõl még ugyanolyan alapkövetelmény.
Spy Sweeper
frissítsd a netrõl és scan.
addig ne használd az IE-t amíg letölti a frissítést.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
pls help
A probléma a VM telepítéssel megoldódott.THX nektek.
és még nem telepítetted a VM-et.
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
Fogalmam sincs,hogy mi lehet a gond.(friss a rendszer,és minden update fent van)

Nálam most volt teljes csere, és van ami rosszabb, mint volt.
Nem gyõzöm helyrehozni a hibákat, például itt van ez a IE gond is. A rendszer újratelepítése elõtt ez nem jelentkezett.
Néhány lapot egyáltalán nem hoz be vagy a behozatal felénél lefagy.
Pedig most lett felrakva + feltelepítettem a Macromedia programot is.
Az lenne a problémám, h ez a rohadt ( najó, inkább csak csúnya meg buta :) ) Explorer nem akar behozni egy csomó weblapot. Nem ír ki hibát, hanem csak megáll a töltés, és csak egy nagy fehérség látható. Másik variáció, h egy pillanatra bevillan a weblap, aztán rögtön jön a totál fehérség... Ugyanezt csinálja a gépen lévõ htm fájlokkal is. :(
Szerintetek mi lehet a probléma? Beállítási gond? Vagy telepítsem újra az IE-t, vagy a windowst?
Elõre is köszi.
Köszi a válaszokat, megoldásokat.
U.I.: Az Ad-aware, a Spysweeper és a Spybot - Search & Destroy nem segít a hibán. Mindig újra és újra ua. lesz a kezdõlap.

Mozilla-val pedig megy..