IE 6 probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batman
nem update, hanem msn messengert telepítettél-e mostanában?

[...] Te romboló állat! Te sátán!

takysoft
volt windows update, ha az alabol feltesz ilyet... majd megnezem...
bar most installalt winxp volt sp2

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

batman
Nem raktál fel mostanában msn messengert? mert annál a telepítésnél megkérdezi, hogy az msnsearch legyen-e az alapértelmezett, meg még egy pár msn oldal kapcsán hasonlókat. Lehet, hogy a program beállításai között is le tudod ezt lõni, nem tudom. Remélem segítettem...és nem néztem be a kérdést

takysoft
sziasztok, nekem olyan gondom lenne, hogy mostanában az explorerben meg minden egyeb bongeszoben allandoan valami msn search oldal job be.
de akkor is, ha letezo weblapot adtal meg, pl http://google.com
es az msnsearch-ben sem jonnek be a kepek. meg az altala javasolt findwathever.com oldal sem jon be. ott is kiirja az msnsearch, hogy nem találhat ilyen oldal.
szal mi is van?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

ibrik
A Mister XP oldalon: Trükkök - Internet Explorer / Internet

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Sziasztok!

Kis segíitség kéne van itt nálam egy gép inviteles cd-rõl installálták a net-et szeretnénk eltüntetni az invitel reklámokat pl kis explorer logo de egyszerû uninstallal nem megy. Valami tipp???

thx
peter

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

ibrik
Plusz még ellenõrizd a tûzfal beállításaidat...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

batman
próbáld meg az internet beállításokat visszaállítani alapértelemezettre, vagy telepítsd újra az explorert. Ha xp-d van, megpróbálkozhatsz a Rendszer-visszaállítással is. Nekem ennyi jutott eszembe. Illetve még azt nézd meg, hogy az IE az alapértelmezett böngészõ-e.

Fefe
Sziasztok

Az lenne a problámá,hogy nem tudok letölteni semmit az Explorerel. Rá kattintok a letöltés gombra fel is ugrik a letöltõ ablak de onnantól kezdve nem csinál semmit majd egy idõ után kiírja,hogy az explorer nem tudta megnyitni a fájlt. Próbáltam letöltés vezérlõt is de az se csinál semmit. Ja és nem csak egy helyen próbáltam. Pl.: letöltés.com,honositomuhyel.hu stb.... ezeken a helyeken próbálkoztam.
Aki ebben tudna nekem segíteni azt megköszönném

batman
hogy õszinte legyek fogalmam sincs. csináltam egy rendszer visszaállítást, és utána mûködött. elképzelhetõ, hogy a spybottal szedtem le valamit, amit nem kellett volna. nem tudom.

PetruZ
Valahogy elállítottad az Internet beállításoknál az alapértelmezett programokat? :)
batman
megoldódott...

batman
A probléma továbbra is fenn áll. Azért lenne jó, ha meg tudnám nézni más oldalak forráskódját, hogy tudjak tanulni belõle...Korábban simán mûködött, jobbclikk->forrás megtekintése, és a notepad-ben megjelenítette..most nem :(

batman
köszi szépen, megnézem!

PetruZ
Ez nem hiba, hanem feature: javascript-bõl tiltható. A Fájl menüben lévõ menüpontot viszont nem lehet tiltani, az mûködik. De a frame-es oldalaknál ez csak a fõ frame forrását mutatja meg. A legtutibb, pl. ha Maxthon-od (volt MyIE) van, annak van egy olyan plugin-je, hogy az aktuális oldal összes forrását megmutatja, tiltástól függetlenül.
batman
Sziasztok!

Nekem az lenne a gondom, hogy nem jeleníti meg az egyes oldalak forráskódját. Ennek mi lehet az oka?
Köszi a segítséget eõre is!

PetruZ
Figyu, ez nagyon úgy tûnik, hogy dialer-féreg, azok szokták megszakítani a vonalat, mintha hiba történt volna, majd felajánlják az újratárcsázást, de arról már nem szólnak, hogy egy külföldi számot hívnak... Ha sima betárcsázós modemrõl vagy, azonnal nézd át a tárcsázási beállításokat és futtass többféle víruskergetõt, különben a köv. hónapban szívhatod a fogad a sokszázezres telefonszámlával. Ezzel egyidõben menj el a helyi Mat*v irodába és kérj részletes listát a féreg bekapása óta eltelt idõszakról és ha külföldi, nagy összegû számok vannak közte, azonnal kérd a vonal lekódolását és a helyi ügyintézõkkel beszéld meg, mi a teendõ, hogy ne verjék rád az egész számlát. Mostanában elég sokat foglalkoztak ezzel, valami bizottság is alakult, biztosan megértõk lesznek.
Ha ADSL-rõl vagy, vagy kábelrõl, a téma nem érint. A víruskeresõk és a kémprogram eltávolítók futtatása ettõl még ugyanolyan alapkövetelmény.
STLRR
Ilyet nem basztam meg!Mar bocsanat!Ezt a rohadt ...t nem lehet kiirtani!Ugyan azt csinalja!Tokon szurom magam mindjart!Valaki!!!!!!!

units
ideje takaritani.
Spy Sweeper
frissítsd a netrõl és scan.
addig ne használd az IE-t amíg letölti a frissítést.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com

STLRR
Szaisztok!Nem tudom kinek irhatnam le a problemam de nem tudom honnan osszeszedtem egy programot ami azt csinalja hogy amikor elkezdek internetezni egyszercsak ledob es megkerdezi hogy szeretnem e ujra megprobalni!Es ezutan kitesz az asztalra egy programot aminek az a neve hogy andy1!Valaki plz segitsen mert igy nem tudok semmit csinalni!Elore is nagyon koszonom!

PResident Evil
beállítottam... és még mindig nem jó... hmm... hát mindegy... nemtudom meik frissítés csinálta ezt... remélem orvosolják...

PetruZ
Akkor keress egy olyat, hogy "Programok indítása iframe-ben", vagy ilyesmi. Csak ezzel próbáld ki, ha nem megy, akkor állítsd vissza, mert nagyon magas biztonsági kockázatú! De lehet, hogy ezzel sem fog menni. Pontosan hol van az a flash, amelyre kattintani akarsz?
PResident Evil
beállítottam, de bármely biztonsági szinten a probléma fenáll :(

PetruZ
Internet beállítások - Biztonság - Egyéni szint - ActiveX vezérlõk csoport. Itt van egy csomó opció, ami ezt szabályozza, neked az utolsó, a "Nem bizonságosként megjelölt blabla" kell. Ezt állítsd "kérdés"-re és próbáld újra. Ha a kattintásnál rákérdez, hogy megnyissa-e, akkor ez az. Ha nem, akkor még itt kell keresgélni, a tiltottak között (szintén ilyen "kérdés"-es opcióval, így tudod ellenõrizni magad). De csak saját felelõsségre! Ha ezekkel sem akar mûködni, akkor egészen más a gond.
PResident Evil
értem... fel vagyok készülve ienek ellen... csupán az sg-s linket szoktam naponta soxor nézni... teendõ ?

PetruZ
Mert néhány újabb frissítés magasabb biztonsági szintet állít be az ActiveX-ek és beépülõ modulok miatt, ugyanis ez az egyik legsebezhetõbb pontja a rendszernek, mert a default beállításokkal már szinte minden sz*r be tud épülni a rendszeredbe, többek között azok az idegesítõ searchbar-ok és effélék is. A legutolsó frissítések egyikének kifejezetten az a célja, hogy letiltsa ezeket az átjárókat, míg jobb megoldást nem találnak. Innentõl kezdve a saját felelõsséged, hogy a Biztonsági beállításokat milyen szintre húzod vissza.
PResident Evil
Srácok... nekem lenne egy problémám, ami egy windows upadte tuán keletkezett az explorerben... Szóval... itt az sg-n ugyebár van pár banner... egyik topicban flash animált a banner... ugyebár erre rákattintottam és megnyílt egy új explorerben a link... de MOST: rákattintok, bejön egy üres explorer... semmit nem tölt, nem jön be semmi... és az eredeti odlalon a flash banner helyébe nyílik meg... NAH ez miért van ?!

pls help

Azért nem értettem,mert eddig a friss rendszerre sem kellett ilyet feltelepítenem.Mindegy....
A probléma a VM telepítéssel megoldódott.THX nektek.
units
friss a rendszer, azért :)
és még nem telepítetted a VM-et.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com

Eddig még soha nem volt rá szükség.Most miért?
rushman
java VM vagy nincs a gépeden felrakva, vagy nincs installálva! Látogass el a Sun honlapjára, ott le tudod tölteni

Nálam nem jönnek be a felugró ablakok és nem tudom,hogy mi blokkolja õket.A beállítások közt nem találtam erre vonatkozó opciót.A tûzfalat is kikapcsoltam és még így sem jó.A startlapról nem jön be semmi és a korridor.hu sem.
Fogalmam sincs,hogy mi lehet a gond.(friss a rendszer,és minden update fent van)
xDS
Érdekes, tesóm gépén is ez a gond kb 2 napja. Bevillan 1 mpre az oldal és utána a nagy fehérség marad. Próbáltam frissítéseket letölteni, de semmi javulás --> feltettem az Operát.

Bár nem vagyok nagy Win guru, de szvsz az egész rendszert felesleges újratelepíteni.

Nálam most volt teljes csere, és van ami rosszabb, mint volt.

Nem gyõzöm helyrehozni a hibákat, például itt van ez a IE gond is. A rendszer újratelepítése elõtt ez nem jelentkezett.
Nem tudom, lehet, h ennek is vmi segédprogram kéne. Csak az a gond, h mindezt pár napja kezdte el csinálni.
Nálam is hasonló a probléma.

Néhány lapot egyáltalán nem hoz be vagy a behozatal felénél lefagy.

Pedig most lett felrakva + feltelepítettem a Macromedia programot is.
Üdv!

Az lenne a problémám, h ez a rohadt ( najó, inkább csak csúnya meg buta :) ) Explorer nem akar behozni egy csomó weblapot. Nem ír ki hibát, hanem csak megáll a töltés, és csak egy nagy fehérség látható. Másik variáció, h egy pillanatra bevillan a weblap, aztán rögtön jön a totál fehérség... Ugyanezt csinálja a gépen lévõ htm fájlokkal is. :(

Szerintetek mi lehet a probléma? Beállítási gond? Vagy telepítsem újra az IE-t, vagy a windowst?

Elõre is köszi.
tibhar
ez meg mi a rák?

TIBHAR

zaki
senki?

zaki
üdv! kkéne egy kis help: vmi miatt brutálisan belassult az IE-m... valakinek esetleg van valami 5lete? köszi elõre is :)

Köszönöm szépen! :-)

rushman
ez a gyógyír

Hello!!! Nekem az a problémám, hogy akármilyen kezdõoldalat állítok be, más jön be és a Pop-up stopper csíkot is néha kiüti. Mi lehet a hiba? Vírus?
Köszi a válaszokat, megoldásokat.

U.I.: Az Ad-aware, a Spysweeper és a Spybot - Search & Destroy nem segít a hibán. Mindig újra és újra ua. lesz a kezdõlap.

újból telepítettem és mostmár 1-2 napja minden ok

ne használd az ofiszkétezerhárom' outlook részét.

fent van nekem az Office 2003 és amióta annak az Outlook részét használom, azóta az IE6 minden indításakor kell vagy 5 percet várni hogy induljon. Addig meg csak áll. Na, erre mi a megoldás?

CSOCSO
azt hogy Zonealarm
CSOCSO
nekem mostansag az a bajom hogy nem igazan mennek a gif ek!!!! nah erre mit tudtok mondani?
Miért nem tudom megnyitni explorer-el az srv.hu oldalakat?
Mozilla-val pedig megy..
zaki
jó, ez nekem kínai, de azért köszi :)