212
Internet Explorer 6 probléma
  • pedestrian
    Egy kis segítség kellene. Az mitől van, hogy egyes dolgok helyén [AD] felirat jelenik csak meg az explorerben. Itt valami képnek kéne lenni. Mi tiltja le a megjelenítést?
  • ibrik
    Köszi, korrekt.
  • PetruZ
    Bekúszol az internet beállítások "Speciális" fülére és ott keress egy olyasmit, hogy "Hibaüzenet megjelenítése minden parancsfájlhibáról". Ezt kapcsold ki. Keress egy olyat is, hogy "Parancsfájlokban való hibakeresés letiltása" (ebből kétféle is lesz), ezeket kapcsold be.
  • ibrik
    Kb. 1-2 hete van egy "kis" deffektje az IE-mnek, ami kizárólag csak az SG fórum topikjaiba belépéskor és üzenet elküldésekor a "Mehet" gombra kattintás után, valamint bármelyik ATW-s oldal látogatásakor jelentkezik.
    A fent leírt esetekben különféle hibaüzeneteket kapok az oldal betöltődése elején (aztán minden rendben betöltődik, de akkor is zavaró mindig a hibaüzeneteket eltüntetni...):
    Természetesen a hibaüzenetek így kezdődnek:
    A futtatás közben hiba történt.
    Elindítja a Hibakeresőt?
    Sor:.....

És aztán a különböző hibák:
    Hiba: A várt elem ';'
    vagy
    Hiba: 'oldalkod' nincs definiálva
    vagy
    Hiba: 'parent.chatwindow.innerchat.document' értéke NULL vagy nem objektum - ezt a fórum főoldalán csinálja néha, ahol a chat ablak is van
    vagy
    Hiba: Szintatktikai hiba
    vagy
    Hiba: A várt elem objektum

stb....stb

Most ez tényleg az én IE-m hibája? És javítható-e valahogyan?

IE verziója: 6.0.2800.1106.xpsp2.050301-1526
    XP minden biztonsági frissítése telepítve van.
  • rezsofiz
    Hello. NOs a gondom az lenne hogy főleg itt sgn nagyon sok képet nem hoz be nekem a gép. Egyszerűen nem tölti be. Firefoxba vagy Operába megy rendesen, csak itt nem szal help
  • PetruZ
    Sztem biztonsági szempontból nagyon is jól van az, hogy visszaáll. Azt hiszem, vmelyik XP frissítés is visszalövi. Nem írtad le, hogy milyen interneted van, mert modemes esetén óriási kockázatot vállalsz, ha automatikuson hagyod. Ha ADSL/kábel, akkor nincs jelentősége (még...).
  • ffxi
    XP Prof.-IE6 használok és, ha vki tud vmi erről, segítsen, köszi előre. Az, hogy "Internetbeállítások/Kapcsolatok"-ban bepipálom a "Mindig az alapértelmezett kapcsolat tárcsázása"-t, és pár újraindítás után visszaáll a "Nincs automatikus tárcsázás"-ra. Ez miért van így?
  • DVDMester
    Segitség!
    Egy nagyon furcsa hiba jött elő.
    Újratelepítettem az XP-t, teljesen friss, még semmi nem volt rajta,
    beállítottam a csatlakozást a netre majd felléptem (ADSL).
    FTP-ről teljes sebességgel tudok tölteni, böngészni úgy ahogy lehet, de a nagyobb méretű oldalakat és képeket csak nem, vagy csak félig jeleníti meg.
    A letöltés viszont nem működik egyáltalán, elkezdi a letöltést, eljut 100-200 kbyte-ig, vagy kevesebbig, majd megáll és csak vár mintha folytatná, de nem csinál semmit.
    A letöltés Internet Explorerrel és Firefox-szal se műxik.
    Tűzfalat kiszedtem, 2szer telepítettem már újra az XPt és változatlan a helyzet.

• batman
    hmm, hát akkor nagyjából passzolok, de azért érdemes lenne lefuttatni az ad-awaret, meg nézd meg, hogy az automatikus indítások között nincs-e valami gyanús, de én abba csak akkor túrok bele, ha rohadt biztos vagyok a dolgomban, mert nem nagyon értek hozzá. Vagy egyszerűen próbáld meg, hogy törlöd a jelenlegi internet profilt, és csinálsz egy újat. sajna több ötletem nincs. meg nézd meg, hogy a kedvencek közé nem került-e oda nem illő cucc. ha igen, akkor valszeg valami spyware van a dologban
  • takysoft
    nem. sp2-es windows telepitettem.
    meg egyeb aprosagokat. non-microsoft termeketket. virusirto, regcleaner, undeletefor windows, video-cuccok, audio cuccok, internet cuccok, mirc ilyesmi. meg ad-aware-t, okozhatja az a galibat?
    mert 2 gep is van itthon es mindketto csinalja.
    ha ujrainditok, akor meg megy. megakkor is megy ha elinditok egy masik oprendszert(pl uhu livecd-t) VmWare workstation alatt. a windows nem netez, az ablakban futó linux meg simán.
    ebbol gondoltam, hogy nem a routerrel van a gond.
    szoval van az sp2-ben msn messenger?
    koszi mendent
  • batman
    nem update, hanem msn messengert telepítettél-e mostanában?
  • takysoft
    volt windows update, ha az alabol feltesz ilyet... majd megnezem...
    bar most installalt winxp volt sp2
  • batman
    Nem raktál fel mostanában msn messengert? mert annál a telepítésnél megkérdezi, hogy az msnsearch legyen-e az alapértelmezett, meg még egy pár msn oldal kapcsán hasonlókat. Lehet, hogy a program beállításai között is le tudod ezt lőni, nem tudom. Remélem segítettem...és nem néztem be a kérdést
  • takysoft
    sziasztok, nekem olyan gondom lenne, hogy mostanában az explorerben meg minden egyeb bongeszoben allandoan valami msn search oldal job be.
    de akkor is, ha letezo weblapot adtal meg, pl http://google.com
    es az msnsearch-ben sem jonnek be a kepek. meg az altala javasolt findwathever.com oldal sem jon be. ott is kiirja az msnsearch, hogy nem találhat ilyen oldal.
    szal mi is van?
  • ibrik
    A Mister XP oldalon: Trükkök - Internet Explorer / Internet
  • peter31
    Sziasztok!

Kis segíitség kéne van itt nálam egy gép inviteles cd-ről installálták a net-et szeretnénk eltüntetni az invitel reklámokat pl kis explorer logo de egyszerű uninstallal nem megy. Valami tipp???

thx
    peter
  • ibrik
    Plusz még ellenőrizd a tűzfal beállításaidat...
  • batman
    próbáld meg az internet beállításokat visszaállítani alapértelemezettre, vagy telepítsd újra az explorert. Ha xp-d van, megpróbálkozhatsz a Rendszer-visszaállítással is. Nekem ennyi jutott eszembe. Illetve még azt nézd meg, hogy az IE az alapértelmezett böngésző-e.
  • Fefe
    Sziasztok

Az lenne a problámá,hogy nem tudok letölteni semmit az Explorerel. Rá kattintok a letöltés gombra fel is ugrik a letöltő ablak de onnantól kezdve nem csinál semmit majd egy idő után kiírja,hogy az explorer nem tudta megnyitni a fájlt. Próbáltam letöltés vezérlőt is de az se csinál semmit. Ja és nem csak egy helyen próbáltam. Pl.: letöltés.com,honositomuhyel.hu stb.... ezeken a helyeken próbálkoztam.
    Aki ebben tudna nekem segíteni azt megköszönném
  • batman
    hogy őszinte legyek fogalmam sincs. csináltam egy rendszer visszaállítást, és utána működött. elképzelhető, hogy a spybottal szedtem le valamit, amit nem kellett volna. nem tudom.
  • PetruZ
    Valahogy elállítottad az Internet beállításoknál az alapértelmezett programokat? :)
  • batman
    megoldódott...
  • batman
    A probléma továbbra is fenn áll. Azért lenne jó, ha meg tudnám nézni más oldalak forráskódját, hogy tudjak tanulni belőle...Korábban simán működött, jobbclikk->forrás megtekintése, és a notepad-ben megjelenítette..most nem :(
  • batman
    köszi szépen, megnézem!
  • PetruZ
    Ez nem hiba, hanem feature: javascript-ből tiltható. A Fájl menüben lévő menüpontot viszont nem lehet tiltani, az működik. De a frame-es oldalaknál ez csak a fő frame forrását mutatja meg. A legtutibb, pl. ha Maxthon-od (volt MyIE) van, annak van egy olyan plugin-je, hogy az aktuális oldal összes forrását megmutatja, tiltástól függetlenül.
  • batman
    Sziasztok!

Nekem az lenne a gondom, hogy nem jeleníti meg az egyes oldalak forráskódját. Ennek mi lehet az oka?
    Köszi a segítséget eőre is!
  • PetruZ
    Figyu, ez nagyon úgy tűnik, hogy dialer-féreg, azok szokták megszakítani a vonalat, mintha hiba történt volna, majd felajánlják az újratárcsázást, de arról már nem szólnak, hogy egy külföldi számot hívnak... Ha sima betárcsázós modemről vagy, azonnal nézd át a tárcsázási beállításokat és futtass többféle víruskergetőt, különben a köv. hónapban szívhatod a fogad a sokszázezres telefonszámlával. Ezzel egyidőben menj el a helyi Mat*v irodába és kérj részletes listát a féreg bekapása óta eltelt időszakról és ha külföldi, nagy összegű számok vannak közte, azonnal kérd a vonal lekódolását és a helyi ügyintézőkkel beszéld meg, mi a teendő, hogy ne verjék rád az egész számlát. Mostanában elég sokat foglalkoztak ezzel, valami bizottság is alakult, biztosan megértők lesznek.
    Ha ADSL-ről vagy, vagy kábelről, a téma nem érint. A víruskeresők és a kémprogram eltávolítók futtatása ettől még ugyanolyan alapkövetelmény.
  • STLRR
    Ilyet nem basztam meg!Mar bocsanat!Ezt a rohadt ...t nem lehet kiirtani!Ugyan azt csinalja!Tokon szurom magam mindjart!Valaki!!!!!!!
  • units
    ideje takaritani.
    Spy Sweeper
    frissítsd a netről és scan.
    addig ne használd az IE-t amíg letölti a frissítést.
  • STLRR
    Szaisztok!Nem tudom kinek irhatnam le a problemam de nem tudom honnan osszeszedtem egy programot ami azt csinalja hogy amikor elkezdek internetezni egyszercsak ledob es megkerdezi hogy szeretnem e ujra megprobalni!Es ezutan kitesz az asztalra egy programot aminek az a neve hogy andy1!Valaki plz segitsen mert igy nem tudok semmit csinalni!Elore is nagyon koszonom!
  • PResident Evil
    beállítottam... és még mindig nem jó... hmm... hát mindegy... nemtudom meik frissítés csinálta ezt... remélem orvosolják...
  • PetruZ
    Akkor keress egy olyat, hogy "Programok indítása iframe-ben", vagy ilyesmi. Csak ezzel próbáld ki, ha nem megy, akkor állítsd vissza, mert nagyon magas biztonsági kockázatú! De lehet, hogy ezzel sem fog menni. Pontosan hol van az a flash, amelyre kattintani akarsz?
  • PResident Evil
    beállítottam, de bármely biztonsági szinten a probléma fenáll :(
  • PetruZ
    Internet beállítások - Biztonság - Egyéni szint - ActiveX vezérlők csoport. Itt van egy csomó opció, ami ezt szabályozza, neked az utolsó, a "Nem bizonságosként megjelölt blabla" kell. Ezt állítsd "kérdés"-re és próbáld újra. Ha a kattintásnál rákérdez, hogy megnyissa-e, akkor ez az. Ha nem, akkor még itt kell keresgélni, a tiltottak között (szintén ilyen "kérdés"-es opcióval, így tudod ellenőrizni magad). De csak saját felelősségre! Ha ezekkel sem akar működni, akkor egészen más a gond.
  • PResident Evil
    értem... fel vagyok készülve ienek ellen... csupán az sg-s linket szoktam naponta soxor nézni... teendő ?
  • PetruZ
    Mert néhány újabb frissítés magasabb biztonsági szintet állít be az ActiveX-ek és beépülő modulok miatt, ugyanis ez az egyik legsebezhetőbb pontja a rendszernek, mert a default beállításokkal már szinte minden sz*r be tud épülni a rendszeredbe, többek között azok az idegesítő searchbar-ok és effélék is. A legutolsó frissítések egyikének kifejezetten az a célja, hogy letiltsa ezeket az átjárókat, míg jobb megoldást nem találnak. Innentől kezdve a saját felelősséged, hogy a Biztonsági beállításokat milyen szintre húzod vissza.
  • PResident Evil
    Srácok... nekem lenne egy problémám, ami egy windows upadte tuán keletkezett az explorerben... Szóval... itt az sg-n ugyebár van pár banner... egyik topicban flash animált a banner... ugyebár erre rákattintottam és megnyílt egy új explorerben a link... de MOST: rákattintok, bejön egy üres explorer... semmit nem tölt, nem jön be semmi... és az eredeti odlalon a flash banner helyébe nyílik meg... NAH ez miért van ?!

pls help
  • greco
    Azért nem értettem,mert eddig a friss rendszerre sem kellett ilyet feltelepítenem.Mindegy....
    A probléma a VM telepítéssel megoldódott.THX nektek.
  • units
    friss a rendszer, azért :)
    és még nem telepítetted a VM-et.
  • greco
    Eddig még soha nem volt rá szükség.Most miért?