212
Internet Explorer 6 probléma
-
#92 HijackThis
töltsd le, majd scan->save log
másold be ide -
#91 valaki?
-
#90 további ötletek?
-
#89 reinstall megvolt, ie helyett nem lehet más
-
#88 Q813489
Q330994
Q828750
Q824145
semmi hibaüziszám :(
-
#87 végső megoldásként esetleg... -
#86 milyen egy pár peccs?
hibaüziszám? -
#85 mert beszívtál egy parazitát, azért -
#84 IE reinstall? Más böngésző install? ( ez erősen javallott!!) -
#83 sp1 + egy pár peccs fent van -
#82 na van egy kérdésem.
IE 6.0
rákattintok egy linkre, feljön eg üres browser ablak és semmi több!
"Az osztály nincs regisztrálva" hibaüzenet.
van ötletetek?
thx -
Roll #81 Miért van az hogy akármilyen linkre kattintok akármilyen oldalon, mindig vanami hülye search web oldalon lyukadok ki? -
lee4444 #80 Az kedvencek rendezése nem jó, mert így visszateszi legközelebb is és ott éktelenkedik...
A megoldás az volt, hogy kapott tőlem egy hidden attribútumot, így fizikailag ugyan még jelen van a gépen, de a kedvencek közt már nem jelenik meg, és ez a lényeg.
Köszi a tanácsot. -
#79 a kedvencek rendezése menüben elvileg véglegesen törölhetők a mappák, de ha rakoncátlankodik akkor prószáld meg a ..\windows\kedvencek könyvtárban törölni őket. -
#78 Sehogy. A magukat állandóan fríssítő oldalok scriptelve vannak. -
lee4444 #77 Sziasztok!
Hogy lehet örökre eltüntetni az IE Kedvencekből a "Hivatkozások"-at? Ha simán törli az ember, akkor a rendszer hipp-hopp visszateszi..... -
#75 Persze! -
#73 hát nem, csak a legújabb Service Packkal vegyítve.
Mennie kell annak 98SE alatt is (legalábbis nálam fut)
Valami gond van a telepítésnél? -
#70 IE6_SP_1 -
#68 az IE nem ismer ilyen opciót tudomásom szerint. Ezért van sok oldalon frissítés gomb.
Egyébként programozással megoldható... -
#67 Okosan beírsz a lap forráskódjába egy ilyen utasítást. META TAG-gel szokás megoldani a HEAD-ben. -
Dodi #66 Hi!
Hogyan lehet azt elérni, hogy az IE frissítse az oldalt adott időközönként, pl. 30mp-ként töltse be újra? -
#65 nincsenmit -
#64 Á most már Yo!
Köszi. -
#63 Az alábbi módon teheted meg:
-Eszközök-InternetBeállítások katt
-tartalom fül katt
-Személyi adatok rész Automatikus kiegészítés gomb katt
-Megfelelőnek vélt jelölőnégyzetek pipa
Ennyi -
#62 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy vissza lehet-e kapcsolni azt a tulajdonságát az Explorernek,hogy ha beírok Pl.a Google keresőjébe egy szót,azt legközelebb ne kelljen újra beírni,hanem jelenjen meg a görgetősávban automatikusan.
Tudom,hogy az első NET-re lépéskor megkérdezte,hogy szeretném-e ezt a funkciót használni,de akkor véletlenül a NEM-re kattintottam.
Most meg nem tudom visszaállítani.
Remélem valaki tud segíteni ebben,előre is köszönöm. -
#61 nincs mit -
Steroid #60 Köszi szépen rushmann, kicsit telvolt az temporary internet files egy 300 megával de h. hogy került oda ennyi, na microsoft küldtem a hibajelentést :)))
Köszi mégeccer -
#59 Lehetséges okok:
a Temporary Internet page cache tele lehet, töröld őket az eszközök-internetbeállítások-fájlok törlése menü pont alatt.
az internetbeállítások-speciális fülben be van pipálva a "titkosított lapokat sose mentsen lemezre" checkbox
ha ezek nem oldják meg, akkor reinstall... -
Steroid #58 fent fent van minden eccerűen elszállt valami beállítás vagy behalt má megint a microsoft nem tom mivan de piszok idegesítő! -
#57 6.0 sp1 van fent? -
Steroid #56 Na kép mentése másnévennel mentettem eddig is viszont most csak a bmp-t kívánja fel semmi mást egy hete még ment most meg nem -
#55 kép mentése más néven sem működik? Elméletileg ott változtathatsz a fájl nevén és kiterjesztésén -
Steroid #54 Hello!
Következő problémám lenne! Ha leszeretnék menteni egy képek az internet explorerba akkor nem jpg-be menti hanem bmp-be és mindig névtelen néven mér van ez? Előre is köszi! -
Kiru #53 Bár a hülye gombsor a fejlécből eltünt. Ez is eredmény!! -
Kiru #52 Na kipróbáltam, de most is visszaírja magát.
(Bocs, de közben dolgoznom kellett) -
#51 ne hagyj itt kétségek között...... -
#50 na? -
#49 megvan:
ezt is szedd ki a hijackthissel:
O3 - Toolbar: SurferBar - {FF7FD490-34E7-4FA1-927A-F5799E6AAD7B} - c:\PROGRA~1\win32.dll
majd keresd meg a c:\program files\win32.dll-t és töröld!!Lehet hogy rejtett! -
#48 pfuhh...
sorrend:
-hijackthis:kiszedni a surfbart
-átállítani a kezddőlapot
-spywareblaster: letiltani a kezdőlapot
közte ne legyen se internetes kapcsolat, se újraindítás!!!
Így sem ?
Ha nem akkor kifogytam az ötletekből, kérdezd meg az indexes fórumokon:kiástam a csatabárdot-kérdések windowsos gurukhoz