IE 6 probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenne 1 olyan problémám hogy az IE6 semmilyen netes gamet nem tud megnyitni. ha ez valami script hiba vagy mi akkor mondjon valaki olyan helyet ahol ezt meg lehet szerezni. amugy ugyan ezt csinálja a mozilla is.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
nekem egy olyan problémám lenne hogy az IE és a Firefox is eljátszik
egy olyat hogy nem jeleniti meg az oldalt egybõl hamen csak 4-5 jére.
Mindig azt mondja bármelyik létezõ oldalra hogy nincs ilyen oldal.
Valakik tudna segíteni nekem ebben. Elõször Spybootokra és adwerkre gondoltam és abban igazam is volt mert talált vagy huszat de a problem még mindig fenn áll!
PLZ HELP!!!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Glory Glory Man United!!
a különbözõ formátumokat pedig a hozzá való lejátszóval lehet mûködtetni(pl. a Flash-t nem viszi a wmplayer).
van valami hiperszuper-csodamega-kodekpakk a gépeden? ha igen, töröld le(registry-t is kipucolni!), aztán telepíts fel egy olyat, amiben van divx, xvid, vobsub(wmplayer->feliratokhoz), ac3.
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tõle egyet-mást\"
Esetleg csak az explorert lehet ujratelepiteni,ez megoldhatná a problémát?
Kösz szépen <#vigyor3>#vigyor3>
Hogyan kell eltüntetni a (pl. véletlenül beírt) bejegyzéseket az Internet Explorerbõl? Az ilyenekre gondolok:
Vírusirtás volt többször is.
még el tudtam érni kapcsolatnélküli módban egy két oldalt. Most meg nem, mi lehet a baj? IE6-t használok.
THX!!
Fákjúal!
Fura gondom az hogy:
A cím sávba ha irom be egy oldal címét, és akkor gépelés közben mindig visszaugrik amin éppen van.
azaz nem tudok beírni új címeket, csak ha nagyon gyors vagyok, vagy bemásolom valahonnan és gyorsan enter.
Köszi
Pár napja az explorer nem jeleníti meg az animált képeket(gif-eket).
Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudnám "visszakapcsolni" ?
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
These are my friends, see how they glisten...
Nekem a következõ a problémám! Felraktam ugyebár a Windows Service Pack 2-õt! Nagyon megörültem, hogy a felugró ablakokat letiltotta! Én "hülye" felraktam a Mozilla Firefox-ot! Nah innentõl kezdve NEM mûködik a felugró ablak tiltása! És sajnos nem jöttem rá, hogy miért! Nyomtam egy Mozilla Uninstallt, de a problémám NEM oldódott meg! Gondoltam arra, hogy felrakom újra az Internet Explorert, de nem találom egyszerûen azt a verziót, amit fel tudnék rakni, mert az Internet Explorer Service Pack 1-es csomagot NEM engedi, hogy feltegyem! A felugró ablak blokkolása egyébként BE van kapcsolva, de minden ablakot engedélyez... 😞 Köszi a segítséget!
Nekem az lenne a lényeg, amit már lentebb is írtam, hogy szeretném ha felkínálná a lehetõséget, hogy mentsem vagy megnyissam.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Lenne egy kis gondom. Van egy fájl linkem, és ha rákattintok, ill. beillesztem a címsorba, egybõl megnyitja a videofáljt mediaplayerben. Hogy tudnám azt elérni hogy mentés ajánljon fel?
köszönöm.

Tészt@ X
A fent leírt esetekben különféle hibaüzeneteket kapok az oldal betöltõdése elején (aztán minden rendben betöltõdik, de akkor is zavaró mindig a hibaüzeneteket eltüntetni...):
Természetesen a hibaüzenetek így kezdõdnek:
A futtatás közben hiba történt.
Elindítja a Hibakeresõt?
Sor:.....
És aztán a különbözõ hibák:
Hiba: A várt elem ';'
vagy
Hiba: 'oldalkod' nincs definiálva
vagy
Hiba: 'parent.chatwindow.innerchat.document' értéke NULL vagy nem objektum - ezt a fórum fõoldalán csinálja néha, ahol a chat ablak is van
vagy
Hiba: Szintatktikai hiba
vagy
Hiba: A várt elem objektum
stb....stb
Most ez tényleg az én IE-m hibája? És javítható-e valahogyan?
IE verziója: 6.0.2800.1106.xpsp2.050301-1526
XP minden biztonsági frissítése telepítve van.
sazl : c
Fákjúal!
Egy nagyon furcsa hiba jött elõ.
Újratelepítettem az XP-t, teljesen friss, még semmi nem volt rajta,
beállítottam a csatlakozást a netre majd felléptem (ADSL).
FTP-rõl teljes sebességgel tudok tölteni, böngészni úgy ahogy lehet, de a nagyobb méretû oldalakat és képeket csak nem, vagy csak félig jeleníti meg.
A letöltés viszont nem mûködik egyáltalán, elkezdi a letöltést, eljut 100-200 kbyte-ig, vagy kevesebbig, majd megáll és csak vár mintha folytatná, de nem csinál semmit.
A letöltés Internet Explorerrel és Firefox-szal se mûxik.
Tûzfalat kiszedtem, 2szer telepítettem már újra az XPt és változatlan a helyzet.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
meg egyeb aprosagokat. non-microsoft termeketket. virusirto, regcleaner, undeletefor windows, video-cuccok, audio cuccok, internet cuccok, mirc ilyesmi. meg ad-aware-t, okozhatja az a galibat?
mert 2 gep is van itthon es mindketto csinalja.
ha ujrainditok, akor meg megy. megakkor is megy ha elinditok egy masik oprendszert(pl uhu livecd-t) VmWare workstation alatt. a windows nem netez, az ablakban futó linux meg simán.
ebbol gondoltam, hogy nem a routerrel van a gond.
szoval van az sp2-ben msn messenger?
koszi mendent
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity