Sam & Max sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Pakold rá a bigfoot szõröket is, meg add oda a fájóslábúnak a reszelõt. Utána át lehet öltözni a telefonfülkében a csávó elõtt.

Segítene vki egy elakadt lelken? Annyit már összekapartam hogy van egy parókás szurkós gólyalábú ruhám :) de hogy ezt hova rakjam, vagy hogy hogy jussak be a nagylábak bulijára egyszerûen lövésem sincs. Help please!

Serpa
Köszi!

Sephi
Jaja pliz rakd ma fel :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lobsterman
Újrakezdem a játékot 51edszerre is. Megjött hozzá a kedvem újra :)
"Is pronto a real word, Sam?" :D

Serpa
Major!

felraknád ide?

Sephi és én nem vagyunk majmon regelve.

Nah igen, csak mondjuk itt vannak ezek a zöldség fejek :D Még utalásra sem emlékszem hogy valahol kelett volna. De talán annyi már dereng hogy talán be kell öltöznöm nagylábnak(?) vagy vhogy segítani a fájó lábán :D

Lobsterman
mondjuk nem szabad sürgetni sem. még anno úgy toltuk végig az ilyen játékokat, hogy haverokkal a suliban mindig kitárgyaltuk ki meddig jutott, úgyhogy szép lassan apránként jáccottuk végig, de végigjátszás nélkül. a tanulság az hogy ráérsz :D

Hát igen, de most már egyre több helyszín jött be, szóval egyre több a lehetséges kombináció. (Most kb. ott vagyok hogy a nagyláb buliba kellene bejutnom :)

Sephi
Felraktatok?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lobsterman
Egyébként sokat segít ha nem is próbálsz meg normálisan gondolkodni. Ez nem az a játék :D

Lobsterman
Hajrá :D

Kössz a helpet :) Erre nem gondoltam :D Most vmi hangulati gyûrût kell megatalálnom, ha nagyon elakadok, majd bekommentelek...

Lobsterman
Vedd el a veder halat a halvilágból, rakd a golflabdák helyére, és golfozz :D Úgy kell lõni a halakat, hogy a krokodilok élõ hidat alkossanak, amin át tud menni Sam. Aztán meg kell nyomni a célpont közepét, és onnantól már szerintem menni fog.

Hát igen, kiszabadítanám, ha bírnám :) Már ötletem sincs mit-mivel lehetne kombinálni, mert beleuntam, ötlet? :D

Lobsterman
hát akkor szabadítsd ki maxet :)

Kínomban eljuttam odáig, hogy max-et kelle vahogy kiszabadítani a golf clubál. Dinóval még nem futottam össze :)

Serpa
én is szívesen végig vinném újból ...
^^

Sephi
Jaja :D Koce.

Lobsterman
a cérnát a géptyrannosauruszon kell használni, konkrétan a fogán, utána maxen a másik végét, és van is egy dínófogad

Serpa
lõdd fel ide

Sephi
Nem lehet regizni....

Lobsterman
jajj. erre leírom hogy csináld meg amit megcsináltál már :D ehh

Lobsterman
beirod gugliba, és az elsõ találat az lesz

major: a megoldás: Fent a gombolyag tetején meg kell görbíttetni a csavarkulcsot a médiummal, le kell menni a halvilágba, kicsavarozni a nagy halat, és belemászni. Egy helikopter elvisz a konyharészleghez a golyó tetején. Maxet használni kell a kiálló darab cérnán lent és már kész is van :) A csavarkulcsot ne kérdezd hol lehet szerezni. 2 hónapja játszottam újra végig kb 50edszerre, de nem emlékszem :D

Sephi
De en nem tudom a cimet. Ha siman birom nem jon be :(

Ez a verzió(2.0) az összes windows-sal kompatibilis. És a szereplõknek is van hangjuk nem úgy mint a 9 megás verzióban. Cd-s verzió van fenn a majomparádén, ami 191 mega + a magyarítás.

Ombika
Jajj elso game volt amit vegigvittem,linket please ha vki felrakta!!

Serpa
hány MB?

Majomparádé torrent oldalra

Sephi
Hova dobtad? :D

Feldobtam, aki csak tudja szedje le és segítsen az elakadtakon :)

Ha minden igaz ingyenessé tették, de ha kell feldobhatom a majomra.

Sephi
Nem lehetne valahogy megoldani hogy eljutasd hozzam is mert naon need lenne!

Meg van. Ez már valami secound edition, hogy xp-n is megy :) Ráadásul van már rá teljes magyarítás, de így is sikerült elakadnom.

Sephi
Jaj nekem nagy kedvencem volt de en mar nem emlekszem :D

Megvan neked esetleg angolul ugy hogy hanggal szal beszelnek is benne?

Egy kis segítség kellene, elkezdtem a Sam & Max -el játszani és sikerült elakadnom :) Most ott tartok hogy sikerült szereznem egy 94 yardos fonalat a nagy fonal gomobolyagból. És hogyan tovább? Ha valaki emlékszik még, hogy ezt hogy kell megoldani, igazán segíthetne. Thx :)

Sephi
Elso trailer!!

Sam And Max Season 1

Serpa
Sephi
Megeloztel :D

grebber
Év végén jön a Sam&Max

Barny, 13:31 - PC - Játék: Kaland

(Shacknews) Most futott be az elsõ hivatalos információ a frissen feltámasztott Sam&Max játék megjelenésérõl. A GameTap (Steam-szerû infrastruktúrát mûködtetõ cég, letölthetõ játékokat kínálnak) és a Telltale által kötötött megegyezés értelmében év végén, az ünnepek alatt lesz elérhetõ az elõbbi cég rendszerén keresztül az epizódalapú kalandjáték elsõ része. Ezt követi majd késõbb a Telltale gondozásában debütáló hagyományos, dobozos játék is, de ez majd csak jóval késõbb várható. A megegyezés értelmében a fejlesztésben a GameTap meg nem nevezett prominensei producerként is ténykednek.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

Sephi
Na akkor megiscsak igazak voltak a hirek :D

Serpa
Ez nem egy április 1.-jei hír véletlenül?<#rolleyes>

\"...lámák kíméljenek.\"

Gregorius
Melyik állat neve a legvidámabb?
(a juhé) <#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Sephi
Na megis lesz! :D

"PBO Director of Lucasarts told at L.A. weekly conference that Sam & Max FP is under development and it will be scheduled for fall 2005 on PC and XBOX platfoms <...>"

HF : LA Today

rorr
már két éve sajnos...

Voltan
A Full Throttle 2-rõl tud valaki valamit? Az is kútba esett?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Gregorius
Nekem az a véleményem, amit a GameStar-on is kifejtettem. Lesz itt S&M2 :)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Punkerwork
máshol azt írják még nincs végleges döntés

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.