Sam & Max sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A LucasArts és a Bad Brain közötti egyeztetés megszakadt, eredmény nélkül. A cég nem lát túl sok reményt arra, hogy bármilyen formában is megegyezés szülessen a frencsájz és a játék átvételérõl
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Erre tessék! Illetve tessék a francnak!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(Hardwired)
"Korábban már hírt adtunk róla, hogy egy új német kiadó, a Bad Brain tárgyalásokat folytat a LucasArts-szal a Sam&Max játék jogairól. Most a Gamespot szaglászott utána kicsit a dolognak, és állításuk szerint a két fél megegyezett, vagyis életet lehellhetnek a projectbe. A Bad Brain háza tájáról ezt nem erõsítették meg, csak annyit mondtak, hogy hétfõn tesznek közzé bejelentést az elsõ játékukról."
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
100Ft? Egy eredeti LucasArts játék??
Amikor a MediaMarktban ha jól emlékszem 1-2hónapja kb. 4000Ft-ért láttam???
Ott még egy ócska 2D-s B kategóriás akciójáték is 699Ft.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nos kérem szépen. Lazy mesterünk éppen most szállította eddigi, számomra legfantasztikusabb hírét! Néhány lelkes emberke készítgeti már az eredeti Sam & Max folytatását - kinek kell itt LucasArts nem? 😊 Errõl az oldalról máris letölthetitek a kipróbálható verzióját, és persze amint lesz infó a véglegesrõl, azonnal jelentjük nektek!"
by Gamestar.hu
<2004. március 10. @ 13:07 - ZeroCool>2004. március 10. @ 13:07 - ZeroCool> (kommentek: 7)
Valóban meglepõnek tartom, hogy a játékos társadalom ilyen lépésre szánja el magát. Ugyan már nagyon sok fejlesztést töröltek, de még soha nem jelentkeztek ennyien a petíciójára, és nem is indult olyan oldal sem, ahol összefoglalóan leírják, mit tehetünk még. A http://savesamandmax.com/ oldalon adtak több címet, ahova érdemes írni, ha valaki akarja a játékot. Bízzunk a csodákban, hátha van némi kedvesség a LucasArts-ban...
FROM GAMESTAR
AMúgy ... már több mint 11000 ember írta alá a petíciót ... alakul a dolog 😊 ... csak imátkozzunk, hogy történjen vmi ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
[email protected]
Ide lehet kudeni az anyazasokat. En irtam egy jo nagy levelet persze a joizles hatarain belul.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"A Lucasarts ködösít! A Sam & Max fejlesztése a legjobb ütemben zajlott és már szépen össze is állt a játék.
A sztori, a játékmenet, az animációk mind elképesztõen jó minõségûek voltak és lenyûgözõ az a 3D világ, amelyet Mike Stemmle és csapata alkotott a játékhoz. Szépen becsúsztatták a pumpát a küllõk közé egy olyan nagyszerû csapatnál, akik a Sam & Maxet egy új dimenzióba emelték volna.
Teljesen ki vagyok akadva a történtek miatt, fõleg a team miatt, amely annyi energiát és kreativitást ölt a játékba. Szégyen és gyalázat, hogy kiváló munkájuk, a sajtó jóakaratú támogatása ellenére is, egy rövidlátó döntés áldozatául esik. Köszönöm mindenkinek, aki támogatta a játékot."
Forras : www.hardwired.hu
Mi naívak még reménykedtünk is, hogy lehet, hogy csak azért nem adják ki, mert nem akarnak csalódást okozni nekünk.
Pfff...
A kovetkezo a helyzet roviden. A LucasArts aze' nem agya meg ki a SnM2 es a Full Throetle-t mert nehez lenne konzolra atirni mivel ugye a mai idokben ki venne konzolra adventure gemet? De persze a SW jatekokkal konnyu mert azoknak negy reszse csakis konzolon jon ki. Ugy nez ki sajnos hogy manapsag azt nezik hogy mit lehetne konzolon eladni jobban es nem pepdig Pc-re.
Sajnos mar a LucasArts is a "legyen sok penz" vagy "nem erdekes az hogy mire jon ki csak sokat kaszajon"
En szerintem fergeteges sikere lett volna a Sn
Mm2-nek.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Eppen a vilag vegen vagyok es nem emlekszem mit kell csnalni de majd rajovok 😊
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Én még szomorú is voltam, mikor végigvittem.
Pedig jó hosszú.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Bár ahogy lenni szokott, valószínûleg ennek a petíciónak sincs túl sok haszna, de azértis aláírom. Azok véssék ide becses nevüket, akik továbbra is azt szeretnék, ha a Sam and Max 2 megjelenne, akár a Lucas gondozásában, akár nem. Már elnézést, de én teszek lukászra 😊 Jöjjön mindenki és írja alá!!!
http://www.petitiononline.com/LACOSAM/petition.html
Ezt nem tudtak volna mar az elejen megemliteni? Kapjak be tok ideg vagyok mindenre.
de birom hogy a lucasarts oldalon semmi email vagy valami.. se forum se semmi.