539
Sam & Max epizódok
-
csoola #179 ugy néz ki, megjelnet egy fix hozzá, amitöl müködn fog, remélem igy már felpakolják az oldalakra... -
csoola #178 nekem kell az uj most!!!! -
Szeszmester #177 Nekem nagyon bejött a demo, gyorsan leszedtem az 1et :)
Vki fizetett már érte? Lehet másolni? Tud vki vmi infot? -
#176 nagyon rövid a demo.
kiváncsi lennék hány %-a a Culture Shocknak. -
csoola #175 nekem mind1 csak legyen már...:( -
#174 Nem , mert folytatasos marhasag stilusba megyen szal amig nincs kesz addig nem erdekel. -
csoola #173 SAM & MAX-et a népnek!!! ahhoz képést h mekkora durranás volt h készül a klasszikus folytatása, senkit se érdekel igazán ugy látom... -
csoola #172 nem rossz, de például nincs rendes felirat nálam, a célt se tom, h mit kellene tenni -
#171 Én előre gondolkodtam, és az elsőt még 2-3 hete szedtem le, és akkor még nem is volt olyan rossz, de most hogy játszottam ezzel, már csak a 2-vel akarok játszani. -
csoola #170 jah, én kinomba leszedtem az elsöt, de nem vmi jo igy a második után:D nem tul nagy, simán feltehetnék akárhova... -
#169 Én még nem találtam, de az nforce fórumán azt írják, hogy ami van az nem indult el senkinek. Remélem lesz valami normális verzió, mert már játszanék:) -
csoola #168 ha megtalálod, ird ki, vagy légyszives priviben szolj, ez az elsö kaland ami nagyon tetszik, és érzem h végigvinném! -
#167 Nekem is, de sehol nem lehet letölteni. A hivatalost csak az Egyesült Államokban lehet megvenni, warezon még nem találtam meg, bolti verzió meg nincs -
csoola #166 nagyonm jo, nekem kell a taljes!
-
#165 En megvarom mig az egesz kijon es akkor majd megveszem...fene a pofajukat. -
#164 Esetleg, ha mégvalakit érdekel: demo -
#163 Na jó én inkább mégis leszedem, nem bírom ki:D, úgyis végignyomom egy csomószor ha jó lett. Magyarországon tényleg nem lehet kapni? -
#162 Kösz, már meg is találtam. A demot nem töltöm le, mert szerintem maga a játék sem lesz hosszú, és nem akarom kijátszani a felét:D -
FLeK0 #161 kijött már, van demo is -
#160 Mikor fog megjlenni az első epizód? Én úgy tudom, hogy ma kellene jönnie, legalábbis a gamekapocson azt írták. -
#159 Azt már jó ideje tudni lehetett, hogy a GameTap jóvoltából havidíjas rendszerben megvásárolhatjuk a Sam&Max epizódokat, de eddig még nem volt ismert, hogyan is juthat hozzá mindenki a játékhoz. A Telltale jóvoltából most ez is kiderült, íme:
* egyet fizet, egyet kap rendszerben le lehet tölteni a különálló Sam&Max epizódokat a Telltale-től, 8.95 dollárért darabját
* egy nagyot fizet, sokat kap rendszerben 34.95 dollárba kerül az egész évad, mely egy CD-n fog eljutni hozzánk, miután az összes epizód debütált, persze csak ha óhajtjuk... ebben az esetben minket terhel a postaköltség, természetesen online letölthetjük mindig a legfrissebb részt
* GameTapre előfizetve (9.95 dollár/hónap) miénk a megjelenés előtt 1-2 héttel az aktuális Sam&Max epizód, sajnos csak Amerikában elérhető a szolgáltatás
A Telltale online boltja október közepétől fogad előrendeléseket.
Hat.... oszinten.... -
#158 néztem, de nem láttam :) -
#157 egy download managert kell leszedni, azt elindítod és elkezdi letölteni. -
#156 bocs :( a hardwired átb@szott. ott írják a második hírben. de én se találtam. elhamarkodottan linkeltem.. -
#155 Hol? Ott semmi szó nincs a demoról. Vagy csak én nem látom. -
#154 demo letöltés itt!!!! -
#153 THX! -
#152 HBD Sephi!
-
#151 Season 1: Culture Shock trailer -
#150 aha. -
#149 Ezt nem vagom. Akkor most mindegyik reszt kulon meg kell venni? -
#148 az van írva.
so, az epizód 1nek (Culture Shock) 6 része lesz; az első rész okt17.én jön, a következő decemberben, és szép sorban áprilisig. -
#147 Mit mit??? Jovo honap?!?! -
#146 megjelenés okt17. 2006 + új pics
3 epizódja biztos lesz. -
Major #145 Valaki segítsen már légyszives! :) -
Major #144 Sikerült totálisan elakadnom, tippem sincs, hogy merra tovább. Eljutottam a totemekig és van egy hógombömböm, ami fel van töltve már mágikus energiával. Hogyan tovább? -
#143 Koszie!!! -
Major #142 Érdekes ez a reszelős dolog, nem is gondoltam volna, hogy a büfénél még lesz vmi okosság. Thx :) Ha elakadok benézek, újra. -
#141 Ja, eszembe jutott. nem is bigfoot szőr kell hanem mamutszőr :D Maxet ráuszítod a gépmamutra és meg is van.
Reszelőt meg úgy tudsz szerezni hogy elmész egy benzinkúthoz. Max majd közli veled egy idő után hogy vizelnie kell. Beszélsz a pultossal, ad egy kulcsot rajta egy reszelővel, Max elvonul hogy a dolgát végezze. Ekkor kimész az üzletből, beszélsz Maxel a reszelőről, és már meg is tartottad :) -
Major #140 Szőreimet elvitte az ufo :) Reszelőm pedig még nincsen.
Jelenlegi tárgyaim.