Sam & Max sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Az elmúlt néhány napban tapasztalható volt némi mozgás a jegelt Sam&Max 2 játék körül. Több hírforrás is azt állította (Gamespot többek között), hogy megállapodás született a német Bad Brain kiadó, és a LucasArts között. A mai napon azonban Wolfgang Kierdorf (a német kiadó vezérigazgatója) hivatalosan nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.
A LucasArts és a Bad Brain közötti egyeztetés megszakadt, eredmény nélkül. A cég nem lát túl sok reményt arra, hogy bármilyen formában is megegyezés szülessen a frencsájz és a játék átvételérõl

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sil3nt
Nem lesz Sam & Max 2 -- minden játékportál ezt írja...mostmár biztos... hihhettetlen, hogy ezen, hogy több kiadón múlik a sorsa...többen akarják megcsinálni így senki nem fogja...ez idegesítõ <#rinya><#rinya>

Gregorius
Hát, megvan a legújabb kétértelmû hír.
Erre tessék! Illetve tessék a francnak!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Hát remélem nem német humorral lesz tele! 😄

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Bandew
Ugyanmár, ha elég fanatikusok akár jól is elsülhet, ráadásul a régi Lucasartsos csapat már rég nincs meg. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Na varjunk csak... szal egy nemet kiado akarja a S&M2-ot megcsinalni? Ez pont olyan mintha a Jowood csinalna meg a Warcraft 4-et. Ez nem stimmel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

rorr
Reméljük ,reménykedjünk!
Szeretném Én is!

Bandew
Nocsak, talán van még remény!
(Hardwired)

"Korábban már hírt adtunk róla, hogy egy új német kiadó, a Bad Brain tárgyalásokat folytat a LucasArts-szal a Sam&Max játék jogairól. Most a Gamespot szaglászott utána kicsit a dolognak, és állításuk szerint a két fél megegyezett, vagyis életet lehellhetnek a projectbe. A Bad Brain háza tájáról ezt nem erõsítették meg, csak annyit mondtak, hogy hétfõn tesznek közzé bejelentést az elsõ játékukról."

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Voltan
Szerintem ki van zárva.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bandew
Te jó ég mik vannak!

Serpa
írd meg, ha igaz.

BBird
Végülis ha tényleg igaz eme állítás, akkor érdemes elszambázni oda, régi kalandjátékok úgyis csak ripben voltak meg... Kell a nosztalgia! :-)
Serpa
én nem tudom igaz-e, csak ezt olvastam.

Serpa
én is arról beszélek.
299 Ft a hozzászóló állítása szerint.

BBird
Az 1993-as Sam & Max Hit the Road -t??
100Ft? Egy eredeti LucasArts játék??
Amikor a MediaMarktban ha jól emlékszem 1-2hónapja kb. 4000Ft-ért láttam???
Serpa
# 12. hozzászólásra válaszolt a csávó.

Serpa
a régi, alap Sam'n'Max -et árulják annyiért és ott.

BBird
És Zaki szerintem a hivatalos 1. részrõl beszélt, amire Te mondtad, hogy 100ft a Tescoban...
BBird
De ez nem Lucasarts... hanem egy olasz csapat csinált egy nem hivatalos folytatást... nemde? És ha ezt árulják 100ft-ért, akkor elmehetnek a rákba... :-) Úgyis köv. hónapban vmelyik újságban +teljes játékként lesz benne. ;-)
Serpa
BBird
Nem túl hihetõ, hogy Lucasarts féle játék Tescoban 100ft lenne...
Ott még egy ócska 2D-s B kategóriás akciójáték is 699Ft.
Serpa
állítólag a Tescoban pár 100 ft -ért árulják.

Punker
öreg hiba

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
én az 1. részével sem játszottam

Serpa
"Sam & Max: The Gilbert Case !

Nos kérem szépen. Lazy mesterünk éppen most szállította eddigi, számomra legfantasztikusabb hírét! Néhány lelkes emberke készítgeti már az eredeti Sam & Max folytatását - kinek kell itt LucasArts nem? 😊 Errõl az oldalról máris letölthetitek a kipróbálható verzióját, és persze amint lesz infó a véglegesrõl, azonnal jelentjük nektek!"

by Gamestar.hu

Serpa
új képek a lezárt projektbõl !

Többi kép !

ZsZso
Save Sam and Max 2

<2004. március 10. @ 13:07 - ZeroCool> (kommentek: 7)
Valóban meglepõnek tartom, hogy a játékos társadalom ilyen lépésre szánja el magát. Ugyan már nagyon sok fejlesztést töröltek, de még soha nem jelentkeztek ennyien a petíciójára, és nem is indult olyan oldal sem, ahol összefoglalóan leírják, mit tehetünk még. A http://savesamandmax.com/ oldalon adtak több címet, ahova érdemes írni, ha valaki akarja a játékot. Bízzunk a csodákban, hátha van némi kedvesség a LucasArts-ban...

FROM GAMESTAR

AMúgy ... már több mint 11000 ember írta alá a petíciót ... alakul a dolog 😊 ... csak imátkozzunk, hogy történjen vmi ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
semmi fejlemény azóta ? Asszem ennek is lõttek ... brühühü

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sephi
ja va valakit erdekel akkor :

[email protected]

Ide lehet kudeni az anyazasokat. En irtam egy jo nagy levelet persze a joizles hatarain belul.

Valen
semmi nem történt

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

ZsZso
Bocsi, levélben kaptam, idézetjel nélkül ... nem gondoltam, hirtelen felindulásból elkövetetett levél beillesztés volt 😊. Amúgy ... elnézést, hogy nem tudok mindent, igazán utána járhattam volna ... BÁR ... a levél íróját is megillette volna a " jel. Szóval én vagyok a hülye !!! 😊)

Voltan
576 shop 3999 HuF. Lucasarts Classic sorozat.

Sephi
Steve Purcell az eredeti Sam & Max képregény alkotója megdöbbenéssel értesült a LucasArts döntésérõl és imigyen kommentálta a hírt:
"A Lucasarts ködösít! A Sam & Max fejlesztése a legjobb ütemben zajlott és már szépen össze is állt a játék.

A sztori, a játékmenet, az animációk mind elképesztõen jó minõségûek voltak és lenyûgözõ az a 3D világ, amelyet Mike Stemmle és csapata alkotott a játékhoz. Szépen becsúsztatták a pumpát a küllõk közé egy olyan nagyszerû csapatnál, akik a Sam & Maxet egy új dimenzióba emelték volna.

Teljesen ki vagyok akadva a történtek miatt, fõleg a team miatt, amely annyi energiát és kreativitást ölt a játékba. Szégyen és gyalázat, hogy kiváló munkájuk, a sajtó jóakaratú támogatása ellenére is, egy rövidlátó döntés áldozatául esik. Köszönöm mindenkinek, aki támogatta a játékot."

Forras : www.hardwired.hu

Bandew
Hát ez nem lehet igaz!
Mi naívak még reménykedtünk is, hogy lehet, hogy csak azért nem adják ki, mert nem akarnak csalódást okozni nekünk.
Pfff...

Sephi
Na megtudtam mi tortent.

A kovetkezo a helyzet roviden. A LucasArts aze' nem agya meg ki a SnM2 es a Full Throetle-t mert nehez lenne konzolra atirni mivel ugye a mai idokben ki venne konzolra adventure gemet? De persze a SW jatekokkal konnyu mert azoknak negy reszse csakis konzolon jon ki. Ugy nez ki sajnos hogy manapsag azt nezik hogy mit lehetne konzolon eladni jobban es nem pepdig Pc-re.

Sajnos mar a LucasArts is a "legyen sok penz" vagy "nem erdekes az hogy mire jon ki csak sokat kaszajon"

En szerintem fergeteges sikere lett volna a Sn
Mm2-nek.

Sugam
Én is aláirtam a peticitot remélem lesz értelme!!!

Sephi
Bazz.. alairtam a peticiot es megadtam a sajat emailemet (en hulye) mire ezek kudtek egy ertesitot hogy az alairasom ok es meg vagy 6 oldal hulyeseget 😊)

Valen
ZsZso - azért a #43-as üzidhez odírhattad volna hogy origin from GameStar Online, wrote ZeroCool

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Sephi
En hamarabb csinaltam meg ott a peticiot de engem azzal a szovegel utatisottak el hogy rendszer fejlesztes van...

Sephi
En is most tolom mar 3-magyara 😊

Eppen a vilag vegen vagyok es nem emlekszem mit kell csnalni de majd rajovok 😊

Alakul már 3190.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Dikkma
Mennyi volt? Lucasarts játékok még 10 évesen is egy vagyonba kerülnek 😞
Bandew
Akkor gyorsan kezdj el vele játszani, mert az egyik legobb Lucasarts kalandjáték a Monkey Island után.

Én még szomorú is voltam, mikor végigvittem.
Pedig jó hosszú.

Voltan
Az ilyen peticiók általában hamvába holnak, de azért reménykedjünk. Én mondjuk el vagyok látva, kalandjátékkal, ma vettem meg a Grim Fandango-t, ami eddig nekem még kimaradt.

Evil
alafirkantottam, a mostani fps fostalicska dompingbol kezd elegem lenni, egy ilyen klaszikus darabot meg lehuznak a klotyon, hat kapjak be.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Dikkma
Aláírtam!

2887 Signatures Total
ZsZso
PETÍCIÓ !!!

Bár ahogy lenni szokott, valószínûleg ennek a petíciónak sincs túl sok haszna, de azértis aláírom. Azok véssék ide becses nevüket, akik továbbra is azt szeretnék, ha a Sam and Max 2 megjelenne, akár a Lucas gondozásában, akár nem. Már elnézést, de én teszek lukászra 😊 Jöjjön mindenki és írja alá!!!

http://www.petitiononline.com/LACOSAM/petition.html

Sephi
Erre en is gondoltam. Lehet aze' nem agyak ki mert nem sikerult ugy ahogy elkepzeltek es nem akarjak megismetelni veletlenul a MI4-es bukasat. (BTW nekem a MI4 nagyon is teccet volna ha nem rakjak be azt a turistai baromsagot)

pluhi
Lehet, hogy inkább hálát kell adni annak a projekt igazgatónak. Emlékszik a régi szép idökre, nagyon is. De ö látta is a cuccot, mi meg nem. Van mersze leállitani a fostalicska szart, nem pedig kiadni, a veszteségeket minimalizálni, a régi cimet bealázni. Inkább el kéne kezdeni összeterelni egy csapatot, aki ért hozzá. Mondjuk kezdjék Tim Schafer-rel.
Sephi
Most ultem tobb mint 40 percet hogy nyisak egy rendes peticiot mire kiirja nekem az oszes kinlodas utan hogy a rendszer fejlesztes allat van es jelenleg nem tudnak tobbet felvenni.

Ezt nem tudtak volna mar az elejen megemliteni? Kapjak be tok ideg vagyok mindenre.

de birom hogy a lucasarts oldalon semmi email vagy valami.. se forum se semmi.