Sam & Max sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Kösz, remélem mûködik, mert már nagyon vártam.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

teljesen jol müködi, azonnal adom a linket, én 10 perc alatt leszedtem, de amint berakom mek vissza játszni!Sam&Max

MOST találtam a verzsönt, ha jo, akkor megigérem h adok linket, addig tessék tükön ülni!

Serpa
ami a neten kering, azt probálta már vki?

kirol
Bakker tényleg, most ment rendesen.
Akkor visszavonom az elõzõben leírtakat.<#vigyor5>

akkor lehet h nálad van a hiba, vagy nemtom, nekem tökéletesen megy...

Casper007
Szerintem a játék hangulatával nem lesz baj, kellemes kis délutáni szórakozás. Magyarosítás pedig biztos érkezik majd, nincs olyan rettentõen sok szöveg.

Hello World!

kirol
Hát jó lenne ha készülne.
Én még nem játszottam vele, csak megnéztem indul e a demo.
Ennyibõl meg csak azt tudtam leszürni, hogy játékmotort azt nem tudnak írni az tuti, legalábbis nem tudják mi az az optimalizálás, mivel 1024-768-ben éppen hogy megvan a 25-30 FPS, a nativ felbontást nem is említem. A Half Life 2 meg kb 3x ilyen gyorsan fut és csöppet szebb.

Na de remélem maga a jéték jó lesz, és lesz hozzá magyar nyelvû felirat is egyszer.

Casper007
Én tegnap töltöttem le a Culture Shock Demot. Meg kell mondjam, nagyon kellemes játék jött ki belõle. A grafika meseszerû, ami tökéletesen illik a játékhoz, az aláfestõ zene fantasztikus, és a feladatok is ötletesek. Gondolom, sokan végigvitték már a demopályát, azok tudják, mire gondolok. Csupán egy probléma van: azoknak, akik nem tudnak angolul, bizony problémát fognak okozni a párbeszédes részek, így jó lesz, ha készül magyarosítás a játékhoz.

Hello World!

Gerbill
Ezt bezzeg letölteném még torrentrõl is de sehol nincs. Talán ezzel a javítással már tényleg felteszik valahova.

ugy néz ki, megjelnet egy fix hozzá, amitöl müködn fog, remélem igy már felpakolják az oldalakra...

nekem kell az uj most!!!!

Nekem nagyon bejött a demo, gyorsan leszedtem az 1et 😊

Vki fizetett már érte? Lehet másolni? Tud vki vmi infot?

Serpa
nagyon rövid a demo.
kiváncsi lennék hány %-a a Culture Shocknak.

nekem mind1 csak legyen már...😞

Sephi
Nem , mert folytatasos marhasag stilusba megyen szal amig nincs kesz addig nem erdekel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SAM & MAX-et a népnek!!! ahhoz képést h mekkora durranás volt h készül a klasszikus folytatása, senkit se érdekel igazán ugy látom...

nem rossz, de például nincs rendes felirat nálam, a célt se tom, h mit kellene tenni

Gerbill
Én elõre gondolkodtam, és az elsõt még 2-3 hete szedtem le, és akkor még nem is volt olyan rossz, de most hogy játszottam ezzel, már csak a 2-vel akarok játszani.

jah, én kinomba leszedtem az elsöt, de nem vmi jo igy a második után😄 nem tul nagy, simán feltehetnék akárhova...

Gerbill
Én még nem találtam, de az nforce fórumán azt írják, hogy ami van az nem indult el senkinek. Remélem lesz valami normális verzió, mert már játszanék😊

ha megtalálod, ird ki, vagy légyszives priviben szolj, ez az elsö kaland ami nagyon tetszik, és érzem h végigvinném!

Gerbill
Nekem is, de sehol nem lehet letölteni. A hivatalost csak az Egyesült Államokban lehet megvenni, warezon még nem találtam meg, bolti verzió meg nincs

nagyonm jo, nekem kell a taljes!

Sephi
En megvarom mig az egesz kijon es akkor majd megveszem...fene a pofajukat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gerbill
Esetleg, ha mégvalakit érdekel: demo

Gerbill
Na jó én inkább mégis leszedem, nem bírom ki😄, úgyis végignyomom egy csomószor ha jó lett. Magyarországon tényleg nem lehet kapni?

Gerbill
Kösz, már meg is találtam. A demot nem töltöm le, mert szerintem maga a játék sem lesz hosszú, és nem akarom kijátszani a felét😄

kijött már, van demo is

Gerbill
Mikor fog megjlenni az elsõ epizód? Én úgy tudom, hogy ma kellene jönnie, legalábbis a gamekapocson azt írták.

Sephi
Azt már jó ideje tudni lehetett, hogy a GameTap jóvoltából havidíjas rendszerben megvásárolhatjuk a Sam&Max epizódokat, de eddig még nem volt ismert, hogyan is juthat hozzá mindenki a játékhoz. A Telltale jóvoltából most ez is kiderült, íme:

* egyet fizet, egyet kap rendszerben le lehet tölteni a különálló Sam&Max epizódokat a Telltale-tõl, 8.95 dollárért darabját
* egy nagyot fizet, sokat kap rendszerben 34.95 dollárba kerül az egész évad, mely egy CD-n fog eljutni hozzánk, miután az összes epizód debütált, persze csak ha óhajtjuk... ebben az esetben minket terhel a postaköltség, természetesen online letölthetjük mindig a legfrissebb részt
* GameTapre elõfizetve (9.95 dollár/hónap) miénk a megjelenés elõtt 1-2 héttel az aktuális Sam&Max epizód, sajnos csak Amerikában elérhetõ a szolgáltatás

A Telltale online boltja október közepétõl fogad elõrendeléseket.

Hat.... oszinten....

Serpa
néztem, de nem láttam 😊

Serpa
egy download managert kell leszedni, azt elindítod és elkezdi letölteni.

reaper4
bocs 😞 a hardwired átb@szott. ott írják a második hírben. de én se találtam. elhamarkodottan linkeltem..

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Gerbill
Hol? Ott semmi szó nincs a demoról. Vagy csak én nem látom.

reaper4
demo letöltés itt!!!! <#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sephi
THX!

Serpa
HBD Sephi!

Serpa
Serpa
aha.

Sephi
Ezt nem vagom. Akkor most mindegyik reszt kulon meg kell venni?

Serpa
az van írva.

so, az epizód 1nek (Culture Shock) 6 része lesz; az elsõ rész okt17.én jön, a következõ decemberben, és szép sorban áprilisig.

Sephi
Mit mit??? Jovo honap?!?!

Serpa
megjelenés okt17. 2006 + új pics

3 epizódja biztos lesz.

Valaki segítsen már légyszives! 😊

Sikerült totálisan elakadnom, tippem sincs, hogy merra tovább. Eljutottam a totemekig és van egy hógombömböm, ami fel van töltve már mágikus energiával. Hogyan tovább?

Sephi
Koszie!!!

Érdekes ez a reszelõs dolog, nem is gondoltam volna, hogy a büfénél még lesz vmi okosság. Thx 😊 Ha elakadok benézek, újra.

Lobsterman
Ja, eszembe jutott. nem is bigfoot szõr kell hanem mamutszõr 😄 Maxet ráuszítod a gépmamutra és meg is van.
Reszelõt meg úgy tudsz szerezni hogy elmész egy benzinkúthoz. Max majd közli veled egy idõ után hogy vizelnie kell. Beszélsz a pultossal, ad egy kulcsot rajta egy reszelõvel, Max elvonul hogy a dolgát végezze. Ekkor kimész az üzletbõl, beszélsz Maxel a reszelõrõl, és már meg is tartottad 😊

Szõreimet elvitte az ufo 😊 Reszelõm pedig még nincsen.

Jelenlegi tárgyaim.