Sam & Max sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Hello World!
Én még nem játszottam vele, csak megnéztem indul e a demo.
Ennyibõl meg csak azt tudtam leszürni, hogy játékmotort azt nem tudnak írni az tuti, legalábbis nem tudják mi az az optimalizálás, mivel 1024-768-ben éppen hogy megvan a 25-30 FPS, a nativ felbontást nem is említem. A Half Life 2 meg kb 3x ilyen gyorsan fut és csöppet szebb.
Na de remélem maga a jéték jó lesz, és lesz hozzá magyar nyelvû felirat is egyszer.
Hello World!
Vki fizetett már érte? Lehet másolni? Tud vki vmi infot?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
* egyet fizet, egyet kap rendszerben le lehet tölteni a különálló Sam&Max epizódokat a Telltale-tõl, 8.95 dollárért darabját
* egy nagyot fizet, sokat kap rendszerben 34.95 dollárba kerül az egész évad, mely egy CD-n fog eljutni hozzánk, miután az összes epizód debütált, persze csak ha óhajtjuk... ebben az esetben minket terhel a postaköltség, természetesen online letölthetjük mindig a legfrissebb részt
* GameTapre elõfizetve (9.95 dollár/hónap) miénk a megjelenés elõtt 1-2 héttel az aktuális Sam&Max epizód, sajnos csak Amerikában elérhetõ a szolgáltatás
A Telltale online boltja október közepétõl fogad elõrendeléseket.
Hat.... oszinten....
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
so, az epizód 1nek (Culture Shock) 6 része lesz; az elsõ rész okt17.én jön, a következõ decemberben, és szép sorban áprilisig.
Reszelõt meg úgy tudsz szerezni hogy elmész egy benzinkúthoz. Max majd közli veled egy idõ után hogy vizelnie kell. Beszélsz a pultossal, ad egy kulcsot rajta egy reszelõvel, Max elvonul hogy a dolgát végezze. Ekkor kimész az üzletbõl, beszélsz Maxel a reszelõrõl, és már meg is tartottad 😊