Rendőrök

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így képzeled el? Kis 15 éveddel eredj ezzel az elvakult szövegeddel. Te sem gondolhatod ezt komolyan. Az ügyes pártod szépen behülyít... De ilyenekre épít...

Azt hiszem van egy határ, ami után már Én sem a kedves 15 éves fórumozóként viselkedek.

1. kis 15 éveddel? Honnan vetted a bátorságot hogy ílyen hangnemben beszélj? Attól még hogy te öregebb vagy nálam, nem 100% hogy értelemesebb is.

2. Ügyes pártod szépen behülyít? Ezen már nem tudom mit csináljak, röhögjek-e vagy sírjak. Úgy nézem nem olvastad el a lentebb írt javallataimat. Ne jellemezz embereket úgy, hogy nem ismered õket.

3. Ilyenekre épít? Erre már nem is tudok mit mondani. Nem is tudom melyik politikai nagyhatalom nézte hülyének a szavazóit

Elárulom "kedves" barátom, nem vagyok fideszes.
Bár ha jobban megnézem, ma Magyarországon csak az az okos, értelmes, aki szoclib beállítottságú.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

,,És mit csináltak volna a késekkel meg vasrudakkal? (amúgy az elõbbi egy evõeszköz, és tudod sokan sátorral is kimentek és feljöttek vidékrõl, hogy szabadon elmondhassák véleményüket, és néha táplálkozni is kell)
Meg még mit találtak?? az a játékszer, vasgolyó....nem jut eszembe a neve, na az van vagy 2-3 kg, ki dob át a kordonon, a plakátokon, és egy 50 méteres téren át egy 3kg-os vasgolyót??"

LOLLLLLEEEEERRRRRR, komolytalan srác vagy. Nézd már meg a #207. Te ezt elis hiszed, amit mondaasz? Szted mire jó egy 30centis vadászkés, vasrúd, stb., erõszakra tán?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Airbus A380
És azt mivel magyarázod hogy a fradisták mindig ortt vannak ezeken a balhákon és még büszkék is magukra????!!

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

89
És mit csináltak volna a késekkel meg vasrudakkal? (amúgy az elõbbi egy evõeszköz, és tudod sokan sátorral is kimentek és feljöttek vidékrõl, hogy szabadon elmondhassák véleményüket, és néha táplálkozni is kell)
Meg még mit találtak?? az a játékszer, vasgolyó....nem jut eszembe a neve, na az van vagy 2-3 kg, ki dob át a kordonon, a plakátokon, és egy 50 méteres téren át egy 3kg-os vasgolyót??

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

,,Aztaa, ez rekord, figyeljétek fiúk! A múltkori fradi stadion elõtti kínlódás mi volt? Ja tudom, ahol nincs bunyó az már nem is számít incidensnek 😄DD"

Nagyszerû... Fogadok hogy nem voltál a helyszínen...
Nem mindent kellene elhinni a médiának. -.-

Hát abban meg már egyre biztosabb vagyok hogy felsõbb utasításról volt itt szó. Nem miniszter, hanem az elnök, a miniszterelnök...

Persze:
,,Gyertek fiúk, beszélgessünk. Te Gyuri, te majd két nõt verj meg. Gyuszi, te keress magadnak 3 db 16 éves srácot..."

Így képzeled el? Kis 15 éveddel eredj ezzel az elvakult szövegeddel. Te sem gondolhatod ezt komolyan. Az ügyes pártod szépen behülyít... De ilyenekre épít...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Airbus A380
Persze hogy betört fejek aki nem hadakozik a rendõrrel....

AkÖNYGÁZZAL MI BAJOD? MIVEL OSZLASSANAK nyalókával,?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Az megszólításod indulatokra (is) utalt.

,,Te most az összes sérültet ártatlannak nevezed? Többszáz ártatlan biztos nem sérült meg."
Egy szóval sem mondtam hogy az összes ártatlan. De nagy részük bizony az.

De ne az legyen hogy kollektíve leanyázzuk az összes rendõrt, meg az egész rendõri intézményt
Tisztelet a kivételnek!

meg ráverjük miniszterekre, mintha szándékosan ezt parancsolták volna
Hát abban meg már egyre biztosabb vagyok hogy felsõbb utasításról volt itt szó. Nem miniszter, hanem az elnök, a miniszterelnök...

Airbus A380

Még szép, te ezt várd meg inkább? Megelõzésrõl nem hallottál? Ha nincs rendõr mit gondolsz az ünnepségek hogy végzõdnek?

Meg érdekes a Kossuth téri ,,békés tüntetés" után elõkerült sok fegyverrõl miért nem beszélünk? (kések, vasrudak) Az nem baj, õket nem kell feljelenteni?

89
Látom, könnygáz, betört fejek, 20 rendõr 1 emberen...

Airbus A380

,,Ez valószínû, ugyanis még sokan azt hiszik hogy szükség van ilyen fokú biztosításra. Miközben több mint 3 éve (!) nem volt semmilyen incidens. De ez már nem ide tartozik..."

Aztaa, ez rekord, figyeljétek fiúk! A múltkori fradi stadion elõtti kínlódás mi volt? Ja tudom, ahol nincs bunyó az már nem is számít incidensnek 😄DD

,,Az ,,asszony nem volt jó az ágyban" mondatot nem kellene komolyan venni. Arra próbáltam célozni vele, hogy vannak olyan "rendõrök" akik a családi és egyéb feszültségüket vezetik le ilyenkor."

Aztaaa, képzeld én is szimbolikus voltam...

,,Többszáz ártatlan ember megsérült, arról ki tehet? -.-"

Te most az összes sérültet ártatlannak nevezed? Többszáz ártatlan biztos nem sérült meg.

Meg félre ne értsetek. Amelyik rendõr brutális volt azt büntessék meg. De ne az legyen hogy kollektíve leanyázzuk az összes rendõrt, meg az egész rendõri intézményt, meg ráverjük miniszterekre, mintha szándékosan ezt parancsolták volna. Ennyi erõvel a sarki gyilkosságért is vádolhatnák az egész országot. Meg ne essünk át a ló túloldalára, hogy lassan már minden randalírozó ártatlan és minden rendõr egy rohadt szemétláda. A hülye hatalmi harcok miatt elõkerül ilyenkor sok randalírozó állat, rájuk érdekesen egyik ártatlan sérült sem haragszik, csak a rendõrökre? Hát ha nincs balhé, nincs rendõr...

Airbus A380

Jah, Kossuth térre mentek emlékeim szerint.

Airbus A380
Bocs a tér nevét elírtam.

"fradistákat a hõsök terére kislrték a rohamrendõrök...... majdnem mindre jutott egy rendõr"

Ez valószínû, ugyanis még sokan azt hiszik hogy szükség van ilyen fokú biztosításra. Miközben több mint 3 éve (!) nem volt semmilyen incidens. De ez már nem ide tartozik...

Airbus A380

Tesék a fradistákat kisérik a rohamrendõrök a térre

89
Csakhogy, itt nem a NÉPET védték, mivel a tüntetõk nem jelentettek veszélyt senkire, legalábbis én nem hallottam felgyújtott buszokról, buszban megégett asszonyról, betört kirakatokról (ala Franciaország)

Airbus A380
Dehogyisnem az index.hu-n utánna is nézhetsz

fradistákat a hõsök terére kislrték a rohamrendõrök...... majdnem mindre jutott egy rendõr

89
na és milyen elõzményt tudsz elképzelni ehhez?
Pl. olyat, hogy néhány tüntetõ körülállt egy rendõrt és elkezdték ütni, rúgni
Hát ezt én nagyon nem tudom elképzelni...

Ron Ragm
Igen, a NÉPET, aki dolgozik, tanul, adót fizet, gyereket nevel, és nem azt, akinek nincs jobb dolga, mint egész végig kinnt ácsorogni mert nem fogadta el a többség diktatúráját (aka a demokráciát)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

nem rossz videó, de azért a tárgyilagossághoz hozzátartozna mondjuk az elõzmény is.
Gondolom viccbõl kezdett el szaladni a balszélen az a pár zsernyák, és találomra futott be abba a kis utcába. Véletlenül sem azért mert "láttak valamit", mert ha a megvert illetõ végig ott állt ahol lecsapták, akkor õt nemigen lehettet onnan látni, ahonnan a rendõrök elkezdtek futni, és a felvételen sem volt elõrébb álló rendõr.

89
"A sajtósok meg ne rinyáljanak ez a munkájuk feltételezen nem ingyen voltak ott."

Nahát...mintha ez igaz volna a rendõrökre is...õket azért fizetik, hogy szolgálják és védjék a NÉPET.

,,Elég vicces hogy 60 kommandósnak kellet kisérni a metrón kb ugyanennyí fradistát...."

Tényleg? Ez mikor volt? 3-4 éve? Mert múlt szombaton (és eddigi meccseimen) egyszer sem láttam kommandóst. Csak jelvény nélkül álldogáló (békés) rendõröket.

Szerintem azt sem gondolod komolyan hogy 60 Fradista. A mérkõzés lefújását követõen többszáz szurkoló metróval hagyja el a helyszínt.

,,Te balhés fradis" - nagyszerû megszólítás, jellemzi az íróját -.-

Az ,,asszony nem volt jó az ágyban" mondatot nem kellene komolyan venni. Arra próbáltam célozni vele, hogy vannak olyan "rendõrök" akik a családi és egyéb feszültségüket vezetik le ilyenkor.

19 rendõr megsérült, arról is az asszony tehet?
Többszáz ártatlan ember megsérült, arról ki tehet? -.-

A külföldi alakulatokat honnan veszem?
Körül kellen nézni a magyar sajtóban. Amikor drága kollégáink berontottak egy étterembe, valakinél volt egy videókamera, és felvette a rendõri intézkedést. Ezen a felvételen ki lehet szûrni nem egy "Go, ahead!" felkiáltást. (Bár még jómagam sem láttam az egészet) Gondolom nem az étterem vendégeinek megtévesztése érdekében kommunikáltak angolul.

Nem utolsó sorban, a hsz. végére odabiggyeztettem egy: TISZTELET A KIVÉTELNEK! mondatot. Hajlamosak itt egy-ketten ezt figyelmen kívül hagyni.

Visszatérve az elsõ gondolatomhoz. Jobban tennéd ha nem személyeskednél, nem jellemeznél úgy embereket, hogy még egyáltalán nem ismered õket.

*fradis=Fradis

kozik
kicsit parttalan a vita.
embereknek joguk van ehhez-ahhoz. keretek kozott. ha valaki ezen tul csinal valamit, van egy szerv, ami kezelni kezdi a problemat, ugy hivjak: rendorseg.
a rendorsegnek is vannak keretei. ha ok lognak ki a sajat keretukbol, oket is meg kell nyujtoztatni az anyjuk hatan. aki elmegy rendornek, az alairta, hogy kaphat olyan parancsot, ami utan megserulhet, meghalhat, elmehet az eletkedve. sajnalom oket, hogy mostanaban sok ilyen parancsot kapnak. tenyleg. de vallaltak, es most mar tessek teljesiteni. korrekten, szabalyosan eljarni akkor is, ha epp nem ahhoz lenne kedvuk. kulonben ok is csak szervezett, fegyveres sopredek.
ha meg felelosoket keresunk, miert szabdal magyar magyart, akkor menjunk feljebb kicsit a letran, es torjunk ott nyakakat.
amugy aki hagyja, hogy igazolvany, jelveny megmutatasa nelkul barmit csinaljon vele a rendor, az mi a fenenek megy ki...
szemelyes velemeny: szerencsetlen sracok olyan mocskos szemet utolso mocskos szemet rohadt esatobbi parancsokat kapnak hasonlo jellegu vezetoiktol, hogy mindenen tul sem rajtuk kellene elverni a port.

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

Airbus A380
És még mindig volt annyí a rendõrökbe hogy nem akarták a tömeget elagyabugyálni hanem inkáb békésen álltak pölö hídnál is hátha megjön az emberek jobbik esze.

Airbus A380
És a psichikai (bocs nem tom leírni) dolgokat se felejtsük. Tényleg gondoljon bele mindenki a vidéki rendõröket külömbözõ volánbuszokal hozták föl. Azért elég sz-r lehet hogy feleségüket barátnõjüket esetleg kicsi gyereküket nem látják napokig. sztem már ez is rányom valamit az idegállapotra.

Aztán ott van az hogy napokig kinn a hidegbe (mert hát már nem 40 fokos nyár van) áldogálnak ... Tömegoszlatáskor ugye zavar van ezt láttuk a tv-be is ember legyen a talpán aki ott nyugott tudott maradni. Dobálták közéjük a köveket székeket stb..... (a tv székháznál egy családos apuka éppen hogy csak élve maradt(!!!!) mert valami törvénytisztelõ állampolgár fejbe dobta kõvel.)

Szerintetek ilyenkor nem ingerlékyeneb a rendõr is?

Ron Ragm
Szóval felhatalmazod magad erõszakra az erõszakkal szemben, de ezt már nem adod meg a rendõröknek.

Airbus A380
No komment.

Elég vicces hogy 60 kommandósnak kellet kisérni a metrón kb ugyanennyí fradistát....

REALista
A rendörök fellépése teljesen jogos volt ezzel nem is igatán lehet vitatkozni viszont a #143-as hoz hasonló esetek mellett nem lehet elmenni következmények nálkül!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Punker
jogos volt e? (ha kell erõvel) megbilincselik és elõállítják az jogos, az hogy körbe állják és eszméletlenre verik hol lehet neked jogos? az ilyet lincselésnek hívják és nem rendõri intézkedésnek és az ilyen akár van rajta egyenruha akár nincs kötelet érdemel.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ron Ragm
Én sem ismerem az elõzményt, te sem ismered az elõzményt. Innentõl fogva lehet bármit mondani, jogos volt-e vagy nem volt jogos, lényegtelen. Viszont ha bizonyos okok miatt (khm) nem lett volna rájuk szükség, akkor ez sem történt volna meg.

Punker
#143 az az ember is tört zúzott veszélyes volt igaz?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

egy jó jelenet még az MTV ostromnál. Szétüti a pajzsát, a lábát is üti. Erre a rendõr csak szellent a gázspray-jével, erre üvölt a randalírozó, hogy rendõrállam, ÁVH...NO COMMENT. Annyi ilyen suhanc van, de mindenki a rendõrökre hagszik. Ha az én autómat zúznák be pl., én is agyonrugdosnám õket. A bámészkodó meg ne szórakozzon más kárán...

ui: Emellett nem értem, miért hívnak be külföldi alakulatokat?

Ezt honnan veszed?

Csak mivel vagy nem volt jó tegnap az asszony az ágyban, vagy egyszerûen nincs megelégedve a fizetésével, egy kis plussz szórakozás gyanánt Janit játszik.

Te balhés fradis. Sztem akik az utcán dobálják, meg lekommunistázzák, valószínûleg jobban hergelik, mint az asszony. 19 rendõr megsérült 23-án. Azt is az asszony okozta?

Máig kiállok elveim mellett.
Amúgy abba belegondoltatok, ha már itt mondogatjátok, hogy a fotós nem ingyér ment ki az utcára, szerintem a rendõr sem ingyen van kinnt az utcán. Csak mivel vagy nem volt jó tegnap az asszony az ágyban, vagy egyszerûen nincs megelégedve a fizetésével, egy kis plussz szórakozás gyanánt Janit játszik. Ismét hangoztatom, TISZTELET A KIVÉTELNEK!

ui: Emellett nem értem, miért hívnak be külföldi alakulatokat?
Arra van pénz? Magyar rendõröket tartani meg nincs?

Airbus A380
Nem mellesleg a rendõrök is szivták befelé a könygázt....

Ron Ragm
Lényegtelen, a rendõr csak hülye lehet, különben is mit keres ott, miért létezik, meg amúgy is az õ kurva anyját mert nincs rajta sapka.

aki Libanonban fotóz, azt elkerüli a lövedék, csak mert fotós? és megy a rinya, ha megsérül?

így igaz... Deutsch Tomika mondat: ,,A rendõrök gyávaságukat akarták az erõszakkal palástolni". Na majd ha kiáll 3 hétre ilyen randalírozók közé, nem mondja ezt... A meleg sajtószobából ugat, jópár rendõrnek kinyílt a bicska a zsebében erre. Nem elég, hogy kinnt harcolnak, még a politikusok is eszköznek használják õket, hatalmi harcaikban. A rendõrt ki érti meg?

Airbus A380
Mélyen eggyetértek veled.

Ezeknek a rendõr fujjolóknak akkor nézném meg a fejét ha ne agy isten egy betörõ fegyverrel tartja sakkban a barátnõjé/feleségét vagy ilyesmi... és felhívnák a rendõrséget.... Na akkor kéne mondani kérem uram hogy is áll maga a rendõrökhö minek tartja õket?....

A sajtósok meg ne rinyáljanak ez a munkájuk feltételezen nem ingyen voltak ott.

42nd Intruder
Most azok akik leírják a rendõrséget legyenek kedvesek és gondoljanak bele a rend õreinek a helyzetébe: X hete tart a móka. Sokan y idõ óta nem voltak otthon, van hogy az ország másik végébõl kellett eljönniük. 48 órája kint áll az utcán. Az elõtte lévõ hasonló méretû balhéban rosszúl jöttek ki a kollégái (életveszélyes sérülések azért nem amolyan, ejnye bejnye begyógyúl dolog) és itt is hasonlóra kellett számítani. Ezeket figyelembevéve megérthetõ hogy volt egynéhány túlkapás, vagy kelleténél erõsebb fellépés. Másik: arra senki se gondol, hogy a kamera elõtt sétáló "kedves gyanútlan" járókelõ a felvett pár másodperc elõtt (mikor szépen földreküldik) több percen keresztül inzultálta a rendõröket és esetleg valamilyen sérülést okozó tárgyal kalimpált? De kérdem én, a kedves rendõrökre fújjolókat, mit csinált volna ilyen esetben? Ha meg azzal jönnek, hogy de lenne humánusabb módszer, akkor meg azon a szón gondolkozzanak el, hogy tömegoszlatás... Máshol se csinálják másképpen, csak azt nem látjátok így a tv-ben max egy gyorshírt...
Tehát mégegyszer a vélenményem: biztos voltak túlkapások, de nevetséges ez a többet nem nézek rendõrre, meg köpök rájuk, csak nehogy pofáraesés legyen a vége....

Tehetetlen, az éppen akkori politikai hatalmat kiszolgáló cserkészcsapatnak!
42nd Intruder
<#wow3>

Airbus A380
És ott se láccyik hogy felment volna a vérnyomásom.