664
suxx
-
DJ BP #304 A Jobbik.net portálon találhatók ugyanis ezen képek.
Valószínűleg több igazságot ír az oldal mint az index.hu, vagy akár az origo.
Na menj a francba. A jobbik a jobboldal igazsága maximum... -
DJ BP #303 te milyen naiv vagy, szted már nem ezen csámcsogna régen a média? ha ilyen fegyver komolyan lett volna.
Ez a röhej, a rendőrökről minden rosszat képes vagy elhinni, de a rongálókról semmit.
Ők szent forradalmárok? Most is, miért vannak símaszkban? -
#302 Inkább úgy mondanám, hogy ugyanannyira elfogult, mint az index vagy az origo. -
fradista91 #301 Igen ezt helyesbíteni kell.
,,56-ban kik harcoltak Magyarország szabadságáért?" -
fradista91 #300 Attól függ mit veszünk hiteles forrásnak.
A Jobbik.net portálon találhatók ugyanis ezen képek.
Valószínűleg több igazságot ír az oldal mint az index.hu, vagy akár az origo. -
DJ BP #299 ,,56-ban kik vívták ki Magyarország szabadságát?"
Na akkor ülj vissza a padba kisfiam... Milyen szabadságot kaptunk szted? -
jefferson83 #298 én nélkül :) -
jefferson83 #297 Tájékozódj, én 2 perc alatt fusd át a netet és 1 hiteles forrást sem fogsz találni. -
DJ BP #296 Az egyik 56-os emberke fogalmazta meg, hogy 56-ban az akkori fiatalok védték Budapest utcáit, most meg a mai fiatalok szedik szét. Nagy különbség.
-
jefferson83 #295 Az alapprobléma az volt, hogy állítólag azzal a fegyverrel amivel a könnygázt lőtték (fajta volt) lehet ilyen puskagránátokat is lőni (az egyikkel). -
fradista91 #294 A képek nagy valószínűséggel a tank elfoglalása után keletkeztek. Így végképp nem értem minek adnak ilyet rendőr kezébe. -
fradista91 #293 Szerintem meg nem.
Elég csak az árnyékot figyelni... -
Braveheart #292 Tankhoz is brutál lenne? -
#291 Mind1ik kamu kép.Látni :) -
jefferson83 #290 Kamu a kép szvsz. -
Grenzjager #289 páncéltörő fegyver, ami abszolúte nincs rendszeresítve a rendőrségnek, és tömegoszlatáshoz is brutal.... -
fradista91 #288 Nincs mit. -
jefferson83 #287 Köszi. -
fradista91 #286
Itt megtalálod legfelül. -
jefferson83 #285 Photoshop :) -
jefferson83 #284 Erre kiváncsi lennék, hogy micsoda (nem értek a fegyverekhez). -
jefferson83 #283 Véleményem szerint bőven 90%- ék felett volt az a szám aki igen is megérdemelte a verést, a többieket meg mélységesen sajnálom. Én gondoltam, hogy ez lesz és nem is mentem ki, talán nekik is így kellett volna tenniük. -
jefferson83 #282 Az egyik 56-os emberke fogalmazta meg, hogy 56-ban az akkori fiatalok védték Budapest utcáit, most meg a mai fiatalok szedik szét. Nagy különbség. -
#281 "... mert verhetik illetve üvöltözhetnek tök nyugodtan mert nekik szabad"
Na ez félreérthető Kijavítom:
"...mert verhetnek illetve üvöltözhetnek az emberekkel tök nyugodtan mert nekik szabad."
Remélem így már nem lesz félreértés :D:D:D -
#280 Azért azt ne felejtsük el , h a rendőrök is emberek.Akik ugyanígy lehetnek "vandálok" mint a tüntetők.Ezt nem általánosba mondtam csak van néhány kivétel akik tényleg azért szeretnek rendőrök lenni mert verhetik illetve üvöltözhetnek tök nyugodtan mert nekik szabad.Mégyegyszer:NEM MINDENKI mert tudom , h sok rendőr(tanonc ;) ) van az SG-n és azok akkor kegyetlenül letámadnak.
Rendőrök ellen nem lehet semmit csinálni mert van rajtuk egy sisak stb és nem látod a fejét, nincs rajta ilyen szám ami mostanában nagy botrány volt és ezért teljesen elérhetetlenek.
Szóval rendőrök is emberek ezért ők is lehetne baromi idegesek amit aztán szépen ki is engednek akárkin.Most szegény papot is jól megverték , mind1 nem ez a téma.Ahogy most páran mondják ,h húú azok a futballhuligánok (szép magyarosan xD) meg háááá hóóó ...Az ilyen ember is lehet rendőr és ugyanazt csinálhatja mint a huligán csak éppen törvényesen (vagy nem de ennek okát már leírtam)
Megint: Rendőrök és rendőrtanoncok ;) NEM általánosban mondtam hanem néhány kivételre.Szal nem szeretnék pár privátüzit kapni , h MIABAJODARENDŐRÖKKEL stb...Senki ne vegye magára.
Aki mégis megtette attól szeretnék bocsánatot kérni. -
#279 Megfogadtam hogy soha tobbe nem olvasok indexet.
-
#278 Amikor kitort a forradalom akkor az oroszok csekely szamban voltak jelen!nov 4. utan jottek be csostul.
Mindenki az oroszok elleni felkeleskent fogja fel '56-ot.
Ez csak reszben igaz.Valojaban a padlaslesopro hazug kormany ellen indult a Forradalom -
fradista91 #277 Ez tényleg ilyen vicces dolog?!
Az a helyzet hogy mikor ezek a képek készültek már rég "visszafoglalták" a tankot. -
#276 A tanklopás is durva volt, biztos felkészültek arra, ha nem áll meg ki kell lőni :DDDD -
#275 hát ez már elég durva -
Grenzjager #274 A páncéltörő ugye nem rendvédelmi eszköz?
... -
Grenzjager #273 Érdekes képek, kiváncsian várom Gergényi pajtás reakcióját...
-
#272 akkor is megvolt a belső ellenség, sokan gubbasztottak otthonaikban megvárva a "felmentő" szovjet hadsereget -
-
#270 Ennek az egésznek rohadtul semmi köze 56-hoz, akkor egy idegen ország ellen mentek az emberek, most csak magunkat rágjuk. -
A végén a külföldiek verése is érdekes, ők is biztos köveket dobáltak "szerencsétlen" rendőrökre -
-
#267 A média tényleg szar, de akkor is, most gondolkozz: mint szemtanú írta az újságíró (vagy mi) a cikket, az, hogy nemért dolgokhoz és atomnagy baromságot ír egy dolog, de azt le tudja írni, hogy nem jogszerűtlenül ütötték meg a papot és nem úgy, ahogy az elrinyálta a hírtv-nek vagy kinek. -
#266 56-ban kik vívták ki Magyarország szabadságát? Ha jól tudom ott is inkább a fiatalság volt az aki küzdött.. Akkor egy hazug, megszálló, idegen rendszer ellen küzdöttek. De sajnos mára még megmaradt a hazug jelző... -
fradista91 #265 Egyetértek. A média képes elferdíteni dolgokat, és utána már hiába jön a kiigazítás... Ahogy említetted, a szolnoki vizit után is nagy visszhangja lett az MTV által bemutatott felvételeknek...
A Nép nagy része úgy kommentálta: ,,Ááá már megint a Fradisták..."
(Ennyi elég is, hogy a lakosság szemében ismét veszélyesnek titulálják a Fradi-tábort.)
Utána hiába igyekszünk harcolni az igazunkért, az már csak egy ORTT elmarasztalásban nyilvánul meg, amit talán egy éjszakai sporthiradóban (sem) említenek meg.
A lényeg, hogy ismét balhéztunk...
A szamurájkardos esetről nem hallottam... Sajnos szinte képtelenség utánajárni a fontosabb történéseknek... Viszont azt tudja az átlagember hogy győzike mikor volt kórházban... Csapon is ez folyik ki...
Szánalmas média.