664
suxx
-
jefferson83 #344 Ehhez annyit hozzáfűznék, hogy én nem lenézésből írtam. Nehogy félreértse valaki. -
fradista91 #343 :D
Jó látni hogy azoknak akiknek az volt a céljuk hogy egymás ellen fordítsanak minket, nem teljesen sikerült elérniük céljukat :)
Annyit még hogy egyetértek, politikia célra használták fel azt a szavazást (is). -
jefferson83 #342 Aláírom igazad van, hogy néhány napra szabad volt és az csodálatos volt, de aztán jöttek az évek. -
jefferson83 #341 Igazad van. Az emberek itt morognak egymással azért, hogy vagy az egyik 150-nek vagy a másik 150-nek legyen jó. Mi meg maradunk magunknak. Én azt mondom nem érdemes. A határon túli magyarságot is csak egy politikai cél elérésére szerették volna felhasználni. Hozzáteszem, hogy azon kevés szavazások egyike volt ez amelyiken megjelentem :) -
fradista91 #340 Nyers fordításban igen, de lényegében akkor mondják ha valami vicceset,röhejeset olvasnak :)
(mára már használják lenézően is, hogy pl. te egy lol ember vagy) -
#339 De attól még, hogy csak néhány napra is, de akkor is szabad volt Magyarország, vagy legalább úgy érezhettek az emberek, hogy most már végre szabadok. Nem tudhatták, hogy mi lesz azután... -
#338 áhh, kössz
Laughing Out Loudly, őőő, hangosan nevetni? vagy vmi ilyesmi? -
jefferson83 #337 Az azt jelenti, hogy még ennél is jobban utánna kell nézned 56 következményeinek. Elhiszem, hogy elhangzott a mondat a rádióban, de ez nem volt egyenlő a valósággal. Itt az internet nyugodtan nézz utánna 56 következményeinek. Én nem tudom elmagyarázni egy hozzászólásban az egészet. Ha találok egy jó honlapot majd belinkelem. -
fradista91 #336 www.rovidites.hu :) -
fradista91 #335 Én szeretném befejezni a vitát. Ugyanis nagyon rossz látni hogy ketté szakadt szó szerint az ország. Ez valakiknek az érdekében állt. Valaki a monitor mögött ülve röhög rajtunk, hogy magyar létünkre szinte ellenségként vitatkozunk egymással. Ne értsetek félre, természetesen kell az ellentét, nincs tökéletes ország, viszont ez már kicsit túl sok.
Komolyan aggódok amiatt, hogy gyermekeink milyen világban fognak felnőni. Mert nincs Magyarok közti összefogás. Az Ország annyi mindent átélt már, mindig Össze tudtak fogni az emberek. Ma már egy hülyének elhiszi az ország fele hogy rossz az ha határontúli magyarok állampolgárságot kaphatnak. És természetes hogy ilyenkor a magyar ember nem ebben akérdésben foglal állást, hanem abban hogy melyik párt melyik választ támogatja. (2004. december 5.)
Mindenesetre, ezekután is fogok iskolába járni, tanulni, később dolgozni, és igyekszem a tőlem telhető legtöbbet adni az Országnak, mert számomra (is) szívügy a Haza, a Nemzet sorsa. Mindenkinek további szép estét.
Hajrá Magyarok, Hajrá Magyarország! Kitartás!
ui: bízom a szebb jövőben, de nem ezekkel az emberekkel képzelem el, akik ma ott vannak fennt -
#334 ez mit jelent? lol? -
jefferson83 #333 Lol, jól van. -
#332 Inkább te ülj vissza a padba kisfiam:
"Éljen a szabad, demokratikus, független Magyarország!"
------------------------------------------------------------------------
(Elhangzott 1956. október 30-án 14 óra 30 perckor a rádióban. Megjelent: Igazság, 1956. október 31.)
November elsején pedig Magyarország kilépett a Varsói szerződésből, és így kinyílvánították Magyarország függetlenségét. -
DJ BP #331 #328, sztem én objektív vagyok, átélt élményekre hagyatkozom, nem csak ilyen jobbiknak, meg tv2-nekn hiszek... -
DJ BP #330 hogy? -
DJ BP #329 de erről az MSZP tehet? Erről beszéltem, én lesz*rom. Az a rendőr, aki ilyen, büntessék meg. De ne kenje az egészet mindenki a kormányra, mert ez baromság! -
DJ BP #328 mellesleg engem mostmár nem érdekelsz, nem vagy objektív. 2002-ben 11 éves voltál, amikor Orbán bukott. Te nem tudod, hogy a katolikus gimnáziumomban mit kaptam mindenkitől, csak azért mert másik oldali ember vagyok. Az iskolába beszivárog a poltika. Kinek köszönhető? Ugyanannak, aki az elmúlt 4 évben folyamatosan hergelte és megosztotta népet (puskaporszag a levegőben, együtt mozduljunk, stb. mondatok, meg a dobálások állami ünnepségen). Bármit mondasz, ez nálad is politikáról szól. Szóval te nekem nem fogod beadni, hogy miért igaz mindaz, amit a jobbik.net, meg a HirTV állít, mert neked nem fogom a büdös életben sem elhinni. Sokat láttam már, hogy észrevegyem, sok feszültség ebben az országban egy jobboldali kisember miatt van, többek között ez a balhé is az ő hatalomvágyának köszönhető. A másik feszültséget meg az MSZP tremtette a kiszivárgott felvétellel, hibásak ők is, de számomra sokkal több rossz kedvet okozott már a másik oldal. Ez ,,hazugság" töredéke.
Szóval befejeztem, bocs a sok pol-ért a többiektől... -
#327 Csatlakoznom kell Fradistához...
A rendőrök 80%-a alig várja , h kimenjen és verekedjen.
Miért is?
A vidéki rendőrt felhívják pestre , ott kell várnia , haza akar menni családjához , inkább fórumozna otthon :p , stb.
Ilyenkor TE is és ÉN is mint rendőr tiszta idegek lennénk és szétvernénk a tömeget merthogy HA LEÁLL VÉGRE A TÜNTETÉS AKKOR MINDENKI MEHET HAZA (fórumozni:P).Rendőr tudja mit kell csinálni:Szétverem a tömeget , h holnap ne jöjjön vissza.Kész. -
fradista91 #326 ,,Meg ki mondta? Elmondták, hogy találtak. Tényeket közöltek. Ennyire fáj az igazság?"
Nekem? Egyáltalán nem. Csak az a gond, ahogy közölték a tényeket. -
jefferson83 #325 Nyilvánosságra került hangfelvételek. A lap alja felé linkekben. Az összeset még én sem hallgattam meg. -
fradista91 #324 Ezt meg honnan vetted?... Leírtam már 3xor, mégegyszer megteszem, nem ismersz, innentől fogva nincs értelme jellemezned olyan dolgokkal amelyek nem igazak rám.
Most visszavághatnék, hogy te pedig mindent elhiszel a médiának, annak amédiának amely kimosta az agyát az országnak (tv2, rtlklub) Tisztelet a kivételnek! -
jefferson83 #323 Igen pontosan, ezért van a fórum, hogy megosszuk egymás gondolatait és ezeken vitatkozzunk. Ha én tévednék akkor elismerem. -
DJ BP #322 Ott sem halt meg senki, nem használták. Mégis a média úgy állítja be mintha másnap lemészárolták volna a családosan sátorozó emberek a készenlétiseket...
Mert te most nem ezt csinálod a rendőrökkel...
Meg ki mondta? Elmondták, hogy találtak. Tényeket közöltek. Ennyire fáj az igazság? -
DJ BP #321 de minden más fotó, szó nélkül elhiszed, bármilyen marhaság is legyen, a lényeg, hogy te csak azt hiszed el, ami neked jó... -
fradista91 #320 Nem használták, viszont ugyanez elmondható a lefoglalt Kossuth téri "vandálok" eszközeiről.
Ott sem halt meg senki, nem is használták. Mégis a média úgy állítja be mintha másnap lemészárolták volna a családosan sátorozó emberek a készenlétiseket... -
fradista91 #319 A komment szerkesztve lett, sry. -
DJ BP #318 és ha van a háttérben valóságszaga (márpedig lehetett) akkor elítéljük.
Ez az ami nincs... Volt-e robbanás, használták-e a fegyvert, meghalt-e valaki?? Nem, innentől kezdve... -
fradista91 #317 Hallottam... Ezen hangfelvételek eredetisége is számomra erősen kétséges. Erről ennyit. -
DJ BP #316 A másik része tüntetni az éppen (sajnos még) regnáló (hazug) kormány ellen.
Tegnap este néztél-e hhíradót? hangfelvételeket hallottad? -
fradista91 #315 Azért van a Fórum, hogy az ilyen kétes képeket pl. megvitassuk, és ha van a háttérben valóságszaga (márpedig lehetett) akkor elítéljük. -
DJ BP #314 mert a múltkor nem, 23-án?? -
jefferson83 #313 Manapság kapásból semmit nem szabad feltételezni pro és kontra sem. Jól körül kell járni a témát. -
fradista91 #312 Ott igenis jelen voltak olyan emberek akik csak a balhét keresték, és mindenáron törni zúzni szerettek volna.
23.án az emberek többsége megemlékezni szeretett volna.
A másik része tüntetni az éppen (sajnos még) regnáló (hazug) kormány ellen.
Biztos hogy voltak fentebb említett emberekhez hasonló egyének, viszont számuk elenyésző lehetett. -
fradista91 #311 Utólag könnyen beszél az ember, várható volt félmilliós tömeg, nem jött, mert a családos emberek féltették gyerekeiket, és saját testi épségüket az ilyen "rendőri" intézkedésektől. -
#310 KHM(mtvszékház)KHM -
fradista91 #309 Lentebb leírtam a véleményemet a médiáról...
A média azon csámcsog amin szeretne csámcsogni. Azon nem fog mely nem egyezik elveikkel.
Símaszk? Szerintem természetes hogy a könnygáz és egyéb ellen felvegyenek símaszkot, elővigyázatosságból.
,,a rendőrökről minden rosszat képes vagy elhinni, de a rongálókról semmit"
Miféle minden rosszra gondolsz? Csak annak hiszek amit a saját szememmel látok. Ebben az esetben a képek valódiságát nem tudom bizonyítani, viszont feltételezem.
Rongálók? :D
Ki tört be (nem egy) étterem ablakot? -
jefferson83 #308 Emberek örüljünk annak, hogy ma eddig nem történt semmi és remélem így is marad. -
DJ BP #307 De még mindig nem magyaráztad meg nekem, hogy mi is az a csőcselék, ÁVH=Államvédelmi Hatóság, és ez 23-án tökéletesen igaz volt a rendőrségre
Tudod-e mit csinált az igazi ÁVH? Ahhoz képest ez még mindig a hét törpe... -
DJ BP #306 Ne feledjük a Fidesz fáklyásfelvonulását nem fogják biztosítani rendőrök, ott elképzelhető a 3-4százezres (akár félmilliós) tömeg is.
Félmilliós, na ne röhögtess :DDD -
jefferson83 #305 Tudom, hogy ott van fent. Mondjuk ha a hazai netes média több portálján is megtalálod akkor elgondolkodtató lenne. Egy ilyen sztorira kapna a média. Ha meg valami külföldi neves elsősorban újságportálok is hírt adnak róla, akkor megtaláltad amit kerestél :)