Rendõrök

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy kommentálnak egy-egy sporteseményt, még elmegy...

Elhinni? netes portálnak? bármit is elhinni a médiának? (II.János pál is vagy 7-szer hunyt el - Isten nyugosztalja, CNN, BBC -pedig komolyak)
... az MTV-nek sem. ..lényeg: " csak ugye általában a helyreigazitás már semmit sem ér, konkrét eset "Szolnokon balhéznak a Fradisták" -hír az MTV híradójában, majd bevágnak 8 évvel ezelõtti felvételeket ! Az ORTT is elmarasztalta a MTV-t, de egyértelmû például, hogy az interneten melyik is lett a legolvasotabb hír. "

Ez a rendõrséggel szemben is igaz, hogy nem kap szerepet korrekten a médiában, mert ahol jogos sérelem éri szintén semmit sem ér a hír. Mert konkértan én arról az esetrõl sem halottam a nagy magyar méidiában, amikor a r'járõrnek szamurájkarddal estek egy faluban kb1/2éve ...stb

magyarul akit megdobnak sárral, az sáros marad...
illetve a híreket a "fogyasztó" generálja

Szép. Remélem tisztességesen megbüntetik õket, hogy akinek ilyenen jár az esze, 5xör meggondolja mit is akar csinálni, milyen következményei lesznek/lehetnek.

Nem tudom valaki látta-e tegnapi Célpont adását a HírTVben?!
Több furcsa dolgot is felvettek...

Aktuális
Ne feledjük a Fidesz fáklyásfelvonulását nem fogják biztosítani rendõrök, ott elképzelhetõ a 3-4százezres (akár félmilliós) tömeg is.
Én személy szerint nagyon bízom a békés megemlékezés lebonyolításának sikerében.

Hajrá Magyarok!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Annyit még a dologhoz, hogy index.hu oldalon sem szabad mindent elhinni. Elég csak megnézni hogy kommentálnak egy-egy sporteseményt...

ui: Breavheart, ki az a sok hülye ember?

Külföldi, fõleg román állampolgárokat kényszerítettek az út szélén tornagyakorlatokra azok a rendõrök, akiket a múlt héten vesztegetés gyanúja miatt vett õrizetbe a Szegedi Nyomozó Ügyészség. Az eddigi adatok szerint a velük együtt tetten ért határõr a megaláztatásokban nem vett részt, õ a rendõrökkel együtt csak zsebre bírságolt.

A Szegedi Városi Bíróság letartóztatta azt a négy rendõrt, akiket a múlt héten vett õrizetbe a Szegedi Nyomozó Ügyészség. Hasonló sorsra jutott az a határõr is, akit a rendõrökkel együtt értek tetten, csak õt a Szegedi Katonai Bíróság tartóztatta le. A saját zsebre bírságoló négy rendõrt és a határõrt hivatalos személy által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják.

A Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálatának, azaz a rendõrség belsõ elhárításának a munkatársai múlt héten szerdán, az M5-ös autópálya szegedi kijáratánál érték tetten a négy rendõrt és a határõrt. Mint azt megírtuk, éppen pénzt vettek át külföldi állampolgároktól, cserébe nem jelentették fel õket.

A letartóztatott rendõrök az Országos Rendõr-fõkapitányság Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) Autópálya Rendõrség balástyai alosztályán dolgoznak. A szolgálat szóvivõje, Gálik Viktória kedden elmondta, hogy a Rebisz parancsnoka, Simon Tamás a négy rendõrt az eljárás befejezéséig felfüggesztette az állásából.

– A rendõröket eddig tizenkilenc cselekmény elkövetésével gyanúsítja a nyomozó ügyészség – tájékoztatta lapunkat Bariné Tóth Éva, a Csongrád Megyei Fõügyészség szóvivõje. (A határõr ellen a katonai ügyészség jár el – a szerk.) – Nincs kizárva, hogy további rendõrök is érintettek lesznek az ügyben – tette hozzá a szóvivõ.

Hasonlóan nyilatkozott a Szegedi Katonai Ügyészség szóvivõje is. Lele András katonai ügyész azt mondta, õ is számol azzal, hogy más határõrök is belekeveredhetnek a kirobbant vesztegetési botrányba.

A megyei fõügyészség szóvivõje azt az információnkat viszont már nem erõsítette meg, amelyek szerint a rendõrök nem érték be a megvesztegetéssel kicsikart pénzzel, hanem meg is alázták a megállított jármûvek fõleg román állampolgárságú vezetõit és utasait. Információink szerint számtalanszor elõfordult, hogy a rendõrök kiszállították az „ellenõrzött" utasokat az autóikból és tornagyakorlatot vezényeltek nekik. Bariné Tóth Éva ugyanakkor nem is cáfolta értesüléseinket. Az ügyésznõ ezzel kapcsolatban szó szerint annyit közölt velünk: „A tornára kényszerítést nem áll módomban megerõsíteni."

Lele András minderre reagálva azt mondta, „a határõr nem érintett a tornában", a rendõrök érintettségét õ sem cáfolta.

Jogi szakértõk szerint ha a vesztegetések mellett a megaláztatásokat is rábizonyítják a rendõrökre, akkor jóval súlyosabb ítéletre számíthatnak.

(delmagyar.hu)

Romániában/Erdélyben legalább korrekt a rendõrség!!

Egyetértek veled. Én ezért nem lennék jó rendõr, mert ha engem ne adj Isten térden dobna egy muksó és megjegyezném az arcát utánna biztos, hogy kapna rendesen.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

A suliban még biztos nem tartotok annál a fejezetnél amikor az AVH-t veszitek, az majd valahol a végén lesz. Megvan az értelme annak is, hogy a szavazati jogot életkorhoz kötötték. Egyik nap én is kimentem egy tüntetésre bámészkodni (vidéken és kulturvárosban, mert ott még lehet)és eldobtam az agyam. A tüntetõk legalább 80% -a középsulis volt.

Ui: Én sem bírom azokat az embereket, akik az ember korára hivatkoznak, de úgy érzem most meg kellett tenni.

Kicsit (nem nagyon) visszaolvastam. Mi megy itt. 1-2 dolgot hozzáfûznék.

- 23-án tüntetõkrõl nem beszélhetünk, mivel nem volt engedélyük (tény)

- engedély hiányában a rendõrség jogosan járt el (tény)

- az az ember aki többszöri felszólításra sem érti meg, hogy onnan el kell menni, aki dobál, inzultál azt igenis meg kell verni, ha már anyukája nem tanította meg az illemet neki

- azokat az embereket sajnálom akik vétlenek voltak. A rendõri túlkapások ellen meg jogszerûen el kell járni és az illetõket felelõsségre vonni. Az egyéneket és nem az egész rendõrséget.

Ezúton is köszönöm minden ostoba embernek, hogy elrontották az ünnepemet és nem tudtam felmenni Pestre. Nem tudom miért nem lehetett volna jó balhézni bármely másik napon.

Punker
3-4 százezer is bõven elég, sõt még annyi se kell.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
mire? a honvédséget nem vethetik be belföldön.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

3-4 millió ember aha. Azért megjegyezném, hogy az emberek többsége ma még normális ebben az országban (legalább is nagyon remélem).

t0mmy
erre van a katonaság

UltimateGamR
Én nem akarok beleszólni a zsaruk munkájába , mivel én is rendészeti iskolában tanulok , de mit fognak tenni amikor egy IGAZI tüntetés lesz Budapesten ? amikor összegyûlik 3-4 millió ember és szinte beterítik az egész várost ? oda hiába vezényelnek rendõröket... ja és ha vidékrõl elviszik a rendõrt Pestre akkor vidéken lehet lopni/vandálkodni/bármit csinálni....

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Nem, nem vagyok készenlétis, de több közöm van-lesz a rendõrséghez, mint neked, legyen ennyi elég. És te mi vagy amúgy? Õsmagyar hazafi?

War. War never changes.

42nd Intruder
Grat dátumot olvasd már el mielõtt bárkit is kritizálsz... Köszike.
Továbbá írtad, hogy babakoscival közlekedõ család... Már megbocsáss, de szerintem egy hétvégi kirándulás nem igazán nyerõ egy tüntetés kellõs közepébe. Fõleg gyerekkel. Ilyen szülõt felelõségre vonnám, az meghogy hazafele ent az eléggé nonszensz, vagy addig térjen ki abból auz utcából amíg megtisztitják. Mert mit lát a rendõr? Tömeget, akit el kell onnan távolítani, namármost, ha közbejön 1-2 babakocsis ember sajnálatos, de nem tud mit tenni...
A pap meg akkora kamu mint állat. Index-en is volt róla cikk, hogy a kedves pap kiscit kamuzott csak...

opp rossz hely:( 239-es hez akartam
89
De még mindig nem magyaráztad meg nekem, hogy mi is az a csõcselék, ÁVH=Államvédelmi Hatóság, és ez 23-án tökéletesen igaz volt a rendõrségre

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Pedig itt elég sok rendõr is irogat.
89
Akkor sem fogom megérteni, hogy hogy lehet egy földön fekvõ embert szétrugdosni, papot megverni, babakocsival hazaigyekvõ családok közé könnygázgránátot lõni, gumilõvedékkel kilõni a másik szemét...A másik oldal dobott követ (nem volt lövöldözés, nem volt gyilkosság)..ennyi.. de erre muszály volt így válaszolni?

bravehear!Te is rohampribék vagy?rendfokozatod?vagy az is titkosítva van 80 évre?

Ha már a rendõröket ÁVH-soknak nevezik, akkor sztem nevezzük az összes rendõrutálót csõcseléknek. Így igazságos, nem?

War. War never changes.

89
ja, és akkor én is csõcselékbe tartozom, mert nem szeretem a rendõröket?
pedig nem is dobáltam köveket...

89
és mi a csõcselék meghatározása, vagy kik azok? mert ahogy én elnéztem ott elég sok jól öltözött ember volt

Amúgy meg 2 vs 1 a felállás... rendõrök, normális emberek meg a csõcselék. Csak a csõcseléknek van a legnagyobb pofája, ezért terjedt el ez hogy mindenki utálja a rendõröket.

War. War never changes.

Látod a másik oldalolan orrtörésért börtön is járhat.
Ron Ragm
Abból hogy nem az van amit õk akarnak, hogy legyen inkább az, mindenki más leszarva, hajrá.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nem miattad kaptam fel majdnem a vizet, végigolvastam az elmúlt 100-150 hozzászólást és nagyon elkeseredtem, annyi hülye ember van hogy kész!(most nem rád célzok de te is írtál olyat ami sztem hülyeség)
Elégedetlenek az emberek? A rendõrök szted nem azok? Nekik a fogukat összezárva kell tûrni a leépítéseket, az alacsony fizetésüket, a szivatásokat stb... Mégse törnek zúznak az utcákon.

War. War never changes.

89
Csakhogy meg kéne vizsgálni az okokat is...mi váltotta ki az elégedetlenséget? Mibõl lett elegük az embereknek?

89
Csakhogy itt nem ez történt, itt plussz pénzeket kapott a rendõrség a "kiváló" teljesítményükért az államtól.
Ja, és ne sértegess, én sem sértegettelek, vagy vegyél be egy nyugtatót, ha nem bírod a fórum okozta erõs felindultságaidat.

A rendõröket is elég komolyan meg lehet büntetni... megrovás, fizetéscsökkentés, lefokozás... Azt hiszik csomóan hogy lemennek agyonverni pár békés kõdobálót, majd elégedetten felveszik azt a hatalmas fizetésüket és mennek a családdal Hawaira...

War. War never changes.

New Orleans-ban lõttek meg dezertáltak is a rendõrök.
Kedves 89! A név mezõbe miért az intelligencia-hányadosod írtad?
Látszik hogy a legtöbb, rendõröket fikázó egyénnek fogalma sincs az egészrõl, hajlamos 1-2 szélsõséges eset alapján ítélni.
Nem vagyok elfogult, voltak túlkapások. A tüntetõnek joga van tüntetni, feltéve ha bejelenti hogy hol és mikor akar. DE NINCS JOGA A REND ÕRÉRE TÁMADNI!!! Ha mégis ezt teszi, vagy csak nem hagyja el a mûveleti területet a felszólítás után, viselje a következményeket!

War. War never changes.

Igen jól irja le az ézrzést! Félre ne értsétek, nem a rendõrök megbüntetését akarom, de ha a vörösköd leszáll a kidobóknál ilyen helyzetben, milyen büntetést kapnak a törvény nevében?
Ron Ragm
Igazad van, a rendõrök kezdtek el Xszázezer forintos károkat okozni, pusztán a saját jókedvükbõl.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

89
Ez aztán a propaganda-levél, enyhén nagy túlzásokkal. Az egész már lassan úgy van beállítva, hogy a tüntetõk támadtak gumilövedékekkel, viperával, gumibottal, könnygázzal, megfestett vízû vízágyúval, õk vertek össze csoportosan egy-egy kiválasztott rendõrt. És a rendõr csak állta a sarat, mint az "igazi közkatona"... Na hagyjál már...

Ezt Garamvölgyi doktor irta?
42nd Intruder
Lehet olscóbb az ólom csak nem humánus, bár ha abból indulok ki, hogy tavaly a Catrina hurrikán után a New Orliens-ban is lõtték a népet, hogy a rend megmaradjon... Á de nem, mi ennél azért jobbak vagyunk... A késrõl csak annyit, hogy étkezésnél jó, de csak úgy magadnál tartani (ha jól tudom) jogszabálysértés, így alapból fenáll az intézkedés lehetõsége, meg azért a jóarcúak nem csak rendõr ellen hadonászhatnak, kicsit több cefre és egymást is kaszabolják... Politikai részhez nem kívánok hozzászólni, ugyse lesz itt hittérítés és társai, de felhívnám a figyelmet, hogy a rendõrség az alkotmányra esküszik fel, akár az élete árán is, így a kormány katonái jelzõ kicsit hülyeség.
És a végére egy kis cikk:

A rendõr vére sohasem drága
2006.09.24. vasárnap 18:38

Miért?
Amiért Magellán.
Mindenen keresztül.
Mert hitt egy
Nem létezõ földszorosban,
És megtalálta.

Ott állsz a téren… Agyad leghátsó rejtekében, fogod az elmúlt éjszakát, tudsz történésekrõl, lassan alvad a vér sebeiden, de igazán a lelked sajog. Még rakoncátlankodik vérnyomásod, a szíved is idióta módjára kalapál, lassan, nagyon lassan eszmélsz, de csak úgy teszel, mintha értenéd. Elõtted, akár egy digitális animáció, peregnek-vibrálnak a képek, fáradtan legyintesz; ugyan ilyesmi, csak gagyi akciófilmekben szokás. De nem! Mert, dobhártyád még most is szaggat, igen jól emlékszel, süvít feléd a vasbeton, záporoznak az utcakövek, vérzõ fejû társaidat mented, majd megint az elsõ vonalban vagy, ütnek-vernek, még bírod, de csak jönnek, csak jönnek a vadak. Skizofrén a helyzet, mert mindeközben eszedbe villan: „Vérszagra gyûl az éji vad”. Aranyos. Te nem érted, nem értheted, honnan és miért ez a vicsorgó gyûlölet, bár érzed; vadállatok marcangolják húsodat. Inni akarnak véredbõl, már-már rítustáncot járnak feletted, viszont még lélegzel, és nem adod olcsón hitvány bõrödet. Parancsnokod dõl ki mellõled, fejen találta egy fránya bazalt, - hisz’ tudjuk jól õ a hibás -, bár fõnököd is az, nem volt rajta sisak. Nem volt sisakja! Helyettese, rögvest oda áll, mert mindig van, aki helyünkre lépjen, és a reménytelen kézitusa, vállvetve folytatódik, a bestiák nem fogynak, a csata zajlik, az idõk végezetéig. Még reménykedsz, hogy jön a felmentõ sereg, talán érkezik segítség, ám az idõ múlásával, mint minden, ez az illúzió is szertefoszlik.

Nem, most nem gondolsz a halálra, életösztönöd, mint valami csoda elixír, újabb és újabb erõt ad, kizárt, hogy a bitangok gyõzzenek, ripityára zúzott pajzsod tenyérnyi darabkájával véded magad, csak a mozdulat suta, hiszen három ujjad eltörött. Szakad rólad a víz, az adrenalin az egekben, langyos folyadék önti el szád, olyasmit érzel, mint suttyó korodban, a grundon, amikor a tinédzser ágaskodás, valami fehérnép miatt egymásnak ugrasztott benneteket. Vér ez a javából, a Te véred csordogál, elõbb csak tétován, mintha mindegy lenne, végül felülkerekedik a biológia (no és az erõszak!), s aztán izzadságoddal vegyülve patakzik arcodon. Mellõled velõtrázó sikoly hallatszik, társad kapták telibe, fejébõl nagy ívben spriccel a vörös folyadék, nem számít van bõven, a rendõr vére különben sem drága.

Hirtelen rádöbbensz; legyezget a halál, de sebaj, amíg nem jön a mindent elsöprõ maflás, addig nincs gond, még félre tudod ütni göcsörtös-gonosz kezét, még dobog benned a rendõr szív, mert az nem lehet, hogy a szörnyeteg gyõzedelmeskedjen, hogy értelmetlenül ontsad véredet. De Te csak magadra számíthatsz és társaidra, akik ugyanezt gondolják, tehát gyengeséged fikarcnyi jelét sem adhatod, legfeljebb az életed.

Tudod, a közkatonák sorsáról izolált körülmények között, rendszerint bársonyszékekben és légkondis helyiségekben döntenek. Tudod, a homo police tûr, lemond, megalázkodik s ha kell odadobja életét is. Tudod, mert közkatona vagy. Tudod, ebben benne van múltad, jelened és atomjaira széthullott jövõd. De menetelsz, mert egyszer olvastál valamit Magellánról…

Dr. Garamvölgyi László r. ezredes
szóvivõ

89
Egyesek szerintem gondolnak ilyenekre, szépen nosztalgiázgatnak.
És ne felejtsük, 56-ban is azok kezdték a forradalmat, akik belelõttek a tömegbe.

Hogy nem gondolt még arra senki hogy halomra lehetne lõni a "csõcseléket"! mint a régi szép idõkben, rendõr sérült sem nagyon lenne. Mindenki otthol aludna éjfélre.
Airbus A380
Ezt annyíra bírom emberek kimennek nagy arcal ilyen bakhákba azt ha esetleg eltalálják õket megy a sírás....

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Na bumm két eset.....

De akimeg tüntetgetni megy az ne csodálkozzon ha eltalálják a rendúrök.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

89

89

89
ja, mondjuk villával :)

Airbus A380
hát nem nagykéssel.

,,És azt mivel magyarázod hogy a fradisták mindig ortt vannak ezeken a balhákon és még büszkék is magukra????!!"

Nem kellene általánosítani...
Szerintem azért egy kicsit jobban ismerem a Fradi-tábort mint Te.
Tény, vannak olyan egyének akik balhézni szeretnének. Nincs tökéletes közösség, sem tökéletes ember. Az ilyen emberek nem Fradisták, viszont azt bizton állíthatom, a Tábor nagyrészét értelmes emberek alkotják.

89
ismétlem, egy kordonnal elzárt területen, amúgy mivel vágjanak kenyeret, vagy bármi mást?

Airbus A380
Szerinted a kés nem veszélyes????

89
légyszíves mutasd meg hol van ott 30 centis vadászkés, és hogy milyen veszélyt rejtenek ezek a tárgyak, ha te kordonnal el vagy zárva?

89
nahát igen...azok aztán nagy veszélyt jelentettek

tudod sokan sátorral is kimentek és feljöttek vidékrõl, hogy szabadon elmondhassák véleményüket,

Meg a sok hajléktalan, aki csak kajálni járt oda..

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack