5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
#4609 cseles:) köszi, nézelődni megyek rögtön. -
Noodlee #4608 Mármint abban a barlangban nézelődj, ahol vagy, nehogy visszamenj a városig :) -
Noodlee #4607 Nyitott szemmel kell járni :)
Kicsit nézelődj az odafelé vezető úton. nem kell nagyon sokat visszamenni. -
#4606 oks!rájöttem ezekre a dolgokra:)
viszont elakadtam akkor amikor egy hercegnőt kell megkeresni,havas-jeges környezetben.a csillag egy lift-jellegűt mutat,de előtte vannak ilyen rúna jellegűek,amiken jelek vannak,s ezeket kellene sztem pontos sorrendbe forgatni,de hol tudhatom meg,mi a helyes? 4 rúna van,sajnos kitalálni elég sok lehetőség:( -
Chipii #4605 Mégpedig van, amit igencsak ajánlott enchantolni: fegyvert dualos karinak! Mindkét fegyvert (a legjobb fehéret, amit csak be tudsz szerezni) tele kell rakni +25 sebzéses cuccal. Mivel az mindkét fegyverre hat, ezért brutálisan megnöveli a sebzést, messze jobban mint bármilyen unique fegyver. Másik jó kis kombó, ha szólózni akarsz harcos karival, és health szívásra mész vele, akkor mindkét fegyvert telerakni állkapcsokkal. A sebzésed kicsit alacsonyabb lesz, de igy is elég, hogy ha sebzel, akkor azt visszagyógyuld - nyugodtan elfeledkezhetsz ilyenkor arról, hogy mennyi armort ad egy páncél, mert felesleges, főleg amikor az elementálos powert használod :) Ez addig ajánlott, amikor még nincs +25 sebzéses komponens, és 4x4-es fegyver, mert attól kezdve az a nyerő (de figyelni, hogy a többi cucc azért mindig adjon health szívást). -
#4604 ez kb úgy néz ki,mint egy könyv,mikor beszélek az emberkével? egyik oldalára a tárgy,másik meg a reagens dolgok? mert a tárgyat bele engedi tenni,de a jobb oldalra nem tudom rátenni a reagens dolgot:( -
#4603 Amikor mindennel kész leszek vele kapcsolatban. -
Bleach2 #4602 Mikor jelenik meg a magyarítás?
-
#4601 Az általad ajánlott oldal hiányosságai mitt készítem a teljesen egyedi magyar kézikönyvet és végigjátszást a MAGYAR MOD-omhoz... :)) -
tomcsa4 #4600 Receptek miatt igen, de azokról nem volt szó. A srác encsantolni szeretne, gondolom az alapjátékkal tolja.
De igen jó kis receptek vannak, már akinek van kedve kifarmolni. Én nekem esett 2-3 kiváló cucc, ráadásul pl a huntereknek való gyűrű (mivel 2 is volt a csapatomba) többször is megcsinálható :) Azaz 2x4-szer, már akinek van keve (nekem nem volt).
Az árusoknál a cucc randomszerű mindig, akármikor töltöd be a játékot. Használd ki Wreck86! -
tomcsa4 #4599 Ja és ha encsantolásra adod a fejedet (hogy válaszoljak is kérdésedre): vannak a fővárosokban olyan emberek, akk encsanterek. Odaadod neki a fehér cuccot (amiből többféle van, amely meghatározza, hogy mennyire encsantolható). Odaadod, megnyílik a kis négyzet, belerakod a cuccot, kiírja mennybe fog kerülni és megnyomod a gombot.
Visszatérve erre a mennyire encsantolhatóra: a négyzet ha jól emlékszem 4x4-es maximum. De ha közepesen encsantolható cuccot teszel neki az ablak 3x3-as csak vagy 2x2-es. Ergo olyanokat kell beletenni, amelyek beleférnek. Sajnos elfelejtettem a nevüket, de a legjobban encsantolható asszem a World... valami.
Esetleg tud segíteni a dungeonsiege2.uw.hu -
#4598 Akkor felvilágosítalak: éppenhogy a kieg alatt kell csak igazán rámenni a bűbájosra! A "Reagens Receptek" miatt!
Naplót/Tananyagot ajánlom erős elolvasásra! -
tomcsa4 #4597 Encsantolni szeretnél? Nem ajánlom. Mivel csak és kizáólag fehér cuccokba (azaz a nevét fehér betűkkel írja) lehet beletenni. Sokkal jobb esik akármilyen bossból, sőt, még az árusoknál is általában sokkal jobb van.
Én egyetlen egy dolgot encsantoltam (de azt is csak a kiegben): spellbook. Ez kötelező mozzanat, ha van varázslód. :) -
#4596 Minden városban - Eirulan, Aman'lu, Kalrathia - vannak Enchanter-ek (Bűbájosok), akik jó pénzért megteszik.
Szükséges:
- bűbájolható fegyver/páncél/tárgy
- megfelelő reagens
-
#4595 köszi mindenkinek!
lenne egy újabb kérdés: van pár ilyen kőből,gyémántból,szarvból,szarvasagancsból,levélből álló dolgom.ezeket vhogy tárgyakba,kardokba,gyűrűkbe stb lehet tenni,de hogyan és kinél? -
Chipii #4594 4, 5 és 6 lehet a különböző szinteken, de a 4 bőven elég (sok is), szóval nem gond beáldozni egy helyet petnek, ha valaki azzal szeretne játszani. -
tomcsa4 #4593 Bocsánat mindenkitől, rossz helyre írtam. -
tomcsa4 #4592 Akkor tégen nagyon átvertek, mivel az SM3.0 már a GF 6 sajátossága is volt (GF 6200 és felfele) és Radeon Xxxx sorozaté (X1300Pro és felfele). -
#4591 még alapon kezdtem merceneryt,azon belül max 4 tagú lehet a csapat? -
Chipii #4590 Sajnos a pet beleszámít... De csinálhatod azt, hogy végigtolod az alapot normálon, és ha veteránon újrakezded, akkor egy petet veszel fel 5.-nek, ott legalább gyorsabban felnő :) -
#4589 :D
most jött Murphy tv-e,nem lehet 5 tagúvá növelni a a csapatomat, mert Veteran szintűnek kéne lennem?:S (talán) -
Chipii #4588 Igen, mindenféle cuccot el tudnak tüntetni magukban :) Minél drágább a cucc, annál többet fejlődnek tőle. A játékbeli kézikönyben benne van, hogy milyen féle dologtól milyen képességük (str,dex,int,armor) nő jobban (értelemszerűen a fegyvertől meg a páncéltól az erő és armor inkább) A felesleges dolgokat nem kell a boltba vinned, megesznek mindent:) Jó sokáig tart, mire felnőnek, de tényleg megnőnek, egyre nagyobbak lesznek :) -
#4587 köszi! -
#4586 kicsik? wow,akkor még nőniük is kell? -
Chipii #4585 Attól függ, milyen csapatot viszel magaddal. Minden petnek más más jellemzői vannak, ennek leírását megtalálod pl itt: http://ds.heavengames.com/library/ds2/pets.html Részletesebb leírást pedig találsz ezen a doksin belül: http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/935871/38871
A dire wolf harcos típus, és 60% sebzésvisszaverést ad minden csapattagnak (meg magának), aki 4m-en belül van hozzá.
A jégelementál 40% jégellenállást ad, 150% manaregennel, ezért akkor lehet érdemes használni, ha sok mágusod van.
A lap dragon átokellenállást, lg és deathmagic resistet adhat, powerként pedig meg tudja növelni a többiek powerjének a hatását. Emellett dex, str és int növekedést ad a csapattagoknak.
A fentiek csak a kifejlett petekre igazak, ezek közül sok nem elérhető amíg kicsik. -
tomcsa4 #4584 Szellemekkel találkozol az nem furcsa. Ha megcsináltad a küldit, akkor érdemes visszafutni, mivel nincs szinthez kötve a drop! Ergo a legelső kis puhapöcsű szellem is dobhat remek cuccot. Meg az egyik küldi feltétele, hogy mindet megtaláld. Asszem a legutolsó bónusz helynek.
Szamár, sokat bír. De énnem vittem semmi állatot, mivel keleltt a hely másra. Inkább egy harcost vegyél fel. -
#4583 lol,ebben az az érdekes,hogy még csak az első chapterben vok,és már 1el találkoztam:)
dire wolf megéri mint háziállat? lehet rá pakolni,vagy mit vegyek? -
#4582 A "Chant of Dead" ének kell hozzá!
Amint egy Varázsszentélyre lépsz, énekeld el a dalt [vagy kiválsztod a Naplódból, vagy beírod a konzolba] és fuss a szellemhez!
Sőt, ez a dolog fog kelleni egy Másodlagos Küldetés megoldásához is!
A tesztelés alatt álló MAGYAR MOD-ba már beépítettem egy különleges tárgyat, mely tudja ezt a Éneket...
-
tomcsa4 #4581 Szia! Lesz egy küldetés Chapter 2-ben, ha az kész, akkor kapsz egy Chaint, melyet használva a rúnáknál tudsz beszélni s szellemekkel (és kincseket adnak, néha nagyon jó cuccokat is).
Ez a küldetés neve: A Dark Ohm. -
#4580 hello! találkoztam egy szellemmel,mi kell ahhoz,hogy tudjak beszélni vele?
köszi! -
#4579 Sziasztok!
Égre földre keresem a patchfixet a 2.20as verzióhoz,de idáig nem találtam.
Ha lenne olyan kedves valaki és feltöltené valamerre a neten,azt megköszönném : ) -
#4578 1. Nem magyarosítás, hanem magyarítás...
2. Amikor elkészülök az egyedi, magyar kézikönyvével.
3. Miután elküldtem az anyagot DVD-n egy illetékes személynek, aki fel tudja nekem tenni a netre. -
Bleach2 #4577 Mikor lehet majd letölteni a DS2 magyarosítását? -
#4576 Nem warez topik... www.google.hu
[komoly] -
Robber #4575 Tudna valaki cd kulcsot adni a broken world-höz? -
#4574 A magyarítás kész - a kézikönyve nincs készen még és nem szándékozom nélkül "kiadni"... emellett hibajavításokat eszközölök, mert a Megtört Világ kiegészitőt még nem tesztelhettem le 100%-osan... -
Robber #4573 Bocs, megtudnád mondani mikor lesz kész a magyarítás? -
#4572 Benne lesz a komplett magyarításban - közel egy CD-nyi lesz a teljes méret. -
Noodlee #4571 Btw érdekelne az a manual :) -
Noodlee #4570 Köszi szépen a reagálást.
Igazából még nem vittem végig a játékot ezzel a karakterrel, szóval Valdis legyőzése még hátra lenne :/
Ahogy elnéztem a 16 karakteremből csak nála fordult elő ez a hiba, a többinél megvannak a csapattagok :)
Előszedem a sima DS2 mentést, és megpróbálom újra átlonvertálni, hátha most sikerül.