Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Game: Dungeon Siege II: Broken World (PC)
!!! Release Date: Aug 1, 2006 !!!

"Dungeon Siege II: Broken World is an expansion pack that picks up right where Dungeon Siege II left off with an all-new campaign mode, a new playable race, more items to discover and a brand new multi-class character development system."

Lehet nekiállni leporolni a páncélokat, újraélezni a kardokat, beleolvasni a varázskönyvekbe, mert... 😊)

Dungeon Siege II: Broken World Preview

Csinálj neki kiba sok helyet, mert rengeteg kell neki!
5GB+, ha jól emléxem...

nállam cink van a patch el mert van 2.81 GB szabad helyem de azt írja ki hogy nincs elég szabad hely a firssítéshez.csináljak helyet és próbéljam késõbb
mit tegyek?
IMYke2.0.0.0
Pedig ez a Patch jó. Ez a 2.20-as. Erre készül a magyarítás is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hopp nem tettem fel a kérdést 😄
Mit kell csinálni??
Azt mondták 1 patchal jó lenne de honann szedjek?? mert ami itt van az SG-n az nem jó!
HEllo!
Nekem van 1 nagy problémám van az elején az öreg egy helyben áll még akkor is amikor mindenkit megöltél körülötte és, gyogyítja magát ezt elötte meg kelllet menteni a hely meg valami driad exile colony
Segitsetek lécci elõre is THX!
Nem tudná valaki megmondani,hogy hogy lehet tárgyakat készíteni?Azt tudom hogy a kezes csávónál kell, de ott hogyan?<#lookaround><#lookaround>
Ha meghal az összes csicskásod, utánna majd a sirköves is fel fog éledni.
nincs
Segítséget szeretnék kérnia DS II.az Act.2-ben,megcsináltam a Dark Ohm másodlagos küldetést végig,de nem kaptam meg a Chant of Death éneklapot az italárustól mely segítségével tudnék beszélni a szellemekkel.Hol lehet a hiba ?
IMYke2.0.0.0
Ha lusta vagy visszaolvasni, magadra vess!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

popey8
Hello! Van már magyarosítás a játékhoz?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

azazel
Az ajtón ami elvileg a várkapitány szobája, nem lehet még bemenni. A csávó a lenti szobában mellékküldetés része, szal õ sem kell neked. A szellemekkel sincsen dolgod ebben a questben.
Nekem azt hiszem úgy ment a sztori, hogy végig kellet gyalázni a várat, akkor kiértem a várudvarra. Ott találkoztam a kapitánnyal, aki megkért hogy alázzam meg a köveket dobáló szörnyeket. Mikor az sikerült, akkor azt hiszem a beszélgetés közben betört az ellenség a várudvarba, nekem pedig le kellett mennem segíteni. Mikor az elsõ hullámmal végeztünk, akkor kért meg a kapitány hogy az éppen most betámadó sárkánnyal végezzek. Ja és itt videó is volt asszem. Direkt mondta hogy van egy gyors lift ami a várudvarról a bástyára visz és azt használjam. És ott volt a sárkány.

Ha ez mind nálad is stimmel, akkor nem tudom mi lehet a para. Vagyis akkor jó eséllyel valami bug.

Akármit csinálok nem jön😞Akárhányszor betöltöm kilépek visszalépek felmegyek a toronyba nem jön.Nem kell bemenni abba az ajtóba ami le van láncolva?Vagy nem kell megszerezni a csávótól azt az akármit a vár közepe körül?A pályán vagy egy csomó szellem azzokkal mit kell csinálni?

IMYke2.0.0.0
Amint felmész a torony tetejére, és mozgatni kezded a ballisztát, jönni fog...

Kiléptem visszaléptem betõtöltöttem az utolsó teleportot aztán gyorsan vissza a várba.Fel a tetõre a ballistához és semmi nincsen sehol a sárkány.Nem tom beszéltem azzal a csajjal is aki lennt van 2-3 katonával.Amikor kell menni a bellistához akkor ha felmegyek a bal toronyra ott van egy ajtó amin lánc van oda be kell menni?

Használd a keresõ funkciót, mielött kérdeznél.
Minden le lett már írva itt, mondhatni szokásos probléma volt.

Nem jön a sárkány:'(

Okés köszike.

azazel
a sárkány elvileg leszáll a peremen valahova. neked akkor oda kell forgatni a ballistát, a jobb oldali fogaskerék jobrra, a bal balra forgatja. utána meg rányomsz a fegyverre és akkor lõ. igazából ennyi
egyszer volt olyan hibám, hogy eltûnt a sárkány. én multiban nyomtam, szal kilépés, visszalépés, rohanás a legközelebbi teleporttól és akkor már szerencsére megint ott volt.

Amikor a ballistával kell kilõni a sárkányt akkor mit kell csinálni mert nem látok semmit és nem tom mit kell lõni.

Amikor a ballistával kell kilõni a sárkányt akkor mit kell csinálni mert nem látok semmit és nem tom mit kell lõni.

Megvan végre

Helló!Elakadtam.Amikor van egy olyan rész hogy 4 oszlopot kell forgatni hogy feljöjjön a lift akkor nem tudom hogy hogy kell kiforgatni az oszlopokat.valaki segitsen

Szerintem csak elite fokozaton érdemes tárgyakat csinálni, mert addig amiket összeszedsz azok jobbak. Én az mind a három fokozaton végigvittem, és két olyan fegyverem van amit én csináltam. Ezeket is eliten csináltam.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Amulettet nem tudsz belerakni semmibe, max. amulettbe tudsz rakni tárgyakat. Ezeket a annál tudod venni akinek zöld smaragd van a feje fölött.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Helló!Felélesztettem nagyon köszike!Olyan tárgyakat lehet valahol venni amibe belellehet tenni az amuletteket?

Hát vajon hol lehet venni varázslatot? Hát természetesen annál aki varázslatokat ad el. Ott van általában ahol a kéz ikonú emberke. A kéz ikonú embernél lehet a tárgyakba (szürke színnel van írva a cucc neve) plusz tulajdonságokat rakni. Ilyen tuningoló cuccokat annál tudsz venni, akinek egy zöld smaragd van a feje fölött.

És annál a kéz ikonú inasnál mit lehet csinálni?

Helló!Azt hol lehet venni?

A legegyszerûbb ha veszel egy resurrection scrollt, ezzel fel tudod támasztani. Nálam minden karinál volt, fõleg amíg alacsony szintû voltam. Ezt mindenki tudja használni.

Mert a csávó gondolt egyet és többé nem kelt fel.Valamit meg mond a feltámasztó csávó csak nem értem.

Mert a csávó gondolt egyet és többé nem kelt fel.Valamit meg mond a feltámasztó csávó csak nem értem.

De nemtudnál segiteni?

IMYke2.0.0.0
Szótáraznod kell, a magyarítás megjelenéséig...

Helló!De nem magyarul vannak és nem tom mit kell tenni.És a faluban a kéz ikonú csávónál a vásárházban (ahol lehet fegyvert meg páncélt meg manát venni) mit lehet csinálni?

Helló!De nem magyarul vannak és nem tom mit kell tenni.És a faluban a kéz ikonú csávónál a vásárházban mit lehet csinálni?

IMYke2.0.0.0
Volnál szíves elolvasni a Játék szövegeit is?!
Például HASZNÁLD a Naplódat és az abban lévõ Tananyagokat!

Helló!Meghalt az egyik csicskásom és nem kell fel mellette van egy sirkõ hogy kell feltámasztani?A faluban van egy házbaqn egy ember akinek egy kéz az iknoja mit lehet nála venni vagy csinálni?

Másolttal vagy eredetivel?

Blade17
Lenne egy kérdésem nem tudja vki hogy lehet -e neten játszani a DS2-vel?

Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB

Sas6
probaltam de nem jon be. Na majd megprobalom tobbszor köszi!

Fogd meg a képedet, és húzd vissza felülre.
Ennyi.

Sas6
Figyeljetek mar ahol mutatja hogy milyen emberunk van vagy baratok akkor valahogy azzt csinaltam hogy az elberemre rákattintottam és valamerre hoztam és a segitom fennt én meg lennt vagyok a képernyön. Nem tudom visszacsinalni pedig probalkoztam hogy visszahuzzam de hiaba😞 valaki tud segiteni??

Köszi!

De egy újabb probléma:
Minden sikerölt és bent vagyunk a játékban. Mindenki gyak ezerrel, de egyszer csak kiírja ezt: Exception Detected!
Gathering Exception Data..

Majd kis várakozás után kilép. Tud errõl valaki valamit?
IMYke2.0.0.0
Legalább egy eredeti játék szükséges a gondtalan hálózati játékhoz.
Az eredeti játékkal rendelkezõ fél kreálja a játékot, állítsa be a szabályokat! A 2.20-as Patch alap feltétel, ugye.
Ezután, a nem eredeti lemezekkel rendelkezõ(k) - szintúgy 2.20-as Patch-el, semmi MOD-dal - pedig már simán felléphetnek a "szerverre".

Más módszerrõl nem tudok.

Windowsos tûzfal is kivan nyomva?
Ha a másik fél kreál játékot, akkor sem lehet joinolni?

Outpost de ki van kapcsolva és akkor is csinálja.
Az eredeti, de a 2.2-es patch-el sem ment.
Tûzfal?
Milyen verziós a játék?