Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
!!! Release Date: Aug 1, 2006 !!!
"Dungeon Siege II: Broken World is an expansion pack that picks up right where Dungeon Siege II left off with an all-new campaign mode, a new playable race, more items to discover and a brand new multi-class character development system."
Lehet nekiállni leporolni a páncélokat, újraélezni a kardokat, beleolvasni a varázskönyvekbe, mert... 😊)
Dungeon Siege II: Broken World Preview
5GB+, ha jól emléxem...
mit tegyek?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mit kell csinálni??
Azt mondták 1 patchal jó lenne de honann szedjek?? mert ami itt van az SG-n az nem jó!
Nekem van 1 nagy problémám van az elején az öreg egy helyben áll még akkor is amikor mindenkit megöltél körülötte és, gyogyítja magát ezt elötte meg kelllet menteni a hely meg valami driad exile colony
Segitsetek lécci elõre is THX!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nekem azt hiszem úgy ment a sztori, hogy végig kellet gyalázni a várat, akkor kiértem a várudvarra. Ott találkoztam a kapitánnyal, aki megkért hogy alázzam meg a köveket dobáló szörnyeket. Mikor az sikerült, akkor azt hiszem a beszélgetés közben betört az ellenség a várudvarba, nekem pedig le kellett mennem segíteni. Mikor az elsõ hullámmal végeztünk, akkor kért meg a kapitány hogy az éppen most betámadó sárkánnyal végezzek. Ja és itt videó is volt asszem. Direkt mondta hogy van egy gyors lift ami a várudvarról a bástyára visz és azt használjam. És ott volt a sárkány.
Ha ez mind nálad is stimmel, akkor nem tudom mi lehet a para. Vagyis akkor jó eséllyel valami bug.
Minden le lett már írva itt, mondhatni szokásos probléma volt.
egyszer volt olyan hibám, hogy eltûnt a sárkány. én multiban nyomtam, szal kilépés, visszalépés, rohanás a legközelebbi teleporttól és akkor már szerencsére megint ott volt.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Például HASZNÁLD a Naplódat és az abban lévõ Tananyagokat!
Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB
Ennyi.
De egy újabb probléma:
Minden sikerölt és bent vagyunk a játékban. Mindenki gyak ezerrel, de egyszer csak kiírja ezt: Exception Detected!
Gathering Exception Data..
Majd kis várakozás után kilép. Tud errõl valaki valamit?
Az eredeti játékkal rendelkezõ fél kreálja a játékot, állítsa be a szabályokat! A 2.20-as Patch alap feltétel, ugye.
Ezután, a nem eredeti lemezekkel rendelkezõ(k) - szintúgy 2.20-as Patch-el, semmi MOD-dal - pedig már simán felléphetnek a "szerverre".
Más módszerrõl nem tudok.
Ha a másik fél kreál játékot, akkor sem lehet joinolni?
Az eredeti, de a 2.2-es patch-el sem ment.
Milyen verziós a játék?