Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldottuk a problémát, de egy újabb merült fel:
Mikor már látjuk egymást, és valamelyikünk host-ot csinál a többi nem látja.
Pedig tudunk elõtte chatelni, de a host-ot nem látjuk.
Tud valaki megoldást erre a problémára?
Ne mi játsszunk helyetted!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az Oltárokról ott megtudhatsz mindnet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha két - vagy több - géprõl van szó, akkor elõtte mindenképp kreálni kell egy játékot, hogy be tudj lépni!
Ha te vagy ill. leszel a "host", azaz a játékgazda, akkor elõbb el kell készítened a játékot! A Multiplayer menü tökéleetsen átlátható, gond nélkül kell venned az akadályt.
Az lenne a kérdésem, hogy volt-e már valakinek olyan problémája, hogy amikor a Multiplayer-ben rányomok a Local Network-re, akkor azt írja ki, hogy már bent vagyok a játékban, és nem enged tovább!
Ha tud valaki segíteni akkor annak elõre is köszönöm!
Az elején még a rosszak zsoldosa vagy! Ezért pofáznak a Mordenek, és ezért nem gyilkolnak halálra...
A barátod elvesztésével kezdõdik a sztori lényege.
Amikor az Erdei Elfek városukba visznek, felgyógyítanak - és mivel az ellenségük zsoldosa voltál - börtönbe zárnak, majd mégis lehetõséget kapsz arra, hogy bizonyítsd a lojalitásodat eyg egyszerû feladat végrehajtásával.
Természetesen, a feladat végrehajtható, te meg is teszed, de közben egy olyan hõstetted is lesz, melynek következménye, hogy az Elfek bizalma még inkább kialakul irántad.
A többit nem árulom el.
Mennyé vissza gumiba 😛
Az való neked 😛
Sport, és szimulátor játékok eleve kivannak lõve nálam 😛
Akad köztük kicsi, arcade autós magyarítástól kezdve komoly RPG-ig minden stílusban.
Maximalista vagyok, így félrefordítások nem igen, elgépelések, helyesírási hibák
Szerintem, ha játszott volna bármiféle RPG játékkal, akkor nem kérdezett volna ennyi blõdséget...
Ezért kérdeztem a dolgot.
Az RPG-s gondolat csak azért merült fel, mert Noodlee kérdezte Sas6-t, hogy játszott-e már valaha RPG-vel... mert ehhez a játékhoz sztm semmilyen rpg-s ismeret nem kell, csak olvasni kell tudni:-)
Amúgy szép a játék, meg jó a játék, vannak benne nagyon szépen kidolgozott részek, de a random map akkor is hiányossága a játéknak.
Ha majd kész lesztek a magyarításal (vagy honosítással), akkor majd végigtolom mégegyszer.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Én azért nem szeretem õket, mert a legtöbb fordítás siralmasra, ill. nevetségesre szokott sikerülni.
Néhány dolog magyarul olyan hülyén hangzik.
Tudod, hogy mi az angol-magyar megfelelõje, de játék közben nem gondol bele az ember, hogy milyen hülyén nézne ki, ha magyarul lenne odaírva.
Nomeg rengeteg dolgot nagyon félrefordítanak!!
Csakis - általam - 100%-osnak tekintett fordítás kerülhet fel a nevemmel a netre!
Magányos farkas típus vagyok - és azt is tudom
Ezért írtam már mindenhol, hogy a DS2 fordítása legkorábban a nyár végére készülhet el - egyedül.
Mostanában vettem be egy emberkét, és adtam neki egy falatnyi fordítást. Ha belebukik, elmegy a kedve, ereje, akkor azt a fájlt majd a végén megcsinálom magam.
A The Longest Journey-t például egyedül vittem el nagyjából 30%-ig
Aztán nekiugrok a Dungeon Siege 2 befejezésének.
1. Itt senki nem próbálta összehasonlítani a DS-t, és a Dió-t.
2. Senki nem mondta, hogy a 2 említett játék RPG lenne, mivel mind a 2 játék Hack & Slash 😊
Dungeon Siege 2 HUN Project: 46,27%
Kész: 2,093,667 karakter
Nincs kész: 2,431,403 karakter
=============================
ÖSSZESEN: 4,525,070 karakter
Ebbõl lejön kb. 25%-nyi programkód (1,131,268 karakter).
Így a játék összkaraktere a végelszámoláskor: 3,393,802 karakter
The Longest Journey HUN Project: 63,09%
Kész: 581,673 karakter
Nincs kész: 340,329 karakter
=============================
A játék összkaraktere a végelszámoláskor: 922,002 karakter
Tudtommal a DS 1 is bõven a Dio2 után jelent meg, szal...
A másik, sztm egyik játéknak sincs a világon semmi köze az RPG-hez, esetleg RPG elemekkel vannak fûszerezve, de semmiképp nem RPG-k.
Amit én nagyon hiányoltam a DS 1-2-bõl az a random pálya. Okay, hogy a dio sem viszi túlzásba, de a DS-nél annyira meg lehet tanulni, hogy na most e mögött a bokor mögött majd ott lesz egy fõnök...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Ami a Diablo 2 kezelõfelületénél, és stílusánál akárcsak kicsit is bonyolultabb, azt már nem érti...
Márpedig, a Diablo 2 közel sem etalon a jó felépítésû RPG-k között - hiszen csak egy hack'n'slash.
A Dungeon Siege 2 sem brillírozik az RPG kategóriában - közelebb áll a Diablo-vonalhoz - , de lenyomja könnyedén a Diablo 2-õt összetettségben.
Hamarosan meg tudom mondani, hogy mennyi fordítandó karaktere van a játék szövegállományának.
Te játszottál már bármiféle RPG játékkal?
Kicsit nyisd ki a szemed, és néha olvad el miket ír ki a játék, akkor egy csomó (hülye) kérdésedre megkapod a választ 😛
Ha meghalsz akkor használd a Ressurection scroll-t, s azzal feltámasztod az elhalálozoztt társadat.
Most pl asszem a Powerekre gondolsz...
A képernyõ alján mutatja, hogy használható, vagy még nem töltõdött fel, stb...
"varázskaputekercsre"
Itt nem tekercs van, hanem spell. A fõ karakterednél kell lenni egy Summon Teleporter varázslatnak, azzal tudsz teleportot nyitni.

A Diablo 1-ben és a 2-ben sem lehetett a Varázskönyv által felfedezni tárgyakat...!
Ennek segítségével varázsolni tudsz, ember!
Megnéznék róla egy képet 😊
Meg kell hagyni, votl egy pár bûbájolt és végül eldobott tárgyam, de azt tudom, hogy egy pajzsot meghagytam, mert úgy sokkal jobb volt, mint bármelyik addig összeszedett unique...