Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.
lécci segítsetek különben beledöglök az unalomba😞
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Lehet, én vagyok a vak, de hogy tudok eljutni South/East Greilyn Jungle-be? Leírná nekem valaki pontosan? Már vagy 3x körbájártam az egész vidéket, de nem találok átjárót. Elõre is köszi.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Nemrég megint elõszedtem a játékot.
A küldetéslemez honosításával egyben kerül fel majd a netre - valahogy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt gondoltam, hogy - mivel a boltokban már bagóért kapható a 2in1 csomag - a DS2+BW van meg neked...
Ellenben, ha az adott oldalon - értsd: a MOD letöltési forrásán - körbenézel, akkor találhatsz a DS2-höz is érdekes és neked kellõ MOD-okat, köztük a szettekkel is kapcsolatban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A #4527-ben leírtam neked egy MOD-ot, mellyel könnyedén megszerezhetsz teljes szetteket, csalás nélkül... Tessék újra olvasni!
Csalással: netrõl letöltött mentésekkel
Normálisan: ha végigjátszod a játékot.
és oda hogy lehet eljutni gyorsan ? 😊
Amúgy, a neten találhatsz egy speciális MOD-ot, aminek köszönhetõen egész szetteket dobnak neked bizonyos ill. minden leölt szörnyek: a neve BW All Sets.
A Broken World-höz készült.
Tartalmas:
Every monster you kill drops the entire set, ideal if you are looking to complete any BW Set.
This mod includes 7 different .ds2res files, only one can be used at a time as they will conflict with each other. After you find the set you are looking for remove .ds2res file from resources.
1. Beastmaster.ds2res (Nature Magic)
2. Bloodsoaked Armor.ds2res (Blood Assassin/Ranged,Combat)
3. Cinbri Vestments.ds2res (Combat Magic)
4. Elven Battlemage Equipment.ds2res (Combat Magic)
5. Glitterdelve Heirlooms.ds2res (Fist of Stone/Melee,Nature)
6. Ravager’s Kit.ds2res (Melee)
7. Relentless.ds2res (Ranged)
Itt töltheted le
KLIKK
teleportok stb amivel pilnatok alatt pls vladis templomanal vagy ?
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
The following is the minimum system specification to run Dungeon Siege II.
Microsoft® Windows® XP SP1 or newer
PC with 1.0 GHz equivalent or higher processor
256 MB of system RAM
4 GB available hard disk space
Quad speed or faster CD-ROM drive
ATI RadeonTM series 7000 or better/Nvidia® Geforce series/Intel Extreme Graphics 82845, 82865, 82915
Sound card, speakers or headphones required for audio
Microsoft Mouse or compatible pointing device
Broadband Internet access or LAN for online play
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Tök szar, hogy valdis egy balfasz. és a köcsög bátyám kivitte tegnap a játékot, de a végén amikor kiderül hogy valdist is átbaszták, ez a köcsög ellapozta a beszélgetéseket. és nem toim mi a sztory!!!!!!AARRHGGGHHHH!!!!!
meg az is, hogy ha kiviszet a játékot, akkor össze visza flangálhatsz a világba, és nem "raknak" a köv. szintre
A chantok pedig növelnek valamilyen képességet egy bizonyos ideig. Az a jó bennük, hogy nem számítanak bele a megengedett 2 buffba, azon felül kapod õket.
Ugye hogy act1be a küldetésekhez hülyeségeket írtak az ajánélott szintekhez!!!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Elõször a Windstone Fortressben találkoztam ezzel a változással: a legbelsõ teremben lecsaptam a Xeria tüzét õrzõ bosst, egy fõmágust, nagyjából 5 másodperc alatt, majd visszatértem a városba üzletelni, pakolászni, mielõtt az ottani kincsesládákat kinyitom. Mire visszaértem, kedves fõmágusunk respawnolt néhány zombival egyetemben. Nem tudom, milyen random képességekkel, mert kettõ másodperc múlva az egész party megfeküdt. Csak ültem és bámultam "verhetetlen" csapatom sírköveit... Visszatértem a testekért (nehogy már a könnyebb utat válasszam, hehe), ha jól emlékszem, ötször kellett megpróbálnom. A legszebb az volt, hogy a próbálkozások ideje alatt MÉG EGY fõmágus termett ott. Mindegy, valahogy levertem õket, kihívásnak értékeltem a dolgot végülis...
Tegnap este beléptem a Garden of Ancients egyik kriptájába, ahol a hõs maszkját kell megszerezni. Álldogált ott egy íjász csontváz boss, akit két percig kellett folyamatosan püfölni, hogy megfeküdjön, és aki idõnként egy lövéssel fasírtot csinált egy-egy karakterembõl... persze levertem, aztán elugrottam Aman'luba resurrect varázslatokért, mert mind elfogyott (soha addig nem használtam õket). Mire visszajöttem, hát láss csodát: ott vigyorgott ugyanaz a boss. Megint nagyon megizzasztott, szerintem melee resistes lehetett, habár ezt nem írta a tulajdonságai között. Mire agyonvertem, megjelent MÉG EGY, hálistennek a terem sarkában, így sikerült egy darabig elkerülnöm. A végén elegem lett, és kislisszoltam az ajtón.
Érdekes koncepció. A DS-ben az a szép, hogy nem Diablo 2, így nem lehet visszatérni farmolni, a történet elõrefelé kényszeríti a játékost, ez így más élményt jelent. De ezek szerint vannak bizonyos területek, ahol a Doom nightmare nehézségi foka érvényesül? Kicsit tönkrevágja a hangulatot, hogy stopperrel kell mérjem az idõt, miután kitakarítottam egy kriptát, hogy mikor támad fel egy boss a semmibõl... Milyen megfontolás állhat a dolog hátterében? Találkozott valaki már hasonlóval?
Félreértés ne essék: szeretem, ha egy játék nehéz, a DSII pedig az, ráadásul változatos, bonyolult, sokrétû és okos, hack-and-slash létére. Élvezet vele játszani. Ez meg itt egy buta tervezés következménye. Jó, hogy a sárkány vagy Valdis nem jelenik meg újra, miután megmentettük tõlük Arannát...
Bocsi,de remélem itt tudtok segíteni:feltettem újra a DSLOA-t és amikor multizni szeretnék,nem tud csatlakoznia ZoneMatch serverhez,de az alap DS se.Vki ,akinek esetleg fenn van megnézné,hogy ugyanez a probléma jön elõ nála is,vagy csak nálam van a baj? Eredeti alap DS-em van,s az se megy,nem tud rá csatlakozni😞 ez DS1 és Legends of Aranna tudom,de hátha itt is tudto ksegíteni.
köszi!
asszem lehet használni multiban is õket
\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"
Próbáltad már újra telepíteni?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led