Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hopsz
hy, elkészült már ehez a magyarositás? ha igen honan tudnám meg leszedni mert amitt eddig néztem magyarositással foglalkozós oldalak nem jöttek be, ill megszüntek.

Semmi sem annyira végleges, mint amit ideiglenesnek hívnak.

htr93
Kérlek segítsetek! a kieg. hez kéne egy, hm.. mi az? jelszó, kód, mindenesetre serial...
lécci segítsetek különben beledöglök az unalomba😞

Ja hogy RPG lightok is odatartoznak. Például Dungeon Siege.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Ventura82
Light? 😄 Ezt mit akar jelenteni? 😊

Nahát én is a DS 2-t pörgetem! Most még (mivel az elején vagyok) easyn, utána közepes és nehéz! Ráérek, nem sietek. Amúgy a játék marha jó, én amúgy is RPG (itt most a light is beletartozik) faló vagyok!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Ventura82
Oké, megvan, én voltam a vak 😄

Ventura82
Sziasztok!

Lehet, én vagyok a vak, de hogy tudok eljutni South/East Greilyn Jungle-be? Leírná nekem valaki pontosan? Már vagy 3x körbájártam az egész vidéket, de nem találok átjárót. Elõre is köszi.

Egy sárga nyíl a minimapodon meg a radaron is mutatja az irányt az aktuális küldetéshez, jelen esetben a következõ toronyhoz. A tornyok az út mellett vagy az úton keresztben találhatóak (nem tudom hogy nem lehet megtalálni õket😊, jellemzõjük, hogy van mellettük tábortûz és ketrec is. A ketrecbõl szerezhetsz fát, azt kézbe fogod, klikk a tûzre, majd a toronyra.
HAli , én a játék elején akadtam el , tudna valaki segiteni , mert a végigjátszásba csak annyit olvastam hogy pusztitsd el a 4 tornyot , hát én eggyetlen eggy tornyot se találtam . Lécci ha valaki tudja hogy hol van az a 4 torony vaqy hogy mit kell csinálni az irja le . Elõre is köszi , és ha valaki tudja honnan szerezhetnék magyarosítást a dungeon siege 2 - höz az irja le lécci a linkjét . Köszi !
Frissen raktad fel a ds2õt? Próbáld esetleg uninstallálni, majd újra felrakni. Elvileg a bw-nek mindegy, hogy milyen peccs van a normálon, de esetleg megpróbálhatod az origit felpeccselni elõbb 2.2-re, azt hiszem az a legfrissebb.
Nekem az lenne a problámám hogy vanalmi hibát ír ki. Eredeti játékom van a sima is meg a kieg is régen ment a BW is de mióta újra megpróbáltam felrakni azt irja hogy egy nagyon fontos patch hiányzik a sima ds 2 pedig megy normálisan.Hogy lehetne megoldani a problémát?
Wreck86
komoly?na kíváncsi lettem.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Vass Gábor
Most jött a hír, hogy jön a 3.-dik része, mit szóltok hozzá?

Nincs kedve valakinek multizni valamikor?
Nemrég megint elõszedtem a játékot.

IMYke2.0.0.0
Sehonnan. Még nincs fenn a neten, csak a gépemen.
A küldetéslemez honosításával egyben kerül fel majd a netre - valahogy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kaszi46
Sziasztok, honnan tudnám letölteni az alapjáték magyarosítását?

*Posse*T.W.D*

IMYke2.0.0.0
A lista a Broken World Unique szettjeit tartalmazza.
Azt gondoltam, hogy - mivel a boltokban már bagóért kapható a 2in1 csomag - a DS2+BW van meg neked...
Ellenben, ha az adott oldalon - értsd: a MOD letöltési forrásán - körbenézel, akkor találhatsz a DS2-höz is érdekes és neked kellõ MOD-okat, köztük a szettekkel is kapcsolatban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

azt elolvastam csk még nem vettem ds bw t és megnéztem a settek statjait és ugy tönt az jobb sett amit én néztem ki és nincsen abbna listában

IMYke2.0.0.0
Te nem olvasol?
A #4527-ben leírtam neked egy MOD-ot, mellyel könnyedén megszerezhetsz teljes szetteket, csalás nélkül... Tessék újra olvasni!

de akkor mig kiszeded a szettet addig belöszülsz 😊

IMYke2.0.0.0
Gyorsan: maximum csalással.
Csalással: netrõl letöltött mentésekkel
Normálisan: ha végigjátszod a játékot.

nem konkrétan templomhoz gondoltam henm vagy 10 -20 percnyire tõle
és oda hogy lehet eljutni gyorsan ? 😊

IMYke2.0.0.0
Valdis Templomába nem visz teleport.

Amúgy, a neten találhatsz egy speciális MOD-ot, aminek köszönhetõen egész szetteket dobnak neked bizonyos ill. minden leölt szörnyek: a neve BW All Sets.
A Broken World-höz készült.

Tartalmas:
Every monster you kill drops the entire set, ideal if you are looking to complete any BW Set.

This mod includes 7 different .ds2res files, only one can be used at a time as they will conflict with each other. After you find the set you are looking for remove .ds2res file from resources.
1. Beastmaster.ds2res (Nature Magic)
2. Bloodsoaked Armor.ds2res (Blood Assassin/Ranged,Combat)
3. Cinbri Vestments.ds2res (Combat Magic)
4. Elven Battlemage Equipment.ds2res (Combat Magic)
5. Glitterdelve Heirlooms.ds2res (Fist of Stone/Melee,Nature)
6. Ravager’s Kit.ds2res (Melee)
7. Relentless.ds2res (Ranged)

Itt töltheted le :
KLIKK

És oda el kell gyalogolni vagy van vmi könnyebb út is ?
teleportok stb amivel pilnatok alatt pls vladis templomanal vagy ?

IMYke2.0.0.0
Multiban azért könnyebb - mint a Diablo 2-ben is -, mert ha nem találod meg a szettet, akkor indítasz / belépsz egy másik játékba...

gondolom ezt multiban érdemes

IMYke2.0.0.0
Nincs tuti hely. Ellenben nagyobb esély van: Xeria Temploma és Valdis Temploma.

Most kezdtem náhány napja játékot most kezdtem el végre elitben végigjátszani és az lenne a kérdésem hogy az Udying Warlord setnek a részeit hol lehet kiütni vagy van e erre valami tuti hely ahol jobban esik ?

nagy1miklos
Nos ez nekem nem valami jó hír ennek ellenére köszönöm a választ legalább már tudom hogy mire számítsak. Gratulálok a felépülésedhez IMYke rendszeresen olvastam a magyaritások fórumát evvel a játékkal kapcsolatban és igen elszomorított az a türelmetlen viselkedés amit ott tapasztaltam. Remélem mielõbb rendezõdnek a gondjaid és újra gondtalanul lehetsz a magyarításért epekedõk segítségére amikor neked is kedved lesz hozzá.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

IMYke2.0.0.0
Minimum Specifikációk

The following is the minimum system specification to run Dungeon Siege II.
Microsoft® Windows® XP SP1 or newer
PC with 1.0 GHz equivalent or higher processor
256 MB of system RAM
4 GB available hard disk space
Quad speed or faster CD-ROM drive
ATI RadeonTM series 7000 or better/Nvidia® Geforce series/Intel Extreme Graphics 82845, 82865, 82915
Sound card, speakers or headphones required for audio
Microsoft Mouse or compatible pointing device
Broadband Internet access or LAN for online play

IMYke2.0.0.0
A DS2 nem Vista-kompatibilis. Csak nagy szerencsével fut alatta.

nagy1miklos
hali valaki találkozott már azzal a problémával hogy a frissen feltelepített és 2.2-re felpeccselt gyári nem másolt game hibára kiakad a vista alatt? Ha tudtok rá megoldást jó lenne mert még nem is tudtam játszani vele max a nehézségválasztásig bírja ki.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Nem hiszem, hogy a patch megoldaná a gondodat. Szerintem csak alapból kevés neki a kártyád.

Sziasztok! Olyan hasfájásom van, hogy feltelepítettem a DS2-t és az intro kisvideók után nem hozza be a kezdõ képernyõt. A zene megy, az egér megváltozik az egyes menüpontok fölött, de fekete a képernyõ. Laptopon játszanék, a vid card intel GMA 950-es ( nem röhög 😊. A patch segíthet vagy szerintetek mi a práblöm?? Elõre is köszi a segítséget!
htr93
nem végom. megkérdeztem pc domén, aszonták ez egy nem manához, hanem helyhez kötött varázslat.bár ettõl se lettem okosab.
Tök szar, hogy valdis egy balfasz. és a köcsög bátyám kivitte tegnap a játékot, de a végén amikor kiderül hogy valdist is átbaszták, ez a köcsög ellapozta a beszélgetéseket. és nem toim mi a sztory!!!!!!AARRHGGGHHHH!!!!!
meg az is, hogy ha kiviszet a játékot, akkor össze visza flangálhatsz a világba, és nem "raknak" a köv. szintre

Mire gondolsz ezzel? Nem olyan hülyeségek azok (persze gyakorlattól függõen pár szinttel korábban is megcsinálhatóak).

A chantok pedig növelnek valamilyen képességet egy bizonyos ideig. Az a jó bennük, hogy nem számítanak bele a megengedett 2 buffba, azon felül kapod õket.
htr93
Mire jó a chant? lesser chant meg a többi?

htr93
Na ide én is fogok firkálni, mer én is nyomom
Ugye hogy act1be a küldetésekhez hülyeségeket írtak az ajánélott szintekhez!!!

Hali. Én nem emlékszem olyanra, hogy a minibossok ilyen gyorsan feltámadtak volna. Viszont elsõ nehézségi szinten volt pár olyan hely ahova késõbb visszamentem, mert amikor odaértem simán lecsaptak.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Kicsit késve bár, de megvettem a Broken World-öt, mivel újra lekaptam a polcról a Dungeon Siege 2-t. Azok a játékok a legjobbak, amiket idõrõl idõre elõveszel, és újra képesek teljes élményt nyújtani. Nos, mivel új játékot kezdtem, még csak a Garden of the Ancients-nél járok a partymmal, de egy furcsaságot észrevettem, ami azelõtt sosem történt meg.

Elõször a Windstone Fortressben találkoztam ezzel a változással: a legbelsõ teremben lecsaptam a Xeria tüzét õrzõ bosst, egy fõmágust, nagyjából 5 másodperc alatt, majd visszatértem a városba üzletelni, pakolászni, mielõtt az ottani kincsesládákat kinyitom. Mire visszaértem, kedves fõmágusunk respawnolt néhány zombival egyetemben. Nem tudom, milyen random képességekkel, mert kettõ másodperc múlva az egész party megfeküdt. Csak ültem és bámultam "verhetetlen" csapatom sírköveit... Visszatértem a testekért (nehogy már a könnyebb utat válasszam, hehe), ha jól emlékszem, ötször kellett megpróbálnom. A legszebb az volt, hogy a próbálkozások ideje alatt MÉG EGY fõmágus termett ott. Mindegy, valahogy levertem õket, kihívásnak értékeltem a dolgot végülis...

Tegnap este beléptem a Garden of Ancients egyik kriptájába, ahol a hõs maszkját kell megszerezni. Álldogált ott egy íjász csontváz boss, akit két percig kellett folyamatosan püfölni, hogy megfeküdjön, és aki idõnként egy lövéssel fasírtot csinált egy-egy karakterembõl... persze levertem, aztán elugrottam Aman'luba resurrect varázslatokért, mert mind elfogyott (soha addig nem használtam õket). Mire visszajöttem, hát láss csodát: ott vigyorgott ugyanaz a boss. Megint nagyon megizzasztott, szerintem melee resistes lehetett, habár ezt nem írta a tulajdonságai között. Mire agyonvertem, megjelent MÉG EGY, hálistennek a terem sarkában, így sikerült egy darabig elkerülnöm. A végén elegem lett, és kislisszoltam az ajtón.

Érdekes koncepció. A DS-ben az a szép, hogy nem Diablo 2, így nem lehet visszatérni farmolni, a történet elõrefelé kényszeríti a játékost, ez így más élményt jelent. De ezek szerint vannak bizonyos területek, ahol a Doom nightmare nehézségi foka érvényesül? Kicsit tönkrevágja a hangulatot, hogy stopperrel kell mérjem az idõt, miután kitakarítottam egy kriptát, hogy mikor támad fel egy boss a semmibõl... Milyen megfontolás állhat a dolog hátterében? Találkozott valaki már hasonlóval?

Félreértés ne essék: szeretem, ha egy játék nehéz, a DSII pedig az, ráadásul változatos, bonyolult, sokrétû és okos, hack-and-slash létére. Élvezet vele játszani. Ez meg itt egy buta tervezés következménye. Jó, hogy a sárkány vagy Valdis nem jelenik meg újra, miután megmentettük tõlük Arannát...
Wreck86
Sajnos rossz hír😞 Úgy néz ki,hogy a ZoneMatch server halt meg.Szóval egyenlõre semmi...

Wreck86
kipróbáltam mikor a ZoneAlarm tûzfalam volt,meg a windows tûzfalat is,egyik se ment😞

Wreck86
Hali!
Bocsi,de remélem itt tudtok segíteni:feltettem újra a DSLOA-t és amikor multizni szeretnék,nem tud csatlakoznia ZoneMatch serverhez,de az alap DS se.Vki ,akinek esetleg fenn van megnézné,hogy ugyanez a probléma jön elõ nála is,vagy csak nálam van a baj? Eredeti alap DS-em van,s az se megy,nem tud rá csatlakozni😞 ez DS1 és Legends of Aranna tudom,de hátha itt is tudto ksegíteni.
köszi!

küldetés során tudod megszerezni Amanlu után vhol
asszem lehet használni multiban is õket

\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"

szasztok nemtudja valaki hol van a chant of death és hogyan lehet ezeket a chantokat vagy miket használni nagyon fontos lenne egyáltalán multiban lehet e használni?

Szia!

Próbáltad már újra telepíteni?

Sziasztok tudna valaki nekem abban segiteni hogy mi lehet a baja a játéknak mert ha elinditom elkezd uyagn tölteni de megáll és nem megy tovább ha valaki tudja hogy mi a gondja egyen szives mondja meg hogyan tudok rajta segiteni köszönöm
honnan tudom leszedni a v2.20 registry fixet? már kifolyik a szemem a googletõl de nem találom sehogyan se és Broken Worldre fáj a fogam. Pls help me. Elõre is köszi.<#kacsint><#kacsint><#kacsint>
a karakter portreja korul matass, ott van valami olyasmi, hogy dismiss vagy valami hasonlo.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hi!Valaki tudna segíteni?Hogy tudok állatot/embert ki rugni a partymból?