5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
genory #4769 Az első városban hol tudok a csapatomhoz varázslót szerezni?
-
#4768 az új patchel, gyönyörűen fut minden, ráadásul full magyar! Imike, király vagy! :D -
#4767 szép!ügyes meglátás! -
#4766 Az én vagyok az én karakterem sima HUMAN.
A másik pedig "most vagy jobb a felbontás,mint amiben én játszottam,vagy pedig eltűnt a karakterek arcikonjai mellől a fekete háttér,amiben a 4 varázslat benne volt az most ott átlátszó". Ez a már leirt IMYke által hozzáadott mod miatt van így nagyobb a látótért nem takarja el a pályát. -
#4765 milyen faj az íjász? (BW is fel van téve?) -
#4764 bocsi! barna volt:) -
#4763 hm,most vagy jobb a felbontás,mint amiben én játszottam,vagy pedig eltűnt a karakterek arcikonjai mellől a fekete háttér,amiben a 4 varázslat benne volt:)az most ott átlátszó:) -
genory #4762 Az miért van, hogy nem tudok a kereskedőknél italt venni? Pedig nagyon kéne!:) -
#4761 Már lentebb írták hogy csak fejleszthető cuccot lehet reagensezni.Ezek szerint nekem nincs olyanom mert se a fegyvereim se a páncéljaimat nem engedte reagensezni! -
#4760 A bekarikázott számsorral kapcsolatban (idézem a Magyarítások Portálra írt hozzászólásomat):
"Nem kell megijedni - az egy képlet eredménye, melyet a MOD miatt ír ki.
Ezt a fejlesztők a BUG kereséshez építették bele (forrásban van benne).
Nem eszik meg sok kenyeret. Nem hiba."
Reagensek:
A reagenseknek vannak tulajdonságaik is. El kell olvasni, hogy mik "bűbájolhatók" meg vele.
Pl.: "Páncélok, fegyverek bűbájolására alkalmas"
Ha egy ilyen reagenst akarsz rátenni egy gyűrűre, természetesen nem fogja elvégezni a Bűbájos a kérést.
-
#4759 Értem ,kösz! -
#4758 csak a fejlesztheto targyakba lehet tenni reagenst asszem regen ugy volt irva hogy enchantable akarmmi.
az a szam pedig (Imyke irta meg a valaszt a portalon):
Nem kell megijedni - az egy képlet eredménye, melyet a MOD miatt ír ki.
Ezt a fejlesztők a BUG kereséshez építették bele (forrásban van benne).
Nem eszik meg sok kenyeret. Nem hiba.
-
#4757 Két kérdésem lenne.
A képen látható bekarikázott számérték az micsoda?
A másik pedig a Reagenseket hogy kell használni?
Mert elmentem az emberhez aki ilyennel foglalkozik betettem a tárgyat amit fejleszteni akarok de nem engedi lerakni a reagenset ahova kell.Miért nem kell hozzá más is? -
#4756 A többi csak a beállításaidat tartalmazza - azokat is felteheted, de nem kötelező.
A "Save\Single Player\<csapatod neve>" a legfontosabb. -
#4755 Na akkor uninstalálom és felteszem így.A mentett álláshoz csak a Save mappa kell vagy amik melette vannak azok is? -
#4754 A menü elcsúszás a Deluxe Editon alapértelmezett felbontása miatt van. Sajnos, nem vagyok programozó, így ezen nem tudok javítani a "sima" változatok esetében.
Be kell szerezni a Broken World kiegészítőt és a lejjebb leírt módszerrel máris előállítható a Deluxe Edition, amivel már tökéletesen működik a MAGYAR MOD + Patch.
-
ricsa008 #4753 úgyértem azt sajnos nem javítja:( pedig mennyire vártam -
ricsa008 #4752 a menü elcsúszás? -
#4751 A visszajelzések alapján elkészült az első javítás.
A telepítő a korábban már feltelepített MOD-dal (688MB) együtt működik helyesen, nélküle nem telepszik.
Javítások:
- Boltokban megjelenik minden áru (egy „}” okozta a gondot)
- A játékban megjelennek a titkos ládák is (itt egy <b> okozta bajt)
- Sikerült néhány, amúgy az indító alkalmazásban lévő szöveget is bekódolni a MOD-ba.
A MAGYAR MOD a Deluxe Edition kiadásra készült, de ezt Te is elő tudod állítani otthon:
1. 1. Dungeon Siege 2 telepítése
2. 2. v2.20 Patch telepítése (szükséges!)
3. 3. Broken World kiegészítő telepítése a Dungeon Siege 2 könyvtárába!
(Így megkaptad a Deluxe Edition-t! A játékot majd a „Launch DS2 Broken World” parancsikonnal kell indítanod)
4. 4. MAGYAR MOD v1.0 telepítése (688 MB)
5. 5. MAGYAR MOD Patch v1.0 (így nem kell újra letölteni több száz MB-ot).
Amennyiben régebbi karakterrel akarsz játszani ajánlott a „Segedanyagok” könyvtárban a „DS2BW_AllSaves” telepítése!
Régebbi karakter betöltésekor a betöltő képernyőn a kiérdemelt rangja angol marad.
-
#4750 Figyelem!
A honlapomon hamarosan az orvosság!
11 MB csak a Patch (MAGYAR MOD telepítve kell legyen).
-
ricsa008 #4749 nekem csak az alapjáték van meg -
#4748 szerinted mi lehet a gond? miért tűntek el a ládák a potik és a varázslatok? Az lehetséges, hogy, valami miatt nem tudja a játék meghívni? -
#4747 A plusz MOD-ok nem nyúlnak a ládákhoz.
De készítek egy száraz, MOD-ok nélküli változatot is. -
#4746 Imike: Azokat a plusz modokat amiket a magyarításba belegyúrtál, el lehet valahogy távolítani? Biztos vagyok benne, hogy azok miatt van az a hiba, hogy se láda se varázslat se poti..
a magyarítás, szuper jó. a többi mod- nekem meg felesleges.. ;) -
#4745 Így tedd fel így full magyar lesz minden:
1. Dungeon Siege 2 telepít
2. v.2.20 Patch telepít
3. Broken World telepít a Dungeon Siege 2 könyvtárába (az ő exe-je indítjaa játékot, és ezt lehet felülírni a MAGYAR MOD-ban lévővel, így nem lesznek angol szövegek!)
4. MAGYAR MOD telepítése
5. Játék. -
#4744 Deluxe árak:
DS2 Deluxe 6990ft
4990ft
7300ft
7000ft
Ezek közül valahol csak kapni még. -
ricsa008 #4743 én felraktam a játékot (nem eredeti sajnos) utánna a modot de nem magyar
lekall szedni hozzá külön a peccset is? -
#4742 :S túl szép is lett volna ha minden klappol.
akkor ugylátom hanyagolni fogom a magyarítást amíg nem lesz meg eredetibe. -
#4741 Na látom itt megállt az élet.
Magyarítások topik meg pörög mivel hibák láttak napvilágot!
Mert nekünk warezosoknak nincsenek a titkos helyeken ládák,nem lehet az árusoknál potionokat venni. -
#4740 Broken World torrent értelemszerűen vedd ki a DS2-öt hogy csak a BW-öt töltse le nekem lejött gyorsan.
Ha felteszed a BW-öd akkor annak az exéjét kell inditani és nem lesz elcsúszás. -
#4739 es ez a menuelcsuszasra is megoldast nyujt? (mert nekem csak az a baj :S)
es a broken worldot sehol sem talalom :( -
#4738 Na magyarítások.hun olvasgatom hogy a deluc editionhoz jó csak fullosan a magyarítás.
Ez a helyes sorrend és elvileg minden magyar lesz!
1. Dungeon Siege 2 telepít
2. v.2.20 Patch telepít
3. Broken World telepít a Dungeon Siege 2 könyvtárába (az ő exe-je indítjaa játékot, és ezt lehet felülírni a MAGYAR MOD-ban lévővel, így nem lesznek angol szövegek!)
4. MAGYAR MOD telepítése
5. Játék.
Na akkor megint tehetem újra és akkor remélem már tényleg minden magyar lesz! -
#4737 Igen a Broken Wordöt inditva majd új karakteert készítve lehet választani mit akarsz tolni sima DS2-öt vagy a kieget! -
#4736 Lenne egy olyan kerdesem ha felteszem a Broken worldot akkor ugyanugy csinalhatom az elejetol a jatekot mintha csak a sima lenne fent?
illetve milyen ujitasokat ad a kieg? -
#4735 Na mivel csúszott a menü a sima DS2 magyarítása miatt leszedtem az egészet.
Feltettem a DS2-öt rá a 2.1 majd a 2.2-es patchet.Ezután rá a DS2 Broken World-öt.Crack. És utánna a magyar modot.
Broken Worldel indítva már jó a menü nincs vele gond.
Kecsegtető volt kezdésnél az a pár fasza karakter 39-es szintel :D De 0-ról kezdtem az az igazi.
I.felvonás 4. fejezetnél tartok eddig 3 halálom volt.Frankó lett a magyarítás nagyon.
-
#4734 "Amúgy ez a DS2_AllSaves_v2 micsoda mire jó?"
A megsérült, hibás, vagy a v2.10 alatt mentett karakterek (csapatok) is betölthetők a v2.20 Patch és/vagy a Broken World alatt, illetve a Deluxe Edition-nel.
Egyszerűen telepíteni kell és az ő parancsikonjával kell indítani a játékot (a rendes exe-re hivatkozik).
-
#4733 A honlapomon le van írva a tényleg helyes birotkba vétel.
Röviden:
A telepített Broken World állományait be kell másolni a telepített Dungeon Siege 2 könyvtárába [így megkapoda Deluxe Editon kiadást!] és így telepíted a MAGYAR MOD-ot: semmi gond nem lesz.
Nem warez-re készült a magyarítás, de kénytelen vagyok már így fogalmazni :) -
genory #4732 Nekem a párbeszédek magyarok de sajnos más nem! Ez miért van? Bár nekem igy is elég lenne mert már most is nagyon jó, de úgy lenne az igazi! -
ricsa008 #4731 nem tud vki egy gyors torrentet? -
#4730 Sajnos nekem is elcsúszik a menü:(
Amúgy ez a DS2_AllSaves_v2 micsoda mire jó?