Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki szokott néha neten játszani?
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
az act2 végén járok és még most sem tudom bõvíteni a csapatomat 5 fõre. Valami olyasmirõl vartyog a kocsmáros hogy elõtte veteránnak kell lennünk vagy mi!
help!
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
e-mail cím:[email protected]
Régen láttalak!
Nekem kieggel kell 😛
ha valaki tudna adni 1 dungeon siege2 indító kódot azt nagyon szépen megköszönném!
Kössz!<#worship>#worship><#vigyor3>#vigyor3>
Nagyon fontos mert egy kicsit erõs az ellenség és gyakran meghalok!!!!!
Még túl gyenge vagyok!!!!!!!!!!!!!!!44
ELÕRE IS KÖSSSSZSSSSSSSZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ez az egyik megoldás
a másik:
folyamatosan elosztod amit kapsz de akkor JÓL gondold meg mire rakod!
ha valaki tudna adni 1 dungeon siege2 indító kódot azt nagyon szépen megköszönném!
Kössz!János
elfelejtettem a DS2 v2.20 Registry Fix-et feltenni
kösz!
Amennyiben nem eredeti játékotok van, akkor
- DS 2 feltelepít
- DS2 v2.20 Patch feltelepít
- DS2 v2.20 Registry Fix feltelepít
- DS2: BW feltelepít (bárhová)
Ennyi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
már meg is van ! Elég dúrva ez a kieg bár kicsit furcsa ez a két új class.
olyan kérdésem lenne, van valakinek crack a
Dungeon siege 2 broken world-höz
????????
ha van lécci küldjétek el:
[email protected]
vagy honnan lehet leszedni???
elõre is thx!!!!!!!!!!!
1. Dungeon Siege 2 alapjáték feltelepítése
2. 2.20-as Patch telepítése
3. 2.20-as Patch fix (voltaképpen egy registry bejegyzés) telepítése - itt ugye editálni kell a gépeden lévõ DS2 helyére.
4. A Broken World telepítése - nem a DS2-re!
5. A BW anyagának bemásolása a DS2 könyvtárába - felülírás
6. Amennyiben tört verziód van, akkor a BW tört exe-jével indítod a játékot.
Így kikerülhetõ a hiba, a bal sarokba felcsúszás 640*480-as felbontásban és a kifagyás a Single Player indításakor.
Az All*Saves v2 telepítése akkor ajánlott, ha a gépeden FENN VAN az elõzõ, DS2-es karaktered a Dokumentumok/... alkönyvtáradban!
mi lehet a baj???
lécci valaki segitsen!!!
vagy miért nem teleportál el arra a titkos helyre??
hiába írom be hogy : columnaris sectorus...nem csinál semmit...
lécci ha valaki tud akkor segitsen!!!
köszi elõre is
megint egy kérdés:
hogyan lehet chantot manuálisan kántálni?
elõre is köszi, csáó
ja,különben zsotesz: a prigram a kiegészítõhöz nem akart mûködni....nem találja meg igy sem a karaktereket...
http://www.forumplanet.com/planetdungeonsiege/topic.asp?fid=14975&tid=1745067&p=4
Menj a #49-es hozzászóláshoz, ott lesz a link.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
ha estleg tudnál nekem segíteni hogy azt honnan tudom leszedni azt megint nagyon megköszönném...
nem tudna valaki segíteni hogy hogyan tudnám a dungeon siege 2 alapjátékából a kiegészítõbe átrakni a karektereimet?
apróbáltam a convert hero-t de nem csinál semmit..nem találja meg a karektereket..
ha valaki tudna segíteni akkor azt nagyon megköszönném
Habár gondolom oda már mentél.Mert elöször aktiválni kell.
\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"
De azért kössz.
\"That if we fall,we all fall,and we fall alone.\"