13279
  • jhetedikj
  • RaZoK
    haho az előbb toltam egy poént...:(:DXD:S
  • RaZoK
    ebben a helyzetben felszolalsz:

"Hölgyeim és uraim Mr. Conway Tweedy"

• Lacee
    a media marktban kipakoltatnak téves risaztás miatt, és az egyik zsebedben van egy kis fa hasispipa = NEM MENŐ...

a kabátomban volt egy kis jeladó, amit nem vettek ki a boltban még hetekkel ezelőtt, hát mikor máskor riassza rám a macikat :/
    mondjuk ebből külön gond nem volt, de cikinek elég ciki.
  • RaZoK
  • jhetedikj
    sulibamenet kell felkelni, az már régen rossz. Mi vagy te alvajáró? xDD
  • solo
    És ha sulibamenet 6 kor kell felkelni?:DDDD
  • jooy
    A gond akkor van, amikor még dél előtt kell felkelni... :)
  • Fidolorous
    hat pedig jo nagyokat lehet tole szunyokalni..
  • Lacee
    no igen, ha beszívva alszol el, akkor nem olyan pihentető az alvás, ezt meg tudom erősíteni...
  • jooy
    Én azt vettem észre, hogy ha punnyadás miatt tolok el egy cigit, hogy tovább punnyadjak -immár elviselhetőbben-, akkor másnap mindent leszarok, nem ébredek kipihenten. Ha viszont például koncerten tolok el egy blázt, társaságban vagyok, minden percét kihasználva a hatás lejártáig nem alszom, akkor ez nincs.

Ezt arra vezetem vissza, hogy annyira nem kezdek magammal semmit, másnap visszaüt a dolog, teljesen jogosan. Ebből is le lehet vonni következtetéseket, hogy mit kellene változtatni magamon. És ebből a szempontból szerintem általánosságban véve teljesen mindegy, hogy iszom, vagy eltolok egy cigit, sajnos.

Erre is rá kell jönni. Az alkoholmásnap viszont nem nyújtott sokat! :)
  • simirizsa
    Hát azért 1 durvább cigis est után másnap be van zsibbadva az agyam :D
  • SZilaJMaGGoT
    Jaja, a szesz az nagyon lepusztít! Ráadásul attól másnap is szarul vagy... :D
  • solo
    Ez a helyes.Minnél kevesebb alkohol, annál több zöldség:P
    Én is így voltam:D
  • SZilaJMaGGoT
    Hát nekem a hétvégi szünetekkel is állandó a tolerancia... XD Alkoholt már nagyon ritkán iszok és annál is maradt, szal szervezet fail... :D
  • Lacee
    2-4 hetente kell és akkor a hatása is sokkal erősebb/jobb :)
    csak gyenge az ember, és ha épp van kedv meg szabadidő, akkor becsúszik gyakrabban is...
  • RIZLA
    butákok :D
  • RaZoK
    én már 2 hete nem toltam...bár én havonta kétszer pellentek csak
  • jooy
    Hihi, nekem is pont egy hét volt. :) Most zsibbad az arcom. Szinte egész éjjel a városban... eszméletlen havas, csillogó hangulat. Tele a város, részegekkel.
  • D00M
    Eddig tartott XD
  • jhetedikj
    sajnos én is... de holnap végre szabadnapos leszek :))

most 3 féle chupacabra is van nálam egy a sajátból a legvége ami megmaradt, egy másik szép zölden kinéző zamatos növényke(ezt még nem próbáltam) és egy fura erős illatú (talán török, valami fehér fajta) ami tényleg ütős, szóval lehet válogatni :D
  • D00M
    Lassan egy hete tisztán.
  • Banano007
    Ma betépegettem kétszer egymás után.
  • jooy
    A magánügyem, de egész héten olyan voltam, mint a mosottszar; aludni nem tudtam rendesen. Délután ledőltem, ezért nem megy most az alvás. Ahogy azt illik ilyenkor, megbüntetném magamat egy jó cigivel, de nem lehet, mert holnap vizsga van.

Most ez megy: http://www.youtube.com/watch?v=JG9CXQxhfL4

NA JÓ ÉJT BZDMEG!!!!!!!!!!
  • RaZoK
    RizLa French pronunciation: [ʁi lakʁwa], from Riz Lacroix, known in English as Rizla (pronounced /ˈrɪzlə/) is a brand of rolling papers and cigarette tubes or blanks in which tobacco is rolled or stuffed to form handmade cigarettes. It is also commonly used by cannabis smokers to 'skin up', make joints...

• solo
    Ezt mondja az aki egy cigipapír neve mögé rejtőzködve írkál?
  • RaZoK
  • RIZLA
    :D sok harcedzett katona...
  • solo
    Ismerős..Mikor barátnőm kidobott nyáron utánna 3 hónapig minden nap szívtam, nem is keveset:D
    De most van barátnőm, szal most csak hétvégén:]
    Tudod, csak az íze kedvéért XDDDD
  • solo
    Multkor akartunk venni blunt papírt, de kattogtunk, és 5 emberre épült egy 2 es green peace, utánna senkinek se volt kedve már semerre se menni XD
  • simirizsa
    Én most 18 vagyok iszok is pipázok is de mértékkel mindent :D
  • SZilaJMaGGoT
    Én 12-17 éves koromig ittam masszívan hasonló okokból, hárdKÓR... XD
  • Daffit
    Érdekes, 12 évesen kezdtem inni és 16 voltam, mikor abbahagytam (ne forszírozzuk, kemény rocker korszak, lelki bajok, depi, stb.). Azóta tök pozitív minden, csak mostanában sokat a lazulás és már kezdem megunni az ízét. Pedig jó cucc, csak már sok. Fél éve nyomom max 1 hét megszakításokkal, van mikor hetekig egyfolytában.
    Még van fél g, aztán egy időre abbahagyom. Talán lesz egy hét is :D
  • Gus85
    hollandiában lehet kapni hozzá való "papirt". a lényege az egésznek, hogy nem papirba, hanem dohányba tekered, ezekben is van izesitett, meg mindenféle. áfonyásat volt szerencsém próbálni mexican ice nevű hasissal, ami egy kivételes minőségnek számit. érdekes is volt, olyan kis becsapós...
  • dronkZero
    Bluntot sosem értettem... Normál szivart letüdőzve a negyedénél bezöldülsz, felénél hánysz. Oké, biztos más, ha belül zöld, de még úgy is kicsit erősnek tűnik, nem beszélve arról, hogy el sem tudom képzelni, hogy hogyan lehet elszívni két-három G-t együltő helyben...
  • RaZoK
    meg egy ilyen cipőt hozzá

• RaZoK
    én blunt joyas bluntot akarom kipróbálni egyszer
  • Gus85
    oh, biztos vagyok benne hogy sikerülne, csak utána meg is nézhetnéd magad... :D
    amúgy az üvegpapirosnak nem tapasztaltam rossz izét, a tekerése meg kicsit furi, de nem okoz nehézséget. most meg keritettem barna smoking-ot, ami nem fehéritett (unbleached), szóval mostmár tuti egészséges abból szivni :D
  • Lacee
    :O

nagydarab ember vagyok, de 7 deci vodkát nem tudnék meginni egy este alatt sem :)
  • solo
    Huh..Alkohol, ne is beszéljünk róla..Na az volt az a dolog amiről én voltam olyan véleménnyel mint most Daffit.14-16 éves koromig anynit ittam, hogy egy életre elég volt: DDDD Hétvégi buli 7 deci vodkával kezdődött:D