Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jooy
Micsoda Ganja-kert! Hurrá. 😄

jhetedikj
éjjen<#beka3>

anno 1987

Keroz1n
Lejárt a ban lejárt a ban!Ünnepel a világ hipp hipp hurrá. <#idiota>

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

jooy
Nem akartalak megbántani! Visszaolvasván rájöttem, hogy nem kellett volna "leüvöltenem" a fejedet!

jooy
"a saját élményemrõl volt szó, valszeg mindenkire másképp hat."

Ezt valahogy elfelejtetted írni, illetve nem érzõdött a mondataid kijelentõ módjából, valamint a hatások általánosításából.

"egyébként az ilyen jellegû lehúzó hozzászólásnak nem tudom mi értelme van. ugyhogy a te általad "benyögött faszságok" helyett inkább tanulj meg normális hangnemben beszélni (írni)."

Mivel pontatlanul fogalmazol, félrevezetõen és az én szememben nem vagy hiteles. Más szemében lehetsz, de a fenti két állítás akkor is igaz, ami miatt a hozzá nem értõk, a témában kevésbe tájékozódtak elkövethetnek valami butaságot, amit egész életükre megbánhatnak. No, bagoly mondja! Ennyit a hangnemrõl. És ha már szavakról, meg hangnemrõl beszélünk, akkor mérlegeld a hülye szavaink nem megfelelõ kifejezõképességét és mérlegeld az írásaid következményeit, (mert) ismétlem magamat: Ezek roppant fontosak is lehetnek!

RIZLA
Szia!

Próbálj meg "szakirányú" fórumon tájékozódni, érdemes, ajánlom én is.(Dath.hu, Goa.hu, Wiki, stb). Jooy nagyjából megmondta a lényeget, közepesen erõs psychoactiv szer, függõséget nem okoz. Egyedül, fõleg elsõ alkalommal semmiképpen ne. Egy már tapasztalt társ, akiben megbízol mindenképpen legyen veled. Jól ismert, nyugodt helyet válassz(otthon), ne partyban próbáld ki elõször, idegenek között! Tudd honnan van az, amit el akarsz fogyasztani, "olcsó szarral" ne próbálkozz. Számolj a "másnapossággal", ne vasárnap estére tervezz. Túladagolása nincs, de nem érdemes túlzásba vinni....még harcedzett katonáknak sem 😄 Kezdésnek egy negyed, max egy fél.
Hatása alatt amit látsz, az akkor és ott "úgy is van", tehát ha hullámzik a mennyezet, akkor nem úgy látod, hanem hullámzik 😊
Alapjában véve jópofa szer a papír, de embere válogatja. Próbáltam anno párszor, volt amikor nagyon jó volt, de ennek az ellenkezõje is elõfordult már.
Részemrõl, a papír mégsem tud annyira jó lenni, mint amennyire szar a másnapja 😄 Amikor végre lanyhad a káosz, lefekszel, hogy jól kialszod magadat, és reggel ébredéskor ugyan onnan folytatódik, és még mindig kész vagy mint a picsa.... na ez nekem nem jött be 😛
olvass sokat, mielõtt belevágsz, hogy jó legyen. GL&HF!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

miért írnék ha nem használtam volna??? hogy növeljem a hozzászólásaim számát, mert menõbb leszek tõle? a saját élményemrõl volt szó, valszeg mindenkire másképp hat. mikor hatása alatt voltam eufórikus élményeim voltak mikor lejöttem róla az szar volt. és sztem egyáltalán nem dob semmit a zöld, max egy árnyalatnyit, de tényleg minimálisan. egyébként az ilyen jellegû lehúzó hozzászólásnak nem tudom mi értelme van. ugyhogy a te általad "benyögött faszságok" helyett inkább tanulj meg normális hangnemben beszélni (írni).
jooy
"amugy a hatás alatt korlátlan mennyiségû cigit és zöldet szívsz mert nem érzel semmit belõlük. miután lejössz a cuccról iszonyat nagy mértékben érzed a szomorúságot, azt hogy nem látod értelmét a napnak meg semminek. nem okoz függõséget."

Sárkányölõ, kérlek, hogy a fenti idézett hozzászólásból ne szûrj le semmit. Én még azt is megkérdõjelezem, hogy "cigiszünet" használt-e már valaha LSD-t, vagy egyáltalán más pszichedelikumot! Ilyen eszement baromságot benyögni, hogy LSD hatása alatt fogyasztott fûbõl nem érzel semmit! Baromság! Olyannyira megküldi az utazást, hogy nem zökkensz ki belõle. Folyamatossá teszi azt és állandósulni látszik. Kezdõknek ez nem ajánlott, fõleg nem egyedül (LSD-t kezdõként egyébként sem érdemes egyedül tolni).

Ez a "cigiszünet" által benyögött trip utáni letargia meg egyéb faszság pedig a saját szubjektív élménye (bár kétlem, hogy volt egyáltalán). Nem kell általánosítani.

Komolyra fordítva a szót: ne itt érdeklõdj, ne itt nézz utána dolgoknak, hanem inkább a daath.hu-n. Egy igazi MAGYAR ártalomcsökkentõ oldal fórummal. Sok egyéb pszichedelikummal is foglalkozik az LSD mellett. Tele élménybeszámolókkal, tanácsokkal, részletes leírásokkal amelyeknek -ha végül kipróbálod az LSD-t- nagyon hálás leszel majd, hogy voltak! 😊

jhetedikj
még eddig én se próbáltam de nagy késztetést érzek, hogy egyszer elnyomjak egyet csak a kipróbálás miatt mindenképpen (:

persze én se javaslom senkinek, hogy drogozzon nehogy félreértsetek sõt elítélem a drogosokat

anno 1987

2x is használtam. nagyon kell vigyázni vele. bevered a papírt felhejezed a szájpadlásodra vagy a nyelved alá. 3/4, 1 óra mulva hat és szarrá röhögöd magad ugy kb 8-9 órán keresztül, néha egy kis flash van, nekem speciel a plafon hullámzott meg a színek még színesebbek voltak. ha eddig csak zöldet toltál ez egy nagyon nagy ugrás...teljesen más, erõsebb. amugy a hatás alatt korlátlan mennyiségû cigit és zöldet szívsz mert nem érzel semmit belõlük. miután lejössz a cuccról iszonyat nagy mértékben érzed a szomorúságot, azt hogy nem látod értelmét a napnak meg semminek. nem okoz függõséget.
Tudtomal ezt az anyagot legelöször gyogyszerként alkalmazták,aztán érdekes dolgokat produkált az ember elmélyében.Tudat alati szinteket nyitot meg.A 90%-ban nem használt agyunkból jöttek elõ dolgok.
solo
Nekem személy szerint nincs, és nem is nagoyn akaródzik:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Üdv mindenkinek.
Tudom,hogy ez egy füves topic,de azért megkérdem van valakinek valamilyen tapasztalata az LSD-rõl?
Lacee
hát ha valami kitekert ötlet, akkor ez: Green Day bluegrass feldolgozásban 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FavUpD_IjVY?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FavUpD_IjVY?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
SZilaJMaGGoT
XDD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

igen kemény rajtaütés lehetett ha az egyik kis ferdeszemûnek sikerült lelépnie 😄😄

jhetedikj
már csak azt nem tudom a vietnámiak, a rendõrök vagy az újságírók ilyen ostobák, hogy nem tudják megkülönböztetni a vadkendert az indiaitól, mert abból aligha érné meg 900 tövet elültetni -.-

anno 1987

vietnámi vendégmunkások
a cikkben szereplõ összegekre hívnám fel a legszívesebben a kedves honatyák figyelmét mert kb. ennyitõl esik el az ország avval, hogy illegális a marihuána Magyarországon.
szívj rá még 1-et és fogd rá a nyuszira (arra a vörös szemû elvetemültre) 😊
Lacee
"szolgálati közlemény, használj csíkszemre visine-t".. vagy fogd az allergiaszezonra, esetleg hogy egész éjszaka hegesztettél 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

visine! 1400ft
SZilaJMaGGoT
Visine!

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Sziasztok Fûszívók! ( :

Mostanában úgy alakul az élet h elkéne tüntetnem vörösen izzó és csillogó szempáromat bizonyos emberek elõtt, akik ezt messze elítélik..
Szal az lenne a kérdésem h mi a jó vörös szemre?
Visine vörös szemmre elmulasztja?
nekem nagyon kellene..😊

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA

fook
hmm ez a himalaya gold eléggé bejövõs 😊😛

Spanolj:9 ennyi, ha jó arc vagy tuti segít egyszer valaki😊

RaZoK
ez csak illúzió

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Lacee
na arról nem sok szó van itt 😊

Matthew Baker
Fû joint marihuána avagy hogyan szerezzük be 😄

Új logó by: berczely (Y)

Ezzel tisztában vagyok😊 De mint írtam nem tiszta akarok lenni, csak ritkítani a mennyiségen 😄

Lacee
hajrá, de azt nem árt tudni hogy kb két-három hét, míg a szervezetedbõl kiürül a cucc, ergo "tiszta" így sem leszel, csak hosszabb megszakítás után - így mondják.

Ez tényleg az, de, hogy te megint bannolva vagy az még durvább 😄 Elkezdtem a szívás ritkítás útján haladni, hetente legalább 3 napig nem leszek betépve!!!

Banano007

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

jhetedikj
Hát pontosan én sem tudom talán valami white widows de, én is csak úgy kaptam a magokat. Buli meg majd biztos fõleg ha már teljesen beérik. 😄D

anno 1987

Helló! Gyönyörûek, nekem az auto ak nagyon bejön, kis szolíd...oh...
Már azt is tudják milyen vizet iszol!
Egyébként tényleg nem éri meg a procedúra, de ha ezeket nem láthatnánk😊
thx

Banano007
Grat <#wave>
Amúgy ez milyen fajta?😊

solo
O'hai.Nállad mikor lesz buli?😄DDD
Am szép:

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

jhetedikj
Nekem is elindult a virágzás, csináltam is pár képet.😊

Így nézett ki nyár elején

Így meg most:

anno 1987

Banano007
Meg örömtánc és bódottá,virágzik mind a 4 növényem yeah😄

Daffit
písz van?<#vigyor2>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Banano007
xDDD Ott csak öreg nyugdíjasok laknak 😄.

RaZoK
😮

te vagy az gyula? 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Banano007
Végül is igazad van,csak tudod ha nagyon utána akarnak járni akkor meg ott az ip címem,azt azonnal le lehet nyomozni..az már más kérdés hogy 4 növényért megéri e a huzavonát,mert tudtommal ez még bõven benne van a csekély mennyiség határában persze azt a procedúrát sem jó átélni.
Mondjuk õszintén szólva ezért is vettem félvárról az egészet,ha 30növény lenne a kertemben akkor biztos nem töltögetnék semmit,inkább meghúznám magam csöndben.😊
Egyébként a szomszédok miatt nem aggódom,mindenkivel jóba vagyok és a kezdetektõl fogva rálát mind a három.

Ja egyébként nem szóltak semmit a hideghez,legalábbis én még nem vettem rajtuk észre semmit,de azért örülnék neki ha sütne a nap végig😊,szüret az early skunknál valszeg október elején lesz.Két northern most kezdett el virágozni,jorges diamonds meg még csak nõ:S.

jooy
...elég egy barom szomszéd! Na, pont.

jooy
Szerény véleményem szerint a buktatható körülményekre figyelhetnél jobban. Például az a kerítés elég sokatmondó és jellegzetes, a házról a háttérben nem is beszélve.

Az EXIF információkat pedig eltüntethetnéd, akár képtömörítõvel is.

Filename - DSCF2523.JPG
Make - FUJIFILM
Model - FinePix A500

Amikor én ebben a témában töltök fel képeket ezeket kénytelen vagyok kitörölni, mert a gépem, meg az objektívem szinte felérnek egy személyigazolvánnyal (már akik ismerhetnek).

Plusz a youtube profilod. Még talán tavaly láttam az elsõ HD videódat a salviádról belinkelve daath-n a salvia topicban -már nem emlékszem a nickedre. Lényeg, hogy azt egyszer megnéztem, majd késõbb feltöltöttél egy videót ide, amirõl azonnal tudtam, hogy "ez ugyan az a srác". A minõségrõl / témáról, és lám. Ebbõl csak azt lehet leszûrni, hogy ott is van egy biztos regisztrációd, amin szintén hagyhattál nyomokat.

Nem vagyok én paranoiás, de a részletek fontosak és ki tudja? Nem szabad félvárról venni. 😊 Vigyázz magadra!

jooy
Az utolsó kép tetszik! Had gratuláljak! 😊 Hogyan bírják a kedvesek ezt a korai a hideget? Szüret mikorra várható szerinted?