Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megéri?

balvin
a kutyát át lehet verni valami erõs aromájú dologgal (kávé, paprika, tusfürdõs doboz, csipõspaprikás szendvics)
elvileg az is mûködik ha egy kulacsot megtömsz jól becsomagolt cuccal majd vizet töltesz bele...
Szerencse függõ igazából.
Meg Murphy... inkább Murphy

Keroz1n
,,Ugyan már..két ilyen szép ember tele hormonokkal.." SD:A😄SA😄S:A
De jó sorozat ez a weeds.xD

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

ugyan, az adja meg neki a zamatát <#idiota>
kutyáktól félek hogy kiszagolják ha bõröndbe teszem, "sajnos" nem egyszer láttam már reptereken 😞

solo
Kakiló sztem evidens dolog.meg én nagyon nem szívnék már abból.és azt is látja a röntgen kapu ha van netán, nem csak fémgetektor😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Keroz1n
Cigisdobozra szavazok,vagy segglyuk.

solo
Voltak már erre itt példák.

2-3 mat talán még simán zoknidba is áthozol..Báááááár, szaga nagyon necces.Be a bõröndödbe, valahova jól simuló részre, nagyon szépen lehelyezve, hogy véletlen se lehessen látni röntgennel.
Vagy, cigisdobozba a 2-3 mat beletekered normál hüvely-be, visszacsomagolod, senki se veszi észre.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Keroz1n
Gombát is hozhatsz ha gondolod.

"illetve a füvön kívül mit lehet még kapni kint, aminek nem necces a határon való áthozása" --természetessen nem tulipánra, sajtra, fapapucsra gondolok <#nyes>

sziasztok!pénteken megyek hollandiába családdal, vasárnap már jövünk is haza.természetessen hoznék haza kóstolónak haveroknak, legalább egy 2-es 3ast.Utazott már valaki repcsivel hollandiába és vissza? van valami tuti hely az ánuszrózsámon kívül ahová tehetném a szart? illetve a füvön kívül mit lehet még kapni kint, aminek nem necces a határon való áthozása? (nem büdös pl mint a fû)várom a tippeket és ötleteket, köszönöm!

jhetedikj
Ha azt tudod hol van Calais, onnan már nem nehéz rájönni 😄😄

anno 1987

solo
Franciaország, Nagy brittannia?: D

Keroz1n
Mi az az Fr meg gb?<#puszi>

Üdvözletem Calaisbol tudod a kikötöböl FR-GB iranyaba
1ebkent ha nem tünt még fel a nickemböl kamionos vagyok tesom
furcsa ha valaki önzeten??
tévedesbe vagy.en 1 leépitett vok
Magnumrolcsi
Haver mesélte, hogy mikor elszívta semmi, majd utána kb. negyedórával olyan környezetbe/szituációba került mint akit ki akarnának fosztani(úgy érezte), meg ilyen hasonló. Közbe semmi ilyen nem történt. ???

Keroz1n
Te egy beépített ember vagy szerintem xD.
Egyébként én is tudok szerezni nirvana white rhino magokat akit érdekel írjon.

Ha erdekel vkit seed hát én aztán tudok segiteni, eredeti ,originál,a szülöhazából,csak jóban kell velem lenni./nem sexualisan/csupán emberileg én1ilyen fazon vok,ha tudok segitek ha már1szer+tehetem.
Mondjuk nekem könnyü az életem mármint fü ügyileg,mivel az utam mindig hollandian keresztül vezet és van bejáratott helyem ahol hozzájutok a primõr áruhoz, bárcsak segithetnék minden kedves sorstársamnak h hasonlo elmenyekben lenne részük.
Teljesen igazad van ezek a felturbózott cuccok odabasznak nagyon, olyan thc tartalmuk van h csuda, és kb 4óráig utaztatnak ,sok idõ kell mire rájuk tudsz tapadni de aztá húúúúú.de jóóóó
Lacee
fene tudja a "tömény" fajtákkal, a múltkor sikerült kifogni egy olyan jófajta cuccost, ami már szinte kellemetlenül erõs volt. Csináltunk két barátommal egy olyan cigit, ami egy gyenge kétfõs adag lehetett amúgy, hát seggreültünk vagy két órára... Tök jó, csak óvatosan kell adagolni 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

2 hete még volt afgán haskám hát ne mondjam mindenki csodájára járt kisfalumban de sajna gyorsan elpárolgott még szerencse h kedden ismét NL-be érkezem és pótolom a hiányt
Ha jot akarsz,amnesia(a legdurvabb most hollandba es legdragabb)v.silver haze v.magic cristal v.spacemaker.ezeknek parja nincsen.mondjuk otthon kizart h talalkozol velük sajnosss.
Sziasztok szerintetek melyiket kéne tolni itthon? :-)
White Widows Early Skunk vagy AK47?

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

fook
Az USA-ban és Magyarországon is fogyasztását tiltják ugyan, de magát a tartását nem.

fook
igen 😊

Keroz1n
Legális ezeknek a tartása??? Mert írtad h kiállításon,akkor csak az lehet vagy nem?

jooy
"Mekkora ára lehet ennek a feketepiacon?"

5-600 Ft körül a kaktusz kiállításokon. Kisebb kaktuszok, 5-6 darab kell egy triphez talán... már ha érdemes adagokról beszélni. Nem tudom, tényleg. 5-6 darab talán elég lehet az átlagnak.

solo
Ha az az a kaktusz az enyém amire gondolok, akkor irdetlen pénzért tudnám eladni😄D

Keroz1n
Vagyis 10évet kell várni amíg "utazhatsz?" xD Mekkora ára lehet ennek a feketepiacon?Mondjuk igaz,annyira nem keresett. 😄

jooy
"Peyote kaktuszt szerezhetsz, de a szépségén kívûlkb semmi értelme."

A Peyote kaktuszt rá lehet oltani például San Pedrora, hogy gyorsabban nõjön! 😊

http://noob.hu/2010/09/19/5_0.JPG

Egyébként Wiki szerint 7% egy Peyote kaktusz meszkalintartalma! 1 éves kaktusz még bõven nem kifejlett. Körülbelül 10 évet szoktak írni, amíg kifejlõdik, abban lehet anyag rendesen. Lassan nõ, erre való az oltás, ami mûködik!

Milyen körben cigizek? Haverok! Rendszeresség? 4 hónapja semmi, de kertészbarátaimnak köszönhetõen elõfordult, hogy a velük töltött idõ alatt délutántól hajnalig elvoltam... 😄

solo
Baze: D Van új háziállatkám:]

Ma fél 1 kor elmentünk keresni egyik ismerõst miutánn a barátnõjével való szakítás utánn eltûnt valamerre.Õt nem találtuk meg, de van egy sünim: DDD

solo
Hát, év elején meg úgy általánosságban random szerûen toltam, hheti 1-2, nyár közepén kidobott barátnõm, onnatól kezdve minden nap sulikezdésig.Akkor még elég sûrûn, most meg már csak péntek-szombat.

Lelkileg kicsit bekészültem a dolgon:\ Kb 4 éve szívok, 1x sem okádtam, erre kivágott barátnõm, aznap, és utánnalévõ nap itthon, egyedül nagoyn durván beszívtam, szombaton majdnem 0,0 es cigi volt, vasárnap egy 0,5 ös, és mind a 2 este olyan színeset ásítottam, hogy ehhez képest a szivárvány lófütty: D

Amúgy áltban én is haverokkal, de elõfordul, hgoy itthon eldurran 1-2 cigi...

Multkor cink volt XD Buli utánn még a 2-bõl maradt egy 0,4 ülök gép elõtt, -kuláznom kell-, leültem a budira, ejha, unom magam, belemet is kitoltam már, de még kellett, jólvan minden nállam volt, meghúztam a cigit...Kész vagoyk, de még mindig kellett, na mind1, akkor most már dörrentsük el...Eltoltam, és elaludtam..Ez volt Hajnal 1 körül: D
Reggel 5 kor nagymutter kelt, hgoy ta mi a vér-t csinálsz itt? <#banplz><#banplz><#banplz>

solo
Peyote kaktuszt szerezhetsz, de a szépségén kívûlkb semmi értelme.
Nagoyn kevés a mescaline tartalma, és egy kifejlett kb 1 éves kaktuszból is 2-3 darabot kellene megenni, hgoy valami hatás legyen.
Egyik ismerõs multkor kocsmába egy ilyen kaktusszal állított be: D

De mondok jobbat: DDD Nekem van itthon egy 2,5 méter magas mexicoi kaktuszom😛PPP Kinézetre eléggé hajaz a san pedro -ra, de nemhiszem, hogy az.Bár, lehet csak az éghajlati viszonyok miatt más kicsit.
1980 elejei a kaktusz, így nincs szívem megenni:]

Keroz1n
Akkor az már szerintem elég komoly dolog ha osztálytársamék naponta 2x tépnek be suli idõben.<#idiota>

hetente 2 hetente 1-2 😄 és Haverokkal természetesen 😄

PS3 ID: kolb@szman

Lacee
90%-ban barátokkal, de idõnként elõfordul, hogy egyedül is gyújtok egy pipát...
átlagosan hetente egyszer szívunk - de van olyan, hogy egy hétig minden nap, akár többször is (Sziget 😊), aztán másfél hónap szünet.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jhetedikj
én csak haverokkal szoktam, mostanában ritkán mert felbomlott a társaság, de talán most sikerül megint összehozni😊

anno 1987

volna nekem is egy kérdésem, lehet, hogy már elhangzott de akkor most megint, szóval ki milyen sûrûn tol (naponta, hétvégeken, havonta stb.)?
részemrõl én teljesen random szerûen, van amikor 2 hétig minden nap aztán meg 2-3 hétig semmi vagy max. 1x (de ez nem anyag ellátás miatt - cucc többnyire van).
Ja és ha már a szokásoknál tartunk akkor milyen formában (haverokkal, otthon egyedül, netán barátnõvel stb.)?
Én kb. vegyesen.
Keroz1n
Csak aztán nehogy dokumentumfilmet forgass a diliházban.<#banplz>

Köszi a megadot oldalakat felfogom öket keresni,és a tanácsokat.
Magam részérõl csak egyszer probáltam a cigit azt is évekel ezelõt,Hétvégén egy sörözés a haverokal nekem elég a bodultságzoz,ennyi.Lehet,hogy ez egy kicsit iluzió romboló ebbe a topicban.
Szivem szerint kiprobálnám az általam leírt cucot,olyan tudományos kisérlet gyanánt.Na ez biztos hülyén hangzot de igy van.
(Kamerával rögziteni,hogy mit tesz mit mond olyankor az ember.)
Na léptem mégegyszer kösz!
Keroz1n
Csak soknak nincs kedve hozzá,inkább fizet érte és nem kell semmit csinálnia csak szívni😄.Pedig jó dolog kertészkedni,nekem kifejezetten tetszik,mondjuk igaz hogy én elõtte is tartottam már salviákat..mandarint..kiwit stb😄 lassan pedig szerintem beszerzek egy peyote kaktuszt,mondjuk az is biztos h azt sosem fogom majd kipróbálni mert nem nekem való. <#hamm>

jooy
...meghát na! Biztosan felnyitotta itt pár embernek a szemét ez a száz g szárazon info. Bizony, nem kell az alvilágot gazdagítani és számoljunk csak, hogy kettõfél-szer-száz... Az megmarad neked jobb dolgokra és még bõséggel jut a haveroknak is -nekem ez a kedvenc részem, de a topic nem aktuális 😊.

jooy
Szerintem jó, hogy te is közzétetted ezeket a képeket, mert így talán többen is elindulnak a virágültetés nem is olyan rögös útján ("Ha neki ment nekem is fog"). 😊

A sok jó információ terjedésével lehet ténylegesen is tenni valamit. Ilyen kezdeményezéseket külföldön is találni sokat, de ne menjünk messzire! Például: daath, egykalapalatt, drogripoter, stb! Remek példa, hogy bizonyos közösségeknek nemcsak a szája jár! Itt van, teszünk is valamit, építsük közösen!

jhetedikj
nálam is hasonló, jót tett neki ez a kis napsütés

hétvégén volt is belõle próba, elég jóóó lesz :]

anno 1987

Keroz1n
Nem tudom még sajnos,az early skunk hamarosan kész...egy olyan 1.5-2hét arról talán lejön fél kiló nedvesen,amibõl aztán majd talán lesz 100g szárazon.

jooy
Körülbelül hány gramm jön majd le összesen róluk szerinted?

Keroz1n
Ja nem rossz azért...hamarosan szüret^^