13279
  • jooy
    Wáháá :) Igen igen! Bár eddig a szintig el kell jutni, ugye amikor már "nem akkora kunszt..."
  • fook
    jaja ismerős :) legjobb :)
  • jhetedikj
    Én is kettőért tudok most vagy Pestről 2,5-be jó minőségűt.
  • solo
    Errefele az a jó, mikor lemegyek a kocsmába, elindulok körbeköszönni és "-csáo, jössz egy cigire?-lehet róla szó, pill" megyek tovább, ".csáo, nincs kedved hajtani velünk egy cigit?-Figy, most hívtak be XY-ék.-Nembaj az, megvárunk." megyek tovább, és még a 3. brigád is beinvel egy cigibe:P
  • solo
    Olyat jóhavernál:]
  • fook
    2-2,5 minőségtől , mennyiségtől függ :) illetve az a kedvencem amikor az ember ajándékként kap :)
  • Lacee
    hmm, és olyat hol lehet akasztani? :)
  • solo
    Errefelé inkább 2000, és 0,8m de ha ismersz olyanokat akkor 2000 és 1.1: D
  • img
    am felétek milyen árban van 1g? am tudom hogy sokan levesznek belőle , de itt egy pakk 2500 be van.
  • jooy
    Szerintem érdemes első alkalommal többet szívni, aztán később megérzed majd a kisebb adagokat is. Az első alkalomnál én nem éreztem semmit, aztán pár nappal rá -akkor még- vettünk egy finomabb cuccot, szinte csorgott róla a gyanta. :) Fél gézából lett csinálva egy keményebb cigi, hármunkra.

Az nem volt semmi, hallucináltam, nem csak a sima kis haluk, akkor szó szerint tartósan mást hallottam, mint amit mondtak nekem, a fények megtörtek, a mozgások belassultak. Bár 3x mentem hányni... Hiába ürül ki a szervezetedből később, az első akkor is az első marad, azt még 1 szívós alkalom sem múlta felül. Nálam legalábbis!
  • jhetedikj
    Szerintem jó az 3 ciginek, főleg ha kezdők vagytok lehet 1-2 is elég lesz éjszakára a maradékot meg el tudjátok szívni máskor is. Mindenkinek más a szervezete/testsúly/hangulata, hogy mikor milyen mennyiség kell. Érdekes amúgy azt olvastam először több kicsit több kell, hogy telítődjön a szervezet, mert különben annyira nem érzed a hatását utána már kevesebb is elég, csak először be kell lőni az adagot. Saját tapasztalat, hogy amit először szívtam ilyen 16 évesen akkor én az első kettő cigit meg sem éreztem, aztán harmadszorra úgy megcsapott, szakadtam mindenen.:D
  • Lacee
    Persze nem tudom, milyen erős fajtával van dolgotok, de szerintem ha kezdőknek lesz, akkor érdemes inkább több cigit csinálni, egyenként kevesebb cuccal, és akkor kisebb az esélye hogy hirtelen túlszívjátok magatokat, könnyebben lehet belőni a mennyiséget. Összehasonlításképpen, nem tartom magam kezdőnek, de 0,2 egyszerre rendesen megcsap.

Én a helyedben szétszedném a pakkot olyan 4-5 részre, és azokból gyúrnék.
  • Prince of Máté
    2 emberre lenne 1 g, nekem 3 cigit tanácsoltak, de az sok lenne 1 éjszakára sztem :D
  • Lacee
    kezdőknek szerintem ne dohány nélkül csináld :D
    amúgy 0,1 mehet fejenként szerintem, pl. 3 háromfős
  • Prince of Máté
    0,8 - 1 grammot hány cigibe érdemes tölteni? (dohány nélkül, kezdőknek)
  • Lacee
    egy kis szokatlan zene, hátha tetszik valakinek rajtam kívül:
    The Qualitons, 60-as, 70-es évek hangulat napjainkban, a felvétel saját :)
  • R4VII
    Szerintem ezt egyik Stoner nek sem kell magyarázni ezt az érzést :D:D
  • SZilaJMaGGoT
    És persze nagyon király érzés! :D
  • SZilaJMaGGoT
    Én minden nap ezt csinálom, csak hétvégén nem... :D
  • solo
  • D00M
    Ti nem imádjátok azt az érzést, amikor egy ritka szar hétvége után a szobád nyugalmában végre leülsz, előpakolsz mindent, beteszed a kedvenc zenéd és elkezdesz tekerni?:)
  • jooy
    Jegyzet magamnak, december 10.

Ma kilógok majd a sorból.
  • Daffit
    Te is!
  • simirizsa
    Na én most vagyok ki mint az állat :D
  • SZilaJMaGGoT
    :D
  • solo
    jajah, nekem is szokásom:D
  • Lacee
    létezik, kendermagnak hívják :P
  • img
    Kösz a válaszokat.
    a pakkban található magokról olyat olvastam hogy azokat vadkender porozta, és hogy az Korcs, vagy mi
    Van vmi közkedvelt fajta? vagy amit könnyű megtartani, ti milyen fajtát ajánlatok?
    KÖSZ
  • jhetedikj
    bazz :DD
  • SZilaJMaGGoT
    Én már megettem egy rakás magot életembe. :D Lehet gyökér dolognak hangzik, de sztem elég jó íze van, ha legál lenne eltudnám képzelni boltban kapható rágcsálni valóként... :D
  • jhetedikj
    ha sok zöldet tolsz akkor abban néha szokott lenni mag és ha azokat összegyűjtögeted akkor pénzt se kell érte külön kiadni(protip:D)

én havertól kaptam tavaly 6 db magot, abból 4 csírázott ki és a végén csak egyetlen egy volt amit ki is tudtam ültetni, mert a többi valami miatt kihalt :(

márciusban már el lehet kezdeni csíráztatni és áprilisban ülteted el, ahogy előttem írták, ezután figyeled a növényt, gondozod egész tavasz és nyáron át majd szeptember végén - október elején leszüreteled az első fagyok előtt

van több különböző fajta, olyan is ami kicsit gyorsabban vagy lassabban érik be, ha már jó azt úgy is látni fogod a virágzaton
    de azt is vedd figyelembe, hogy minél több a növényed, annál nagyobb a lebukás veszélye és a büntetés mértéke is rád nézve, tehát csak ésszel kezdj bele :)
  • RaZoK
    Te aztán nem vagy kispályás hallode, 10 magot nyomatsz az úgy kb. kőkemény...Annyit szerintem ne vállalj be, főleg első kőrben úgy kb. max. 4-et érdemes.

ahogy lacee cimbora is mondta március közepén célszerű elkezdeni az indoor előnevelési folyamatot, csíráztatsz majd elülteted őket külön-külön cserépbe. Használni kell hideg-fehér izzókat...4 növény esetén használhatsz hps izzot, de ha olcson ki akarsz jönni akkor elég lesz 4 db. kb 25 wattos CFL 2 hideg/2 meleg...szerezz valami normálisabb földet nekik, tápozni nem fog kelleni ha kiülteted.
    egy dobozba rakod a növényeket illetve az izzókat, plusz gondoskodsz a légcseréről 3 pc venti elég is...egy kifúvó, egy befúvó és egy keringető...ha tegyük fel március 15.-április 15-ig vannak indoorba akkor elég erősek lesznek, hogy megmaradjanak kinnt...

mennyi idő után hoz termést? hát kb. 5 hónap kinnt...

a klónozásról annyit, hogy kezdőknek azt sem ajánlanám...de úgy ahogy mondod, megmetszett agákat némi vízbe és gyökérstimulálóba rakod amig ki nem gyökeredzik...

Ha jó magokat veszel akkor 10 növényből 9 mag életképes....

Bővebben mindent megtalálsz itt:

http://egykalapalatt.info
  • Lacee
    kezdd el olyan március közepe környékén csíráztatni, és április közepén-végén mehetnek a szabadba, amikor már biztosan nincsenek fagyok éjszaka, és szépen süt a nap is.
    bővebben a hozzáértők mondják, én csak elméletben foglalkoztam a kérdéssel egyelőre...

10 magból szerintem 6-7 növényre lehet számítani, de kérdés, hogy abból mennyi lesz lány. hacsak nem eleve feminizált magot szerzel :)
  • img
    Üdv a minap elkezdtem érdeklődni, olvasgattam.
    Ez egy jó elképzelés?
    Neten rendelek majd tavasszal 10db os csomagot, vmi Outdoort.
    kicsiráztatom elültetem kis cserépben, és Mennyi idő mire ki lehet ültetni az udvarra? és mennyi idő után hoz "termést"?
    Hogyan tudom szaporítani a növényt? (olyasmit hallottam hogy a megmetszet ágakat ki lehet gyökereztetni, és abból újabb növény nő ki.
    A 10 magból kb mennyi csírázik ki?
    Tudnátok vmi jó Ár/érték arányú fajtát mondani?
    Kösz
  • D00M
    Gyorsétterem zöldködben hatalmas. Egyszer egy csajszit sikerült nagyon kiborítani. Nem igazán tudtuk eldönteni mit is kérünk:D
  • solo
    Hát, én 1 órája világom nem tudtam.majdnem besírtam a mekis csajon XD

Jórég óta először vagoyk mekiben, és első újabb élményem, hogy hülyén néz a csaj, én meg a pofájába röhögtem XD
  • jhetedikj
    Engem ez az esti munka utáni cigi nagyon kiüt, most is azon gondolkozom merre vagyok arccal északnak :D
  • solo
    XD: DDDD

Én már dörrentettem haverral egy feles cigit. de már tisztulok:DMajd holnap: D paint ball utánn: D
  • Lacee
    ha már így szóba került, mindjárt követlek :D
  • RaZoK