13279
-
#11398 Sodort cigihez vettem egyszer csokis papírt... Na azóta messziről kerülöm az ízesített papírt. Elég kátrány jut amúgy is a tüdőmbe, nem kell még egy kis extra szenny a papírból is. -
#11397 bizony, az átlátszónak nagyon rossz az íze, soha többet... csak Szigeten használtunk olyat, mert nem volt más a bejáratnál levő benzinkúton :D -
#11396 Én csak hétvégén nem mert olyankor mindig van egy haver aki az alkohol fogyasztását forszírozza... -.- -
#11395 hehe, na igen az aledina cigipapír az egy más téma XD beteg dolgokat lehet belőle nagyon kihozni.Nekem volt egy 1x, de azóta se XD nagyon babra munka abból cigit hajtani egy sima fekete rollos smoking-hoz képest:D -
#11394 én is lőttem már ilyen ízeseket csokis, epres ilyesmi azok jók
de ami a legocsmányabb az az átláccó műanyag lófasz, pfáj -
#11393 Jópofa, de használhatatlan. -
#11392 én most hoztam meggyeset a facipők földjéről. izre jó, de szerintem sok az égésterméke ezeknek a papiroknak, nehezebb a füst tőle.
viszont amit egész érdekesnek találok, és elvileg itthon is kapni, az a cellulózpapir. -
#11391 Olyat még nem, de banánmintást azt igen, az flash volt, és úgy emlékszem az is "ízes" papper volt: D -
#11390 19 -
#11389 az azért sok kicsit... hány éves?
amúgy próbáltatok már almás ízű papírt? Érdekes íze van. -
#11388 Jó, én se vagyok szent, 1x1x nagyonritkán becsúszik egy potyacigi: D -
#11387 Szeretek az élvezeteknek hódolni, de csak mértékkel:] -
#11386 Osztálytársaim naponta 2x oO lyukas órákat is ki szokták használni. -
#11385 Tudni kell a mértéket...Én hetente 1x pipázok.Hétvégén. -
#11384 Egy kicsit sok már. -
#11383 Mi a para?: O -
#11382 Abba kellene hagyni... -
#11381 hát nekem is :D -
simirizsa #11380 Most pénteken szakadóhóban hát nekem valahogy az arcomra fagyót a mosoly :D -
#11379 Sok itt a szájkaratés.. XD -
#11378 XDDDDDDDDDDDDDDDD NEEEEEEEEEEeeeeeEEEeee Nagyon megcsináltak most ezek a történetek!!! XD -
#11377 Nekem részegen volt ilyen, hirtelen ötlettől vezérve meg akartam próbálni, hogy hirtelen befékezem az első kereket és átugrok a kormány fölött, az milyen jól nézne ki... hát nem úgy jött ki ahogy én azt elterveztem, csak egy hatalmasat estem a nyílt út közepén :DD -
D00M #11376 :D ennyire azért nem volt vészes. KOnkrétan nem vettem észre egy 15 centi magas padkát , és nem volt első teló a bringámon, nekimentem, én szépen előre a fűbe hasra, a lábammal meg magamra rántottam a biciklit:) 15 percnyi röhögés után, fájdalomtól remegő testemmel visszakepesztettem a kétkerekűre, és nagyon óvatosan hazatekertem:D -
#11375 Újra kellett tanulnod járni meg ilyenek? :D -
D00M #11374 Nekem megvolt. Életemben nem estem akkorát még bringával. -
#11373 Bicikliztetek már zenét hallgatva, amikor be voltatok tépve, éjjel? Jó szórakozást... :)) -
#11372 Ez mi a picsa?:C Ezek se voltak józanok XD -
#11371 Hát ez nagyon gáz. Ezért nincs tévém... -
#11370 Ez kell a népnek... :) "kenyér meg cirkusz" -
#11369 VV
Nem reklámnak szánom,nem is igazán lehet az,csak gondoltam érdemes megnézni hogy mit adnak le a drága Retek Klubnál.Főműsoridőben ráadásul.
Ez természetesen minden magyar ember számára elfogadott,meg azzal sincs semmi probléma hogy a kedves villalakók 99%-a bagózik.:) -
#11368 :D jaja....hogy a pipa se essen ki a szájból, jól is szóljon, és közbe ugye ne köpje tele az ember a pofagyalut.... -
#11367 nagyon óvatosan :) -
#11366 Hogy a faszba lehet pipázás közben szájharmonikázni? :D -
#11365 -
#11364 "a történelem szimpatikus alakjai" rovat :)
-
#11363 így van :)
-
#11362 én továbbra is azt mondom legyen a kulcsszó a "mértékletesség" ergo ha valaki szeret valamit csinálni mindegy, hogy "jó" vagy "rossz" dolg, hogy büntizi e a törvény, ha spullba hébe-hóba nyomatod azzal nem ártasz magadnak, sem a közegnek.
Ha vegyük példának a marihuánát ha tegyük fel hetente lősz egy spanglit akkor a büdös életbe nem fogsz rászokni.
Akinek nincs egy macskafasznyi akaratereje az szokott bűnbe esni, és függővé válni.
Sokan ezt nem nézik mikor kinyitják a pofájukat. -
#11361 Sajnos az a baj, hogy az ő "objektív" véleményére inkább adnak az emberek mint a mi("kábítószer függők") véleményére. -
#11360 Hát, én már a kender blog on leoltottam a büdös kurvát, hogy miket beszél...Szánalom, hogy ennyire félre akarják-teszik és tudják vezetni a társadalmat.Rosszéletű ribanc... -
#11359 Braun Mónika EGY FASZ! Az ilyen emberek miatt olyan a közhiedelem amilyen. Én az kérdezném tőle, hogy: Ön tanácsolná az unokájának, hogy egy tanulatlan buta paraszt legyen?