Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koder
Persze,csak leírtam a tapasztalataimat xD.
Egyébként pedig mindenkinek vannak kisebb-nagyobb gondjai,de ettõl függetlenül nem emiatt szív/iszik..legalábbis a többség nem.
Én pl végre ki akartam már próbálni a termésemet,meg kíváncsi voltam hogy az emberek miért is fizetnek ezért 2-2.5 ezreket..aztán másnap rájöttem hogy "ingyen elmegy...pénzé nem"😄D Azaz én a büdös életbe nem fizetnék ezért 2ezer forintokat,lehet csak azért mert sosem vettem még ilyet az utcán,vagy mert alapból több volt nagyanyámnál mint amit egy átlagos füves elszív 10 év alatt..nem tudom😊.De a lényeg h sosem tekintetem erre a növényre úgy mint "kábítószer"..ez csak egy növény ami szinte bárhol megél,és van egy jóféle hatása semmi több...amit persze túlzásba is lehet vinni,gondolok itt pl a napi szívásokra,ami már nem feltétlen egészséges😄.De napi szinten hamburgert enni sem egészséges.😊

solo
Csak itt egy a baj, itt senki se valamilyen probléma kapcsán használja a "szert" tudtommal, hanem "poénból" ha lehet így fogalmazni.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

jhetedikj
én se szeretek sokat pofázni, de te még engem is lepipálsz 😄D

anno 1987

ja

koder
Én pont a héten próbáltam ki úgy igazából a füvecskémet ( northern lights-100% indica ).Õszintén szólva elõtte egyszer próbáltam egy kisebb adagot a saját termésembõl,és annyi volt az egész füves történetem.😊
Szóval hétfõn estefele átmentem egyik haveromhoz,mivel se papír se dohány nem volt,ezért csöves módon gyorsan csináltunk egy pipát egy mûanyagüvegbõl amit a youtube-ról lestem el😄. 0.3-0.4-et belevágtam ,aztán hajrá..elsõ slukk semmi..2.3.4.5.6.7...ok mondom várok egy kicsit hátha késõbb üt be,1perc múlva sikeresen beálltam,aztán mivel nem akartam hazavinni a maradékot ezért azt is elszívtuk..ami nem is volt baj az elsõ 10-15percben,csak ami utána jött az inkább valami altatóhoz hasonló érzés volt,mivel kb fél órát ültem egy pozícióban a mûanyag székben becsukott szemmel.😄 DE nem aludtam,csak ültem,és nem igazán volt kedvem semmirõl sem beszélgetni.Ezért hazamentem úgy fél 10 fele,lefeküdtem, és másnap reggelig csicsikáltam.Reggel viszont frissen ébredtem,annak ellenére h csak 8órát tudtam aludni 😄.V

jhetedikj
Nektek volt már olyan, hogy szar kedvetek volt, utána szívtatok és nem jobb lett hanem csak még rosszabb volt az egész? Egyszóval hogy negatívan hatott?

anno 1987

R4VII
Nekem pl ha problémám van nem is szeretek cigizni. Szerintem ez úgy az igazán jó mint bámreik pszichedelikus szer, ha éppen kiegyensúlyozott az életed, a nagyobb problémáktól viszonylag mentesek a hétköznapjaid, egyszóval minden OK akkor az igazánjó. Csak egy plusszt ad az egész fílinghez ha összeültök igaza van D00M nak, emelett elmélyeszt, gondolatokat ébreszt benned, ráébredsz megoldásokra, növeli az életminõséget. Nyilván túlzásba lehetvinni de hogy a "The Union"ból idézzek: "a villát is betilthatnák ennyi erõvel mert leszúrhatod magad vele, vagy a hidat amiért leugrott róla valaki..." (melleseg ebbe semmiképp ne halhatsz bele közvetlenül)

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Felesleges õket használni, ez így van, egyáltalán nem szükséges. És igen ha valakinek van önismerete tisztában van magával, nem származhat gondja belõle. Amíg azon a szinten van, hogy na van egy szabad esténk, üssünk össze egy cigit, kajáljunk nagyokat, röhögjünk, lazítsunk semmi gáz. Lacee-nál a pont. Ott a gond amikor reggel ezzel kezdesz, ezzel fekszel, mert KELL. Amig lazítás, kikapcsolódás szinten megy, nem hinném, hogy problémád lesz, persze az is kérdés mit próbálsz ki.

Lacee
egyetértek, a kiváncsiság és a szórakozás sokkal erõsebb motivációs erõk - más kérdés, hogy létezik-e olyan ember, akinek nincsenek problémái, tehát bizonyos fokig mindannyian "menekülünk", csak nem tudatosan.

Alapos önismeret nem árt, akkor nem valószínû, hogy baja legyen az embernek. Abban igaza van manome-nak, hogy sokszor a droghasználat egy pótcselekvés, ám ez önmagában szerintem nem feltétlenül gond: mondjuk egy este nincs semmi dolgod, és összeültök a barátaiddal borozni, vagy spanglizni - nem kell ehhez probléma, épp csak a közösen eltöltött idõ "feljavítására" vannak az említett anyagok 😊
Persze akkor tényleg gáz van, ha cucc nélkül nem tudja az ember megtapasztalni a jókedvet, vagy a boldogságot, és SZÜKSÉGE van a drogra. De az ideírogatók közül nem hiszem, hogy bárki is ilyen cipõben járna.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LOL
A propagandafilmek világában biztos így van.
Egy másik világban amit valóságnak hívnak, inkább heccbõl, kíváncsiságból és menõzésbõl próbálgatják a fiatalok a drogokat. A legkevésbé az a jellemzõ, hogy valaki problémát akarna megoldani vele.

Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.

manome
Szerintem felesleges ezeket használni...Nem azért írok ide, hogy leugassak bárkit is aki használja, csak azt mondom, hogy nem szükséges. Szerintem ha valakinek problémája van, arra mindig van megoldás, mivel a legtöbb ember valamilyen probléma kapcsán fordul drogokhoz, mivel úgy látja, nincs más megoldás... Pedig mindig van! A legrövidebb út az egyenes, ez egy régi mondás, de nagyon igaz. Csak keresni kell a megoldást, és biztosan meg is találjuk, nem pedig egybõl "enyhítõ körülményt" keresni (drog, alkohol).

solo

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

RaZoK
jhetedikj
Tud valaki süti receptet?

anno 1987

koder
Nagyon sok fajta létezik..van amelyiket alig érzed,és van olyan is amitõl teljesen "bekészülsz"..egy gond van vele..semmi köze hozzá annak a cuccnak amit a csomagolásra írnak.😊

R4VII
pont tegnap szívtunk olyat 😄 hát énis csak azt tudom mondani mint mindenki más...inkábbb zöld

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Lacee
ez még a klasszikus sörgyáros csajnál is jobb kombó 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

koder
Omfg😮

Lacee

RaZoK
<#nemtudom>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

SZilaJMaGGoT
Szar.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

koder
Ne szívj olyat,mert szintetikus szar van benne.

fook
Herbalról van valakinek valamilyen tapasztalata ?

Barbárok 😞

solo
Aztakurvaeget, elsírtam magam XDDDDDDDDDDDDDDD

Daffit

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

koder
Én se igazán tudom elképzelni hogy valaki nem tud zöldet szerezni...pont ez a tiltás lényege hogy 1 telefonba kerül csak jó drágán megvenni az utcai szart,és 2 telefonba a keményebb cuccokat.

RaZoK
ez jogos, helyesbítenék inkább ismerettségi kör...abban tuti van szinte 1000%-ék

SZilaJMaGGoT
Vagy olyan a srác, hogy nem szivesen vonják be ilyen dolgokba(különféle okokból).

SZilaJMaGGoT
Hát jah, de elképzelhetõ, hogy valakinek a baráti körébe nincs olyan aki szív.

RaZoK
vagy bõven elég ha már a meglévõ baráti körödben nézel szét =)

Köszönöm a kultúrált,baráti választ!Megfogadom a tanácsod!
SZilaJMaGGoT
Am meg légy jófej, barátkozz, stb... Járj szórakozóhelyekre(helyszínen nagy a rizikófaktor, hogy átkúrják a fejed), de ha összehaverkodsz egy jó arccal, lehet már helybe bekínál, késõbb esetleg tõle is tudsz szerezni.

SZilaJMaGGoT
Ostobaság lenne megbízni egy vadidegenben... Még személyes körülmények között is meggondolom kiben bízhatok, pedig nem vagyok én díler, de ha csak bármiféle szivességet is teszek.

Szerintem te is tudod,hogy a kapcsolatfelvételnek és a kapcsolattartásnak nagyon sok módja van!Én sem azt gondoltam,hogy nyilvános forumon beszéljük meg!A sértõdés áll tõlem a legtávolabb!Igazat írtál és köszönöm,hogy vetted a fáradságot és egyáltalán válaszoltál!Ostobaságot csináltam!
Sértõdjél meg nyugodtan, de ha nem tudnád ez a dolog illegális. És a legnagyobb ostobaság ilyesmit egy tök nyílvános helyen kérdezni. Mibõl gondolod, hogy aki tudna neked segíteni, majd pont itt dobja fel saját magát?
Ha kimész a Moszkvatérre, felállsz egy kisszékre és azt kiabálod füvet szeretnél venni, az legalább ilyen okos dolog, viszont akkkor leglább meg lenne az esélye hogy kapsz is. Persze mindenki úgy kúrja el az életét ahogy neki jól esik.
Persze a rendõrökön is múik mit lépnek. Igazából már majdnem mindenki itsztába van azzal hogy túl van lihegve a füves téma, de ha rossz kedvében van a rendõrbácsi bel tud rondítani a kis életedbe.

Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.

Üdvözletem!Mindig örülök ha ilyen nagy formátumú emberek adnak tanácsot de egy szimpla "nem segíthetünk" is megtette volna!Azért Köszönöm!
Aki ilyesmit kérdez egy fórumon, annak jobb, ha kerüli ezt a fajta mulatságot.

dronkZero
Eh, azt hittem lesz benne sok újdonság. 😞 De csak annyi a fogorvos-specifikus információ benne, hogy elszínezõdhet tõle a fog, meg hogy ha az orvos levágja az állapotot, akkor fele annyi érzéstelenítõt ad...

Mondjuk legalább tisztázódtak a "betépve nem hat az érzéstelenítõ" városi legenda alapjai. Nem kiütik egymást a szerek, hanem az orvosnak feltûntek a nyuszipiros szemek, és kisebbre vette a dózist.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ne szopassátok már csóri gyereket 😄

PS3 ID: kolb@szman

És ne feledjük azt se, hogy nekik van mindenbõl a legnagyobb készletük.

Lacee
többnyire házhoz mennek, ha mondod mi kell 😊

Hívd bizalommal a 06 (1) 443-5000-et.
Éjjel nappal ügyelet van, és házhoz mennek ha kell.

Sziasztok!Kéne egy kis zé!Tudom,hogy ez így gyanus de nem volt jobb ötletem!Jó hir esetén ellenõrizhetõ vagyok!Elõre is köszönöm!
elitehun
Hát engem fegyverrel se lehetne arra kényszeríteni hogy bármilyen szintetikus szart magamba toljak. De a fû az jöhet 😛
SZilaJMaGGoT
"People wanna come and they, wanna tell me smokin crack cocain better than sensi, you pumpin that shit, yo just get sick of it, tweakin every weekend and we just cant take it, oh nononononononono we dont want plastic" 😊 Nekem ez a véleményem, meg még tolhatnék egy rakás dalszöveg idézetet.

RIZLA
a füstje...
am wrong way

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

hát nemtom mi a jó a fûben.<#confused> Én 2xszer éltem vele...
részemrõl inkább gyorsítók: Ritalin>Crack(krek)>PCP aszmondják fûre csorgatva jó<#dumcsi>>koko.....

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!