13279
-
#11598 Teljesen más. -
#11597 hello mindenki!
Lehet most hülye kérdést teszek fel, de a fű szaga mire hasonlít legjobban??
cigi füst vagy inkább cigi füst szerű és édeskés???
Mert éreztem füstöt kicsit jellegzetes szaga volt nemtudom leírni, inkább olyan édeskés, de egyáltalán nem cigi, ezért gndoltam hogy fű?
Szerintetek az vagy annak teljesen más szaga van? -
#11596 Buék:) -
drevil666 #11595 Gondolom ezt nem azért mondtad, mert van fegyverem. Én is csak az amfetamint próbáltam, a másik 3-at nem. (a koko nem szintetikus, ha úgy vesszük,..... de ha amúgy, akkor meg igen) -
#11594 Boldog új évet!! :) -
#11593 -
#11592 Laci ez a "can't wrap this" eszméletlen :D -
#11591 Már megint burkolok.
Eszembe jutott egy poén a szám alatt. Életem első "itteni" vicce :)
-Dehát ki mondta, hogy a cigi kajapótló is? Haver mér' híztá' meg ennyire az ünnepek alatt? -SOK VOLT A CIGI!!!!! :DD
Bocs, tényleg ... :D -
#11590 Hát ez hihetetlen jóóóó :D
béke!
-
bk -
“You’re stoned out of your mind, man.”
Easy Rider (1969)
-
#11587 Na jah, nem gondoltam volna.
Kellemes ünnepeket! -
#11586 ajándék vagy cigi, hasonló a probléma :)
can't wrap this -
#11585 Boldog karácsonyt mindenkinek:)
Ki mekkora cigivel ajándékozza meg magát karácsony alkalmából?:D -
#11584 vagy úgy, akkor félreértettük egymást, én csak a hasznosulási arányra gondoltam, de ilyen értelemben kétségkívül igazad van:)
cheers! -
felegyi #11583 Drágább dohánnyal keverem a zöldet (a szegfűszegessel), úgy tényleg aligha füstöl el belőle valami :) !!! A kajás megoldást azért írtam pocsékolásnak, mert egy sütis tál készítéséhez 15-20G kell! Igaz 100% feloldódik, de míg 2G-től bereccsen 10 ember, addig 20G-s sütiből ugyancsak 10... az arányok mérvadóak :) -
#11582 ja, és:
:D -
#11581 dehogy túlzás, egyszerűen a hőtől már korábban "kiválik" a hatóanyag, mintsem elérné a parázs, hiszen a levegő/füst forróságától már aktiválódik.
a kannavaj pazarlás? miért is? szó szerint a szervezetedbe kerül, hol a veszteség?
Ennek is van irodalma, nem csak hasraütés szerű értékeket írtam. A gyors gúglizás csak fórumokat dobál ki, de ott is van konszenzus a szmókerek között, persze ez még nem tudományos igényű:
vaporizers- 95%
bongs/pipes- 40%
joints/blunts-20%
Edibles-100%
Persze nem igazán pontos... Viszont itt egy hivatkozott, tanulmányokon alapuló összesítés, ami azért hihetőbb:
hatékonysági fokok (vagyis egységnyi fűnek mekkora hányada jut el a fogyasztó szervezetébe)
vaporizer 50-60
joint 20-25% körül, de ha gyorsan szívod (mint a gép, vagy puff-puff-pass), és nincs ideje a cuccnak elillanni, akkor akár 50 is lehet
bong 40
kaja 100 (a teljes zsírban oldott tartalom megemésztődik, nincs vagy minimális a veszteség)
na erről ennyit, info-ötpercünket olvashatták, vidám karácsonyt! :) -
felegyi #11580 Nekem 4 szipkás pipám van, egy fél 5 embernek szétbassza az arcát, jobban üt mint jointban... :)! Az azért költői túlzás hogy cigiben az 50%-a elfüstöl.... maradjunk 15%-nál, bár ez a hozzákevert dohánytól függ (nem sajnálok kiadni 1500 ft-ot egy 20-szálas szegfűszeges dohányra, mert az gyakorta nem is füstöl mikor a hamutartóban pihen a joe, és a zöld íze lesz a domináns... nem túlzok, hihetetlenül fincsi)! Az meg hogy jobb megenni... jobb, de számolj 20G-al, amit vajban feloldasz... szal ha azt nézzük, a sütéses módszerrel pocsékolsz a legjobban! -
#11579 Én már régen nem szívok. Van már vagy három-négy napja. -
#11578 Ahamm:D Bár, tegnap elég keveset raktam el, szóval ma be kellett érnem egy cigire valóval, hgoy holnapra maradjon valami:( -
#11577 hűű van ilyen topik is dejjó!!
szevasztok
mi a helyzet füvesek?
karácsonykor is belesztek szívva? -
#11576 jaja :) olyankor egy jó cherry coke :) -
#11575 Én is a "rendes kajára" esküszöm vagy tényleg semmi... :) -
#11574 megtaláltam a topic szellemiségéhez illő videot az Indexen :D -
#11573 úgy kell gondolni rá, hogy a marsnak is elégnek kell lennie, és kész :)
amúgy nekem inkább cukrosital-flashem szokott lenni, mint kajálás. -
#11572 (persze valaki egyébként is meg tudna enni 2 pizzát, de én vékonyka vagyok. :)
-
#11571 Szerintem ilyenkor jobb, ha az ember sokat eszik, vagy egyáltalán nem eszik semmit, ha az éhségét akarja csillapítani. :)
Belegondolok, hogy bezizzenve előkapok egy Mars-t... ugyan már! Egy mars(?!), amikor két kerek pizzát meg tudnék ZABÁLNI minden erőlködés nélkül? :D -
ahti #11570 lol,ismeros helyzet. Ilyen esetekben 1 Snickers vagy Mars szelet eletet ment :P -
#11569 Ugeci:| tegnap kőbányáról gyalogolunk haza, annyira rajtam volt a kajaflash, hogy kb ketté döglöttem:S Se kaja, se pénz se semmi:S -
#11568 kezdem a harmadik táblát, ajjhjaahhj. -
#11567 Csoookiiiiiiiiiii :) -
#11566 Persze ez baromira jellemző... Büszkeségi kérdést csinálnak az egészből, az sokkal fontosabb, hogy kirúgjanak mindenkit és a saját bábjaikat tegyék a helyükre, mint egy valódi, hatékony és mindenekelőtt humánus drogprevenciós és stratégiai program... -
#11565 Egyébként érdekelt az infó, csak próbálom tisztázni magam, hogy én itt nem akartam megbántani senkit, csak nyers vagyok. -
#11564 Mellesleg egy kommentből kurvára meglehet állapítani mennyire verem közbe a mellem... -.- -
#11563 Ja, ezért tettem a Fideszes megjegyzést... -
#11562 Te így látod... Látom az is baj ha elnézésed kérem... :/ -
#11561 Ja, nem szentírásként, csak irritálóan nagy arccal.
Mellesleg 10x annyi volt abban a hozzászólásban az infó, mint a baszogatás, de látom, az nem nagyon érdekelt téged... -
#11560 :( -
#11559 ha már szóba került a hivatalos drogstratégia