Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként pedig mindenkinek vannak kisebb-nagyobb gondjai,de ettõl függetlenül nem emiatt szív/iszik..legalábbis a többség nem.
Én pl végre ki akartam már próbálni a termésemet,meg kíváncsi voltam hogy az emberek miért is fizetnek ezért 2-2.5 ezreket..aztán másnap rájöttem hogy "ingyen elmegy...pénzé nem"😄D Azaz én a büdös életbe nem fizetnék ezért 2ezer forintokat,lehet csak azért mert sosem vettem még ilyet az utcán,vagy mert alapból több volt nagyanyámnál mint amit egy átlagos füves elszív 10 év alatt..nem tudom😊.De a lényeg h sosem tekintetem erre a növényre úgy mint "kábítószer"..ez csak egy növény ami szinte bárhol megél,és van egy jóféle hatása semmi több...amit persze túlzásba is lehet vinni,gondolok itt pl a napi szívásokra,ami már nem feltétlen egészséges😄.De napi szinten hamburgert enni sem egészséges.😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Szóval hétfõn estefele átmentem egyik haveromhoz,mivel se papír se dohány nem volt,ezért csöves módon gyorsan csináltunk egy pipát egy mûanyagüvegbõl amit a youtube-ról lestem el😄. 0.3-0.4-et belevágtam ,aztán hajrá..elsõ slukk semmi..2.3.4.5.6.7...ok mondom várok egy kicsit hátha késõbb üt be,1perc múlva sikeresen beálltam,aztán mivel nem akartam hazavinni a maradékot ezért azt is elszívtuk..ami nem is volt baj az elsõ 10-15percben,csak ami utána jött az inkább valami altatóhoz hasonló érzés volt,mivel kb fél órát ültem egy pozícióban a mûanyag székben becsukott szemmel.😄 DE nem aludtam,csak ültem,és nem igazán volt kedvem semmirõl sem beszélgetni.Ezért hazamentem úgy fél 10 fele,lefeküdtem, és másnap reggelig csicsikáltam.Reggel viszont frissen ébredtem,annak ellenére h csak 8órát tudtam aludni 😄.V
anno 1987
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Alapos önismeret nem árt, akkor nem valószínû, hogy baja legyen az embernek. Abban igaza van manome-nak, hogy sokszor a droghasználat egy pótcselekvés, ám ez önmagában szerintem nem feltétlenül gond: mondjuk egy este nincs semmi dolgod, és összeültök a barátaiddal borozni, vagy spanglizni - nem kell ehhez probléma, épp csak a közösen eltöltött idõ "feljavítására" vannak az említett anyagok 😊
Persze akkor tényleg gáz van, ha cucc nélkül nem tudja az ember megtapasztalni a jókedvet, vagy a boldogságot, és SZÜKSÉGE van a drogra. De az ideírogatók közül nem hiszem, hogy bárki is ilyen cipõben járna.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A propagandafilmek világában biztos így van.
Egy másik világban amit valóságnak hívnak, inkább heccbõl, kíváncsiságból és menõzésbõl próbálgatják a fiatalok a drogokat. A legkevésbé az a jellemzõ, hogy valaki problémát akarna megoldani vele.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
http://www.google.hu/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&channel=s&hl=hu&source=hp&q=space+cake&meta=&btnG=Google+keres%C3%A9s
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ha kimész a Moszkvatérre, felállsz egy kisszékre és azt kiabálod füvet szeretnél venni, az legalább ilyen okos dolog, viszont akkkor leglább meg lenne az esélye hogy kapsz is. Persze mindenki úgy kúrja el az életét ahogy neki jól esik.
Persze a rendõrökön is múik mit lépnek. Igazából már majdnem mindenki itsztába van azzal hogy túl van lihegve a füves téma, de ha rossz kedvében van a rendõrbácsi bel tud rondítani a kis életedbe.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Mondjuk legalább tisztázódtak a "betépve nem hat az érzéstelenítõ" városi legenda alapjai. Nem kiütik egymást a szerek, hanem az orvosnak feltûntek a nyuszipiros szemek, és kisebbre vette a dózist.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
PS3 ID: kolb@szman
Éjjel nappal ügyelet van, és házhoz mennek ha kell.
anno 1987
am wrong way
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
részemrõl inkább gyorsítók: Ritalin>Crack(krek)>PCP aszmondják fûre csorgatva jó<#dumcsi>#dumcsi>>koko.....
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!