13279
-
#11638 Ja, az álletkertes téma az úgy nézett ki, hogy guggolásból felállással tüdőcsúcs*. Hogy jobban üssön. Hát ütött is. :P
*Btw, tüdőcsúcsozást ismeritek? A tüdő felső "csúcsait" normál légzésnél kevésbé használja az ember -legalábbis dohányzásra- (kb 8-10 lélegzetvétellel cserélődik le a levegő teljesen a tüdőben), de ha a fejed fölé emeled a karjaidat, akkor kicsit változnak az áramlási viszonyok meg a tüdő mozgása, és kerül füst oda is, ahová átlagos esetben dohányzással nem szokott. Így nagyobb felületen szívódik fel a lényeg. -
#11637 nekem egyetlen egyszer volt, hogy hirtelen beütött...
"szintén nem kajáztam semmit aznap, és ez olyan este 11 k volt"
szoval elzsibbadtam mint állat, mondom kimegyek a budira felfrissítem magam, föláltam tettem két lépést és ráborultam az ágyra...1-2 perc után magamhoz tértem, is kiröhögtem magam :D -
#11636 Én cigitől még egyszer sem voltam rosszul, pedig nem egy green peace-t elszívtunk. Am nekem olyan volt, hogy bealudtam tőlem mert marha fáradt voltam.
Viszont egy ekitől éreztem már magam nagyon rosszul, akkor azt gondoltam meg is halhatok, na az nem gyerekjáték! Soha többet... -
#11635 Én kétszer voltam ájuláshatáron, mindkettő nagyon vizuális volt. Az egyik kinn az utcán volt (állatkertbe indultunk, kb 50 méter után lettem rosszul :P ), az úgy nézett ki, hogy a napsütötte részek totál kifehéredtek, amit meg láttam az lebutult kb 16 színre, úgy nézett ki a világ, mintha fotosoppban rátoltak volna +50% brightnesst meg egy cutout filtert. A szembejövő emberek arcán volt vagy három szín, a fekete (szem+szemöldök), a világos bőszín, meg a sötét, egy éles vonallal elválasztva.
Kb mint ez a kép:
A második kevésbé volt érdekes, az meg úgy nézett ki, mintha lett volna egy rétegnyi fehérzaj a látóteremen, csak épp a hangyaháború nem fekete-fehér volt, hanem zöld-narancssárga. Először csak halványan, aztán egyre erősödött, végül amikor már csak azt láttam, akkor asszem elájultam egy pár másodpercre. Ez koliban volt, elindultam a budi felé, hogy ha baj van, legalább oda hányjak, és amikor magamhoz tértem, akkor ruhában ültem az egyik retyón a falnak dőlve, az ajtó meg nyitva. Még jó, hogy nem tartott sokáig, szar lett volna, ha arra jár valaki... :P
Átélni egyiket sem volt kellemes, de így utólag mindkettő érdekes élmény volt. :) -
#11634 na ez a vétéef:
-
#11633 Ha netán a vércukrod nagyon hamar leesne, mint ahogy nekem tud néha, ha nem kajolok egész nap semmit, és rádurrantok 2-3 haverral egy 1 es cigire:D
Bár, elég szívüs vagyok ezen a téren...Bár eddig csak 1x rosszultam be, de az durva nap volt:D Tavaly aug 20:D -
#11632 Minek?? -
#11631 FAIL!
Tanulság?Szőlőcukor mindig legyen nállatok2-3 szem:D -
#11630 ja most olvasom ismeretlen tettes ellen, akkor mind1, de szerintem ezt is kamuzták xD -
#11629 meg hülyék voltak amugy, mert igy indul ellenük az eljárás, annyit mondanak részegek leszarja mindenki -
#11628 ez mért megy a hírekbe? szédültek és hánytak?? ennyi erővel minden okádó részeget vigyenek kórházba meg adja le a tv... -
BlackWolf #11627 !! -
#11626 ? -
#11625 ,,rosszul lettek a marihuanatol" rtl klub fohirekben...ez kesz.:) -
#11624 Kitargyaltuk mar hogy miert van kender szaga.:
,,Sok budapestiben, vagy Budapesten villamosozó emberkének feltűnhetett már, hogy fű szag van a villamosokon. Aki nem tudja miért, az ilyenkor elkezd szétnézni, vajon ki az akinél fű van? Az öreg nénike a piros kalapban? Kizárt. Amúgy is csak addig volt lassú, amíg a villamos be nem ért, utána villámgyorsan felszaladt, hogy leülhessen. Na de akkor mégis kicsoda? Füvet szállítanak a BKV dolgozói? Vagy esetleg maga a BKV vezérigazgató úr? Vagy maga Sólyom László, aki gyakran kommentel itt, parlamenti tartózkodása idején a 2-es villamossal szállította magához a füvet? Neeeeem. Akkor mégis mi?
A válasz egyszerű. A régi villamosok alkatrészeit kender alapú kenőanyaggal kenik, innen a szag."
kender.puruttya. -
#11623 ugye???? én is mindig éreztem hogy fűszagú a villamos!!!! :D meg van egy vicces vezető aki mindig ilyen infantilis hangon mondja be a megállókat, az megvan? :D -
#11622 Srácok etelétől mondjuk moriczig menjetek :D 49 rulz, csapatja a szag az ember orrát... Kerestem is mindig hova dugták a zacsikat :D -
#11621 ehes vagyoook -
kovi703 #11620 Koszi, szuper akkor veszek egyet :) -
masoma #11619 2x 3x próbáltam ilyet. nekem nagyon tetszett! praktikus, és nem szivárog a füst belőle. -
kovi703 #11618 Errol van valakinek valamilyen tapasztalata? Valami olyat akarok venni, amirol nem latszik kapasbol, hogy az egy pipa. -
#11617 sorry alsó szöveget nem néztem csak a videót :D -
#11616 Ez nagyon durva oltás!!!! -
#11615 ez meg mire jó? -
Nem semmi cucc, valóság kaleidoszkópon át! aki ügyes tud ilyet csinálni magának! hatalms élmény lehet ezen keresztül szemlélődni :D főleg egy jó cigi után -
#11613 R.I.P. -
#11612 Egyik haverom anyja rajtam kérte számon, hogy mióta cigizik a kedves aranyos hülyegyerek fiacskája, mert tudta hogy az én baráti körömbe tartozik, de úgy látszik sikerül elsimítani a dolgot, aztán majd csak lenyugszik remélem. -
#11611 Mert?Mi a para?:S -
#11610 cink van :S -
#11609 Már elég komoly kultúrája van itt a fűszívásnak Magyarországon, mindig megerősít valami. Bár azt érzem, hogy kevés az átfedés "a két" csoport között. -
#11608 Ez nagyon jó! :) -
#11607 a jelenségre még facebook csoport is létrejött régebben :) -
#11606 Ez a villamos kenderolaj nekem még új. Nem vagyok budapesti, de jó tudni. :) Van, amelyik fűnek az illata szúrós! Egyébként ha 1x 2x találkozol vele közvetlen, akkor mindig meg fogod érezni, ha körülötted szívják! Én mindig felkapom a fejemet az illatra. Mindenhol csinálják! :)
Van egy épület, ami mellett minden reggel elmentem egy darabig és gyakran éreztem a gyepszagot ugyan azon a helyen. Mindig ott csapott meg, abban a lakásban termesztettek.
A hasisnak (a kender gyantájának) fenyőillata van. -
#11605 így van, a régebbi fajta villamosokon sokszor érezni egyfajta szúrós, de növényre emlékeztetű szagot. Na az majdnem pont olyan, mint a fűé :)
azért van, mert a fém alkatrészeket kenderolajjal (is) kezelik.
amúgy legközelebben valami olyasmi lenne, hogy fenyő+izzadtság+fémes illat, de egy kicsit édeskés is... mondjuk ez olyan, mintha a citrom illatát akarnád elmagyarázni, érezni kell és kész :) -
#11604 A 2-esen én is néha érzek hasonlót :D -
Fidolorous #11603 a villamos szagahoz kifejezetten hasonlit neha -
#11602 A fűre. Tudom ez most hülyeség, de nem lehet máshoz hasonlítani.
-
#11601 értem köszi -
#11600 Nem tudom leírni bocs... :D De erős jellegzetes szaga van. Inkább emlékeztet valami fűszerre minthogy édes illata legyen. Te szerintem valami ízesített dohány füstjét érezhetted... -
#11599 milyen? mihez hasonlit?