Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
A lényeg , hogy vigyázzatok magatokra!
Ki honnan veszi a mûfüvet?
szabály ide vagy oda, én csak pupu meg sör azt joccakát 😄
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
az aranyszabályok:
1. Ne trippelj egyedül.
2. Kerüld a trippelést idegenekkel.
3. Mindig legyen a csapatban legalább egy-két tapasztalt utazó.
4. Hagyd, hogy vigyen a szer, hallgass a kínai mondásra: Ne nézz szembe a sárkánnyal. Ülj fel a hátára és hagyd, hogy magával vigyen.
5. Nem tudsz repülni.
6. Ne idegesítd, piszkáld (paráztasd) a társaidat.
7. Ne vezess.
8. Lehetõleg kerüld a gyors jármûveken való utazást.
9. Ne ijedj meg a látomásaidtól. A tied mind.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2. ilyen társaságba hogy megy bele egy tripbe az ember ?
igaz kérdésekre már késõ, de hihetetlen hog így mennek a dolgok
Szeretem a cicákat
Rookies rulz
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Tehát ha ki is próbálom akkor itthon egyedül teszem majd azt.
1g=2500Ft ez szerintetek reális? Ja és azt állítja az arc, hogy ennyi elég is min. 1x.
hmm. <#conf>#conf>
Hollandiában 3 féle volt, leggyengébb az enyhén nevetõs-lazulós, középsõ a szénnéröhögõs, leguccsó legdurvább pedig a röhögõs-hallucinálós-más világba átlépõs móka <#nyes>#nyes>
lehetõleg úgy gombázz be, hogy van mellett egy józan ember is, mert lehet elég érdekes dolgokat mûvelni a hatása alatt 😊
ha pl. szeretnék venni akkor mire figyeljek?
kb. milyen a hatása?
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
nem kötelezõ nekem hinni, de a daathon is olvashatsz errõl, vagy itt
Szeretem a cicákat
PS3 ID: kolb@szman
Engem egy sor fecskendõre emlékeztett inkább... 😄 valahogy ez a kemény átlátszó mûanyag, olyan nagyon mûvé tette ez egészet.. kedvem se lenne elszívni <#hamm>#hamm>
Egy haver állítja van valami olyan por a birtokában, aminek majdnem ugyanaz a hatása mint a fûnek... csak nem alszol be tõle... ismertek ilyet?
mi lehet a neve???
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Én most meg vagyok elégedve a szürke rizla papírral.😊 Holnap szüetésnapom van, szal majd vennem kell fekete rollos smokingot, mert kicsi lesz a rizla: DDDD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
valami dob cigi árán vettem, nagyon fasza volt...
csak muter szemétnek vélte és kidobta 😄
Te valamit nagoyn félreolvastál XD
Mondom jöttem haza a matektanártól, és ahogy mentem a busz meg.-be találtam egy elég ritka bob marley papírt...