Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most se húztad sokáig😄

Banano007
Tegyünk feljelentést xD

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

énis kaptam 3 kapát, elõtte engem is ugyanazért bannolt 4 hétre!! :S

Banano007
Amit bannoltak az kivételesen 9hónapos volt ..használtam már egy jó ideje erre ma jött az üzenet h kocsisgabor=keroz1n igen..leülhet a shadoweyekockageci.

Lacee
mindig meglep, hogy egy csomó embernek több regje is van, és mind régi 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Banano007
A halál faszáé bannolják az embert xDD ..belépek,jött egy üzi hogy "kocsisgábor = keroz1n" 4hét ban najólvan mondom asse tom ki a faszom az a kocsis...ezé befizettem most VIP szarra jó lesz nekik gyógyszerre ..hátha így nem bannolnak xD

földszinten lakom... <#wave>
nem bob volt a beceneve az illetõnek?
nem kell vigyázni!!

magyarul agyilag gyenge volt... meg ismerõsöm ismerõsének az ismerõse.. láttam én már gomba hatása alatt pánikrohamot , de ha tényleg ezért kiugrik a panelbõl vagy nagyon sokat evett és nemvolt rá felkészülve vagy továbbra is áll az 1. pont.
A lényeg , hogy vigyázzatok magatokra!

Sarki CBA

hwello bello itt a meló.
Ki honnan veszi a mûfüvet?

RaZoK
defasz 😄

szabály ide vagy oda, én csak pupu meg sör azt joccakát 😄

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Lacee
aki ilyesmin gondolkozik, az mindenképp olvassa el a daath LSD FAQ-ját, ez minden tripre érvényes leírást tartalmaz, fõleg a második részében.

az aranyszabályok:
1. Ne trippelj egyedül.
2. Kerüld a trippelést idegenekkel.
3. Mindig legyen a csapatban legalább egy-két tapasztalt utazó.
4. Hagyd, hogy vigyen a szer, hallgass a kínai mondásra: Ne nézz szembe a sárkánnyal. Ülj fel a hátára és hagyd, hogy magával vigyen.
5. Nem tudsz repülni.
6. Ne idegesítd, piszkáld (paráztasd) a társaidat.
7. Ne vezess.
8. Lehetõleg kerüld a gyors jármûveken való utazást.
9. Ne ijedj meg a látomásaidtól. A tied mind.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

1. hogy lehet valakit egyedül hagyni amíg tart a trip ? hogy lehet ilyen intenzív hatású szereket ilyen felelõtlenséggel kezelni ?

2. ilyen társaságba hogy megy bele egy tripbe az ember ?

igaz kérdésekre már késõ, de hihetetlen hog így mennek a dolgok

Szeretem a cicákat

szóval ennyire vedd komolyan a felügyelõt.

Lacee
úristen... :S

egyik ismerõsöm közeli ismerõse az elmult 2-3 honapban halt meg, mert egyedül hagyták gomba hatása alatt, és kiugrott egy panelbõl, mert bepánikolt.

wordsworth
Most, hogy már több mint 2 hete kinnt vagyok amszterdamban, asszem elmondhatom, hogy szeretem 😄

Rookies rulz

PSP user n\' soon ps3 user too :)

ha nemvagy agyilag gyenge nemfogsz 1 g gombától meghalni ne aggódj😊 , de 1 edül énsem ajánlanám(1alkalommal)

fook
ár reális , kérdés hogy megbízható-e 😊 józan segítõ meg nehogy már ne legyen... ott a haverod , egyik nap te , másik nap õ 😊

Hát ezekbõl csak a nyugodt józan segítõ az ami necces. Mert ugye van az akitõl veszem de valszeg õ is tolná, meg van az az ismerõs/haver aki meg nem tolja de legalább jól elítéli az egészet.
Tehát ha ki is próbálom akkor itthon egyedül teszem majd azt.
1g=2500Ft ez szerintetek reális? Ja és azt állítja az arc, hogy ennyi elég is min. 1x.
hmm. <#conf>
Lacee
mint minden enteogénnél, fontos a nyugodt lelkiállapot és olyan környezet, amiben biztonságban érzed magad. És ahogy mac83 mondja, egy józan segítõ, vagy legalább egy gyakorlott társ legyen veled/veletek, ha valami gáz lenne.

gombától hallucinálni fogsz (attól függ mennyit veszel be, egy egész adag már veszélyes lehet 😄 ) egy kis lightos adagtól meg csak röhögcsélni.
Hollandiában 3 féle volt, leggyengébb az enyhén nevetõs-lazulós, középsõ a szénnéröhögõs, leguccsó legdurvább pedig a röhögõs-hallucinálós-más világba átlépõs móka <#nyes>
lehetõleg úgy gombázz be, hogy van mellett egy józan ember is, mert lehet elég érdekes dolgokat mûvelni a hatása alatt 😊

tudom, hogy nem teljesen ide vágó téma de mit tudtok a mágikus gombákról?
ha pl. szeretnék venni akkor mire figyeljek?
kb. milyen a hatása?
Keroz1n
Semmi köze a bennük lévõ "fûszerkeverékhez"..többször kipróbáltam már keverni de semmi hatásuk sem volt.😊

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Lacee
persze, növények keveréke, mindegyikre ezt írják; de a tényleges hatóanyag (amitõl beállsz) többnyire a JWH-018, ez mindegyikben van - viszont koránt sem biztos, hogy csak ez, lehet akár 4-5 fajtájú kísérleti anyag, csak nem kötik az orrodra. És mivel nincsenek bevizsgálva, nem is derül ki... A spice-ot anno pont ezek miatt tiltották be, a német állam valahol bemérette, és JWH-018 és 073-at találtak benne, de lehet más is. Ezek laboratóriumi anyagok, semmilyen hosszútávú hatásukat nem ismerjük, ellentétben a rendes fûével.
nem kötelezõ nekem hinni, de a daathon is olvashatsz errõl, vagy itt

nekem azt mondta a fazon, hogy az a mûfû különbözõ növények keveréke szal kétlem, hogy szintetikus lenne
Lacee
szintetikust inkább ne, ha van természetes is... nem tudjuk, mi minden kísérleti (bevizsgálatlan) szart tesznek a spice, zen meg hasonló keverékekbe!

chillsben pl. van mûfû 2500ért, vagy salvia 3-4 ért, ezek is legálissak és beállsz tõlük mint a szél.

RaZoK
régen volt a spice és most is vannak ilyen legális szerek, szintetikus anyagok...még webshopban is lehet kapni õket...

hát mindjárt könnybe fakadok..

Szeretem a cicákat

Hello,ugy latom el ez a topic.. mi ujsag Magyarorszagon marijuana ugyben? dekriminalizaciora gondolok stb... Nalunk Csehorszagban sztem lazabban, normalisabban allnak hozza.. Szep napot!

fook
dragon ?

Lacee
nem tudom pontosan, de ha megnézed nem túl erõs cucc lehet, szóval mehet bele jó sok. én olyan 0,5-re tippelek.

yugoslave
nem arra gondolt, ismerjük a haskát mindketten... de nem arról volt szó

sztem a csokira(hasisra) gondol létezik ilyen hatásáról nemtudok 😄

PS3 ID: kolb@szman

yugoslave
hány g van egy cigiben??
mennyibe kerül??

yugoslave
Az komoly!

Engem egy sor fecskendõre emlékeztett inkább... 😄 valahogy ez a kemény átlátszó mûanyag, olyan nagyon mûvé tette ez egészet.. kedvem se lenne elszívni <#hamm>

yugoslave
Szevasztok
Egy haver állítja van valami olyan por a birtokában, aminek majdnem ugyanaz a hatása mint a fûnek... csak nem alszol be tõle... ismertek ilyet?
mi lehet a neve???

RaZoK
ez nagyon fasza 😄

solo
Bazdmeg:| Komolyan, mint a nyalóka úgy ván már ez is csomagolva😄 Mekkora királyság lenne már, bemész a boltba, és leakasztasz egy ilyet majd bevágod a kosárba? xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Lacee

Smoking weed<#idiota>

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

solo
Suxx: D

Én most meg vagyok elégedve a szürke rizla papírral.😊 Holnap szüetésnapom van, szal majd vennem kell fekete rollos smokingot, mert kicsi lesz a rizla: DDDD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

RaZoK
én eccer vettem egy olyan Bob Marley-s papírt ami nagyon zsír volt...tökéletes hosszúságra méretre szabva, bele volt gravírozva a név 😄

valami dob cigi árán vettem, nagyon fasza volt...

csak muter szemétnek vélte és kidobta 😄

solo
Mivan????😄
Te valamit nagoyn félreolvastál XD
Mondom jöttem haza a matektanártól, és ahogy mentem a busz meg.-be találtam egy elég ritka bob marley papírt...

öcsééém te a matek tanárral szívsz? az mekkora már?! <#guluszem1>
solo
Hmm, multkor jövök haza matektanártól, és az út közepén találtam egy olyan Bob Marley papírt, amit Csepelen még sose láttam: OOO

solo
Hmm, bazdmeg?: DDD XD