13279
-
#11678 spongyabob és a pakk -
simirizsa #11677 Oktogonnál lévő dísznövényes boltról ki hallott ? :D -
#11676 -
#11675 Jaj:)
link lemaradt. -
#11674 Hohooo jo vilag lesz itt!
[URL=Drogriporter * Spam-nek jelölés * Visszaélés jelentése Drogriporter "azt a magát szimpla fogyasztónak nevező embert is a törvény szigorával kell büntetni, aki nem dílerkedik, de azért két-három embernek csak odaadja a kábítószert." - van olyan fűfogyasztó Magyarországon, aki még nem adott át egy spanglit 2-3 embernek?]drogriporter[/URL] -
#11673 háj' oll! -
ahti #11672 Teljes mertekben egyetertek veled, en is hasonlo helyzetben vagyok :( -
#11671 -
#11670 drogriporter -
#11669 Ez igaz, viszont kali ugye önálló állam így redneckek max szörnyülködhetnek, itt viszont a redneckek kurvára belepofázhatnak abba amihez semmi közük... :D -
#11668 -
#11667 Erre ott fent is már rájöttek, ezért nem fog változni semmi. Ha nem lenne halálosan komoly, akkor röhögnék rajta, hogy éppen azokon múlna a legalizáció, akik a legtöbb hasznot akasztják abból, hogy tilos... -
#11666 Hozzátéve, hogy az USA-ban az ország többi része szemében (főleg a déli redneck parasztok közt) Kalifornia éppen a bibsilibsi buzi drogosok gyűjtőhelye. Kb mint a vadmagyarok szemében a Gödör. -
#11665 Több, mint a fele az ottani drogbevételnek a fűből jön. Lehet, hogy nem hiszed, de tény. Nézz utána.
Vadkendernek meg megközelítőleg 0.00% a THC-tartalma, úgyhogy még ha bíróságig el is jut az ügy, ejtik a vádat bűncselekmény hiányában. Ugyanis hatóanyagtartalom van törvényileg büntetve, nem a növény kinézete.
Esetleg ez hatékony módszer lehet growereknek, hogy tartsanak cserépben egy két alibi-vadkendert, aztán ha bukta van, akkor lehet mondani, hogy dísznövény. Ha nem az "igazi" növénykét viszik el bevizsgálni, akkor nyert ügy. Ha viszont pont azt, akkor az alibinövények is el lesznek könyvelve "igazi"-nak. -
#11664 Szerintem hülyeség magyarországot kaliforniához hasonlítani, mivel ott azért (enyhe túlzás tudom), de sokkal felvilágosultabbak az emberek. Úgy értem több mindent láttak már, még egy magyar átlagember azt sem tudja, hogy néz ki egy "drogos"(!) és úgy gondolja "drogos"(!)=bűnöző. A mi vonzáskörzetünkbe nincsenek olyan aktivisták akik formálnák a közvéleményt. Itt a fű is csak egy "drog"(!) a sok közül, sokan a pszichoaktív hatásával sincsenek tisztában nem hogy az élettanival. Még 2-3 generáció szerintem mire formálható társadalmat kapunk, mert a mostaniak még mindig azt hiszik, hogy a kor egyenesen arányos a tudással/bölcsességgel(persze tanultságtól függetlenül :D). -
funface #11663 Tényleg és mi van ha csak úgy kikel a telkemen a ganja én meg nem veszem észre csak a szomszéd. A parlagfüvet kéne ekkora lendülettel visszaszorítani. -
funface #11662 Ok de Mexicoban nem a fűből van a legnagyobb probléma bár biztos az is szerepet játszik. -
#11661 most is tiltják, Hollandia kivételével megnézheted mik mennek ahol a maffia kezében van minden elég csak Mexikóra gondolni
itt még nem egy ember fog meghalni Magyarországon a fű miatt ha ilyen törvények maradnak és odaadják a maffia kezébe a gyeplőt, de jobb lenne erre oda fent is rájönnének
én is keresztény vagyok mégis rágyújtok néha 1-1 cigire :D -
#11660 :DDD
Ha lenne is,akkor sem kötelezö elfogadniuk a parlamentben+ most keszulnek szigoritani.
Arrol nem is beszelve hogy KERESZTENY demokratak...vagyis a pedopapok csak bort ihatnak,nem veletlenul lett legalizalva az alkoholizalas olyan orszagban ahol 1 millio alkoholista el. -
#11659 Mennyivel egyszerűbb lenne beugrani egy Coffe-shopp-ba ha éppen arra szottyan kedvem.
kéne egy ilyen nép kezdeményezést indítani, amit a totlcar is csinál a 125-ös motorok B jogsival vezethetősége miatt
szerintetek lenne 50.000 ember itt Magyarországon aki támogatja a marihuána dekriminalizációját?
(ha jól emlékszem Kaliforniában a népszavazáson 47% mellette volt) -
#11658 Ne mondd h nincs ismerösöd akitöl nem tudsz szerezni.. -
funface #11657 Egy baromság ez a szabályozás ami most van!
Mennyivel egyszerűbb lenne beugrani egy Coffe-shopp-ba ha éppen arra szottyan kedvem. De most hogy így a vizsgák után lazítanék egy kicsit azt sem tudom hova forduljak. Egy amszterdami út mégis csak húzós(:! -
#11656 Novemberben az iskola szervezett egy utazást prágába:-)
Sokan is mentünk...
Nappal templomok és katedrálisokat néztünk, este az ibis hotelből pár lépést kelett megtennünk és már kérdezték, hogy kell-e :D
Olyan szerezett haverom... Jöttem fel a liften kinyilt az ajtó és megcsapott ez a szag :D Követtem a szagot egy ajtóig majd bementem, haverom csak legyezgette egy lezárható tasakban ami nyitva se volt mondom lol :D
A többi már történelem XD -
ahti #11655 hat, meselhetnek :D btw, novemberben kerul megrendezesre a kovetkezo Cannafest - tuti ott leszek, ha van kedve jonni vkinek, vagy csak tarsasagra vagyna Pragaban, nyugodtan szoljon :) -
#11654 Csehek fövarosa-.-XDD -
#11653 egy élménybeszámolót elolvasnék Prágáról :) -
ahti #11652 Egy idore Budapestre koltozom, munkambol kifolyolag, de hianyozni fog Praga :( talan egyszer itt is elernek majd arra a szintre ill. osszehoznak egy egeszseges torvenyt ilyen teren.. -
#11651 Hát korábbi vitákból már kiderült, hogy már most is rád húzhatják a "vizeslepedőt" ha "kicsivel több van nálad mint kellene". Szóval marad továbbra is a sunyiskodás mint eddig... :/ -
#11650 Ha igy lesz akkor az nem kicsit szanalmas.
Minden nyugati orszagban be van vezetve a "csekely mennyiseg" fogalma,söt egyre több orszagban van az hogy x mennyisegig nem kapsz semmit csak penzbirsagot.
-
#11649 amennyire láttam, a legnagyobb változás az lesz, hogy a 2-3 embernek is továbbadó emberek is egy kategóriába fognak esni a dílerekkel. Magyarán, ha elkapnak a zsebedben 2-3 grammal, akkor valószínűleg rád tudják fogni a terjesztést. Viszont hivatalosan a fogyasztókat továbbra sem akarják direkten büntetni... majd meglátjuk, mi lesz belőle. -
#11648 Nyilván a következőnek is meglesznek a saját kiskapui ahogy a jelenleginek is. -
#11647 leszállhatnának már a spangli témáról, és inkább foglalkozhatnának az "új trendel" a katival :S
na az tényleg egy nagy barom aki ilyen fost szippant -
#11646 Nem mondtak semmi konkrétat, de az alkoholizmust legalizálják, a gyenge "drogokat" meg a keményekkel fogják egy kalap alá venni. Szerintem. Prevenció név alatt pedig milliárdokat fognak elkölteni kisiskolásoknak szánt rajzfilmekre, ami semmire se lesz jó. Pesszimista vagyok. -
#11645 Gondolom mindenki tudja mar h uj drogstrategiank lesz ime nehany info.:link
-
#11644 Forras.:
fu -
#11643 engem is rákényszeríthetne már vki :D -
#11642 Odaneeeeezzz megint... ,,rosszul lett ..rakenyszeritettek a szivasra" -
#11641 Indultam vissza a kocsmaba ...folyt köv...h legyen mit kihanyni xD -
#11640 Uh, hát az szar lehet, ha ez valahol messze kinn, közterületen történik meg. Nekem szerencsére kb 50 métert kellett csak visszafelé mennem egy ágyig... :P Hozzáteszem, hogy én le lettem baszva nagyon, hogy elszabotáltam az állatkertes expedíciót, de aztán a koliszobában elhelyezkedve 10 percen belül az egész társaság bealudt a picsába... :)
Ja, pontosság kedvéért ezt nem én rajzoltam, csak találtam neten. -
#11639 Nekem kb ugyan ez.
Délben felkeltem, ettem 1(!!!) natúr balacsintát, ittam 1 liter vizet, és egy kis pénzzel elindultam du 2 kor kocsmázni:D
Már ott se voltam józan, de utánna haverral kimentünk a lágymányosi hídhoz tüzijátékot nézni.
Leszállunk a hév ről, eldurrantottuk.
Jártunk erre-arra, akkor már éreztem, hogy nagyon megbaszott az a feles cigi.Mozdulatlanul 1 helyben végignéztük a tüzijátékot, vége lett, 2 percre rá egyszerre ment le a vércukrom és a vérnyomásom XD
Ahogy én láttam ott sötétban a kép kb ugyn az volt mint amit te rajzoltál, csak az alacsony vérnyomás miatt meg a sötét miatt én kéken láttam:D Hangok nagyon elnyúltak. Mondtam, hogy akkor most megyünk.Várunk a hévre, leültem, jobban lettem. Jött a hév, ülőhely sehol...legközelebb álltam az ajtóhoz, hátha para van. félúton megint berosszultam, akkor már jött a remegés is, meg a hányinger...Gondoltam magamba, csak nem hányom le az előttem álló kb 7 éves roma kiscsajt, mert az egész család ott volt a héven, ilyen jó nagy kokerók: D
Leszálltam, gyalog hazafele az utcában megint rosszul lettem.Mind1, hazaértem, 15 palacsinta jó sok lekvárral-kakóval, meg 1 liter tej, és indultam vissza kocsmába xD