13279
  • SZilaJMaGGoT
    Ezek szerint valamelyik videómegosztón keressem? :D Csak mert google-el nem találtam... :S
  • Kang a Hódító
    Szerezz egy videólopót, nekem ez vált be: http://sirburuslan.com/blog-internet/5989/iWisoft-Free-Video-Downloader-let%C3%B6lt%C3%A9s-egy-vide%C3%B3t-egy-honlapon/hu/

Bárhonnan letölt, ahol videók vannak, monitorozza a képernyőt, tehát ha elindítasz egy videót, felugrik egy kis ablak jobb alul és felajánlja a letöltési lehetőséget. Annyi, hogy oda kell figyelni, mert van úgy, hogy egy honlapon letöltené a mozgó képreklámot is.
  • RaZoK
    ez csak sztem vicces?
  • tviktor91
    BE kell tépni egyébként
  • C7
    szóval le kell tépni. köszi:)
  • simirizsa
    Le téped és gyújtod :D
  • C7
    kérdésem lenne! én igazából nem füvezek, de ti biztosan tudtok válaszolni rá. szóval én cigit tekertem papírba teafilterből származó cuccal (kifúváskor finom teaíze van:D). ugye mint a jointnak a végét elcsavartam, hogy ne hulljon ki a cucc. ezt hogyan kéne meggyújtani? az elcsavart véget letépni előtte, vagy meggyújtani és ha a papír leégett a végén, lehet szívni? valamint ilyenhez filternek való papírt merre árulnak?
  • SZilaJMaGGoT
    Az "Egy nap"-ot le lehet tölteni valahonnan?
  • fook
    hallottam hollandiában csinált füves pálinkáról. Azt mondta a tag hogy durva . Fű hatás mínusz punnyadás alvás :)
  • tviktor91
    Nem,mert annak szar szaga van xD
  • Kang a Hódító
    Az öngyújtógázt nem szoktad szagolgatni? :D Csak mert már olyat is láttam...
  • tviktor91
    BEszívni nem tudom..de illata fincsi..mondjuk én a festék illatát is szeretem :DD
    Múltkor suliba menet mondom hmm mi ez a finom édeskés illat aztán látom h a padokat festik xDDD
  • Kang a Hódító
    Mondjuk a hígítónál biztos jobb :) Na azt a szart hogy lehet beszívni? Amikor festettünk rosszul voltam még a szagától is.

Annak idején meg egy haverom alkoholos filccel feketített be néhány szál Prilukit (egy másik havernak akarta odaadni részegen, hogy "nézd, fekete cigi"), de aztán ő maga elszívta. Utána kihányta a Borsodiját :)
  • SZilaJMaGGoT
    Nem ez, nem ilyen official cucc, mint ahogy "összeraktuk" a történetet, gyantát párolnak le dohánnyal, majd a keletkezett lötyibe dohányt áztatnak amit majd el lehet szívni.
  • jhetedikj
  • Hangman576
    Ez csak átitatott dohány. Betekered egy cigibe, elszívod és beállsz...
  • dronkZero
    Ezt elszívni a szipuzáshoz képest még mindig tüdőszanatórium, és azt is csinálja néhány elvetemült.
    És a legszebb az egészben, hogy mindkettő legális.
  • Kang a Hódító
    És ezeket a trutymókat van ember, aki beszedi - vagy megissza, vagy belövi, vagy mit tudom én, mit kell vele csinálni -...?
  • jhetedikj
    ez nem valami spice vagy ilyesmi neve van? mintás alumínium tasakban árulják?
  • ahti
    világos ;) gondoltam, hogy nem Te találtad ki.
  • SZilaJMaGGoT
    alkoholból->alkohollal
  • SZilaJMaGGoT
    Én arra gondoltam, hogy a gyantából csinálnak valami párlatot alkoholból, a tetra nélkül-t én sem tudtam hova tenni, a másik amire gondoltam, hogy valami szintetizált hasonló hatású hatóanyag(ejj de kacifántos :/), csak szarul adták le nekem. Köszönöm a választ.
  • Hangman576
    Szóval THC-val átitatott dohányra gondolsz? Haverom Spanyolországban próbálta. Nem tudom, hogy pontosan hogy készül, de az alkoholban oldódik a THC, szóval lehet, hogy így készül... Viszont ez a "tetra nélkül", csak valami vicc lehetett. :)
  • SZilaJMaGGoT
    Azért írtam így, mert nekem is így mondták, ha többet tudnék a dologról nyilván leírnám értelmesebben(azért írtam kérdőjelet a "tetra nélkül" után mert én is furcsálom). Azért írtam le így mert feltételezem ha valaki került már kapcsolatba hasonlóval, talán ráismer egy buta leírásból is. Szal bocs, ne nézzetek hülyének, csak azt mondom amit nekem is mondtak.
  • ahti
    "valami hydro-cannabinol(tetra nélkül)" Ezzel a leírással tényleg sántít valami.. ;)
  • SZilaJMaGGoT
    Apropó, ti mit tudtok arról a bizonyos masszáról amit alkohollal párolnak le majd a keletkezett lötyibe dohányt áztatnak? Nekem azt mondták ez valami hydro-cannabinol(tetra nélkül?:S). Tudom, hogy valami sántít ezzel a "személyleírással" azért szeretnék valami épkézláb infót megtudni erről, már ha ti hallottatok valami ilyenről. Gyanítom ez valami szintetizált cannabinoid(?) vagy mifene akar lenni. Tudom elég nagy faszságnak hangzik így ez a komment, de infó híján csak ennyire tudom elmagyarázni. Remélem azért valakinek érthető.
  • SZilaJMaGGoT
    Jah de sajna csak este tudom pótolni ami most kimaradt... :D
  • dronkZero
    Akkó' minnyá 4:20, nem? :D
  • SZilaJMaGGoT
    Bazmeg má délután negyed 5 van... -.-
  • dronkZero
    "Nem látok!"
    ...
    "Lehet ám, hogy mégiscsak látlak!"

:P :D
  • jhetedikj
    Nem látok semmit.
  • RaZoK
  • SZilaJMaGGoT
    Pont ezért... Minden a p*csája alá lett tolva aztán jódolgába nem tudott már mit kezdeni magával. Egyébként erősen sztereotip szemléletű a karesz végakarata(rögtön ezzel kezd, hogy nézd meg mielőtt elszívnál egy cigit), mert nem mindenki akkora kretén, hogy elkezd szívni és a hernyóig meg sem áll. És pont ahogy mondod, már akkor is tisztában lehettek a dolog rizikójával. Persze nem itélkezem, lehetett másképp is, viszont ettől a film még sztereotip.
  • SZilaJMaGGoT
    Egyik salgótarjáni ismerősöm is most bp-n csöves, állítólag szintén herkás... :D
  • SZilaJMaGGoT
    Ezt nem tudtam, az ember mindig tanul valami újat... :D
  • jhetedikj
    Ez nagyon durva, viszont azt hiszem a filmben szereplő csajt láttam most télen egy helyen.
  • Kang a Hódító
    Igen, ez az "Egy nap" előzménye végül is.
  • RaZoK
    ebbe bele-bele tekergettem de a gyomrom kifordult.
  • Kang a Hódító
    Nem gond, attól biztos jó filmek.
  • Kang a Hódító
    Szomorú történet. Pedig a srácnak láthatólag mindene megvolt, mégis belement ebbe a halálos játékba. Mondjuk elég régi sztori, de akkoriban már azért tudhatta sok mindenki, mit jelent a heroin. Undorító, mocskos anyag.