13279
-
#11958 héjéjéjjéj szmók víd evri déj
rest in peace -
Got it! :D -
zullanderr #11956 -
#11955 á köszi, utánajárok a dolognak :)
a GIAA előtt volt egy egészen korrekt magyar banda, a Marionette ID. nekik is tetszett a zenéjük, de valamiért van benne ének, ami már kevésbé, nagyon elütött az instrumentális részektől a srác hangja. -
#11954 Bocs, de szerintem nem ide tartozik ez a stílus. Ha lehet rendezzétek le priviben. Ha lehet ragaszkodjunk a topiv témához. Köszönöm. -
lopbisz #11953 counter-strike
hű már megijedtem, hogy ismerlek... :D -
#11952 Alapító tag vagyok, ne zavarjon. Egyébként az elmúlt évek során nem tűnt fel a logóm? ZERO; 7TH; SEVENTH CAVALRY.
És TE mikor voltál 7th? Gondolom amíg inaktívkodtam, addig eshetett meg ez a hiba, ha rajtam múlik az esélyt sem kapod meg. Mi volt a nicked?
A Battlefield-es 7th-ről beszélünk egyébként, ugye?
Mondjuk ezek szerint nem voltál klántalálkozón... Lehet, hogy egyedül lettél volna a fasz felfogásoddal... :P -
#11951 Akkor ajánlok még párat. :)
Két "nagyobb" banda, amit nem említettél, nem tudom, ismered-e őket: Russian Circles és Pelican. Tőlük könnyen találsz klippet is, zenét is. Ők viszonylag befutott zenekaroknak számítanak.
És a feltörekvő underground:
Post-Engineering blog
Itt találtam pár egészen jó bandát, nagyon jó kis adatbázis, letöltési linkekkel. Kell válogatni rendesen, én ezeket találtam hallgathatónak:
Tuber, Fura, Fields of Locust, Catacombe, Lights at Sea, Spectral Empire, Kuato, Orders of the British Empire, és a két magyar Rosa Parks és Képzelt Város.
Folyamatosan keresgélek, van miből csemegézni. :)
Általában egy album vagy egy EP minden, amit egy-egy banda fel tud mutatni, de igazából nem is baj, mert sokan vannak, sokfélék. Nem válik monotonná. Pl egy God is an Astronaut albumot nem bírok egyben végighallgatni, nagyon egyformák a számok, egy idő után besokallok tőle. -
#11950 jaja, mostanában én is kezdek rákattanni a postrockra, red sparowes, explosions in the sky, god is an astronaut... utóbbi marha jó koncertet adott múlt vasárnap a Dürerben :)
-
lopbisz #11949 egyébként egy kis off:
"exUNQL, ex7th, exeX 7th.Zero"
Nem mondod, hogy 7th felvettek? Én is az voltam... de nem emlékszek drogos zerora ( még szerencse) :D
-
lopbisz #11948 szip szip... -
ahti #11947 Csehorszagban elek, itt elvileg lehet max. 3 novenyed, ami meg belefer a szabalysertes kategoriaba az uj 2010-es torvenymodositas szerint. Tolem par meterre ahol lakom van is egy growshop, magokat is arulnak. amugy nem termesztek :P -
#11946 Huh, most aztán jómegmondtad... Megyek is hüppögni a sarokba.
Faszfej. -
#11945 Ja, Kyuss, régi Monster Magnet, Mondo Generator nagyjából alapmű kategória.
Mondjuk mostanában inkább poszt-rock, poszt-metál zenéket hallgatok. Sok a közös a két stílusban. Kb mintha a sztóner elszállós gitártémáit fejtenék ki kicsit bővebben, egész számon keresztül, és közben meg nem énekelnek bele... :P -
lopbisz #11944 termesztenél ha lehetne mi? Te kis szipos :D -
#11943 Valami vagy büntetendő, vagy nem. Gyakorlatban. Az most mindegy, hogy milyen irányelvek vannak. Ha a törvény kimondja, hogy ez és ez az anyag eddig a mennyiségig kivétel az irányelv alól, és nem büntetendő, akkor az legális.
Mindegy, hagyjuk... -
#11942 kis délutáni stoner rock, ilyesmit szoktatok hallgatni?
-
#11941 :D igen, mi nem értjük...
"The sale of cannabis is technically an offence under the Opium Act, but prosecutorial guidelines provide that proceedings will only be instituted in certain situations. "
szóval az ottani törvénykezés (a jogi szöveg) szerint büntetendő LENNE, de mivel kis hal vagy 5g/pár tő mennyiség alatt, és az általad a társadalomra gyakorolt veszély is elhanyagolható, futni hagynak.
Attól még ugyanolyan szabálysértés, mint a gyorshajtás például, csak nem tartozik hozzá büntetési tétel (itthon is asszem úgy van a gyorshajtás, hogy 130 a limit autópályán, de 140 vagy 150 alatt túllépheted, nem büntetnek meg). Ez egyáltalán nem ugyanaz, mintha valami legális lenne!
Nem mintha nekünk Magyarországról számítana a dolog, de ha már tényekről beszélünk, engedjük meg magunknak a pontosság luxusát :) -
#11940 És most akkor mit nem értesz ezen?
Könnyű drogok birtoklása, előkészítése, feldolgozása, szállítása, gyártása 5 grammig legális. Ott van feketén-fehéren.
Ami közbeszédben "dekriminalizáció", az azt jelenti, hogy kis mennyiségig legális. A "legalizáció" esetében meg a nagy mennyiség is, termesztéssel, nagykereskedelemmel együtt. -
#11939 hát nem nyert... nekem úgy magyarázták anno, hogy jogilag a birtoklás és a használat is szabálysértés, pénzbírsággal büntetendő, és a coffee shopok sem működhetnének, ha az állam be akarná tartatni az ország törvényeit.
Egyfajta moratórium ("a tolerancia politikája") van életben az egészségre nem vagy kevésbé káros drogokkal szemben, ezért virágozhat az üzlet.
egy forrás
wiki ugyanerről -
#11938 Nincs olyan jogi fogalom, hogy "tolerálni". Egy tevékenység vagy legális, vagy büntetendő.
Hollandiában a birtoklás, használat és a kereskedelem legális, a termesztés ipari mennyiségben büntetendő. -
#11937 54-46 six was my number... :D -
#11936 Igy van..az elsö allam california lett volna,de vegül 56-44 aranyban elbukott azt hiszem (azt tudom h elbukott csak nemtom h hany szazalekkal:) de 2 ev mulva meg egyszer meg fogjak probalni. -
ahti #11935 Igazad van a mennyiséget és vásárlást illetoen, de mégis tviktor91 állítása a helyes,nivel jogi szempontból nem legális, hanem tolerálják - ezt sokan tévesztik... -
#11934 És nem ihatsz(lassan nem is dohányozhatsz :S) közterületen. -
C7 #11933 nemtom hogy honnan informálódtál, mert Hollandiában kurvára legális, annyi a megkötés, hogy a hivatalos coffee shopokban kell venni, meglegyél 18 és egyszerre max 5 grammot kaphatsz... ha ez neked csak megtűrést jelent, akkor gyakorlatilag a dohány meg az alkohol is illegális, mer arra is van korhatár meg csempészárut abból sem szabad fogyasztani... -
#11932 egyetertunk, csak kivancsi voltam.
errol meg nem hallottam! -
#11931 Hollandiat "legalhoz" sorolja igy mar ketseges h mennyire lehet ennek hinni,mert ott sem legalis csak "megtürik" van különbseg aközött hogy szivhatsz es nem basznak erte szajba,vagy termeszthetsz orrba-szajba.. -
Hát ez sem nyert. -
#11929 Csak a természet adta ajándék a jó! -
#11928 sicc..nem -
#11927 szasztok!
ma hallottam egy ismerostol, h van valami por allagu cucc, aminek a hatasa olyan mint a zoldde.
ti tudtok errol valamit? -
#11926 :)
-
#11925 Tekintettel arra h jelenleg egy orszagban/allamban se legalis,ezert egyertelmü h nem arra gondoltsm szvsz.
Egyebkent pedig 20as betükkel van ott h ,,kanadai biro":) -
#11924 Ha arra gondolsz, hogy az első USA állam, ami legalizál, akkor az eléggé epic fail, tekintve hogy ez Kanada. -
#11923 Hopp..lehet hogy nem california lesz az elsö:D -
#11922 -
#11921 Jah, vagy úgy... hm, hát... ne hülyéskedj már, Pesty Laci oldalán ott van a videók között az egész film. Ha letöltöd a programot, telepítsd és nyisd meg. Ezután indítsd el a videót és a beépített keresője már érzékelni is fogja, hogy elindult egy videó az oldalon és már fel is ugrik jobb alul egy kis ablak, azon van egy gomb, a letöltéshez. Ennyi. :) Ez a progi nincs videómegosztó oldalhoz kötve, ami oldalon mozgókép van, ő azt érzékeli és letölti, ha azt választod. Flv formátumban, úgyhogy a windows media player nem komázza... legalább is, az enyém nem támogat flv-t, sem a kodekjeit. -
#11920 hát öhm régen, reppet is küldtek emlékszem...haver mai napig hallgatja, de károlyra nem emlékszem, az is ilyen forma? :D -
#11919 :D kemény....nem tudom szoktál-e Tilost hallgatni, ha igen, és azt mondom Károly?