Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
,,Sok budapestiben, vagy Budapesten villamosozó emberkének feltûnhetett már, hogy fû szag van a villamosokon. Aki nem tudja miért, az ilyenkor elkezd szétnézni, vajon ki az akinél fû van? Az öreg nénike a piros kalapban? Kizárt. Amúgy is csak addig volt lassú, amíg a villamos be nem ért, utána villámgyorsan felszaladt, hogy leülhessen. Na de akkor mégis kicsoda? Füvet szállítanak a BKV dolgozói? Vagy esetleg maga a BKV vezérigazgató úr? Vagy maga Sólyom László, aki gyakran kommentel itt, parlamenti tartózkodása idején a 2-es villamossal szállította magához a füvet? Neeeeem. Akkor mégis mi?
A válasz egyszerû. A régi villamosok alkatrészeit kender alapú kenõanyaggal kenik, innen a szag."
kender.puruttya.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Nem semmi cucc, valóság kaleidoszkópon át! aki ügyes tud ilyet csinálni magának! hatalms élmény lehet ezen keresztül szemlélõdni 😄 fõleg egy jó cigi után
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
anno 1987
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Van egy épület, ami mellett minden reggel elmentem egy darabig és gyakran éreztem a gyepszagot ugyan azon a helyen. Mindig ott csapott meg, abban a lakásban termesztettek.
A hasisnak (a kender gyantájának) fenyõillata van.
azért van, mert a fém alkatrészeket kenderolajjal (is) kezelik.
amúgy legközelebben valami olyasmi lenne, hogy fenyõ+izzadtság+fémes illat, de egy kicsit édeskés is... mondjuk ez olyan, mintha a citrom illatát akarnád elmagyarázni, érezni kell és kész 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Szeretem a cicákat
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Lehet most hülye kérdést teszek fel, de a fû szaga mire hasonlít legjobban??
cigi füst vagy inkább cigi füst szerû és édeskés???
Mert éreztem füstöt kicsit jellegzetes szaga volt nemtudom leírni, inkább olyan édeskés, de egyáltalán nem cigi, ezért gndoltam hogy fû?
Szerintetek az vagy annak teljesen más szaga van?
Mercedes E320 kaszinó rójál
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Eszembe jutott egy poén a szám alatt. Életem elsõ "itteni" vicce 😊
-Dehát ki mondta, hogy a cigi kajapótló is? Haver mér' híztá' meg ennyire az ünnepek alatt? -SOK VOLT A CIGI!!!!! 😄D
Bocs, tényleg ... 😄
“You’re stoned out of your mind, man.”
Easy Rider (1969)
Ki mekkora cigivel ajándékozza meg magát karácsony alkalmából?😄
cheers!
😄
a kannavaj pazarlás? miért is? szó szerint a szervezetedbe kerül, hol a veszteség?
Ennek is van irodalma, nem csak hasraütés szerû értékeket írtam. A gyors gúglizás csak fórumokat dobál ki, de ott is van konszenzus a szmókerek között, persze ez még nem tudományos igényû:
vaporizers- 95%
bongs/pipes- 40%
joints/blunts-20%
Edibles-100%
Persze nem igazán pontos... Viszont itt egy hivatkozott, tanulmányokon alapuló összesítés, ami azért hihetõbb:
hatékonysági fokok (vagyis egységnyi fûnek mekkora hányada jut el a fogyasztó szervezetébe)
vaporizer 50-60
joint 20-25% körül, de ha gyorsan szívod (mint a gép, vagy puff-puff-pass), és nincs ideje a cuccnak elillanni, akkor akár 50 is lehet
bong 40
kaja 100 (a teljes zsírban oldott tartalom megemésztõdik, nincs vagy minimális a veszteség)
na errõl ennyit, info-ötpercünket olvashatták, vidám karácsonyt! 😊