Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mgenya911
ez mért megy a hírekbe? szédültek és hánytak?? ennyi erõvel minden okádó részeget vigyenek kórházba meg adja le a tv...

jhetedikj
?

anno 1987

tviktor91
,,rosszul lettek a marihuanatol" rtl klub fohirekben...ez kesz.😊

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

tviktor91
Kitargyaltuk mar hogy miert van kender szaga.:

,,Sok budapestiben, vagy Budapesten villamosozó emberkének feltûnhetett már, hogy fû szag van a villamosokon. Aki nem tudja miért, az ilyenkor elkezd szétnézni, vajon ki az akinél fû van? Az öreg nénike a piros kalapban? Kizárt. Amúgy is csak addig volt lassú, amíg a villamos be nem ért, utána villámgyorsan felszaladt, hogy leülhessen. Na de akkor mégis kicsoda? Füvet szállítanak a BKV dolgozói? Vagy esetleg maga a BKV vezérigazgató úr? Vagy maga Sólyom László, aki gyakran kommentel itt, parlamenti tartózkodása idején a 2-es villamossal szállította magához a füvet? Neeeeem. Akkor mégis mi?

A válasz egyszerû. A régi villamosok alkatrészeit kender alapú kenõanyaggal kenik, innen a szag."

kender.puruttya.

mgenya911
ugye???? én is mindig éreztem hogy fûszagú a villamos!!!! 😄 meg van egy vicces vezetõ aki mindig ilyen infantilis hangon mondja be a megállókat, az megvan? 😄

wordsworth
Srácok etelétõl mondjuk moriczig menjetek 😄 49 rulz, csapatja a szag az ember orrát... Kerestem is mindig hova dugták a zacsikat 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

tviktor91
ehes vagyoook

Koszi, szuper akkor veszek egyet 😊
2x 3x próbáltam ilyet. nekem nagyon tetszett! praktikus, és nem szivárog a füst belõle.
Errol van valakinek valamilyen tapasztalata? Valami olyat akarok venni, amirol nem latszik kapasbol, hogy az egy pipa.
jhetedikj
sorry alsó szöveget nem néztem csak a videót 😄

anno 1987

jooy
Ez nagyon durva oltás!!!!<#banplz>

jhetedikj
ez meg mire jó?

anno 1987

mgenya911

Nem semmi cucc, valóság kaleidoszkópon át! aki ügyes tud ilyet csinálni magának! hatalms élmény lehet ezen keresztül szemlélõdni 😄 fõleg egy jó cigi után

Daffit

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

jhetedikj
Egyik haverom anyja rajtam kérte számon, hogy mióta cigizik a kedves aranyos hülyegyerek fiacskája, mert tudta hogy az én baráti körömbe tartozik, de úgy látszik sikerül elsimítani a dolgot, aztán majd csak lenyugszik remélem.

anno 1987

solo
Mert?Mi a para?:S

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

jhetedikj
cink van :S

anno 1987

jooy
Már elég komoly kultúrája van itt a fûszívásnak Magyarországon, mindig megerõsít valami. Bár azt érzem, hogy kevés az átfedés "a két" csoport között.

jooy
Ez nagyon jó! 😊

Lacee
a jelenségre még facebook csoport is létrejött régebben 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jooy
Ez a villamos kenderolaj nekem még új. Nem vagyok budapesti, de jó tudni. 😊 Van, amelyik fûnek az illata szúrós! Egyébként ha 1x 2x találkozol vele közvetlen, akkor mindig meg fogod érezni, ha körülötted szívják! Én mindig felkapom a fejemet az illatra. Mindenhol csinálják! 😊

Van egy épület, ami mellett minden reggel elmentem egy darabig és gyakran éreztem a gyepszagot ugyan azon a helyen. Mindig ott csapott meg, abban a lakásban termesztettek.

A hasisnak (a kender gyantájának) fenyõillata van.

Lacee
így van, a régebbi fajta villamosokon sokszor érezni egyfajta szúrós, de növényre emlékeztetû szagot. Na az majdnem pont olyan, mint a fûé 😊
azért van, mert a fém alkatrészeket kenderolajjal (is) kezelik.

amúgy legközelebben valami olyasmi lenne, hogy fenyõ+izzadtság+fémes illat, de egy kicsit édeskés is... mondjuk ez olyan, mintha a citrom illatát akarnád elmagyarázni, érezni kell és kész 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Daffit
A 2-esen én is néha érzek hasonlót 😄

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

a villamos szagahoz kifejezetten hasonlit neha

Szeretem a cicákat

Daffit
A fûre. Tudom ez most hülyeség, de nem lehet máshoz hasonlítani.

freestyle666
értem köszi

Mercedes E320 kaszinó rójál

SZilaJMaGGoT
Nem tudom leírni bocs... 😄 De erõs jellegzetes szaga van. Inkább emlékeztet valami fûszerre minthogy édes illata legyen. Te szerintem valami ízesített dohány füstjét érezhetted...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

freestyle666
milyen? mihez hasonlit?

SZilaJMaGGoT
Teljesen más.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

freestyle666
hello mindenki!
Lehet most hülye kérdést teszek fel, de a fû szaga mire hasonlít legjobban??
cigi füst vagy inkább cigi füst szerû és édeskés???
Mert éreztem füstöt kicsit jellegzetes szaga volt nemtudom leírni, inkább olyan édeskés, de egyáltalán nem cigi, ezért gndoltam hogy fû?
Szerintetek az vagy annak teljesen más szaga van?

solo
Buék😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

<#nevetes1>Gondolom ezt nem azért mondtad, mert van fegyverem. Én is csak az amfetamint próbáltam, a másik 3-at nem. (a koko nem szintetikus, ha úgy vesszük,..... de ha amúgy, akkor meg igen)<#zavart1>

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

jooy
Boldog új évet!! 😊

solo
<#szeret>

jooy
Laci ez a "can't wrap this" eszméletlen 😄

jooy
Már megint burkolok.

Eszembe jutott egy poén a szám alatt. Életem elsõ "itteni" vicce 😊

-Dehát ki mondta, hogy a cigi kajapótló is? Haver mér' híztá' meg ennyire az ünnepek alatt? -SOK VOLT A CIGI!!!!! 😄D

Bocs, tényleg ... 😄

jooy
Hát ez hihetetlen jóóóó 😄
béke!

RaZoK

bk

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Lacee

“You’re stoned out of your mind, man.”
Easy Rider (1969)

jooy
Na jah, nem gondoltam volna.

Kellemes ünnepeket!

Lacee
ajándék vagy cigi, hasonló a probléma 😊

can't wrap this

solo
Boldog karácsonyt mindenkinek😊

Ki mekkora cigivel ajándékozza meg magát karácsony alkalmából?😄

Lacee
vagy úgy, akkor félreértettük egymást, én csak a hasznosulási arányra gondoltam, de ilyen értelemben kétségkívül igazad van😊

cheers!

Drágább dohánnyal keverem a zöldet (a szegfûszegessel), úgy tényleg aligha füstöl el belõle valami 😊 !!! A kajás megoldást azért írtam pocsékolásnak, mert egy sütis tál készítéséhez 15-20G kell! Igaz 100% feloldódik, de míg 2G-tõl bereccsen 10 ember, addig 20G-s sütibõl ugyancsak 10... az arányok mérvadóak 😊
Lacee
ja, és:

😄

Lacee
dehogy túlzás, egyszerûen a hõtõl már korábban "kiválik" a hatóanyag, mintsem elérné a parázs, hiszen a levegõ/füst forróságától már aktiválódik.
a kannavaj pazarlás? miért is? szó szerint a szervezetedbe kerül, hol a veszteség?

Ennek is van irodalma, nem csak hasraütés szerû értékeket írtam. A gyors gúglizás csak fórumokat dobál ki, de ott is van konszenzus a szmókerek között, persze ez még nem tudományos igényû:
vaporizers- 95%
bongs/pipes- 40%
joints/blunts-20%
Edibles-100%

Persze nem igazán pontos... Viszont itt egy hivatkozott, tanulmányokon alapuló összesítés, ami azért hihetõbb:

hatékonysági fokok (vagyis egységnyi fûnek mekkora hányada jut el a fogyasztó szervezetébe)

vaporizer 50-60

joint 20-25% körül, de ha gyorsan szívod (mint a gép, vagy puff-puff-pass), és nincs ideje a cuccnak elillanni, akkor akár 50 is lehet

bong 40

kaja 100 (a teljes zsírban oldott tartalom megemésztõdik, nincs vagy minimális a veszteség)

na errõl ennyit, info-ötpercünket olvashatták, vidám karácsonyt! 😊

Nekem 4 szipkás pipám van, egy fél 5 embernek szétbassza az arcát, jobban üt mint jointban... 😊! Az azért költõi túlzás hogy cigiben az 50%-a elfüstöl.... maradjunk 15%-nál, bár ez a hozzákevert dohánytól függ (nem sajnálok kiadni 1500 ft-ot egy 20-szálas szegfûszeges dohányra, mert az gyakorta nem is füstöl mikor a hamutartóban pihen a joe, és a zöld íze lesz a domináns... nem túlzok, hihetetlenül fincsi)! Az meg hogy jobb megenni... jobb, de számolj 20G-al, amit vajban feloldasz... szal ha azt nézzük, a sütéses módszerrel pocsékolsz a legjobban!
Daffit
Én már régen nem szívok. Van már vagy három-négy napja.