Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Én se vágom mennyitõl számít mennyiségnek, de egy pakett miatt nem hiszem, hogy megvádolnak terjesztéssel. Szerintem haverod nevét visszahallották más lekapcsolt gyerekektõl... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Lacee
a részleteket nem ismerem, de egy távolabbi ismerõsömet konkréten 2,5 grammal vonták eljárás alá, terjesztés gyanúja miatt... mondjuk ott lehetett valami egyéb gyanús körülmény is, de a lényeg ennyi.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

SZilaJMaGGoT
Igaz a linkelt melléklet kissé régi lehet mert van benne sok téves megállapítás, de a lényeg az helytálló.

SZilaJMaGGoT
Vicces mennyire akarsz itt oktatni anélkül, hogy utánanéznél(KLIKK). Még ha drogként is tekintünk a marihuánára(ami egy növény nem szintetikus lófasz) akkor is hülyeség lenne az egyik legveszélyesebb és legaddiktívabb szerhez az alkholhoz(ami ugye szintetikus lófasz) hasonlítani.

MyNameIsTyler
Azért az vicces, hogy a fû fogyasztók gyakran hangoztatják, hogy az alkohol is drog. De sokszor azt is említik, hogy a fû nem drog. Vagy, ahogy szokták mondani: "nem olyan drog". 😊

A hírhez csak annyit fûznék hozzá, hogy elég tág értelmû az, hogy Hollandiában nem lehet már "drogoznunk". Ugyanis a szabályozás csak Maastricht városra érvényes, tehát ha jól tudom, Amszterdamban még ugyanúgy kiszolgálják a turistákat. Elvileg az összes coffeshopra ki akarják terjeszteni a korlátozást, de ez nem olyan egyszerû, mint amilyennek tûnk. A fél világ Hollandiába jár zülleni, ami nem kis bevételt, és munkaerõ igényt jelent, ha ezt hirtelen megszüntetnék, az elég kellemetlenül érintene rengeteg Holland lakost.
Azért még várjunk ezzel, szerintem korántsem teljesen lejátszott játékról van szó.

SZilaJMaGGoT
Ne foglalkozz vele, ez csak egy kis troll geci...

jooy
Errõl már beszéltek egy ideje, hogy a coffee-shopokból kitiltják a turistákat, de eddig sem volt semmi konkrét. Másrészt meg mi történik, ha betiltják? Beküldök egy Holland valakit, hogy vegyen füvet, vagy másik lehetõség, hogy a cucc kikerül az utcára és a külföldiek megvehetik ott! DE, ez kurvára nem lenne hasznos az államnak és értelme sem lenne sok, ha a házi-termesztõk terítenék a zöldet a vevõknek.

solo
OFF/Miért kell idejönni, és belehányni a topikba?
Akarsz itt valami közérdekût megosztani?Milyen cigit tekertél, hogy basztak át, stb.?Nem? Akkor minek kell itt rontani a levegõt bro?

Mi se hányunk abba a topikba ahova te járkálsz azthiszem.
Ha semmi pozitívat nem tudsz szólni, akkor csõcsõ...

Te úgyse érted mirõl van szó..Drog?"HOL?!MI?!" 😄
Mi meg "hülye drogosok" élvezzük a természet ajándékát😄

On/ Szilveszterkor micsinál a brigád?: D
Nálunk úgy néz ki nagy buli lesz xD 20 on sok ember 180 nM enXDDD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Így képrõl megállapítani nehéz, de ez max 0,7.
200 ashoz méretezve is elég sovány, meg a paki se annyira vastag.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

RaZoK
<#eljen>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
te szedted szét vagy így volt?

ez haverom kb 0,5 mer szétszedve vagy megkétszerezõdik a cuccos

SZilaJMaGGoT
Most sem drogozunk csak szívunk. 😊

lolSL
SZilaJMaGGoT
Mer érted kereskedni lehet mérleg nélkül is.

SZilaJMaGGoT
Ne kombinálgass! bizonyos mennyiség alatt csak eltérítésre visznek. Ha nem találnak nálad nagynak számító mennyiséget akkor hiába van mérleged az még csak gyanús. Mondod, hogy mire kellett...

dronkZero
Ja, csak ha lebuksz, és mérleget is találnak nálad, akkor megvádolhatnak kereskedelemmel, az meg nem annyira fasza.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

SZilaJMaGGoT
Az is lehet, h pont annyi így képrõl azért nem könnyû megállapítani!

RIZLA
Nem nagy lehúzás, és nincs több kétely.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Prince of Máté
0.8-nak vettem, akkor annyira nem húztak le.

SZilaJMaGGoT
Jóindulattal 7.(persze ez az én véleményem mielõtt valaki kioktatna 😄)

SZilaJMaGGoT
0,5-6 max.

jhetedikj
maximum 1, ha van egyáltalán annyi

anno 1987

Prince of Máté
Szerintetek ez hány gramm?

jhetedikj
következõ 20 évben biztos illegális marad szerintem...

anno 1987

Remélem mire gyerekeim lesznek majd asszony elöl menekülhetek a kertbe 1 kosza spanglira amit délután vettem a keraboltba 😄

PS3 ID: kolb@szman

ja, nem Magyarorszagon elek, ezt elfelejtettem emliteni.

Szerintetek elerunk mi is valamikor arra a szintre mint pl. a kaliforniaiak, hogy receptre kaphato lesz. Nekem pl. nagyszeruen gyogyitja az alvaszavaraimat. Mondjuk itt szerencsere konnyu hozzajutni...

Asszem ez take volt 😄

😄

SZilaJMaGGoT
And BTW: Baked!

SZilaJMaGGoT
Leginkább szendvicsek, pizza, hambi, esetleg csipsz mint rágcsálni való(sajtos ketchupos spirál cheetos). Egyébként bármi ami van... 😄

Haverom zabálja mindig azt 😄

Lacee
a Boráros aluljáróban a melegszendvics se rossz, amennyire emlékszem a tavaly nyárestékrõl 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tök mindegy ami van és nem kell az elkészítésével sokat szenvedni és sok legyen 😄 de buliból mindig jövünk haza akkor Boráros aluljáróban dupla húsos sajtos hamburger az mindig bejövös 😄

Lacee
túrós süti, esetleg chilis tésztabundás mogyoró, meg kóla. ha már 😊

balvin
gigászi adag rakottkel annyi tejföllel, hogy ne kelljen mellé inni😄

RaZoK
gyros tál + 2 liter kóla, levezétsnek ilyen maxi lófasz 😄

jooy
Narancs, mandarin, tej, tea, cukor. 😊

Hazudnék? Kétlem. Mi van itt elõttem az asztalon, ami tegnap estérõl maradt? Kihûlt forraltbor, mandarin/narancshéjak, üres tejes doboz és szõlõcukor.

Egyébként adott állapotban nagyon szeretek enni. Volt itthon rizibizi egyszer, kimertem valami akkora adagot, hogy egyébként kétszer is elég lenne, ment a mikróba melegítésre. Ráraktam ilyen kecsap-szerû nagyon csípõs cuccot, aztán elkezdtem kajálni. Hát az valami eszméletlen élmény volt, betakarítottam mind. 😊 Pizzázóban is jó ilyenkor... csak egy tipp. 😊

solo
Az a fajta a barátnõm kedvence, én inkább a sztracsatellásért vagoyk oda.Asszem az boci.Meg az epres milkáért: D

Hamár csoki hoz jutottunk, nem tudom, lehet volt már.Kinek mi az átlagos kajaflash-es betevõje?Ha nincs olyan amit rendszeresen eszel-iszol akkor csak a legjellemzõbbet:]

Nállam 1 zacskó csokis keksz, 1 liter tej, 1,5 liter tea, meg ha van még valami jóféle édesség akkor azt...Bár, multkor megettem 4 tál lencsét...<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Rántott Mars szelet? 😊

RaZoK
ja ez is nagyon zorko, de ha már keksz akkor boci barackos-kekszes (Y)

RIZLA
és tényleg 😄 esetleg 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RaZoK

<#puszis>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

solo
Csak úgy poénból hergeltem 10 perce😄

RaZoK
<#ravasz1>

RIZLA
3000

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de van rajta zárjegy <#kacsint> <#banplz>

RaZoK
detto, de nem mindig van ilyen erre

És megint 😄

jhetedikj: egyél sütit az garantáltan durvább 😄

solo
Amiket régebben 2félbe tudtam azok kocsival oda is hozták.