Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A hírhez csak annyit fûznék hozzá, hogy elég tág értelmû az, hogy Hollandiában nem lehet már "drogoznunk". Ugyanis a szabályozás csak Maastricht városra érvényes, tehát ha jól tudom, Amszterdamban még ugyanúgy kiszolgálják a turistákat. Elvileg az összes coffeshopra ki akarják terjeszteni a korlátozást, de ez nem olyan egyszerû, mint amilyennek tûnk. A fél világ Hollandiába jár zülleni, ami nem kis bevételt, és munkaerõ igényt jelent, ha ezt hirtelen megszüntetnék, az elég kellemetlenül érintene rengeteg Holland lakost.
Azért még várjunk ezzel, szerintem korántsem teljesen lejátszott játékról van szó.
Akarsz itt valami közérdekût megosztani?Milyen cigit tekertél, hogy basztak át, stb.?Nem? Akkor minek kell itt rontani a levegõt bro?
Mi se hányunk abba a topikba ahova te járkálsz azthiszem.
Ha semmi pozitívat nem tudsz szólni, akkor csõcsõ...
Te úgyse érted mirõl van szó..Drog?"HOL?!MI?!" 😄
Mi meg "hülye drogosok" élvezzük a természet ajándékát😄
On/ Szilveszterkor micsinál a brigád?: D
Nálunk úgy néz ki nagy buli lesz xD 20 on sok ember 180 nM enXDDD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
200 ashoz méretezve is elég sovány, meg a paki se annyira vastag.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ez haverom kb 0,5 mer szétszedve vagy megkétszerezõdik a cuccos
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
PS3 ID: kolb@szman
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Hazudnék? Kétlem. Mi van itt elõttem az asztalon, ami tegnap estérõl maradt? Kihûlt forraltbor, mandarin/narancshéjak, üres tejes doboz és szõlõcukor.
Egyébként adott állapotban nagyon szeretek enni. Volt itthon rizibizi egyszer, kimertem valami akkora adagot, hogy egyébként kétszer is elég lenne, ment a mikróba melegítésre. Ráraktam ilyen kecsap-szerû nagyon csípõs cuccot, aztán elkezdtem kajálni. Hát az valami eszméletlen élmény volt, betakarítottam mind. 😊 Pizzázóban is jó ilyenkor... csak egy tipp. 😊
Hamár csoki hoz jutottunk, nem tudom, lehet volt már.Kinek mi az átlagos kajaflash-es betevõje?Ha nincs olyan amit rendszeresen eszel-iszol akkor csak a legjellemzõbbet:]
Nállam 1 zacskó csokis keksz, 1 liter tej, 1,5 liter tea, meg ha van még valami jóféle édesség akkor azt...Bár, multkor megettem 4 tál lencsét...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
😊Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
jhetedikj: egyél sütit az garantáltan durvább 😄