13279
-
#11878 :DDDDDDDDDD
-
#11877 Van még ilyen doku van még ? ezeket nagyon szeretem , sokat tanulhat belőle az ember :) -
#11876 Karesz végakarata -
#11875 Igen ezek filmek, bocsi figyelmetlen voltam. :) -
#11874 Szintén köszönöm, ez már több, mint elég. Pozitív értelemben természetesen. :) -
#11873 Hát ezek filmek, de majd megnézem. Biztos jók, ha jól tudom a Kosaras naplójában Dicaprio játszik. Mindenesetre köszön. -
#11872 Ok, köszönöm. -
#11871 Ja, még ez a szipus videó is, szintén idexes:
http://www.youtube.com/watch?v=bNZ5IUzDFZQ
-
#11870 Indexes videó:
http://index.hu/video/2008/08/17/heroin_1/
TASZ, drogriporter:
http://drogriporter.hu/stockholmtucsere
Ez a három jut most eszembe. Heroin használók, de talán érthető, hogy miért.
-
#11869 Tessék:
http://www.youtube.com/watch?v=cMXWetyjECA -
Fidolorous #11868 mint dokumentum film ? -
#11867 Trainspotting, A kosaras naplója, Rekviem egy álomért -
Fidolorous #11866 54-46, That's My Number -
#11865 Budapest végállomás(3 junkie minden napjai+ a történetük "dióhéjban"). -
#11864 Ja igen, az volt a címe, hogy "Egy nap". Na, csak nem jutott eszembe hirtelen. -
#11863 Tudtok olyan dokumentumfilmeket (neten nézhető inkább!), amik a drogosokkal foglalkoznak, egyéni eseteket és történeteket mutatnak be (az illető személyes szereplésével)? Valamikor Pesty Laci oldalán láttam egyet, ahhoz hasonló is kiváló. -
#11862 pont a képen szereplő egyéneknek ajánlom ezt a puruttya anyagot :D mindig egy akph részlet jut eszembe ilyenekről : nem biztos hogy pontos:D te csak szívjad fel az orrba és jöjjön rád a rángás :) -
#11861 Ezen mi is sokat pusztultunk haverommal! :D -
#11860 áááá b+ ezt csak saját felelősségre nézzétek meg
-
#11859 kedvenc 70s show-jelenetem, mikor a szülők véletlenül füves brownie-t esznek:
-
simirizsa #11858 Nem olvassátok elégé a topicot :D -
#11857 Mondd már el, én kíváncsi vagyok! :D -
#11856 ideillő klasszikus:
ha már témánál vagyunk, kinek mi a kedvenc beviteli formája? -
#11855 én értem, de inkább hagyjátok :D -
#11854 #11848 után már én sem értem... :D -
#11853 A guggolásból felállós szívást kipróbáltam én is(direkt kipróbáltam sima cigivel, és még cigi nélkül is, hogy kizárjam az oxigénhiányt), és én többnyire akusztikus halukat kaptam, meg egy durva rusht, amit a következővel magyaráznék: amikor felállsz megemelkedik a vérnyomásod így hirtelen több thc jut az agyba, +amikor kinyújtod a karodat nagyobb felületen is szívódik fel a tüdődben. Lehet, hogy maga az érvelés hülyeség, de nálam(és a leírtak alapján másnál is) működik a gyakorlat. Természetesen az oxigénhiány is közrejátszik, ezt nem akarom megcáfolni, de tény, hogy ha spanglival csinálod vagy a nélkül akkor más más eredményt kapsz. -
#11852 Én se.:SDA:DDD -
#11851 csak én nem értem miről van most itt szó ?:D -
#11850 Naon őszintén, még akkor is, ha pár embernek ez nevetségesen fog hangzani. Mivel te kizártad annak a lehetőségét is magadban, hogy ami szerintemmegtörtént velem megtörténhetett erről épp veled nem szeretnék beszélni. Nem akarom folytatni a végeláthatatlan vitákat. Nincs bennem tüske, túltettem magam az egészen, de épp veled nem szeretnék erről beszélni. Kérlek, ezt tartsd tiszteletben. Tudom, hiába érvelnék, hogy a villám még ha gömb alakban is jelenik meg pl. azt is megmagyarázná (lásd mentős cikk linkje), hogy miért emlékszem én arra, hogy a halálközeli élménykor rohadtul fáztam. Érthető, ha valóban hirtelen megemelkedett a tethőmérséklet (mint magas láznál)...stb. felesleges lenne, ha az az alaptézised, hogy lehetetlen.
Kérlek hagyjuk, ne is említs ilyet nekem. -
#11849 "Halálközeli élmény is ugyanezen okból van."
Na az egy kicsit másmilyen "élmény". De inkább hagyjuk. Már ejtettem a témát. Kaptam érte eleget, köszönöm elég volt. -
#11848 Oxigénhiány hatására fellépő hallucináció. Leesett a vérnyomás, nem kap elég vért az agy, ennyi. Egy bármi egyéb okból előforduló ájulás is ilyen "vizuális". Halálközeli élmény is ugyanezen okból van. -
#11847 Most olvastam az állatkertes sztorit, meg a másikat. Érdekelne ez a látás megváltozás. Szerinted mitől volt? Hogyan stimulálta az idegrendszert? -
#11846 Vigyázz, mert a kis zsebnácink mindjárt elkönyvel szétszívott agyú drogosnak! :DD
Ja, lehet más is. A nyílászárók nem azok a tipikus szoci szarok, meg a korlát is gyanúsan "túl jó". -
remark #11845 Hollandia is tele van ilyen épületekkel. -
#11844 Pedig elég szoci stílusú az épület... Csehország? -
Hangman576 #11843 valószínűleg olyan helyen készült a fotó, ahol lehet pár növényed legálisan... -
#11842 ennél bukóbb kevés helyen lenne...
írtam is a tumblr-en, hogy ennyi erővel mehetne a lichthofba is :D -
#11841 SA:D:SADA::ASd -
#11840 Mert az is! :D -
#11839 Mé? Messziről úgy néz ki mint valami nagy bokor xD