13279
  • tviktor91
    :DDDDDDDDDD
  • fook
    Van még ilyen doku van még ? ezeket nagyon szeretem , sokat tanulhat belőle az ember :)
  • RIZLA
    Karesz végakarata
  • jhetedikj
    Igen ezek filmek, bocsi figyelmetlen voltam. :)
  • Kang a Hódító
    Szintén köszönöm, ez már több, mint elég. Pozitív értelemben természetesen. :)
  • Kang a Hódító
    Hát ezek filmek, de majd megnézem. Biztos jók, ha jól tudom a Kosaras naplójában Dicaprio játszik. Mindenesetre köszön.
  • Kang a Hódító
    Ok, köszönöm.
  • jooy
    Ja, még ez a szipus videó is, szintén idexes:
    http://www.youtube.com/watch?v=bNZ5IUzDFZQ
  • jooy
    Indexes videó:

http://index.hu/video/2008/08/17/heroin_1/

TASZ, drogriporter:
    http://drogriporter.hu/stockholmtucsere

Ez a három jut most eszembe. Heroin használók, de talán érthető, hogy miért.
  • jooy
    Tessék:

http://www.youtube.com/watch?v=cMXWetyjECA
  • Fidolorous
    mint dokumentum film ?
  • jhetedikj
    Trainspotting, A kosaras naplója, Rekviem egy álomért
  • Fidolorous
    54-46, That's My Number
  • SZilaJMaGGoT
    Budapest végállomás(3 junkie minden napjai+ a történetük "dióhéjban").
  • Kang a Hódító
    Ja igen, az volt a címe, hogy "Egy nap". Na, csak nem jutott eszembe hirtelen.
  • Kang a Hódító
    Tudtok olyan dokumentumfilmeket (neten nézhető inkább!), amik a drogosokkal foglalkoznak, egyéni eseteket és történeteket mutatnak be (az illető személyes szereplésével)? Valamikor Pesty Laci oldalán láttam egyet, ahhoz hasonló is kiváló.
  • fook
    pont a képen szereplő egyéneknek ajánlom ezt a puruttya anyagot :D mindig egy akph részlet jut eszembe ilyenekről : nem biztos hogy pontos:D te csak szívjad fel az orrba és jöjjön rád a rángás :)
  • SZilaJMaGGoT
    Ezen mi is sokat pusztultunk haverommal! :D
  • jhetedikj
    áááá b+ ezt csak saját felelősségre nézzétek meg

• Lacee
    kedvenc 70s show-jelenetem, mikor a szülők véletlenül füves brownie-t esznek:
  • simirizsa
    Nem olvassátok elégé a topicot :D
  • SZilaJMaGGoT
    Mondd már el, én kíváncsi vagyok! :D
  • Lacee
    ideillő klasszikus:

ha már témánál vagyunk, kinek mi a kedvenc beviteli formája?
  • MR ME
    én értem, de inkább hagyjátok :D
  • SZilaJMaGGoT
    #11848 után már én sem értem... :D
  • SZilaJMaGGoT
    A guggolásból felállós szívást kipróbáltam én is(direkt kipróbáltam sima cigivel, és még cigi nélkül is, hogy kizárjam az oxigénhiányt), és én többnyire akusztikus halukat kaptam, meg egy durva rusht, amit a következővel magyaráznék: amikor felállsz megemelkedik a vérnyomásod így hirtelen több thc jut az agyba, +amikor kinyújtod a karodat nagyobb felületen is szívódik fel a tüdődben. Lehet, hogy maga az érvelés hülyeség, de nálam(és a leírtak alapján másnál is) működik a gyakorlat. Természetesen az oxigénhiány is közrejátszik, ezt nem akarom megcáfolni, de tény, hogy ha spanglival csinálod vagy a nélkül akkor más más eredményt kapsz.
  • tviktor91
    Én se.:SDA:DDD
  • fook
    csak én nem értem miről van most itt szó ?:D
  • Anaid
    Naon őszintén, még akkor is, ha pár embernek ez nevetségesen fog hangzani. Mivel te kizártad annak a lehetőségét is magadban, hogy ami szerintemmegtörtént velem megtörténhetett erről épp veled nem szeretnék beszélni. Nem akarom folytatni a végeláthatatlan vitákat. Nincs bennem tüske, túltettem magam az egészen, de épp veled nem szeretnék erről beszélni. Kérlek, ezt tartsd tiszteletben. Tudom, hiába érvelnék, hogy a villám még ha gömb alakban is jelenik meg pl. azt is megmagyarázná (lásd mentős cikk linkje), hogy miért emlékszem én arra, hogy a halálközeli élménykor rohadtul fáztam. Érthető, ha valóban hirtelen megemelkedett a tethőmérséklet (mint magas láznál)...stb. felesleges lenne, ha az az alaptézised, hogy lehetetlen.
    Kérlek hagyjuk, ne is említs ilyet nekem.
  • Anaid
    "Halálközeli élmény is ugyanezen okból van."

Na az egy kicsit másmilyen "élmény". De inkább hagyjuk. Már ejtettem a témát. Kaptam érte eleget, köszönöm elég volt.
  • dronkZero
    Oxigénhiány hatására fellépő hallucináció. Leesett a vérnyomás, nem kap elég vért az agy, ennyi. Egy bármi egyéb okból előforduló ájulás is ilyen "vizuális". Halálközeli élmény is ugyanezen okból van.
  • Anaid
    Most olvastam az állatkertes sztorit, meg a másikat. Érdekelne ez a látás megváltozás. Szerinted mitől volt? Hogyan stimulálta az idegrendszert?
  • dronkZero
    Vigyázz, mert a kis zsebnácink mindjárt elkönyvel szétszívott agyú drogosnak! :DD

Ja, lehet más is. A nyílászárók nem azok a tipikus szoci szarok, meg a korlát is gyanúsan "túl jó".
  • remark #11845
    Hollandia is tele van ilyen épületekkel.
  • dronkZero
    Pedig elég szoci stílusú az épület... Csehország?
  • Hangman576
    valószínűleg olyan helyen készült a fotó, ahol lehet pár növényed legálisan...
  • Lacee
    ennél bukóbb kevés helyen lenne...
    írtam is a tumblr-en, hogy ennyi erővel mehetne a lichthofba is :D
  • jhetedikj
    SA:D:SADA::ASd
  • SZilaJMaGGoT
    Mert az is! :D
  • tviktor91
    Mé? Messziről úgy néz ki mint valami nagy bokor xD