Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tviktor91
😄DDDDDDDDD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

fook
Van még ilyen doku van még ? ezeket nagyon szeretem , sokat tanulhat belõle az ember 😊

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

jhetedikj
Igen ezek filmek, bocsi figyelmetlen voltam. 😊

anno 1987

Kang a Hódító
Szintén köszönöm, ez már több, mint elég. Pozitív értelemben természetesen. 😊

Kang a Hódító
Hát ezek filmek, de majd megnézem. Biztos jók, ha jól tudom a Kosaras naplójában Dicaprio játszik. Mindenesetre köszön.

Kang a Hódító
Ok, köszönöm.

jooy
Ja, még ez a szipus videó is, szintén idexes:
http://www.youtube.com/watch?v=bNZ5IUzDFZQ

jooy
Indexes videó:

http://index.hu/video/2008/08/17/heroin_1/

TASZ, drogriporter:
http://drogriporter.hu/stockholmtucsere

Ez a három jut most eszembe. Heroin használók, de talán érthetõ, hogy miért.

jooy
mint dokumentum film ?

Szeretem a cicákat

jhetedikj
Trainspotting, A kosaras naplója, Rekviem egy álomért

anno 1987

Szeretem a cicákat

SZilaJMaGGoT
Budapest végállomás(3 junkie minden napjai+ a történetük "dióhéjban").

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Kang a Hódító
Ja igen, az volt a címe, hogy "Egy nap". Na, csak nem jutott eszembe hirtelen.

Kang a Hódító
Tudtok olyan dokumentumfilmeket (neten nézhetõ inkább!), amik a drogosokkal foglalkoznak, egyéni eseteket és történeteket mutatnak be (az illetõ személyes szereplésével)? Valamikor Pesty Laci oldalán láttam egyet, ahhoz hasonló is kiváló.

fook
pont a képen szereplõ egyéneknek ajánlom ezt a puruttya anyagot 😄 mindig egy akph részlet jut eszembe ilyenekrõl : nem biztos hogy pontos😄 te csak szívjad fel az orrba és jöjjön rád a rángás 😊

SZilaJMaGGoT
Ezen mi is sokat pusztultunk haverommal! 😄

jhetedikj
áááá b+ ezt csak saját felelõsségre nézzétek meg

anno 1987

Lacee
kedvenc 70s show-jelenetem, mikor a szülõk véletlenül füves brownie-t esznek:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nem olvassátok elégé a topicot 😄

PS3 ID: kolb@szman

SZilaJMaGGoT
Mondd már el, én kíváncsi vagyok! 😄

Lacee
ideillõ klasszikus:

ha már témánál vagyunk, kinek mi a kedvenc beviteli formája?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MR ME
én értem, de inkább hagyjátok 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

SZilaJMaGGoT
#11848 után már én sem értem... 😄

SZilaJMaGGoT
A guggolásból felállós szívást kipróbáltam én is(direkt kipróbáltam sima cigivel, és még cigi nélkül is, hogy kizárjam az oxigénhiányt), és én többnyire akusztikus halukat kaptam, meg egy durva rusht, amit a következõvel magyaráznék: amikor felállsz megemelkedik a vérnyomásod így hirtelen több thc jut az agyba, +amikor kinyújtod a karodat nagyobb felületen is szívódik fel a tüdõdben. Lehet, hogy maga az érvelés hülyeség, de nálam(és a leírtak alapján másnál is) mûködik a gyakorlat. Természetesen az oxigénhiány is közrejátszik, ezt nem akarom megcáfolni, de tény, hogy ha spanglival csinálod vagy a nélkül akkor más más eredményt kapsz.

tviktor91
Én se.:SDA😄DD

fook
csak én nem értem mirõl van most itt szó ?😄

Anaid
Naon õszintén, még akkor is, ha pár embernek ez nevetségesen fog hangzani. Mivel te kizártad annak a lehetõségét is magadban, hogy ami szerintemmegtörtént velem megtörténhetett errõl épp veled nem szeretnék beszélni. Nem akarom folytatni a végeláthatatlan vitákat. Nincs bennem tüske, túltettem magam az egészen, de épp veled nem szeretnék errõl beszélni. Kérlek, ezt tartsd tiszteletben. Tudom, hiába érvelnék, hogy a villám még ha gömb alakban is jelenik meg pl. azt is megmagyarázná (lásd mentõs cikk linkje), hogy miért emlékszem én arra, hogy a halálközeli élménykor rohadtul fáztam. Érthetõ, ha valóban hirtelen megemelkedett a tethõmérséklet (mint magas láznál)...stb. felesleges lenne, ha az az alaptézised, hogy lehetetlen.
Kérlek hagyjuk, ne is említs ilyet nekem.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
"Halálközeli élmény is ugyanezen okból van."

Na az egy kicsit másmilyen "élmény". De inkább hagyjuk. Már ejtettem a témát. Kaptam érte eleget, köszönöm elég volt.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

dronkZero
Oxigénhiány hatására fellépõ hallucináció. Leesett a vérnyomás, nem kap elég vért az agy, ennyi. Egy bármi egyéb okból elõforduló ájulás is ilyen "vizuális". Halálközeli élmény is ugyanezen okból van.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Anaid
Most olvastam az állatkertes sztorit, meg a másikat. Érdekelne ez a látás megváltozás. Szerinted mitõl volt? Hogyan stimulálta az idegrendszert?

dronkZero
Vigyázz, mert a kis zsebnácink mindjárt elkönyvel szétszívott agyú drogosnak! 😄D

Ja, lehet más is. A nyílászárók nem azok a tipikus szoci szarok, meg a korlát is gyanúsan "túl jó".

Hollandia is tele van ilyen épületekkel.

dronkZero
Pedig elég szoci stílusú az épület... Csehország?

valószínûleg olyan helyen készült a fotó, ahol lehet pár növényed legálisan...
Lacee
ennél bukóbb kevés helyen lenne...
írtam is a tumblr-en, hogy ennyi erõvel mehetne a lichthofba is 😄

jhetedikj
SA😄:SADA::ASd

anno 1987

SZilaJMaGGoT
Mert az is! 😄

tviktor91
Mé? Messzirõl úgy néz ki mint valami nagy bokor xD

RaZoK
nem szívbajos a pali =P

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RIZLA
lol, ez két ép volt 😄 humorosból.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

RIZLA
A legjobb esetben megvárják míg szépen felneveled, gondozod, aztán mielõtt felnyomna, elõtted pár nappal leszüreteli 😄

Lacee
jól lehet bukni vele sajna... meg hát a szabadtérrel vigyázni kell, nehogy penészedjen, rohadjon, kiszáradjon, ne porzódjon be, stb

TomSolberg
valamelyik erdõbe,. vagy pusztán el kéne szaporítani ezeket, és akkor mindenkinek lenne szabad felhasználásra.

tviktor91
mondjuk az alatt is.

tviktor91
500ft<8000ft
2-3ért már van normális

TomSolberg
<#eljen> 😄