13279
-
#12158 Fújbazmeg. Belenéztem a videóba. Majdnem visszajött az ebédem... -
Fidolorous #12157 Én ezt nem is értem, mármint a kémiai folyamatot, hogy tud bármilyen szer ilyen dolgokat csinálni ? -
#12156 Meggyőző! :D -
#12155 [URL=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cM6v-43-1PU]A "krokodil" a menő az oroszoknál.[/URL]
Ja és a cikk róla.:link -
#12154 "think up new euphemisms for chilling" :D -
#12153 -
#12152 Hagyjál békén a csettel, itt a fórum, vagy küldj privátot. Ezt a csetet nem fogom használni soha. -
#12151 Minden drog méreg, és a mérgezési tüneteket élvezzük... -
#12150 éterről előtte én is azt hittem, hogy méreg.....
hernyót meg sohasoha!!! Aranyszabály!!! -
#12149 Óvatosan azért, nem minden drog olyan veszélytelen és relatíve ártalmatlan, mint a fű... -
Fidolorous #12148 hát sajnos(?) rám is olyan hatással volt az egész, hogy azóta előszerettel belemennék egy ilyen utazásba ha meglenne a megfelelő anyagi keret és társaság. -
#12147 Haverom azóta is étert akar szerezni magának, pedig sok egyéb dologgal szórakozhatna. -
#12146 Igaz is:) elfelejtettem, hogy melyik topicban vagyok. -
Fidolorous #12145 Hát ezt nekem nem kell bemutatni, még a könyv is megvolt :) -
#12144 Baj van a szemeddel, vagy ennyire be vagy tépve, baszdmeg?
Ennyi a köze, semmi más.
Egyébként meg arról beszélünk, amiről akarunk, ha nem illik ide, kurvára telibeszarjuk. -
#12143 Régen láttam már a filmet, de ott nem sok szó volt drogokról, hanem alternatív valóságot él át Kutcher?
Nem értem, hogy jön ez a fű joint marihuána topicba? -
#12142 Ott van rajta a képen:
"Thinking The Butterfly Effect was a good movie." -
#12141 Igen.
Pont a témába vág.
Még, ha ezt linkelted volna....
-
Fidolorous #12140 Ez jó film volt ? -
#12139 Tények... -
#12138 Ez miazúristen? -
#12137 Tőled loptam humorosból.:
-
#12136 Hát végül is mehetnek kenderforum-ra is a termesztöket zaklatni... -
#12135 plusz nem is kell, hogy az oldal készítői legyenek rossz szándékúak, elég ha a yard egyszer csak betoppan az adatokért :)
jó, persze mindez előfordulhat akár ezzel a topickal is, de azért más tészta. -
#12134 Nincs para, legalábbis nem új, és nem pillanatnyi. Kezdetektől fogva fenntartásaim voltak az oldallal ilyen téren. Küldj be képeket jointról, pipáról, stb. Most meg nyilatkozz arról, hogy fogyasztasz-e illegális szereket... Komolyan, mint valami hülyékre szakosodott lusta rendőri akció: "Gyűjts magad ellen bizonyítékokat, és tedd közzé az interneten! Azt meg már úgyis tudjuk, ki vagy. Hajrá, hát nem jó móka?"
Azt tudom, hogy mit mondtak, hogy miért kell a regisztráció. Nem hiszek nekik. -
#12133 Azert van rajta reg mert sok volt a troll. -
#12132 paraflashed van? -
#12131 http://kender.puruttya.hu/bypost/2011/06/21/Kerdoiv
Kezd egyre inkább az a meggyőződésem lenni, hogy ez egy adatgyűjtő kémoldal. (Vagy kezd rajtam elhatalmasodni a paranoia... :P )
Először kötelezővé teszik a regisztrációt, aztán személyes adatokat és vallomásokat gyűjtenek... Egy bűncselekményről szóló fórumhozzászólás van eléggé alapos gyanú ahhoz, hogy kikérjék a szolgáltatótól az IP-t?
Na mindegy, de azért csak óvatosan bánjatok azzal a bloggal, szerintem... -
Fidolorous #12130 DMT még létezik (in hungary i mean) ? mert abból amit olvastam elvileg ugyanez a flashje, csak extrémebben. -
#12129 van koztetek debreceni?
tudom hulyekerdes, de hatha valaszol valaki...:)
eleg regi regem van...
segitseg kene... privat pls! -
#12128 Sziasztok. Létezik egy olyan zenei együttes hogy "phonior pant"
Hallottatok róla? Mert én sehol nem lelem az internet nagy világában. -
#12127 Holland a csávó,írta a fórumon hogy elajándékozta az egyik haze fajtát a szomszédjának. -
#12126 Hejj fiam, ha van egy kis időd kaszáld már le azt a gazt hát teljesen kitakarja az ablakot, anyád nem látja tőle a tulipánjait. -
#12125 Egy holland család.:DD
-
#12124 ez sajnos így van -
#12123 Őhhh, azt az élményt fel kellett volna dolgozni, nyugtatós eltusolás helyett! Szokták mondani, hogy trip után szabadon kell hagyni 1-2 napot, pontosan erre a célra. Ha azokkal beszéled meg, akikkel együtt voltál, az még jobb, ráadásul mindenkinek jót tesz!
Tudod, mint amikor azt is szokás megbeszélni egy-egy szétcsúszós buli után, hogy ki hogy merre mennyit mitől okádott össze, és mennyire be volt b@szva akkor éjjel. :)
Olvasgasd a daath.hu weboldalt, ha van időd! Sok jó tanácsra lelhetsz ott és segíthet hatékonyabban feldolgozni az élményeidet, mivel az írások adnak némi képet erről az egészről. -
#12122 ayahuasca kell ide gyerekek:D -
#12121 erre mondják , hogy jó a papír, de annyira mégsem jó, mint amennyire szar a másnapja:) -
Anonymusx #12120 Hát ja, amúgy többet az tuti hogy nem fogok papírozni, aznap nagyon jól éreztem magam, voltak durva flashek, de amikor már vagy 20 óra eltelt, és én még mindig nem tudtam se aludni, se otthon egyedül lenni, az iszonyat rossz volt, aztán emiatt nem éri meg.
Beszedtem estefele 2 frontint, és sétáltam vagy 2-3 órát haverokkal, aztán már jobban lettem szerencsére.
-
#12119 akarod mondani muszáJ...