13279
-
#12118 Mindenki be van kékülve :) -
#12117 Mi ez a pangás? Mindenki a vizsgákra tanul? -
Anonymusx #12116 http://www.youtube.com/watch?v=DRTSk0my04U -
Anonymusx #12115 Bocs, nem ezt akartam belinkelni, véletlen volt teljesen....... -
Anonymusx #12114 Tegnap este kilenkor bevettem egy fél papírt, és még mindig kapom, nem is birok egy helyben maradni... Szivtam egy csomó herbált is ráá...
Csak azért írom mert muszály megírnom.
-
#12113 Teljesen normális! Nem tudom, hogy pörgetőknél hogy van ez, de lsd-nél, gombánál és fűnél is a "rátolás" már csak lapos elhúzása a lejövetelnek. Jól ki van ez találva, nincs baj ezzel, te pedig ne aggódj! ;) -
Anonymusx #12112 Mostanában észrevettem hogyha egy éjszaka eltolok több cigit is, akkor a harmadik,és az az utániakat nem nagyon érzem be. Ez vajon normális, vagy csak én képzelem be? -
#12111 Ugyan már, nem haragszom én senkire. :) Inkább a paprikát egye az a csiga, mint a paradicsomot... -
#12110 Azt gondolod ez valami?????????????? SZEMÉLYESEN SOKKAL, DE SOKKAL JOBBAN FÁJ!!!! Valami csiga megkezdte a csemetémet! ÉS MI?? A szemétláda hamar jóllakott, csupán félig ette meg a szárát, így csak stagnál egy póznánál hat napja, de szerintem el fog száradni... :(
Maradt még 2. :) -
#12109 "Jaaaaaaj, micsináltooook, már majdnem virágzott!!!!" :P :D -
#12108 -
#12107 Globális petíció a józan drogpolitikáért -
#12106 Nem meglepő, hogy ugyanaz a dózis más hatásokat vált ki különböző embereknél, nem vagyunk egyformák. Minden droggal így van ez, van, aki két sörtől éneklős részeg lesz, másnak meg egy éjszakányi masszív ivászat kell, hogy berúgjon... -
#12105 itt ni -
Fbn Lx #12104 nekem a legkevésbé sem mart D: de az íze tényleg szörnyű
érdekes egyébként, hogy ugyanattól az adagtól volt, aki teljesen kiesett a valóságból és egy hatalmas könyvnek látta az univerzumot, amit a szél lapoz, és minden lapján egy-egy külön világ van, képekben.
minket meg úgy látott, mintha odafestettek volna, és le volt szakadva a szoba egyik fele, ott fújt be a szél.
ezzel szemben én ugyanettől a mennyiségtől kis ringatózást éreztem, és viccesnek hatott a hamutál jelenléte, amin pár másodpercig megállíthatatlanul szakadtam, és ennyi -
Anonymusx #12103 Aha köszi, amúgy a daath-at ismerem, csak az a baj vele hogy kb 3-4 hete próbálok bejutni a fórumba, eddig sikertelenül. A legutóbbi problémám vele hogy a hsz-emet nem küldi el, azt írja hogy a nevet ellenőrzi vagy mi, azóta meg eltelt egy hét is.
De viszont találtam egy "Pszichedelikus növények, és hatásaik " topicot, gondolom erre gondoltál.
Régebben nyomtam már lsd-ét (igaz csak felet), szóval tisztában vagyok ezekkel, csak a salviával lenne egy jópár kérdésem, de akkor majd felteszem abban a topicban. -
#12102 a salviának nem sok köze van a fűhöz, teljesen más jellegű a hatása. óvatosan vele!
ja, és borzasztó az íze is, a füstje pedig mar mint az állat... :) -
#12101 Minden infót megtalálsz mindenki kedvenc tudatmódosítós lapján, a daath.hu-n. Itt SG-n is van topikja. Asszem az általános fórumrészben, nem itt a tudományosban.
De mindenképp keress egy ismerőst, aki már próbálta, és hajlandó asszisztálni az utazáshoz! Különben igen nagy az esélyed a bad tripre. Az erős hallucinogének még durvábban set és settingfüggők, mint a fű, és ha ráparázol, az borzalmas lesz. És úgy fogod érezni, hogy az örökkévalóságig tart.
Szal csak okosan, óvatosan vele! -
Anonymusx #12100 Amúgy szerintetek herbálból a smoke xxx a jobb vagy a Herbal Mix JWH?
Más:
A Salvia-t próbálta már valaki? Nézelődtem a neten és most fedeztem fel, a kivonatot kipróbálnám, de nem sok mindent találtam rla
Valakinek van róla tapasztalata vagy infója? -
(via) -
zullanderr #12098 Elmarad az egyetlen értelmes rendezvény, a Reggae Camp :(
LINK -
Anonymusx #12097 -
Anonymusx #12096 -
Anonymusx #12095 Hatalmas reggae:
http://www.youtube.com/watch?v=CEikFjOcklI
-
zullanderr #12094 Ajánlok mindenki figyelmébe egy reggae válogatást: KATT RÁM -
zullanderr #12093 -
zullanderr #12092 -
ahti #12091 orange bud? iz, hatas... -
Anonymusx #12090 Szerintetek a herbál meddig lesz még legáls? -
#12089 Én nem tom', de kész vagyok :)) -
#12088 Na ti ilyet még nem láttatok.:
Kint hagytam egy olyan 15-20percre a füvecskémet a teraszon..nem lehetett több egy adagnál..aztán mire visszatértem egy döglött madár feküdt mellette:DDDDD Valami rigóféle lehetett.Wtf? -
#12087 Nem kell minden nap szívni,mint ahogy bebaszni sem szokás minden nap. -
#12086 Pontosan. Egy idő után kialakul valamilyen rezisztencia, többet kell szívni ugyanahhoz a szinthez. Ha naponta szívsz évekig, akkor akár annyira hozzászokhatsz, hogy tudsz teljesen normális életet, pedig be vagy tépve :D -
Anonymusx #12085 Amúgy szerintetek ha minden nap szívsz, akkor nem lesz akkora a hatása, mintha ritkábban szívnál? -
Anonymusx #12084 A kenderblogról van:
:)) -
#12083 Mint akinek bevertek volna egy nagyot a jobb és bal szeme alá... Sebaj :)
-
#12082 -
#12081 Eheh, hát lehet, hogy első körben is jobb megoldás lett volna szólni, mint szpemmelni 100-at... :D -
#12080 Win! :D
A következőt javaslom jelentetni a moderátornak. -
#12079 Én is gondoltam rá... :D