Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Nekem mindig akad 1-2 mag a pakettben... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

TomSolberg
jah de ahhoz is kell magot venni.

tviktor91
Vagy nevelj egy párat otthon a kertben

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

TomSolberg
hmm majd egyszer megérdeklõdöm.

TomSolberg
nagyon gyorsan fogy a cigim 😄😄
alig szívok vagy 3 mélyet már a felénél tartok 😄
Lehet nem kéne annyi szünet két szívás között 😄😄

SZilaJMaGGoT
Igen, és többnyire mostanság is haverokon ismerõsökön keresztül lehet csak kapcsolatba kerülni "dílerekkel". Legalábbis a saját tapasztalataim alapján.

TomSolberg
ti legelsõ alkalommal hogy szereztétek be?
haver,ismerõs?

solo
Nemtudom, sose volt ingerem, hogy kipróbáljam, csak dohánnyal csináltam meg 1-2x.

Én cigi párti vagyok, bong ozni se nagyon szeretek😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

nem nehéz bluntot tekerni. Zöldparadicsomban van sokféle. Az egésznek az a lényege, hogy nincs rajta ragasztócsik, igy az egészet be kell nyálazni ahogy tekered fel. Fullra, tocsogjon. Feltekered, megint körbenyálazod alaposan. Rányomkodod és a végén öngyújtóval rászárítod.

Lacee
ez így van, nagyobb mennyiséghez inkább kispipa vagy bong 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

SZilaJMaGGoT
Attól függ mennyi füved van... 😄 Egyébként ha jól tudom gazdaságosabb kisebb mennyiségekbõl cigiket hajtani, mert a veszteség egyenesen arányos a mennyiséggel. Ha tévednék úgyis kijavítanak.. 😄

tviktor91
és ez olyan jó? snoop dog a bluntokra szavaz annyit tudok.

solo
Logóm mellett a 2 korona mindent elárul azt hiszem.Nemhogy nem banoltak, de még bünti pontom sincsen😄

Kulabá' ne félmelj, ink hajts egy cigit😄

Am röviden a blunt készítés szivarból témához annyi, hogy aztmég józanul kell csinálni, mert kell hozzá nyál dögivel, de ha elõtte elnyalsz egy kockacukrot és ragacsos a nyádad könnyebben fog menni a dolog.Nemmellesleg enyhe karamellás íz-illat is elõfordulhat😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Lacee
füves boltokban egész biztos (mint a zölderdõ és társai)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

SZilaJMaGGoT
És azt elvileg ilyen mindenféle dohányboltba kéne lehessen kapni? Nem a tesco-s dohánypultra gondolok... 😄

Lacee
szóval, van a kicsit pazarló megoldás, ha van szivarunk...
és lehet venni bluntnak való "papírt" is, ami szintén dohányból készül és többnyire ízesített.

SZilaJMaGGoT
Ez engem is érdekel már régóta!

Lacee
ilyen dohánylevélrõl mit kell tudni, ugyanúgy megtekeredik, mint a papír (ragasztócsík nélkül nehezen)? egyáltalán hol lehet ilyet venni?

Depridol
true story brooo

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

MR ME
sztem azért volt mert narkósok vagytok

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TomSolberg
szerintem feltûnõnek hiszik, mert sok alreg is vesz magának VIp-et hogy elkerülje a feltûnést.

tviktor91
Én elõfizettem aztán 2hétre rá valamiért kapásból kaptam 5 büntipontot és ban.

MR ME
igen

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jhetedikj
2 éve vagyok VIP és mégse bannoltak, akkor velem van a hiba?

anno 1987

TomSolberg
nem éri meg ez a szar vip funkció.
direkt kibannolnának ha megvenném a kis köcsögök.
utána mehetném meg megint értem én ezt a rendszert.

jooy
Gombapörkölt, vagy hívhatjuk teának is. NYAM NYAM BAM BAM BAM BAM BAM!! Jó éjt srácok!

jhetedikj
szilveszterkor vettek haveromék 1 g MDMA-t, csak az ára elég húzós 20k

anno 1987

Daffit
<#zavart1>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

RaZoK
te vaty az zsolti?<#zavart2>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

MR ME
jaja

SZilaJMaGGoT
Jah, meg inkább a gomba megy.

MR ME
azért goán sincs mindenki szét6papírozva, többen szintiznek ott mint gondolnád 😊

RIZLA
😉

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

köszi a válaszokat! 😊
azért azt elmondanám hogy egy ideig kicsit vonzott az állando pörgés buli meg az ezzel járó feeling.. aztán megéreztem a hátulütõit és abbahagytam a mértéktelen használatot.
csak 3-4 hetente szintizek, akkor se mindig minden buliba, társaság és hangulatfüggõ a dolog. teljes kontroll felett van ez a dolog már egy ideje. 😊 suli is tök jol megy diploma felé haladok az életem rendben van minden téren egyszerüen csak élvezem😊
a szerekrõl meg annyit hogy azt is felelõsen próbálom csinálni amennyire lehet. nem veszek ismeretlentõl ismeretlen bogyókat.. barátaim megjárták már egy párszor:S:S csak tiszta megbízható forrásból érdemes..😊
amúgy meg az igazi MDMA-nál nincs jobb.. csak itthon szinte lehetetlen beszerezni... 😊) de azért..😉
a papír meg nem bulizásra való.. may goapartiba😄DD azok mekkorák..nyáron voltam ozora szerü fesztiválon és kijöttek a hekák..szerintetek mit láthattak 500 szanaszét papirozott emberen? kb körbenéztek és elmentek..😊
mindent lehet csak okosan.. amugy jo a fórum teccik!

joéjt.

MR ME
basszál be másnap, lõjj el egy cigit és feküdj le aludni
am meg ne szintizz annyit, árt a babának...

tviktor91

tviktor91
Jo es az lsd-t megis hogy hasznalna bulizas közben? ..Nem arra valo,bar teny h az egyik legartalmatlanabb anyag.

RIZLA
Osztom az elõttem szólók érveit. Nem akarlak én sem lebeszélni semmirõl, DE...marék számra kajálni manapság ilyeneket nagy felelõtlenségre vall. Már nem a '90 éveket írjuk, nem az van, hogy ha 3 hónap különbséggel, tök más arctól szereztél egy superman-es lasztit, akkor mindkét alkalommal ugyan az volt a végeredmény. Annyi szemetet megkajálnak mostanában az emberek, hogy az félelmetes. Ha meg minden áron az a cél, hogy készlegyél, mint a picsa, akkor inkább parirozzál 😄 az lsd a mostani szutykokhoz képest egészséges. Csak az tudja mi van ezekben, aki kotyvasztotta, az viszont pont leszarja kinek mi baja lehet. Tehát ezen kínok enyhítésére, terápiás céllal szívni szerintem.....kár a fûért.

Teljes mértékben.

dronkZero
Nem, te nem érted.
Én egy szóval nem állítottam, hogy másnál nincsenek ilyen tünetek, sõt. Épp ellenkezõleg. Én pont azt mondom, hogy van egy adott szer, aminek ismerjük a hatásait, pozitívat és negatívat egyaránt.
Innentõl te eldöntheted, hogy a pozitív hatások ellensúlyozzák-e a negatívakat. A jelek szerint nem nagyon. Akkor? Tényleg ez kell neked? Mert ezzel jár a dolog.

Az meg, hogy ezt még egy másik szerrel akarod ellensúlyozni, szintén érdekes. Ugyanis annak is lesznek negatív hatásai. Arra majd keresel egy harmadik szert?

Na mindegy, nem akarok prédikálni, azzal baszod magad tönkre, amivel akarod, de azért gondolkozz el egy kicsit szerintem ezeken a dolgokon, fõleg a mit, miért, milyen áron kérdéseken...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

hát figyelj.. ha azt mondod h másoknak a szintik semmiféle tünetet nem okoznak másnap akkor hazudsz.. nem eröltetem és különsebb bajom nincs..a legföképp bánto dolog az üresség és a kattog az agyam valamin érzés..
a szinti csak rátesz még egy lapáttal.. alapbol ha mondjuk 16orát bulizol ugy h kb lesem állsz csak inni meg rántani ezt azt😄 akkor nagyon durbán kimerülsz..

ne értsd félre. én csak mindennek a jo oldalát akarom használni. régebben nem gondoltam h stimulánsokkal fogok bulizni..de sajnos megtudtam h milyen is és rájöttem h sokkal jobb mint beszivva punnyadni😄 lehet velem van a baj de a füstöt nem tudom bulizásra használni.
de jolvan srácok legközelebb majd amikor 4 fele hazaérek a corobol eldurrantok egy cigit és meglátjuk 😉

dronkZero
Ha szarul vagy a szintitõl, mi a fasznak erõlteted?

Kb: "Verem a faszom kalapáccsal, és kurvára fáj. Tudnátok ajánlani valami jó fájdalomcsillapítót?"

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Inkább azt próbáld ki milyen lehet ha nem strapálod le magad ennyire.
Ha füvet szívsz azt szerintem nem azért érdemes mert kivagy a többi drogtól.

Árpád népe hej!

tviktor91
probald ki

Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek valamivel kapcsolatban.
A dolog ott kezdõdik hogy 2éven keresztül napi szinten szivtam sokszor nagyonnagyon sok páfrányt..😄 aztán elkezdtem tavaly szeptembertõl elektro bulikba járni és betévedtem bizony soksok olyan partiba ami nem a zöldet hanem a szintetikát erõlteti.. megismerkedtem gyorssal, az exemmel és katival is : DD a mokkal fokozatosan leálltam.
Most ott tartok hogy havi egy-két ilyen keményebb buli és semmi zöld. Arra lennék kiváncsi hogy szerintetek tudnám a zöldet "terápiás" célokra használni? Mert az ilyen majdnem egynapos bulik után pár napig étvágytalan erõtlen feszült vagyok (szószerint feszülnek az izmaim).. 😄 persze tisztában vagyok ezekkel és így nem esem át a ló túloldalára mostmár.. de jelen esetben a zöldet nyugtatónak feszültségmentesitõnek, étvágyfokozónak szeretném használni..
Jó ötlet szerintetek? tapasztalat?

jhetedikj
havernál fent Bugyipesten, jó képet kapott az itthoni fiatalokról 😄

anno 1987

Lacee
és hol? 😄

jhetedikj
Tegnapelõtt együtt szívtunk a Time egyik riporterével aki azért jött, hogy Magyarországról írjon egy cikket. 😄D

anno 1987