13279
-
#12198 óóóóh én nagyon szeretem elvetni a sulykot... Az a kedvencem amikor annyira kivagyok, hogy azt kívánom bárcsak ne lennék annyira készen, aztán ha kicsit magamhoz térek újra annyira ki akarok lenni... :D Én az ilyen extreme-high-okat meg astro black-eket szeretem... :D -
#12197 Na erről van szó...csak az a gond h miután megeszed várnod kell 1-1.5órát és csak utána vág be..aztán ha sokat fogyasztottál akkor necces szituba is kerülhetsz,ezért érdemes 1 szelettel indulni aztán még enni hozzá ha kell:D -
#12196 Én addig ennék belőle ameddig rosszul nem lennék... :) -
#12195 :DDD Ne azt nézd bazmeg hanem h mennyire állsz be tőle xDD ..úgyis csak 1 szeletet kell elfogyasztani,és nem olyan szar az íze mint ahogy kinéz. -
#12194 fincsinek tűnik. mint amit a kutya szart a tálcára:D -
#12193 menjünk kóstolni :) -
#12192 fincsinek tűnik :D -
#12191 Készen is van gyermekek..50g levelböl !1g virag poenbol...meg nem kostoltam meg..elöször havernak viszek :DDD nehogy veletlen 8 ora ko.
-
#12190 Csinált már valaki füves sütit? -
#12189 kérdezhetsz nyugodtan itt is, vagy akár magánban - ha tudunk, szerintem szívesen válaszolunk :) -
ahti #12188 Sziasztok, lehetne egy kerdesem valakihez, barkihez aki jartasabb a temaban? Privat uzenet formajaban, ha lehetseges.. Nyugi, nem arra lennek kivancsi hol tudok fuhoz jutni stb... :) -
#12187 Végtelenszer.
De van ott olyan is, hogy:
"is politikai bátorsággal virágának fogyasztása is legalizálható lenne, ami a turizmust is felfuttathatná."
A rostkendernek a virágát dobjuk ki, a drogkendernek meg a virágán kívül mindent. Simán összeköthető lenne a kellemes a hasznossal, bár az tény, hogy az iparikender ültetvényeket le kéne cserélni valami nemesített cuccra.
Meg az is lehet, hogy az eltérő tulajdonságok és "szüret" ideje miatt egyáltalán nem használható a nemesített cucc rostnak... -
#12186 Ipari kenderből szerinted hányszor annyit kéne elpöfékelni? -
#12185 Elkészült a tökéletes drogszonda? -
#12184 Hehe szavazzatok a másodikra:DD -
#12183 Legagyult ? Mért? -
#12182 Breaking Bad-et, mint sorozatot ismeritek? Holnap lesz a premierje a 4. évad 2. részének, kötelező drogos darab. :)
Metamfetamin készítéséről szól, annak az értékesítéséről és a szereplőkön keresztül bemutatja az alvilágot is. Ráadásul vicces és izgalmas. Aki a legagyult, kommersz Weeds helyett keres valami igazán jót, annak csak ajánlani tudom. Ncore-on egyben fent van mind a három évad! Még nem szinkronizálták le, de a Magyar felirat minden epizódhoz mellékelve van, sokkalta élvezhetőbb. -
#12181 4 pont, ennyiért drogosítvány járhatna.
No, de nem is ezért írok. :))
http://www.youtube.com/watch?v=WypgnFhAHpc
-
#12180 teszt ;) -
#12179 káfonya? -
#12178 a legocsmányabb mind közül ez a káfonya vagy mi ... pofám leszakad inkább ezekért járna akasztás -
#12177 ültetvény közepére építettem volna szívesen egy kis faházikót =) -
#12176 Sosem értettem minek próbálkoznak ismeretlen cuccokkal..ok hogy legális de kit érdekel? Inkább illegális legyen de x ezer évre visszamenőleg tudjuk hogy mik a hatásai/mellékhatásai/hosszú távú hatásai.
Ez valóban oroszrulettra hasonlít. -
#12175 korábban volt szó a témáról, itt egy érdekes cikk: a JWH-... anyagok feltalálója inkább a füvet ajánlja, aki Spice, Zen és hasonló "legal high"-okat használ, az szerinte bolond és oroszrulettet játszik a szervezetével.
viszont az érdekes, hogy ennyire egyszerű előállítani a cuccot, azt is írja, hogy "egy valamire való kémiaszakos hallgató is össze tudja állítani három lépésben". -
patiang #12174 a legolcsóbb :DD -
#12173 a video flash vagy a lejátszó?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudom szar volt :/ -
Anonymusx #12172 Mert flash. :)
Legalábbis nekem az volt.. -
#12171 Ez mért jó nekünk? -
Anonymusx #12170 -
#12169 Kár, pedig már milyen szépen berendeztem: D -
#12168 Az nem semmi:DDD -
#12167 O.O
-
#12166 -
#12165 háhh meg is érdemlik ... sok szintiboy -
#12164 Megfelelő körülmények és használat mellett az ópiátok is pont annyira biztonságosak mint bármi más, csak előbb a mohóság majd az ebből eredő finanszírozási problémák vonják maguk után a további kockázatokat. De erről szerintem ne kezdjünk el vitatkozni, mert ez nem az a topik... :)
Az ész kérdésről még annyit, hogy eléggé alul tájékozottak az emberek még most is, mert lehet te jó körökben mozogsz, de akiket én ismerek, a herkát csak azért tartják elrettentőnek mert azt "szúrni kell"... -.- -
#12163 És mennyi ész kell a heroinhoz?:DD
Amikor ott a fű az alkohol a mittomén mi amitől ugyanúgy jól érezheted magad és jobb esetben nem leszel halott. -
#12162 Valszeg heroinnal kezdték, aztán ahogy nem tudták finanszírozni így jött egy hasonló hatású pótszer. És egyébként nem rossz ötlet, hogy kodeinből állítsanak elő desomorphine-t, csak épp ezt laborban kéne elvégezni megfelelő szakértelemmel. -
#12161 Nem a desomorphine-tól bomlanak le, hanem mivel, hogy házilag állítják elő olyan szutyok matériát kapnak végeredményül ami nem csak agyilag bontja le őket... :) -
#12160 Azért ez elég komoly hogy kint van a csontja szó szerint:Ooo.
Nem tudom mennyi ész kell ahhoz hogy ilyet magába toljon az ember. -
#12159 Nem értem, mit nem értesz. A tömény kénsav még csúnyább dolgokat csinál. Csak azt senki nem olyan hülye, hogy magába tolja.
Nem túl nehéz tönkretenni az élő sejteket ám...