13279
  • SZilaJMaGGoT
    óóóóh én nagyon szeretem elvetni a sulykot... Az a kedvencem amikor annyira kivagyok, hogy azt kívánom bárcsak ne lennék annyira készen, aztán ha kicsit magamhoz térek újra annyira ki akarok lenni... :D Én az ilyen extreme-high-okat meg astro black-eket szeretem... :D
  • tviktor91
    Na erről van szó...csak az a gond h miután megeszed várnod kell 1-1.5órát és csak utána vág be..aztán ha sokat fogyasztottál akkor necces szituba is kerülhetsz,ezért érdemes 1 szelettel indulni aztán még enni hozzá ha kell:D
  • SZilaJMaGGoT
    Én addig ennék belőle ameddig rosszul nem lennék... :)
  • tviktor91
    :DDD Ne azt nézd bazmeg hanem h mennyire állsz be tőle xDD ..úgyis csak 1 szeletet kell elfogyasztani,és nem olyan szar az íze mint ahogy kinéz.
  • Victor1103
    fincsinek tűnik. mint amit a kutya szart a tálcára:D
  • Lacee
    menjünk kóstolni :)
  • Klon
    fincsinek tűnik :D
  • tviktor91
    Készen is van gyermekek..50g levelböl !1g virag poenbol...meg nem kostoltam meg..elöször havernak viszek :DDD nehogy veletlen 8 ora ko.
  • tviktor91
    Csinált már valaki füves sütit?
  • Lacee
    kérdezhetsz nyugodtan itt is, vagy akár magánban - ha tudunk, szerintem szívesen válaszolunk :)
  • ahti
    Sziasztok, lehetne egy kerdesem valakihez, barkihez aki jartasabb a temaban? Privat uzenet formajaban, ha lehetseges.. Nyugi, nem arra lennek kivancsi hol tudok fuhoz jutni stb... :)
  • dronkZero
    Végtelenszer.

De van ott olyan is, hogy:
    "is politikai bátorsággal virágának fogyasztása is legalizálható lenne, ami a turizmust is felfuttathatná."

A rostkendernek a virágát dobjuk ki, a drogkendernek meg a virágán kívül mindent. Simán összeköthető lenne a kellemes a hasznossal, bár az tény, hogy az iparikender ültetvényeket le kéne cserélni valami nemesített cuccra.

Meg az is lehet, hogy az eltérő tulajdonságok és "szüret" ideje miatt egyáltalán nem használható a nemesített cucc rostnak...
  • zsoltioregon
    Ipari kenderből szerinted hányszor annyit kéne elpöfékelni?
  • Petka
    Elkészült a tökéletes drogszonda?
  • tviktor91
    Hehe szavazzatok a másodikra:DD
  • tviktor91
    Legagyult ? Mért?
  • jooy
    Breaking Bad-et, mint sorozatot ismeritek? Holnap lesz a premierje a 4. évad 2. részének, kötelező drogos darab. :)

Metamfetamin készítéséről szól, annak az értékesítéséről és a szereplőkön keresztül bemutatja az alvilágot is. Ráadásul vicces és izgalmas. Aki a legagyult, kommersz Weeds helyett keres valami igazán jót, annak csak ajánlani tudom. Ncore-on egyben fent van mind a három évad! Még nem szinkronizálták le, de a Magyar felirat minden epizódhoz mellékelve van, sokkalta élvezhetőbb.
  • jooy
    4 pont, ennyiért drogosítvány járhatna.

No, de nem is ezért írok. :))
    http://www.youtube.com/watch?v=WypgnFhAHpc
  • RIZLA
    teszt ;)
  • tviktor91
    káfonya?
  • RaZoK
    a legocsmányabb mind közül ez a káfonya vagy mi ... pofám leszakad inkább ezekért járna akasztás
  • Kontrakcio
    ültetvény közepére építettem volna szívesen egy kis faházikót =)
  • tviktor91
    Sosem értettem minek próbálkoznak ismeretlen cuccokkal..ok hogy legális de kit érdekel? Inkább illegális legyen de x ezer évre visszamenőleg tudjuk hogy mik a hatásai/mellékhatásai/hosszú távú hatásai.
    Ez valóban oroszrulettra hasonlít.
  • Lacee
    korábban volt szó a témáról, itt egy érdekes cikk: a JWH-... anyagok feltalálója inkább a füvet ajánlja, aki Spice, Zen és hasonló "legal high"-okat használ, az szerinte bolond és oroszrulettet játszik a szervezetével.
    viszont az érdekes, hogy ennyire egyszerű előállítani a cuccot, azt is írja, hogy "egy valamire való kémiaszakos hallgató is össze tudja állítani három lépésben".
  • patiang
    a legolcsóbb :DD
  • RaZoK
    a video flash vagy a lejátszó?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tudom szar volt :/
  • Anonymusx
    Mert flash. :)
    Legalábbis nekem az volt..
  • tviktor91
    Ez mért jó nekünk?
  • Anonymusx
  • solo
    Kár, pedig már milyen szépen berendeztem: D
  • tviktor91
    Az nem semmi:DDD
  • byzhouse
    O.O

• tviktor91
  • fook
    háhh meg is érdemlik ... sok szintiboy
  • SZilaJMaGGoT
    Megfelelő körülmények és használat mellett az ópiátok is pont annyira biztonságosak mint bármi más, csak előbb a mohóság majd az ebből eredő finanszírozási problémák vonják maguk után a további kockázatokat. De erről szerintem ne kezdjünk el vitatkozni, mert ez nem az a topik... :)

Az ész kérdésről még annyit, hogy eléggé alul tájékozottak az emberek még most is, mert lehet te jó körökben mozogsz, de akiket én ismerek, a herkát csak azért tartják elrettentőnek mert azt "szúrni kell"... -.-
  • tviktor91
    És mennyi ész kell a heroinhoz?:DD
    Amikor ott a fű az alkohol a mittomén mi amitől ugyanúgy jól érezheted magad és jobb esetben nem leszel halott.
  • SZilaJMaGGoT
    Valszeg heroinnal kezdték, aztán ahogy nem tudták finanszírozni így jött egy hasonló hatású pótszer. És egyébként nem rossz ötlet, hogy kodeinből állítsanak elő desomorphine-t, csak épp ezt laborban kéne elvégezni megfelelő szakértelemmel.
  • SZilaJMaGGoT
    Nem a desomorphine-tól bomlanak le, hanem mivel, hogy házilag állítják elő olyan szutyok matériát kapnak végeredményül ami nem csak agyilag bontja le őket... :)
  • tviktor91
    Azért ez elég komoly hogy kint van a csontja szó szerint:Ooo.
    Nem tudom mennyi ész kell ahhoz hogy ilyet magába toljon az ember.
  • dronkZero
    Nem értem, mit nem értesz. A tömény kénsav még csúnyább dolgokat csinál. Csak azt senki nem olyan hülye, hogy magába tolja.

Nem túl nehéz tönkretenni az élő sejteket ám...