13279
-
#12238 Kecsapos kakaós kalácsot kóstoltátok már? :D -
#12237 Nem rossz, de ez szerintem már rég megfogalmazódott a körültekintőbb réteg fejében... -
#12236 Megnyertük a drogháborút! /Vigyázat,irónia!
Szépen összefoglalva
Más.:
Aktívban volt egy 11 hónapig előzetesben ülő nyugdíjas házaspár aki "drogot termesztett".
A drog pedig.: vadkendert szedtek a mezőről vagy nem tudom honnan,felakasztották a házuk udvarán lévő fára és több mint 3000 tő nőtt ki belőle...ugye 11 hónap előzetes...bírói ítélet pedig.: 2év x hónap.
Eközben a család eladta a házát mert nem tudtak fizetni valamit,és most Angliában dolgoznak.:)Ja és nemzetközi elfogatóparancsot is kiadták.
Köszönjük magyar igazságszolgáltatás. -
#12235 Umm, a sportolás utáni eufória inkább a mozgás során felszabaduló szterotonin és endorfin hatása, és teljesen "üzemszerű" a dolog. Például a maratonfutók rendesen be is állnak a táv végére.
Meg ezért lehet bedepizni, ha valami oknál fogva abbahagyja az ember a sportot. Nem kapja meg az agy a finom-finom endorfint, és lázad.
Persze az lehet, hogy a fű megemeli az alap endorfinszintet, amire a sportolás rátesz még egy lapáttal, és így jobban érzed a jóságot... -
#12234 Másnap nem szoktam érezni a hatását. Csupán zizi vagyok és - mint ma, most is :) - két óra kell, hogy ténylegesen hozzákezdjek valamihez. Nagyon jól esik ilyenkor a mozgás, nyújtózkodás. Megyek is sétálni! -
aDoctor #12233 placebo? nem tudom ezen már én is sokat gondolkodtam. nyugi ezek a dolgok; az ingerek felerősödése vagy nálam pl éppenséggel sokszor alábbhagyása (értem ezalatt h jó sokat mokkolok nagyon jó estém van és azt hiszem h másnap ennek nyoma marad ennek ellenére kisimult arcbőrrel a legnagyobb lelki békével ébredek ((:) mindig előjönnek. És igen.. akadnak vicces szituk is.:D Vagy amikor naponta használtam a növénykét akkor bizony sportolás után is volt rajtam egy enyhe eufória.. és a szemeim is kivoltak:D
Amúgy meg 2napja nagyon pozitív vagyok mert olyan történt ami visszaadta a hitet..:D 2napja budárol vettünk 2 zsák homokot. De 2.0 át zacskóját 2500ért. Na most tapasztalt szmokernek számitunk igy összesen 6an mokoltuk 2napon át. Brutális minőségű és mennyiségű. visszadta az életkedvemet.:D -
#12232 Hmm..hát haverral 01:00kor lőttük kb, 3-ra már azért elmúlt a hatása ..aztán aludtam kb délig,de ebédnél azért erősen lehetett érezni.Najó nem annyira persze mint éjszaka,de azért észrevehető.Placebo lenne?:) -
#12231 Kb 24-36 órán át van kimutatható hatása (valami autóvezetési teszttel vizsgálták). De elvileg a pszichoaktív hatás elmúlik pár óra alatt, csak a testi effektek maradnak, szal szerintem csak bebeszéled magadnak.
Mondjuk ha elnyomod a cigit, és bealszol rögtön, akkor nem kizárt, hogy reggelre még tart a pszichoaktív hatása. Alvás közben lelassul az anyagcsere, valószínűleg akkor a THC is lassabban ürül a vérből, lassabban bontja a szervezet, stb... -
#12230 Kérdés.:
Nektek a rakéta másnapján nem szoktak felerősödni az "ingerek?" Úgy értem h elnyomod a dzsozit..alszol 12órát..felkelsz..és még akkor is érzed h húderős a fény vagy húdefinom ez a süti vagy húdeszar ez a kaja:D pl? -
#12229 Pontosabban a flush csak az átmosást jelenti..a tápot azt én mondtam..de óvatosan vele ,nehogy nagyobb baj legyen úgyhogy ha eddig nem adtál akkor fele mennyiséget először. -
#12228 Madzsarul.: átmosod a földet bőőő vízzel...aztán adsz neki vmi veg tápot. -
#12227 https://www.greenpassion.org/index.php?/topic/7885-to-flush-or-not-to-flush/ -
masoma #12226 "flushold át"? -
#12225 Hm flushold át aztán adjál neki vegre való tápot és kész:D -
masoma #12224 de már a növény közepénél is van levél ami sárgul (kb 1 méteres a növény) -
masoma #12223 igen -
#12222 Alulról indulva? -
masoma #12221 help: növényem 3-4 levele elkezdett sárgulni a végétől a töve felé...miért van ez? egykalap azt irja permetezés miatt de semmi vegyszert nem kapott...nem tudja vki, hogy mi lehet a probléma? előre köszönö a segítséget -
#12220 Nagyanyám azzal gyujtott be..mert hogy milyen jol eg. xDD -
PietroDr #12219 Üdv! Gratulálok a sütihez! Volt valahol egy recept, nice ice cream, az is nagyon ütős kis recept...próbálkoztam muffinnal is, csak hát szegény az eklézsia, a levél profi ötlet. A lényeg minden esetben a margarin! Kóstolót!!!!:D Ja és aki a szemétbe dobná a levelet, inkább az én postaládámba dobja! Minden megoldás érdekel!:) -
#12218 Most azonnal ide az egészet: DDD Érdekesen, de jól néz ki, és persze 3 mal kezdenék, hogy eleinte azt se tudjam, hogy ki vagyok: DDD -
#12217 Dehogynem szívni igen,mert az rögtön megvág...ez meg zsákba macska..lehet 24óra ko lehet nem.
50g LEVÉL van benne..nem virág..ez semmi..van aki a levelet kidobja a kukába. -
Anonymusx #12216 Te nem is szoktál akkor szívni se?
uhh amúgy de szívesen elfogadnék én is egy tál ilyen sütit, mostanában amúgy se üt be annyira valamiért a cigi mint régen...
Amúgy tényleg 50 g-ot raktál bele? Hát az kurva sok... Egy év alatt nem szívok annyit. -
#12215 Úgy hogy már odaadtam egy másik havernak az összeset :) -
Fidolorous #12214 és te hogy bírod eddig hogy nem nem próbálod ki ? :D -
#12213 Na haverral most beszeltem es 6 orat mondott hatasnak..az nem rossz. -
#12212 Lehet szerintem mivel abban is van thc,csak kevesebb igy több kell bele gondolom én.
@211 elsore igy sikerült..majd jövö héten lehet jobb lesz.:D -
Anonymusx #12211 Kár hogy ilyen sütit nem lehet kapni a boltban :((
Bár ez a süti úgy néz ki mintha sima föld lenne, gyökerekkel. Persze ettől független kajálnám :)
Vajon mit kaphat aki az egészet bezabálná? :)
-
masoma #12210 ilyet lehet csinálni hím növény leveleiből is? (virágzat szegénynek nem adatott:D) -
#12209 En meg nem ettem belöle..haver viszont kajalas utan 1-1.5ora mulva jol volt,ugy kb 3oran keresztül..de lehet h tovabb is mert utana eljöttem:DD -
#12208 amugy ütös lett? -
#12207 Nem daraltam le ,csak összemorzsoltam kézzel nagyon apróra:DD
A gaz pedig a level szára.
Egyebkent igen,vajjal egyszrübb lett volna meg szebb,csak az egy 6 oras folyamat ahogy olvastam..es ahhoz nem art egy kis zöldseg sem.
Ezert ugy csinaltam h vajat megolvasztottam beleraktam 50g-t 15percig piritottam es hozzatettem a lisztes tesztahoz. -
#12206 egy kis erőspistával fel lehetne dobni :D
de mi az a gaz benne? te nem mondod, hogy ledaráltad a levelet és ugy csináltad :D
azt nem ki kell főzni kendervajnak előtte? :O -
#12205 Ez a szám kurva jó. Nagyon hangulatos...nem is ismertem eddig : ) Kösz a linket. -
#12204 :DDDD Majd a következö jobb lesz...meg a heten lehet csinalok. -
#12203 Jézusom : D Kinézetre tényleg nem valami meggyőző. Banano konyhája : D -
#12202 -
#12201 DDD Egyértelmű hogy kokain.Poénból rászórtam 30rugót a sütire. -
#12200 Amúgy az porcukor a "süti" tetején vagy kokain? -
#12199 oO xDD
Nem vágom h mi a jó abban h azt sem tudod h ki vagy:D de te tudod.