Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikrõl volt szó amúgy? Jó volt?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ma este az Instantban lesz egy nyílt beszélgetés úgy általában a szívásról és "mûfüves" designer drogokról (zen, spice és társaik). Az egészet közvetíti a Tilos rádió is (online: tilos.hu) este 9 és 10 között. Eddig érdekesnek hangzik:
"Nyilvános és szabadszájú drogdiskurzus élõ adásban a Tilos Parkból!
A morális vállalkozók ez alkalommal a mesterséges füveket teszik nagyító alá és a posztmodern spanglizás dimenziójában kalandoznak élõben.
A téma kibontását Ujváry István kutató kémikus, a mûfüvek ismerõje, a designer drogok szakértõje segíti."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ladánybene 27, meg vajas zsemle, csípõs kolbász, meg majónééz egyenlõ KEBAB 😄 Sõt, még több is!! Próbáért kiált, azonnal!! 2230 2230 😄😄
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Ellenben a CBD meg igen, ami a testi tüneteket okozza. És ha azt túlzásba viszi az ember, akkor átalussza az értékes tudatmódosult idõszakot.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
boldog 420at! 😊

rest in peace
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

a GIAA elõtt volt egy egészen korrekt magyar banda, a Marionette ID. nekik is tetszett a zenéjük, de valamiért van benne ének, ami már kevésbé, nagyon elütött az instrumentális részektõl a srác hangja.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
hû már megijedtem, hogy ismerlek... 😄
És TE mikor voltál 7th? Gondolom amíg inaktívkodtam, addig eshetett meg ez a hiba, ha rajtam múlik az esélyt sem kapod meg. Mi volt a nicked?
A Battlefield-es 7th-rõl beszélünk egyébként, ugye?
Mondjuk ezek szerint nem voltál klántalálkozón... Lehet, hogy egyedül lettél volna a fasz felfogásoddal... 😛
Két "nagyobb" banda, amit nem említettél, nem tudom, ismered-e õket: Russian Circles és Pelican. Tõlük könnyen találsz klippet is, zenét is. Õk viszonylag befutott zenekaroknak számítanak.
És a feltörekvõ underground:
Post-Engineering blog
Itt találtam pár egészen jó bandát, nagyon jó kis adatbázis, letöltési linkekkel. Kell válogatni rendesen, én ezeket találtam hallgathatónak:
Tuber, Fura, Fields of Locust, Catacombe, Lights at Sea, Spectral Empire, Kuato, Orders of the British Empire, és a két magyar Rosa Parks és Képzelt Város.
Folyamatosan keresgélek, van mibõl csemegézni. 😊
Általában egy album vagy egy EP minden, amit egy-egy banda fel tud mutatni, de igazából nem is baj, mert sokan vannak, sokfélék. Nem válik monotonná. Pl egy God is an Astronaut albumot nem bírok egyben végighallgatni, nagyon egyformák a számok, egy idõ után besokallok tõle.
"exUNQL, ex7th, exeX 7th.Zero"
Nem mondod, hogy 7th felvettek? Én is az voltam... de nem emlékszek drogos zerora ( még szerencse) 😄
Faszfej.
Mondjuk mostanában inkább poszt-rock, poszt-metál zenéket hallgatok. Sok a közös a két stílusban. Kb mintha a sztóner elszállós gitártémáit fejtenék ki kicsit bõvebben, egész számon keresztül, és közben meg nem énekelnek bele... 😛
Mindegy, hagyjuk...
"The sale of cannabis is technically an offence under the Opium Act, but prosecutorial guidelines provide that proceedings will only be instituted in certain situations. "
szóval az ottani törvénykezés (a jogi szöveg) szerint büntetendõ LENNE, de mivel kis hal vagy 5g/pár tõ mennyiség alatt, és az általad a társadalomra gyakorolt veszély is elhanyagolható, futni hagynak.
Attól még ugyanolyan szabálysértés, mint a gyorshajtás például, csak nem tartozik hozzá büntetési tétel (itthon is asszem úgy van a gyorshajtás, hogy 130 a limit autópályán, de 140 vagy 150 alatt túllépheted, nem büntetnek meg). Ez egyáltalán nem ugyanaz, mintha valami legális lenne!
Nem mintha nekünk Magyarországról számítana a dolog, de ha már tényekrõl beszélünk, engedjük meg magunknak a pontosság luxusát 😊
Könnyû drogok birtoklása, elõkészítése, feldolgozása, szállítása, gyártása 5 grammig legális. Ott van feketén-fehéren.
Ami közbeszédben "dekriminalizáció", az azt jelenti, hogy kis mennyiségig legális. A "legalizáció" esetében meg a nagy mennyiség is, termesztéssel, nagykereskedelemmel együtt.
Egyfajta moratórium ("a tolerancia politikája") van életben az egészségre nem vagy kevésbé káros drogokkal szemben, ezért virágozhat az üzlet.
egy forrás
wiki ugyanerrõl
Hollandiában a birtoklás, használat és a kereskedelem legális, a termesztés ipari mennyiségben büntetendõ.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
errol meg nem hallottam!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"