Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is kíváncsi lettem volna, mit mondanak a zenrõl. nem hiszem, hogy sok jót.
Sajnálom, mert szívesen meghallgattam volna.
Mikrõl volt szó amúgy? Jó volt?
Lacee
"természetesen" nem jött össze a közvetítés, technikai okok miatt. lehet, hogy még az éles bevetés elõtt kellett volna tesztelni a rendszert, de hát ez van...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Negyed 10 múlt, de eddig csak zene ment...
tviktor91
tanksch

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Lacee
akit érdekel:
ma este az Instantban lesz egy nyílt beszélgetés úgy általában a szívásról és "mûfüves" designer drogokról (zen, spice és társaik). Az egészet közvetíti a Tilos rádió is (online: tilos.hu) este 9 és 10 között. Eddig érdekesnek hangzik:

"Nyilvános és szabadszájú drogdiskurzus élõ adásban a Tilos Parkból!
A morális vállalkozók ez alkalommal a mesterséges füveket teszik nagyító alá és a posztmodern spanglizás dimenziójában kalandoznak élõben.
A téma kibontását Ujváry István kutató kémikus, a mûfüvek ismerõje, a designer drogok szakértõje segíti."

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tviktor91
wtf xD

jooy
Mire jöttem ráááá!!

Ladánybene 27, meg vajas zsemle, csípõs kolbász, meg majónééz egyenlõ KEBAB 😄 Sõt, még több is!! Próbáért kiált, azonnal!! 2230 2230 😄😄

tviktor91

jooy
Ami nálam 2230 😊 22:30

tviktor91
Járj utána.

fook
mi az a 420 ?D:

Amazed pipe - van valamilyen tapasztalatotok vele kapcsolatban? gondolkodom, hogy veszek egyet.

dronkZero
Valamint borzalmas pazarlás is. A tudatmódosulás sem "erõsebb" nem lesz, és nem is tart tovább a hatás a több fûtõl. THC nem halmozódik.
Ellenben a CBD meg igen, ami a testi tüneteket okozza. És ha azt túlzásba viszi az ember, akkor átalussza az értékes tudatmódosult idõszakot.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Lacee
ha már tisztán, akkor bongot/kispipát ajánlok hozzá... cigibõl durvább is, meg sok a veszteség.

boldog 420at! 😊

Ic3 m4n
Boldog 420at srácok!

tviktor91
Kicsit erõs nemdE?

csak a zöldet papírba tekerve próbáltátok már? úgy se rossz?

slime001
Négyhúsz négyhúsz lesz ma!😄

AVIRA - \"More than security.\"

RaZoK
héjéjéjjéj szmók víd evri déj

rest in peace

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

dronkZero

Got it! 😄

Lacee
á köszi, utánajárok a dolognak 😊

a GIAA elõtt volt egy egészen korrekt magyar banda, a Marionette ID. nekik is tetszett a zenéjük, de valamiért van benne ének, ami már kevésbé, nagyon elütött az instrumentális részektõl a srác hangja.

Daffit
Bocs, de szerintem nem ide tartozik ez a stílus. Ha lehet rendezzétek le priviben. Ha lehet ragaszkodjunk a topiv témához. Köszönöm.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

counter-strike

hû már megijedtem, hogy ismerlek... 😄

dronkZero
Alapító tag vagyok, ne zavarjon. Egyébként az elmúlt évek során nem tûnt fel a logóm? ZERO; 7TH; SEVENTH CAVALRY.

És TE mikor voltál 7th? Gondolom amíg inaktívkodtam, addig eshetett meg ez a hiba, ha rajtam múlik az esélyt sem kapod meg. Mi volt a nicked?

A Battlefield-es 7th-rõl beszélünk egyébként, ugye?

Mondjuk ezek szerint nem voltál klántalálkozón... Lehet, hogy egyedül lettél volna a fasz felfogásoddal... 😛

dronkZero
Akkor ajánlok még párat. 😊

Két "nagyobb" banda, amit nem említettél, nem tudom, ismered-e õket: Russian Circles és Pelican. Tõlük könnyen találsz klippet is, zenét is. Õk viszonylag befutott zenekaroknak számítanak.

És a feltörekvõ underground:
Post-Engineering blog
Itt találtam pár egészen jó bandát, nagyon jó kis adatbázis, letöltési linkekkel. Kell válogatni rendesen, én ezeket találtam hallgathatónak:
Tuber, Fura, Fields of Locust, Catacombe, Lights at Sea, Spectral Empire, Kuato, Orders of the British Empire, és a két magyar Rosa Parks és Képzelt Város.
Folyamatosan keresgélek, van mibõl csemegézni. 😊

Általában egy album vagy egy EP minden, amit egy-egy banda fel tud mutatni, de igazából nem is baj, mert sokan vannak, sokfélék. Nem válik monotonná. Pl egy God is an Astronaut albumot nem bírok egyben végighallgatni, nagyon egyformák a számok, egy idõ után besokallok tõle.

Lacee
jaja, mostanában én is kezdek rákattanni a postrockra, red sparowes, explosions in the sky, god is an astronaut... utóbbi marha jó koncertet adott múlt vasárnap a Dürerben 😊

egyébként egy kis off:
"exUNQL, ex7th, exeX 7th.Zero"
Nem mondod, hogy 7th felvettek? Én is az voltam... de nem emlékszek drogos zerora ( még szerencse) 😄

szip szip...

Csehorszagban elek, itt elvileg lehet max. 3 novenyed, ami meg belefer a szabalysertes kategoriaba az uj 2010-es torvenymodositas szerint. Tolem par meterre ahol lakom van is egy growshop, magokat is arulnak. amugy nem termesztek 😛

dronkZero
Huh, most aztán jómegmondtad... Megyek is hüppögni a sarokba.

Faszfej.

dronkZero
Ja, Kyuss, régi Monster Magnet, Mondo Generator nagyjából alapmû kategória.

Mondjuk mostanában inkább poszt-rock, poszt-metál zenéket hallgatok. Sok a közös a két stílusban. Kb mintha a sztóner elszállós gitártémáit fejtenék ki kicsit bõvebben, egész számon keresztül, és közben meg nem énekelnek bele... 😛

termesztenél ha lehetne mi? Te kis szipos 😄

dronkZero
Valami vagy büntetendõ, vagy nem. Gyakorlatban. Az most mindegy, hogy milyen irányelvek vannak. Ha a törvény kimondja, hogy ez és ez az anyag eddig a mennyiségig kivétel az irányelv alól, és nem büntetendõ, akkor az legális.

Mindegy, hagyjuk...

Lacee
kis délutáni stoner rock, ilyesmit szoktatok hallgatni?

Lacee
😄 igen, mi nem értjük...

"The sale of cannabis is technically an offence under the Opium Act, but prosecutorial guidelines provide that proceedings will only be instituted in certain situations. "

szóval az ottani törvénykezés (a jogi szöveg) szerint büntetendõ LENNE, de mivel kis hal vagy 5g/pár tõ mennyiség alatt, és az általad a társadalomra gyakorolt veszély is elhanyagolható, futni hagynak.
Attól még ugyanolyan szabálysértés, mint a gyorshajtás például, csak nem tartozik hozzá büntetési tétel (itthon is asszem úgy van a gyorshajtás, hogy 130 a limit autópályán, de 140 vagy 150 alatt túllépheted, nem büntetnek meg). Ez egyáltalán nem ugyanaz, mintha valami legális lenne!

Nem mintha nekünk Magyarországról számítana a dolog, de ha már tényekrõl beszélünk, engedjük meg magunknak a pontosság luxusát 😊

dronkZero
És most akkor mit nem értesz ezen?

Könnyû drogok birtoklása, elõkészítése, feldolgozása, szállítása, gyártása 5 grammig legális. Ott van feketén-fehéren.

Ami közbeszédben "dekriminalizáció", az azt jelenti, hogy kis mennyiségig legális. A "legalizáció" esetében meg a nagy mennyiség is, termesztéssel, nagykereskedelemmel együtt.

Lacee
hát nem nyert... nekem úgy magyarázták anno, hogy jogilag a birtoklás és a használat is szabálysértés, pénzbírsággal büntetendõ, és a coffee shopok sem mûködhetnének, ha az állam be akarná tartatni az ország törvényeit.

Egyfajta moratórium ("a tolerancia politikája") van életben az egészségre nem vagy kevésbé káros drogokkal szemben, ezért virágozhat az üzlet.

egy forrás
wiki ugyanerrõl

dronkZero
Nincs olyan jogi fogalom, hogy "tolerálni". Egy tevékenység vagy legális, vagy büntetendõ.
Hollandiában a birtoklás, használat és a kereskedelem legális, a termesztés ipari mennyiségben büntetendõ.

SZilaJMaGGoT
54-46 six was my number... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

tviktor91
Igy van..az elsö allam california lett volna,de vegül 56-44 aranyban elbukott azt hiszem (azt tudom h elbukott csak nemtom h hany szazalekkal😊 de 2 ev mulva meg egyszer meg fogjak probalni.

Igazad van a mennyiséget és vásárlást illetoen, de mégis tviktor91 állítása a helyes,nivel jogi szempontból nem legális, hanem tolerálják - ezt sokan tévesztik...

SZilaJMaGGoT
És nem ihatsz(lassan nem is dohányozhatsz :S) közterületen.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

nemtom hogy honnan informálódtál, mert Hollandiában kurvára legális, annyi a megkötés, hogy a hivatalos coffee shopokban kell venni, meglegyél 18 és egyszerre max 5 grammot kaphatsz... ha ez neked csak megtûrést jelent, akkor gyakorlatilag a dohány meg az alkohol is illegális, mer arra is van korhatár meg csempészárut abból sem szabad fogyasztani...

Klon
egyetertunk, csak kivancsi voltam.
errol meg nem hallottam!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

tviktor91
Hollandiat "legalhoz" sorolja igy mar ketseges h mennyire lehet ennek hinni,mert ott sem legalis csak "megtürik" van különbseg aközött hogy szivhatsz es nem basznak erte szajba,vagy termeszthetsz orrba-szajba..

dronkZero

Hát ez sem nyert.

Daffit
Csak a természet adta ajándék a jó! <#rolleyes>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.