Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
gif meg tényleg hülye ötlet volt, am büntipont is járna érte 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
11
10
Bocsánatot kérek, de muszáj, hogy mielõbb eltûnjön az a hülye gif. Nemá' ezért ne jöjjenek ide az emberek. Meg gondolni kellene azokra, akik zenét hallgatnak. Buta ötlet volt.
Bocsánatot kérek, de muszáj, hogy mielõbb eltûnjön az a hülye gif. Nemá' ezért ne jöjjenek ide az emberek. Meg gondolni kellene azokra, akik zenét hallgatnak. Buta ötlet volt.
2

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
és amíg az oldalon van üvölteni fog?
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
http://raz.z0r.de/L/z0r-de_1840.swf
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Amúgy Ja kurva nagy, pedig már olyan sokszor láttam, de mindig jó..
A para a szekrény tetején szakkommenté:
http://www.youtube.com/watch?v=vIMCSVPeyjs&feature=related
A 40. másodperctõL!!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Kicsit nagy joint:
http://www.youtube.com/watch?v=LaJQsxZD-G4
😊)
😄DDDDDD daath.hu
Szeretem a cicákat
Három kérdést kell magunknak feltenni bármilyen drogról, amit fogyasztani készülünk: elõször: elõfordul-e a természetben, növényi vagy állati közegben? Mivel a természet évmilliók alatt kitesztelte ezeket a vegyületeket. Laboratóriumi termékekrõl ki tudja? Másodszor: van-e emberi fogyasztására vonatkozóan történelmi hagyomány? A gombának van. A meszkalinnak van. Az LSD-nek nincs. Az ecstasy-nek nincs. Harmadszor, és ez a legfontosabb kritérium: kell, hogy valami affinitása legyen az agy vegyi összetételével. Nem az a cél, hogy olyan legyen, mint a landolás a Holdon, hanem, hogy a mindennapi tudat hajtóerõivel legyen valami közös benne. Ez a legszigorúbb szûrõ. Ezen már a meszkalin se jut át.
Az LSD se jut át. Azt gondolom, hogy a pszichedelikumnak a legkisebb mértékben szabad csak invázió-szerûnek lennie és onnan tudom, hogy jó nyomon járok, hogy a legerõsebb pszichedelikumok tartanak a legrövidebb ideig. Hogy ez mit jelent? Azt jelenti, hogy az agy felismeri a vegyületet, és percek alatt semlegesíti. A DMT a legerõsebb létezõ pszichedélikus vegyület; öt perc alatt elbomlik. Húsz perc után olyan, mintha sohase ettél volna belõle.
A természet csodálatos kalauzunk. Az agy természetes kémiája. A bolygó természeti története. Kis embercsoportok természetesen kialakult sámáni intézményei: olyan embereké, akik még kapcsolatban állnak ésszerû társadalmi értékekkel."
- Terence McKenna: Archaikus Reneszánsz
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
http://www.youtube.com/watch?v=fM2iurt1zZs
mercedes E320 CDI owner
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
JEH = JWH
bocsi a szétszórtságéert.. 😉
Ti nem vettétek észre a környezetetekben hogy nagyon sokan szivnak "biofüvet"?
Na ez a biónak mondott fû teljesen szintetikus hatóanyaga szintetikus thc: JWH-018, JWH-022, JWH 122.
Mindhármat próbáltam már és elmondhatom hogy nem rossz vidulsz tõle meg minden és jóval potensebb egy átlagos füstnél..csak pont azt nem adja amit kéne. Túlságosan rottyra rak bár kevés idõre sokkal mint a rendes zözi. Nemtudom annyi elõnye van h legális mindig elérhetõ és gazdaságos.
Hátránya viszont szerintem hogy ha valaki sokat tolja akkor rövidebb idõn belül nagyon toleráns lesz rá és a szívet föleg a legerösebb, a JEH 122 nagyon pörgeti, ezért aki ilyennel találkozik a tizedét-nyolcadát rakja bele egy cigibe mint amit szokott.
Vélemény? Tapasztalat?
A lényeg hogy ha müfüvet szivtok is vigyázzatok magatokra mert ezeknél nem tudod melyiket kapod. 😊
További jo lazulkodást!