Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jooy
Ennyit meg kell tenni a közösségért. Moderátornak én meg lusta vagyok írni. Bár tehette volna a dolgát itt is. Hiány van belõlük, vagy mifene?

MR ME
má nincs sok am

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jooy
Ja ja, pár darab után leesett, hogy így csak az oldalhosszúság nõ. 😊

MR ME
ehhez nem kellett volna berakni ezt a baszomhosszú képet mindig elég lett volna csak szöveget beböfögni....
gif meg tényleg hülye ötlet volt, am büntipont is járna érte 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jooy
Esetleg aki tud, írjon egy hozzászólást addig, amíg el nem tûnik.

jooy
Nem is gif, az nem ad hangot. Flash fájl.

jooy
Jólvan valaki moderálja már ki a pcsába!!!!!

jooy
Bocsánatot kérek, de muszáj, hogy mielõbb eltûnjön az a hülye gif. Nemá' ezért ne jöjjenek ide az emberek. Meg gondolni kellene azokra, akik zenét hallgatnak. Buta ötlet volt.

11

jooy
Bocsánatot kérek, de muszáj, hogy mielõbb eltûnjön az a hülye gif. Nemá' ezért ne jöjjenek ide az emberek. Meg gondolni kellene azokra, akik zenét hallgatnak. Buta ötlet volt.

10

jooy
9

jooy

jooy
8

jooy
6
7

jooy
5

jooy
4

jooy
3

jooy

2

jooy

wtf?
aktuális zene
wander01

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

jooy
Örök kedvenc 😄 :

qdb.hu/files/8810_71.swf

ja de szerencsére ki lehet kapcsolni, ha jobb klikkel kikapcsolo

RaZoK
ez kibaszás

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
bazdmeg

RaZoK
de irritáló

és amíg az oldalon van üvölteni fog?

tviktor91

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

tviktor91

RIZLA
😊
http://raz.z0r.de/L/z0r-de_1840.swf

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Durva, a linkjét megadhatnád.

Amúgy Ja kurva nagy, pedig már olyan sokszor láttam, de mindig jó..

A para a szekrény tetején szakkommenté:

http://www.youtube.com/watch?v=vIMCSVPeyjs&feature=related

A 40. másodperctõL!!

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

tviktor91
TELE VAN MINDEN TÜSKÉVEL XDDD

Na megyek herbálozni 😊

Kicsit nagy joint:
http://www.youtube.com/watch?v=LaJQsxZD-G4

http://www.youtube.com/watch?v=2HN42ODsfcs&feature=related

😊)

fook
ez igen 😄😄

tviktor91
,,én lecsekkoltam a spermámat mikroszkóp alatt több év masszív füvezés után, és nagyon úgy tûnt, hogy vígan élnek és virulnak. Referenciám nem volt összehasonlításul, de nagyjából ugyanúgy nézett ki, mint a neten található mikroszkópos videófelvételek spermiumokról. Ebbõl kiindulva, a tippem az hogy a szaporodást nem gátolja (de lehet hogy az esélyét csökkenti, nem tudom)."
😄DDDDDD daath.hu

tviktor91
elõtte is meg közben is kihagyhatatlan

nahpersze, azt hittem már valami fun videó.

Szeretem a cicákat

http://www.youtube.com/watch?v=gUFeUVeXzS8&feature=related

Lacee
"Hogy mit fogyasszunk? Itt van nektek dióhéjban, szalaggal átkötve:

Három kérdést kell magunknak feltenni bármilyen drogról, amit fogyasztani készülünk: elõször: elõfordul-e a természetben, növényi vagy állati közegben? Mivel a természet évmilliók alatt kitesztelte ezeket a vegyületeket. Laboratóriumi termékekrõl ki tudja? Másodszor: van-e emberi fogyasztására vonatkozóan történelmi hagyomány? A gombának van. A meszkalinnak van. Az LSD-nek nincs. Az ecstasy-nek nincs. Harmadszor, és ez a legfontosabb kritérium: kell, hogy valami affinitása legyen az agy vegyi összetételével. Nem az a cél, hogy olyan legyen, mint a landolás a Holdon, hanem, hogy a mindennapi tudat hajtóerõivel legyen valami közös benne. Ez a legszigorúbb szûrõ. Ezen már a meszkalin se jut át.

Az LSD se jut át. Azt gondolom, hogy a pszichedelikumnak a legkisebb mértékben szabad csak invázió-szerûnek lennie és onnan tudom, hogy jó nyomon járok, hogy a legerõsebb pszichedelikumok tartanak a legrövidebb ideig. Hogy ez mit jelent? Azt jelenti, hogy az agy felismeri a vegyületet, és percek alatt semlegesíti. A DMT a legerõsebb létezõ pszichedélikus vegyület; öt perc alatt elbomlik. Húsz perc után olyan, mintha sohase ettél volna belõle.

A természet csodálatos kalauzunk. Az agy természetes kémiája. A bolygó természeti története. Kis embercsoportok természetesen kialakult sámáni intézményei: olyan embereké, akik még kapcsolatban állnak ésszerû társadalmi értékekkel."

- Terence McKenna: Archaikus Reneszánsz

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Amatorversenyzo
füvezés után kihagyhatatlan videó:

http://www.youtube.com/watch?v=fM2iurt1zZs

mercedes E320 CDI owner

tviktor91
Én is..de én már korábban leírtam h 180-as pulzusom volt tõle meg halálfélelmem😄D de nem csak nekem mint kiderült hanem több ismerõsnek is.

Lacee
kiváncsiságból kipróbáltam régebben, egyetértek: erõsebb hatás, de valahogy nem olyan kellemes, és hamar el is múlik. Plusz a wikipedián és itt-ott utánaolvasva nem valami biztató a leírásuk (az agyad receptorait eléggé meg tudja kergíteni, mivel szándékosan erre lett kifejlesztve). Egyedül arra jó, hogy nyilvános helyen rádörrentsen az ember, mivel nincs a jellegzetes szag 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

*kevés`kevesebb
JEH = JWH
bocsi a szétszórtságéert.. 😉

Sziasztok srácok!

Ti nem vettétek észre a környezetetekben hogy nagyon sokan szivnak "biofüvet"?
Na ez a biónak mondott fû teljesen szintetikus hatóanyaga szintetikus thc: JWH-018, JWH-022, JWH 122.
Mindhármat próbáltam már és elmondhatom hogy nem rossz vidulsz tõle meg minden és jóval potensebb egy átlagos füstnél..csak pont azt nem adja amit kéne. Túlságosan rottyra rak bár kevés idõre sokkal mint a rendes zözi. Nemtudom annyi elõnye van h legális mindig elérhetõ és gazdaságos.
Hátránya viszont szerintem hogy ha valaki sokat tolja akkor rövidebb idõn belül nagyon toleráns lesz rá és a szívet föleg a legerösebb, a JEH 122 nagyon pörgeti, ezért aki ilyennel találkozik a tizedét-nyolcadát rakja bele egy cigibe mint amit szokott.
Vélemény? Tapasztalat?
A lényeg hogy ha müfüvet szivtok is vigyázzatok magatokra mert ezeknél nem tudod melyiket kapod. 😊
További jo lazulkodást!

tviktor91
semmi ujat nem mondtak amit nem tudnank vagy aminek nem lehetne utananezni