Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
A warez cd maximum anyagi kárt okoz

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Elmondom. Van egy B. Viktor nevû volt osztálytársam, aki gyakran füvezett (de csak fû!) és az út szélén, autóvezetés közben szívott egyszer, ment tovább, és elhomályosodott elõtte minden, (nem lett különösebben rosszul!) szédült, és neki egy fának.
A jó kocsija összetört, az a kisebb baj, de jól összetörte magát, eltörött az egyik lába, a válla, és az egyik keze.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Blasta
Tehát árt valakinek mégis az a warez cd, hisz nem ingyen csinálják! Bûnözõ vagy, akárcsak én!
Csak te naív is!

A fû meg (leírom mégegyszer) NEKEM -és a többi haveromnak- EDDIG NEM ÁRTOTT! Nem szoktam rá, nem történt velem semmi rossz ha füveztem, max rettentõ jókat beszélgettem a haverjaimmal és marhajókat röhögtünk!

De ha te elmeséled, hogy miért is árt a fûelszívása, akkor az is elképzelhetõ, hogy elismerem!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Nemszoktam rá semmire a cigarettán kívül!
És nem is fogok!

Magamtól max abbahagyom, ha más fontosabb dolgok is lesznek az életemben, lásd család...

Taranov
szép, szép, de látod, van ellenpélda.
Én is tudok még, de most nem akarok senkit a példákkal traktálni.

Taranov
hehh, eredetiben csak audi CD-jeim vannak, vagy nagyon kedvenc játékaim, egyébként mindent FTP-warezrõl töltök le, mert ha minden többszázezres macromedia progit megvenném, bele is hülyülnék.
A warez CD nem árt senkinek, max. a szoftverfejlesztõknek, de azért azt elismerheted, hogy a fû az árt, attól függetlenül, hogy szarod le vagy nem szarod le.

tomsolo
most má asszem müxik:
(ha nem, abba hagyom)
paksi endre jókedvû

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Kandurex
Tanácsomat ha megfogadod: Szokj le róla.

(bár szerintem magadtól is lefogsz)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Blasta
...és soha nem gondolkoztam azon, hogy a komolyabb, szintetikus kábítószereket kipróbáljam....

Blasta
Már csak azért is kérdem, mert én kiegyensúlyozott életet élek, 3 éve van barátnõm, állásom, a családommal élek még, velük is jó a viszonyom! Egészséges vagyok, nem vagyok elhízva, szeretem az extreme sportokat! Biztos kell legyen valahol valami bibi, mert már több mint 5 éve szívok füvet, havi rendszerességgel....

Blasta
Azért következtetsz erre, mert ennyi telik tõled!
A következtetésed sajnos téves!
A jógyerek jelzõt arra értettem, hogy jókisfiú módjára elitélsz minden olyan dolgot, amire a nagyok azt mondják, hogy az ROSSZ!

De biztos nincs otthon egy darab warez cd-d sem, mindent eredetiben vásárolsz meg, hisz te egy olyan jókisfiú vagy, aki betartja a törvényt...

De azt még mindig nem mesélted el, hogyan is tesszük mi tönkre magunkat?!

ThePartyFace
Azt kell megertsd, hogy ez egy elvezeti cikk... Maximum a szemelyiseg torzulasat okozhatja
Van aki ezt bevallalja es van aki nem. Ez van. Nem nagy szam.

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Taranov
Ebbõl arra következtetek, hogy szerinted az a menõ, aki megszegi a törvényeket és füvezik, és az aki törvénytisztelõ, illetve nem füvezik az nagyon ciki, hogy így szarik a fûtõl.
Nyugi, nem szarok tõle, csak nem akarom magamat tönkretenni magamat.

ThePartyFace
Hat az egy kulon tortenet... Utana ket evig ambin voltam:/ Nagy mazlim volt!
😄DDDD

Blasta
És hogy lehetsz még életben?????????
Én nem értem! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

Blasta
Ja jóvan.....

Légy továbbra is ilyen jó kisgyerek! Na húztam.

ThePartyFace
Jo ez a topic😊
Reg olvastam ennyi okossagot egyszerre.
Engem pl. a fu igenytelenne es naplopova tesz. Pl: nem furdok, nem csinalok semmit ket napig, ha folyamatosan fujok...mondjuk taborokban

Taranov
De ha nem "anyagozott" volna, nem lett volna ez. És mivel Magyarországon tilos a kábszer, ezért elég rosszra számíthat.

Blasta
Segítek!
Velem is elõ szokott fordulni:
Leesik a vércukorszint! Akinek alacsony, annak nem javallott durván beszívnia, mert a THC-tõl nagyobb az esély, hogy leesik és ájulás/rosszullét léphet fel!
Ennyi! Biztos lehetsz benne, hogy nem az anyagtól volt úgy bekészülve...

Taranov
Ott füvezett a padon a lakótelepen, és azért szálltam ki a kocsiból, mert ott volt egy éjjel-nappali, és mikor jöttem az élelmiszerekkel, már rosszul volt.

Blasta
Igen, ebben igazad lehet....

Blasta
És füvezett?
Ott nyomta elötted? Vagy annyit még kinyögött, hogy bevan füvezve??????????

Kandurex
Sztem neki inkább a megfogalmazással vannak gondjai, egyébiránt még talán egyet is értek vele. Na nem mindenben.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Blasta
Nem akarod elmesélni azt esetleg, hogyan is tesszük magunkat tönkre a fûvel?

Taranov
Elõbb mondtam el, hogy láttam füvezõt, összeesett az utcán és én hívtam hozzá a mentõt.
Teljesen rossz állapotban volt, nekem motyogott, de csak annyit értettem belõle, hogy hagyjam békén, meg trágárságokat beszélt, meg hogy ne telefonáljak senkinek, meg ilyesmi.
Lehet, hogy füvezés miatt jogi baj éri, de akkor sem tehettem meg, hogy nem hívok mentõt.

Blasta
De én nem gyõzködöm õket, csak azt mondom, hogy senkinek nincs joga megszabni, hogy tegyem tönkre magam (ha nekik ez a megfogalmazás jobban tetszik).

De csak azt hallom Mr. Nagyonsokattudokavilágról-tól, hogy "EZ EGY NAGYON NAGYON ROSSZ DOLOG".

Egy füvezõt nem látott még életében, és bazzeg itt okoskodik. Én nem meggyõzni akarom, csak állítsa le magát. Majd ha tisztában van a tényekkel, akkor okoskodhat...

Blasta
Fúúú apám, az aztán kibaszott kemény látvány lenne!

(Pffff)

Taranov
Igen, kemény lakótelepi játszótéren nézd, fogsz látni. Hálát adok a sorsnak, hogy nem kell olyan helyen laknom.

Davidus
Én lakótelepen lakok😊

V9ykn8_TZL0

Coine, The A&O
Akkor csak szerencsés vagyok, hogy nem látok annyit belõle.

Davidus
Már most is így van.

V9ykn8_TZL0

Coine, The A&O
Kircsi lesz, amikor minden nap suli után tépnek a kisjátszón a 14 éves gyerekek.

Taranov
igen, ezekszerint a törvények sem segítenek sajnos

Coine, The A&O
Utálom ezt a szart, mert a testvérem ezzel teszi tönkre magát.

tomsolo
keresek másik tárhelyet

tomsolo
egy kis érv az alkohol ellen:
(bocsi ha nem müxik)
paksi endre jókedvû

Gery1980
Blasta pajti, mikor fogod fel végre, hogy nincs értelme senkit sem gyõzködni😊
Csak magadat hergeled....szard már le, hogy ki mit gondol az egészrõl, nem ez a lényeg.Azért mert valaki elítéli te meg én meg a többiek még ugyanúgy jól szórakozunk!😊

Crokin
No Comment.

Repatarurgyán

Crokin
Ne vitázz má' ilyen korlátolt emberekkel, semmi értelme.A lényeget meg úgyis elszívod 😊

Repatarurgyán

Taranov
Ha még mindig nem érted, hogy mi a válaszom a 154-es üzenetre, találd ki magad, nem érdekel, elmondtam már a véleményemet.

Taranov
na akkor megint elismétlem. Az alkohol (mármint túlzott mértékben való fogyasztása) egy nagyon rossz és gyilkos dolog. utólag betiltani nem lehet, és nem is lenne szabad, hiszen az étkezési szokások támogatják az aperitif italt, egy-két sört, és kaja után egy pohár bort.
Azonban a füvezést semmi. Max. ti akartok füvezni, tönkreteszitek magatokat, és majd néztek.
Ennyi.

Taranov
meg a cigi is, csak a koffein meg a cigi nem nagyon látszik meg, az alkohol pedig a kereszény kultúra része, a sör pedig egy jó dolog, és a bor is egészséges.

Blasta
Megértem egyszer is amit mondani akarsz...

Csakhogy ez SZERINTED rossz dolog!
Senki másnak nincs joga hozzá, hogy betiltsa, megtiltsa nekem, hogy bármi (szerinted) rossz dolgot mûveljek a szervezetemmel...
EZ AZ ÉN KIBASZOTT MAGÁNÜGYEM! SAJÁT KIBASZOTT JOGOM, AZT TENNI A SZERVEZETEMMEL, AMIT ÉN JÓNAK GONDOLOK! Érted?

Másrészt meg ugye nem gondoltad komolyan, hogy a malátából készült italtól nem visz el a mentõ...
Tudod abban is ugyan az az alkohol van, mint a többi szeszes italban. Ergo attól is lehet ALKOHOLMÉRGEZÉST kapni!

A bódult állapotra meg nem is válaszolnék. Úgy látszik mégnem láttál malátától MATTRÉSZEG embert.
Azt pedig gyorsan felejtsd el, hogy a bódultság nem= részegséggel. Ugyan úgy nem tudod kontrollálni meged ha be vagy baszva!

Csak tudod a marihuannától nem leszel bódult állapotban. Tiszta marad az ítélõképességed, tudsz tõle járni (az más kérdés, hogy elég lassan :-DDDDDDD), nem esel tõle össze, stb....

Taranov
NEm érted még mindig?
Az alkohol, illetve a BERÚGÁS egy nnagyon rossz dolog. Nem kell mégegy ugyanilyen rossz dolog.

Taranov
nnyugi, nyugi, az is zavar. De nem kell még egy ilyen rossz dolog, mint az alkohol.
Egy elég.

Taranov
a malátából készült italtól meg nem kerülsz bódult állapotba és nem visz el a mentõ.

Taranov
A törvénynek kéne megtiltania, ugyanis isten rossz dolgokat is nyomott nekünk, azért, hogy megtanuljunk ellenállni.
Ha az emberek nem tudnak, majd a törvénynek segítenie kell.

Taranov
De szerintem ebben az esetben az emberektõl meg kell vonni a jogot, annak érdekében, hogy az adott terület kultúráltabb legyen, ne járkáljanak az utcán drogosok, ne hívják óránként a mentõt, és legfõbb, hogy ne haljon meg annyi ember.

Taranov
Örülök, hogy unreg vagy, és jó ha tudod, hogy láttam már drogost, összeesve az utcán, én hívtam hozzá a mentõt. Jól megérdemelné, hogy lecsukják, mert az utcán fetrengeni tilos!
És valóban, ezek a kijelentések engem jellemeznek, de nem zavar, ez a véleményem, és minden embert a szavai jellemeznek mások elõtt. Szerintem.

mikike
a feministák is így kezdték...

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth