Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Oké, én meg tudlak érteni!
Te legalább értelmesen meg tudod magyarázni a véleményed!
A létjogosultság kérdéséhez kizárólag annyit tennék hozzá, hogy mivel ez a földbõl nõ ki, inkább van létjogosultséga mint egy rakás más dolognak a földön, amirõl azt tartjuk, hogy jó! Nem beszélve a szinti drogokról....
Na azoknak télleg nincs létjogosultsága szerintem sem.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gery1980
Miért, reggel szívni király😄
Ma én is úgy indultam el reggel otthonról, hogy eldurrantottam egy cigit😊

Lteebee
A kommunista jelzõ használata elõtt kicsit olvasgasson mindenki!

A füvezést nem kell megérteni, nem kell érezni és legfõképpen nem kell megtapasztalni, de jó volna, ha mostmár tényleg bírna tárgyilagosan nyilatkozni a média.

A sok óriási csúsztatás miatt mennek a mamzik síppal, tojással meg sodrófával megzavarni más emberek szórakozását.

Mindenesetre nagyjából tudjátok, mi lett törölve ebbõl a topicból, remélem nem lesz itt többet hasonló hangnem.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Gery1980
Jó persze 14 évesen én is tök örültem neki, hogy "de jóó volt, szívtunk és tök nagyokat röhögtünk", de valószinüleg ha most 23 évesen szívnám el életem elsõ cigijét, akkor is hasonló "bohóckodós" állapotba kerülnék.
Nekem egy folyamat volt, hogy idáig eljussak, az évek során alakult ki.Mindig más volt a cél, és talán elmondhatom, hogy mára már teljesen letisztult a dolog.
De az elsõ 1-2 évben fõleg az élvezet hajszolása és a buli volt a cél.Mondjuk akkor ritkábban is szívtam, max 1-2 joint havonta.
Mopstmár viszont az önmegismerés, és a taljes kikapcsolódás az amire vágyom, hogy megérkezzek oda, ahol kitágult tudatállapottal szemlélhetem a körülöttünk lévõ világ történéseit.

Kandurex
Ez a gyûjtõ neve ha tetszik, ha nem.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Hát ja, ha figyelembe vesszük az alkoholnak is ilyen korhatáros a buli-ja. 12-14 nagy tivornya fetrengés, nagy röhögések, verekedések. 18-22 mérsékeltebb, inkább már amolyan bulizós spicre ivás +csajok. 22++ Itt már csak maga az alkohol élvezete marad, a minõség a kedélyes beszélgetések, nyugodt kiegyensúlyozotabb viták.

Hogy csak relax miatt nyúlni a droghoz? Hát nem is tudom, inkább választok magamnak egy olyan nõt akivel eltudom képzelni az életemet + 1 édes gyerek és marad ez a bizonyos, nyugodt vörös bor iszogatás esténként a régi haverokkal, nagy arcokkal..szvsz a joint és a fûnek sztem egyszerûen nics létjogosultsága...SZVSZ!

Blasta
Jó, akkor helyesbítek, hogy NEKEM ebben a korban még ezt jelentette a fû!
Meg én hozzád képest késõn kezdtem el fogyasztani eme csodaszert :-DDDD

Gery1980
Mondjuk ezzel a 18-20 éves korhatárral azért nem értek egyet.
Az, hogy milyen állapotba kerülsz a szer hatásától nem kortól függ, hanem személyiségtõl, attól, hogy milyen gyakran szívsz, mióta szívsz, milyen a beállitottságod....stb..

Gery1980
Igen, ez így igaz😄

Blasta
De ez nem errõl szól egy bizonyos kor felett!
18-20 évesen még az ember azért szív, hogy gecinagyokat röhögjön a haverokkal, a padlón feküdve...
Én már nem ezért! Ez nem alkohol feeling! Nem az a buli feeling. Ettõl nem leszel vagányabb, nem leszel bátrabb, nem lesz nagyobb mellényed.

a varázsszó: RELAX

Leülsz, berakod a kedvenc muzsikád, benyomsz egy ultrajó winamp plugin-t és közben beszélgetsz a haverokkal. Órák hosszat nyugodtan ücsörögve, beszélgetve.

Én ilyen durvulásról neked nem tudok mesélni. Már kinõttem abból...

Blasta
...ettõl én még jól fogok aludni! Nem kell túldramatizálni...
Mint ahogy el vagytok tévedve abban is, hogy milyen érzés ez! Ezt is túldramatizáljátok!
Nem látok ott nem levõ dolgokat, nem hiszem azt, hogy szárnyaim vannak és tudok repülni, nem képzelem magam bármilyen állatnak etc...

Egyszerûen egy-egy témára nagyon kitágult elmével lehet ilyenkor figyelni. És ez azt eredményezi, hogy olyan dolgokat is észreveszel, amiken alapállapotban átsiklasz!

Ennyi az egész. Egy kitágult tudatállapotba lépsz kb 1,5 óráig.

Kandurex
"DEKURVÁRABESZÍVTUNK ÉS UTÁNA MEKKORÁKAT RÖHÖGTÜNK GECA "

egy ilyet azért majd el akarok olvasni

Blasta
Ahogy érzed!
Én odaírtam, hogy "nem olyan durva", jelezvén, hogy ez nem az a DEKURVÁRABESZÍVTUNK ÉS UTÁNA MEKKORÁKAT RÖHÖGTÜNK GECA élménybeszámoló lesz!

Nem akarod érezni, megértem! Kimarad az életedbõl!

Kandurex
Nem akarom érezni, és nem fogom érezni. 😞
Ha pedig ez jó sztori, akkor nincs benne semmi jó.
áááá...hanyagolom inkább ezt a topic-ot 😞

Blasta
Persze, hogy nem érted! Ezt át kell élni, nem lehet elmagyarázni! Ez van...

Kandurex
Ese értem, magáva ragdta az animatrix....hát, énnemstom nem jönnek be a füves sztorik 😞(

Gery1980
Igen, ez így igaz😄

Blasta
Ja és a kötelezõ füves sztori(ka): (nem olyan durva)

Bazzeg, tegnap nagyon jó cuccot hoztak! Gerynél voltunk és beraktuk az Animatrix-ot!
Eddig láttam kb 2-szer! De most -full készen- olyan szinten magával ragadott, olyan marhajó részeket vettem észre, amiket eddig még nem!
Sokkal jobb volt így nézni, mert az agyam 100%-osan rákoncentrállt a filmre! Nem beszélve a zenéjérõl!

Annyira rendben van a soundtrack albun, hogy át is másoltam! Most is az megy! Kurvajó volt!!!! :-D

Blasta
Õõõõõõ........nem!
Aki elitéli, az elitéli! Megértem! Nem eröltetem senkire! Nekem jó, semmi bajom tõle, ennyi!
Csak akkor más se ítéljen el engem ezért! Pláne olyan, akinek semmi köze az én életemhez! Érted?

Másrészt meg a fû lelki békére, megnyugvásra, relaxációra sarkall, tehát nem kell "lenn" lenni ahhoz, hogy spanglizz!

Mégegyszer: NEM TARTOM KÖTELEZÕNEK! Csak aki elitéli, az magyarázza meg (és ne ilyen primitív MER AZ ROSSZ ÉS KÉSZ módon) miért nem! Vannak itt olyanok, akik normálisan el tudták mesélni, mi a gond ezzel, és meg is értettem....

Ennyi!

bdf
Mire ezt a szintet nálunk elérik, kinö a szakállam is...
Ezt csak egy demokratikus országban lehet megcsinálni...

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

Sir Quno Jedi
Tévedések elkerülése végett: ugyan ÉN nem drogozom, nem iszom, nem dohányzom és tartózkodok minden szenvedélybetegségtõl, mégsem állítom hogy ne rendelkeznék káros szenvedélyekkel, DE mindössze max. az ártalmatlan fajtából !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Részemrõl én az összes masszív alkoholistát és keménydrogost gyorsított eljárásban ítélném halálra ! És hogy miért is ?!! Én alkoholista családban nõttem fel (mindkét ágon !) és csak az olyan nagypofájú drog/alkohol védõ, aki nem élte át azt amit jómagam és a sorstársaim ! Persze, ha igaz, hogy ez örökletes, meg a rossz példa, stb., akkor magam is alkoholista leszek, de remélem ha egyszer tényleg erre az útra lépek gyorsan megdöglök, vagy idõben fejbelõ egy jótét lélek !!!

Bocs ha drasztikus voltam, de ha valaki nem tud és nem is akar (!) megváltozni, azt NYUGODTAN le lehet húzni a társadalom latrináján ! Ez a szerény, ámde sarkos véleményem !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Miért ?!! Szerinted más már nem is áll a droggal szemben ?!!

Lacc
Ahogy itt végigolvastam a topicot arra jutottam, hogy ha ez az egész tovább megy, akkor Blasta kolléga szerint már egyenesen kötelezõvé kellene tenni a drogot.

Tõlem ne várjatok ilyen drogos sztorikat mert egyenlõre nem volt részem semmi ilyenben, és nagyon remélem hogy nem is lesz. Szerencsére eddig még sosem voltam annyira lent, hogy ilyesmire vetemedtem volna.

magus
Hát úgy félig végigolvastam a topicot... Én eddig nem soxor probaltam, de nem is fogom egy ideig. igaz, rakattani nem lehet, es az ugye mar eleg nyilvanvalo hogy nem fog raallni a kemenyebb drogokra rogton mindenki, de igy az alkohollal osszevetve, azert hatasban teljesen mas. az alkohol butit, agresszivva tesz, eltorli a gatlasokat, mig fu a hangulatoddal "játszik". en azt vettem eszre amilyen hangulatban szivsz, olyanokat fogsz flashelni. ha szar kedved van, akkor lehetsz depresszios, ha jo kedved van akkor porogsz. a depresszio meg eleg gyakori...

Taranov
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
én nem mondtam, hogy legális, de még nem lettem tõle se jókedvû se bódult 😊))

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kandurex
😊

Hustler_hu
nekem V.Biktor nevu osztalytarsam volt , aki gyakran warezolt (de csak warez!) es amikor vezetett elhomalyosodott elotte minden 😉
Hustler_hu
nah egy anteefuves warezolo 😊 LOL vegulis teeenyleg nem illegalis mi ? azert hivjak wareznak LOL
ThePartyFace
Szerintem nyissunk egy Hájperes, Méjdéjes, diszkodrogos topicot is... kivancsi lennek, hogy oda milyen hozzaszolasok erkeznenek.

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Taranov
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Taranov
Hát tudom én, de õ nem ivott alkoholt soha

Taranov
lol, teljesen nevetséges vagy.
hehh, ennyire komolyan nem lehetsz hülye, ne mondd komolyan.
Te ki bírsz olyat mondani, hogy Bill Gates fáradságos munkáját leszarva több ezres (!!!) kárt okozva neki :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát hülye vagy.

Én értettem fasza sztori
(Umek rulezzzz😊))

ThePartyFace
Lehet, hogy kicsit kodos, de maradjunk annyiban, hogy nem feltetlenul Neked kell ertened

Kandurex

ThePartyFace
Pontosabban? Melyiket?

Kandurex
Nemtom, én még nem hallottam soha jó füves sztorit, gondoltam itt majd meglep valaki ilyesmivel. Már csak a hozzá állásomon kell igazítanom egy kicsit, hogy tudjak is rajta majd röhögni. Bár mintha vérgyenge lenne a felhozatal, ThepartyFace magánjellegû (vagyis csak az Õ számára érthetõ) hozzászólását nem értettem.

Asszittem jó kis füves sztorikat olvashatok de ez pont az ellenkezõje. Nem kell a vita! aarrrghh

ThePartyFace
Abszolut megertem, hogy ebben Te nem talalsz semmi izgalmasat.
Szvsz mindenkinek van egy perverzioja(), amit mas nem nagyon ert.

Jó a topik, minnyá kezdem elolvasni a beírásokat 😊

Kandurex
Hát én nem értem, hogy ebbe mi volt a jó meg érdekes.

ThePartyFace
Ehhe😊
Tegnap voltam WB-ban, 3 sör utan elindultunk gyurni egy cigit. Ulunk a duna partjan egy betontombon, mar egesz jol haladunk, amikor arra gurul egy rendorauto. Abszulut semmi para, meg se alltak. Na mindegy.
Elfujtuk, visszamentunk tombolni. A dnb olyan szinten felporgetett, mintha minimum spuriztam volna:o
Fel ketto korul hazaertunk, torpiek mentek aludni...en pedig csinaltam meg egy cigit. Utana reggel 5 oraig Umeket hallgatam es winamp vizualizaciokat neztem.
Miutan ezt befejeztem, befekudtem az agyba es bakapcsoltam a nikelódeont. Pont a hódító hódok mentek. Valami iszonyat fless sztoryja volt, persze nem nagyon vagtam, de mindegy is...
Ugy elaludtam, mint aki jol vegezte dolgat 😄

Blasta
Igaz is!
Sorry a témát befejeztem!
INDULHATNAK A FÜVES SZTORIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))

tomsolo
blasta kapitány vs. taranov szocpolgár
meccset láthassák a kedves forumozók 😄DDDDDD

ne nyissak nektek egy külön topicot a gumiba? 😄
mert itt vagy 200 üzenete a beszívott storykat kéne mesélni... ahogy ezt a foruminditó már vagy 5-ször jelezte...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

[Walaki]D`Lair
LOL!!!! ez a mondat kész röhej 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Akkorse a fû ártott neki, hanem a fa...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punker
Ez x sör után is megtörténhetett volna.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
Mert volt olyan hülye, hogy beszívva vezessen!
Bepiázva se lehet vezetni, ezeket én mind-mind mellõzöm!
Mégvalami?

Jahogy az, hogy más emberek munkáját leszarod és többezres kárt okozva nekik INGYEN használod a programjukat, akkor az máris NEMOLYANNAGYBÛN, mint néha elszívni egy jointot?

Te mit csinálnál, ha -majd ha dolgozni fogsz- kizsákmányolnának? Netán az általad fáradságos és többhavi munkával elkészített terméket többszázezren ellopnák? Arra is azt mondanád, hogy MAX ANYAGI KÁRTOKOZOTT, SEMMI GOND??????????

Olyan naív vagy picim!