Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te legalább értelmesen meg tudod magyarázni a véleményed!
A létjogosultság kérdéséhez kizárólag annyit tennék hozzá, hogy mivel ez a földbõl nõ ki, inkább van létjogosultséga mint egy rakás más dolognak a földön, amirõl azt tartjuk, hogy jó! Nem beszélve a szinti drogokról....
Na azoknak télleg nincs létjogosultsága szerintem sem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ma én is úgy indultam el reggel otthonról, hogy eldurrantottam egy cigit😊
A füvezést nem kell megérteni, nem kell érezni és legfõképpen nem kell megtapasztalni, de jó volna, ha mostmár tényleg bírna tárgyilagosan nyilatkozni a média.
A sok óriási csúsztatás miatt mennek a mamzik síppal, tojással meg sodrófával megzavarni más emberek szórakozását.
Mindenesetre nagyjából tudjátok, mi lett törölve ebbõl a topicból, remélem nem lesz itt többet hasonló hangnem.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nekem egy folyamat volt, hogy idáig eljussak, az évek során alakult ki.Mindig más volt a cél, és talán elmondhatom, hogy mára már teljesen letisztult a dolog.
De az elsõ 1-2 évben fõleg az élvezet hajszolása és a buli volt a cél.Mondjuk akkor ritkábban is szívtam, max 1-2 joint havonta.
Mopstmár viszont az önmegismerés, és a taljes kikapcsolódás az amire vágyom, hogy megérkezzek oda, ahol kitágult tudatállapottal szemlélhetem a körülöttünk lévõ világ történéseit.
Hogy csak relax miatt nyúlni a droghoz? Hát nem is tudom, inkább választok magamnak egy olyan nõt akivel eltudom képzelni az életemet + 1 édes gyerek és marad ez a bizonyos, nyugodt vörös bor iszogatás esténként a régi haverokkal, nagy arcokkal..szvsz a joint és a fûnek sztem egyszerûen nics létjogosultsága...SZVSZ!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Meg én hozzád képest késõn kezdtem el fogyasztani eme csodaszert :-DDDD
Az, hogy milyen állapotba kerülsz a szer hatásától nem kortól függ, hanem személyiségtõl, attól, hogy milyen gyakran szívsz, mióta szívsz, milyen a beállitottságod....stb..
18-20 évesen még az ember azért szív, hogy gecinagyokat röhögjön a haverokkal, a padlón feküdve...
Én már nem ezért! Ez nem alkohol feeling! Nem az a buli feeling. Ettõl nem leszel vagányabb, nem leszel bátrabb, nem lesz nagyobb mellényed.
a varázsszó: RELAX
Leülsz, berakod a kedvenc muzsikád, benyomsz egy ultrajó winamp plugin-t és közben beszélgetsz a haverokkal. Órák hosszat nyugodtan ücsörögve, beszélgetve.
Én ilyen durvulásról neked nem tudok mesélni. Már kinõttem abból...
Mint ahogy el vagytok tévedve abban is, hogy milyen érzés ez! Ezt is túldramatizáljátok!
Nem látok ott nem levõ dolgokat, nem hiszem azt, hogy szárnyaim vannak és tudok repülni, nem képzelem magam bármilyen állatnak etc...
Egyszerûen egy-egy témára nagyon kitágult elmével lehet ilyenkor figyelni. És ez azt eredményezi, hogy olyan dolgokat is észreveszel, amiken alapállapotban átsiklasz!
Ennyi az egész. Egy kitágult tudatállapotba lépsz kb 1,5 óráig.
egy ilyet azért majd el akarok olvasni
Én odaírtam, hogy "nem olyan durva", jelezvén, hogy ez nem az a DEKURVÁRABESZÍVTUNK ÉS UTÁNA MEKKORÁKAT RÖHÖGTÜNK GECA élménybeszámoló lesz!
Nem akarod érezni, megértem! Kimarad az életedbõl!
Ha pedig ez jó sztori, akkor nincs benne semmi jó.
áááá...hanyagolom inkább ezt a topic-ot 😞
Bazzeg, tegnap nagyon jó cuccot hoztak! Gerynél voltunk és beraktuk az Animatrix-ot!
Eddig láttam kb 2-szer! De most -full készen- olyan szinten magával ragadott, olyan marhajó részeket vettem észre, amiket eddig még nem!
Sokkal jobb volt így nézni, mert az agyam 100%-osan rákoncentrállt a filmre! Nem beszélve a zenéjérõl!
Annyira rendben van a soundtrack albun, hogy át is másoltam! Most is az megy! Kurvajó volt!!!! :-D
Aki elitéli, az elitéli! Megértem! Nem eröltetem senkire! Nekem jó, semmi bajom tõle, ennyi!
Csak akkor más se ítéljen el engem ezért! Pláne olyan, akinek semmi köze az én életemhez! Érted?
Másrészt meg a fû lelki békére, megnyugvásra, relaxációra sarkall, tehát nem kell "lenn" lenni ahhoz, hogy spanglizz!
Mégegyszer: NEM TARTOM KÖTELEZÕNEK! Csak aki elitéli, az magyarázza meg (és ne ilyen primitív MER AZ ROSSZ ÉS KÉSZ módon) miért nem! Vannak itt olyanok, akik normálisan el tudták mesélni, mi a gond ezzel, és meg is értettem....
Ennyi!
Ezt csak egy demokratikus országban lehet megcsinálni...
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bocs ha drasztikus voltam, de ha valaki nem tud és nem is akar (!) megváltozni, azt NYUGODTAN le lehet húzni a társadalom latrináján ! Ez a szerény, ámde sarkos véleményem !!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tõlem ne várjatok ilyen drogos sztorikat mert egyenlõre nem volt részem semmi ilyenben, és nagyon remélem hogy nem is lesz. Szerencsére eddig még sosem voltam annyira lent, hogy ilyesmire vetemedtem volna.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
hehh, ennyire komolyan nem lehetsz hülye, ne mondd komolyan.
Te ki bírsz olyat mondani, hogy Bill Gates fáradságos munkáját leszarva több ezres (!!!) kárt okozva neki :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát hülye vagy.

fasza sztori
(Umek rulezzzz😊))

Szvsz mindenkinek van egy perverzioja(
), amit mas nem nagyon ert.Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Tegnap voltam WB-ban, 3 sör utan elindultunk gyurni egy cigit. Ulunk a duna partjan egy betontombon, mar egesz jol haladunk, amikor arra gurul egy rendorauto. Abszulut semmi para, meg se alltak. Na mindegy.
Elfujtuk, visszamentunk tombolni. A dnb olyan szinten felporgetett, mintha minimum spuriztam volna:o
Fel ketto korul hazaertunk, torpiek mentek aludni...en pedig csinaltam meg egy cigit. Utana reggel 5 oraig Umeket hallgatam es winamp vizualizaciokat neztem.
Miutan ezt befejeztem, befekudtem az agyba es bakapcsoltam a nikelódeont. Pont a hódító hódok mentek. Valami iszonyat fless sztoryja volt, persze nem nagyon vagtam, de mindegy is...
Ugy elaludtam, mint aki jol vegezte dolgat 😄
Sorry a témát befejeztem!
INDULHATNAK A FÜVES SZTORIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))
meccset láthassák a kedves forumozók 😄DDDDDD
ne nyissak nektek egy külön topicot a gumiba? 😄
mert itt vagy 200 üzenete a beszívott storykat kéne mesélni... ahogy ezt a foruminditó már vagy 5-ször jelezte...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Bepiázva se lehet vezetni, ezeket én mind-mind mellõzöm!
Mégvalami?
Jahogy az, hogy más emberek munkáját leszarod és többezres kárt okozva nekik INGYEN használod a programjukat, akkor az máris NEMOLYANNAGYBÛN, mint néha elszívni egy jointot?
Te mit csinálnál, ha -majd ha dolgozni fogsz- kizsákmányolnának? Netán az általad fáradságos és többhavi munkával elkészített terméket többszázezren ellopnák? Arra is azt mondanád, hogy MAX ANYAGI KÁRTOKOZOTT, SEMMI GOND??????????
Olyan naív vagy picim!