13279
-
Hajnalcat #3155 Bocs, a heroint kifelejtettem a felsorolásból, de vedd úgy, hogy az stb-ben benn van. ;) -
#3154 pffffffff....... -
#3153 Azt is ideírom akkor, h a heroin az első.
Számold ki, hány helyezésnyi különbség van a heroin és az alkohol, majd az alkohol és a fű között. ;) -
#3152 #3144 -
Hajnalcat #3151 A drogok(fű, marihuana, lsd stb..ti ehhez jobban értetek) sokkal károsabbak véleményem szerint, mint az alkohol. Jobban függő lesz tőle az ember, hamarabb hal meg tőle, mint az alkoholtól. Már csak az kéne, hogy az alkoholt betíltsák! Legjobb dolog a világon, ráadásul egészséges is. Egy pohár vörösbor minden nap jót tesz a vörösvérsejteknek. ;) -
#3150 ez így igaz!! -
#3149 Nem versz át? -
Mentol #3148 Az életben mindenre igaz, hogy minden a mennyiségtől függ! De tényleg! -
#3147 hát nemtom mennyit ehetett a srác, h életveszélyes állapotba kerűlt tőle, mert a gombának még ellenszere sincs, még antitoxint sem tudnak beleküldeni mint az lsd, vagy hasonló mérgezésnél, mert semmit nem ér, kb max kimossák a gyomrát azt hagyják h kihaluzza magát, szal kicsit nehezen tudom elhinni a dolgot, de biztosan megtörtént, hozzáteszem én már láttam srácot spanglitól másnap a pszichiátrián ébredni, mert az agyában kikapcsolt vmi vegyületett, és frankón semmit nem tudott magáról a gyerek, olyan volt 20 évesen mint egy kisbaba....szal ez attól is függ h mennyire vagy "allergiás" az ilyen dolgokra, persze nem kell össze-vissza zabállni semmit, de én nem ellenzem ha néha megeszel egy kis gombit, haver megevett egyszerre 4-et és semmi baja nem lett tőle....minden emberfüggő!! de ez így van az alkoholnál is, van aki 1 üveg akűármitől reggel a detoxba ébred, van aki be sem baszik tőle!! 1 esetből nem kell ítélni, max elővigyázatosabbnak lenni szernitem!! -
#3146 Ne értsetek már félre!
Én az alkoholt sokkal inkább ellenzem,mint bármi mást.Nagyobb károkat tud okozni a függők környezetében,mint amire gondolni lehetne.
És szerintem inkább azt kéne betiltani,büntetni,ilyesmi.
Viszont szerintem igenis vigyázni kell,hogy az ember miket eszik össze pusztán a hallucinációk kedvéért...
Én már láttam embert életveszélyes állapotba kerülni gombázás miatt.Nem kamu.A saját két szép szememmel.
És voltam Hollandiában elég sokszor,és tudom,hogy kik szolgáltak ki,és láttam embereket dolgozni,a minőségromlás alatt azt a töméntelen mennyiségű csak a legális drogok miatt ott dekkoló és mellesleg dolgozó embereket értem,akikkel volt szerencsém összefutni.És érdekes élmény volt...
Szerintem Hollandia nagyon jól csinálja,és követendő példa lenne,mert például Amsterdamban nyugodtan lehet BÁRMELYIK kerületben békésen magányosan sétálgatni éjszaka is,még nőknek is!!!Mert rend van...
Érdekes... -
Mentol #3145 ilkoilko: Én azért elhiszem a holland példa jó hatását, mindenesetre ezerszer humánusabb, mint akár a - USA mintájú - magyar szabályozás. A holland munkaerőről vitatkoznék veled. Figyelembe véve a holland életszínvonalat, társadalmi berendezkedést, és kultúrát évtizedekkel előrébb tartanak, és ezt nagymértékben éppen a liberálisabb szabályoknak köszönhetik!
srobert: ezt sajnos az emberek nagyobbik része nem tudja! Még azzal sincs tisztában, hogy az alkohol is (könnyű?)drog, és sokkalta addiktívabb, mint pl.a cannabis. Azt pedig már csak kevesen tudják, hogy még kishazánkban is kultúrája volt a cannabis fogyasztásnak 100 évvel ezelőtt.
Egyébként pedig mindenkinek: NÉZZÉTEK A WEEDS c. SOROZATOT!!! ÓÓÓRIÁSI! -
#3144 Az addiktív szerek "toplistáján", amit angol kutatók állítottak fel, az alkohol a 4. (!!!) a cigaretta a 10., a fű, extasy, lsd, speed csak messze, messze ezek után jön... -
#3143 Hja... ezen a nyáron 4 embert büntettek meg ezért ^^ -
#3142 pl én..... :)
viszont a tüdőm csupa korom :DDDD -
#3141 hát ahogy én tudom kiadják neked, csak ha hazajössz és kérnek tőled egy pisit akkor az itteni törvények értelmében leszarják h te hollandiában toltad, itthon lecsuknak....de ott kinn azt csinállsz amit akarsz!! ezt kb biztosra tudom!! -
#3140 Jó, azért meg lehet oldani, csak akarni kell. -
Úristen.... Télleg?
Akkor vissza is váltom a következő repjegyet... -
#3138 olvastam már eleget róla... és amúgy el vbagy tévedbve ,mert hollandiába se lehet csak hollandokank :) minket ugyanúgy elítélnek magyar tövények szerint -
#3137 És szerintem akkor az alkoholt is illő lenne betiltani,mert az még nagyobb szart csinál,mint mondjuk a fű.
Olvass róla a google-ban,az alkoholizmus címszó alatt.
A szervezeted megérzi hogy valami nem klappol.
Azért vagy ember mert van agyad amivel agyalsz.Ha azt leharcolod,megnézheted magad tutira.
KO
Aztán éljél agy nélkül... -
#3136 Szerintem kár ilyen szarpkkal élni.Enélkül is lehetsz aktív,élvezheted az életet
Ki nem próbálta ki?
Szerintem kevesen vannak már.Nem helyes,hogy az egész fiatal kölykök is hozzá tudnak jutni olyanabb körökben!
Ha valaki drogokkal akar élni,menjen Hollandiába,ott lehet.
Meg is klátszik a munkaerő minőségén mondjuk:::
Szóval én nem élek ilyen szarokkal. -
#3135 jo a gomba....csak egy kis idegméreg van benne :) de attól lesz jó^^
amúgy meg varázsgombától max sárgaságot kapsz...
ha meghalsz akkor szart adtak ...szólj ,hogy legközelebb figyeljen oda.. -
#3134 Ja,és jelezném hogy aktívan élhetsz ilyen szarok nélkül is.Úgyis szétkúrja a májad,vagy a gyomrod,vagy valamidet.Vagy agyhalott leszel egy idő múlva. -
#3133 Amúgy szerintem csak Amsterdamban érdemes kipróbálni ilyesmiket.Ott legális,és rájössz,mekkora hülyeség. -
#3132 A mérges gomba mérgező szerintem.
Csak okosan.
Én mondjuk nem ennék ilyen szarokat -
#3131 komoly -
#3130 Keress hozzá társaságot...
jóóóóóóó -
#3129 -
#3128 Skacok! Ki gombázott mán? Milyen? Érdemes? -
#3127 ez az este kcisit durvára sikeredett. -
#3126 :DDDDDDD -
#3125 me nem figyelsz oda!! -
#3124 júúj :Ð nőszemély vaty -.- nem is tudtam :o -
#3123 dejó ha még így gondolod -
#3122 Szép az élet,sallala,trallala... -
#3121 Idealista lennék?
Mert szerintem ha mindenki jól érezné magát,akkor mindenki jól érezné magát,és nem a másikkal foglalkozna,hogy az ki,vagy mi,vagy miért,vagy kitől,vagy hogyan vagy honnan,mert nem számítana,hisz mindenki békésen élhetne és jólérezhetné magát.
Mert az emberek egymást rángatják a szarba,főleg azokat szeretik belehúzni,akik még nincsenek benne nyakig...Csak azért mert ők maguk már benne vannak... -
#3120 ez nagy igazság.... -
#3119 lol
én még bírom:D -
Paranoia #3118 hajaj:D én kiis estem
-
#3117 Állat sok időm van agyalgatni.De amúgy az élet egyszerű:
Érezd jól magad,akkor jólérzed magad! :-) Puszika -
#3116 :-) Nagy pusza mindenkinek,aki követte...