13279
  • Hajnalcat
    Már egy órája ezen röhögök.
  • Hajnalcat
    Lol! :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Kontrakcio
    Doomista vegyél vissza az arcodból... nyugodtan ültünk egy kocsmában azt ittunk! kulturáltan szoktunk inni! még 12h piálás után is beszélgetünk... szal jó lenne ha nem sztoriznál ilyeneket! köszi

u.i.: 4 bororos (2liter) üveg és 1 (0.5 liter) pálinkás üveg számunkra már nem ellenfél...
  • kulabácsi
    de azért elmehet a picsába h ilyeneket írogat, meg fogom baszni vazze!!!
  • kulabácsi
    hallod doomista az nemis pesti vazze!!! és életemben nem láttam, én nyugodtan űltem kontrakcióval egy kocsmában, szal el ne hidd:)
  • Paranoia
    mért ne?
    sztem vmi ilyesmi lesz a válasza
  • Hajnalcat
    Semmilyen drogot nem próbáltam még (az alkoholon kívül). Ha ezt butaságnak írod, hát legyen, én inkább tapasztalatlanságnak írnám...
    Tegnap amúgyis a pia beszélt belőlem, szóval ezt még mentségként is fel tudom hozni.

Más:
    Most olvastam közös chaten:
    Ejnye!
    11:10 Doomista: épp mentem a városba és láttam kulabát hogy fekszik a földön mellete 4 db boros üveg 1 db pálinkás üvegt
    11:10 Doomista: és üres mind
    11:10 Doomista: megböktem bottal
    11:10 Doomista: de nem adot életjelets
    11:10 Doomista: szerintem a pia álom világában van most

Mé' rúgtál be ennyire, Kulabácsi?
  • Hajnalcat
    np
  • RIZLA
    inkább buta ........ :/ sry
  • Cujo01
    jaja.. 2 sör, rá 1-2 cigi ;> és akkor már csak a nő hiányzik a teljes boldogsághoz :)
  • kulabácsi
    igyál nikább sört, nekem az mindíg, és most is jólesik:D
  • Hajnalcat
    Brutál Alex

(Basszus, de szar íze van ennek a pezsgőnek!)
  • kulabácsi
    pfffff:DDDDD
    na ilyet én nem szoktam azért csinállni:D
  • OrioN the S
    hát izéé...bepiáltunk v.min felkaptama vizet és genyó voltam nekivágtam egy oszlopnak és agyrázkódása lett meg fájt a feje meg füle meg sebes lett a feje -.- de amúgy érdekes me ő az egyetlen ember akivel piásan így bántam -.- ...de már megbántam attól kezdve ,hpogy láttam ahogy sír leülve onnantól kezdve csak arra emléxem ,hogy a kökin vok a nemtom mien buszon :)
  • kulabácsi
    LOL
  • Hajnalcat
    "a többit meg majd ő elmeséli ha van hozzá kedve"

Kíváncsian várom.
  • kulabácsi
    nem is baj, nem azért írtam, csak az ember sztem ne mondjon vélemény ilyen tísztán amiről nem is tud!! azért a lemény drogok folyamatosa használata az nagyon odabassza az embert....
  • prezi
    én is sokmindeent hallottam... lol :D
  • Hajnalcat
    "deha be vagy baszva tőrsz zúzol, ésmég a haverjaidat is nekilököd az oszlopnak ügyebár:)))))))"

Ezt Orion-nak (Alex) írtad.
  • kulabácsi
    jah h orion?? engem nem bántott, még nem is találkoztam vele, a többit meg majd ő elmeséli ha van hozzá kedve:DDDDD
  • Hajnalcat
    Eltaláltad, semmilyen drogot nem próbáltam még (az alkoholon kívül), és nem is szeretnék, csak hallottam róla, hogy milyen.
  • kulabácsi
    ??????
    ezt most nem értem!!!
  • Hajnalcat
    Csak nem saját tapasztalat? Alex ennyire durva lenne, mikor bepiál? :O
  • kulabácsi
    hmm sztem te a drogokat nem is próbáltad még kb soha, szal lehet nem kellene ennyire egyértelműen szólnod a kemény drogok használatáról....
  • Hajnalcat
    :((
  • Hajnalcat
    Ejnye!

Szvsz a fű teljesen pénzkidobás, ugyanúgy, mint a cigi. A hatása eléggé gyér, hamar elmúlik, ennyi pénzért. Ha drogozni szeretnék, akkor egyértelmű, hogy erősebb drogokat használnék, de mivel az alkohol olcsóbb és legális ezért inkább annál maradok.
    Mondjuk, kinél, hogy működik ez a dolog. Ismerek olyan embert, többet is, akik alkoholisták és bizony tényleg nem bánnak valami jól a családjukkal. :/ Viszont van olyan ember, aki ha iszik, akkor se lesz durva, csak max hamar elalszik. Szóval nem mindenkinél egyforma a hatás. Én pl. tök nyugis vagyok, ha iszom.
  • OrioN the S
  • kulabácsi
    teljesen igazad van!! én még nem hallottam olyat h egy ember befüvezve bármi kárt is tett bárkiben, bármiben!!! deha be vagy baszva tőrsz zúzol, ésmég a haverjaidat is nekilököd az oszlopnak ügyebár:)))))))
  • OrioN the S
    Tudom.. apám munkamániás és 2 éves korom óta egyedül nevel.
  • SRobert
    http://daath.hu/pszichonautak/

Halkan jegyzem meg, h egy munkamániás ugyanúgy tönkreteszi/elhanyagolja a családját érzelmileg, mint egy alkesz, csak ugye a munka a társadalom szemében megbecsült, így ők a külső szemlélők (munkatárs, szomszédok, állam, stb) hősök, az alkeszek meg gyenge, szerencsétlen szarok.

A munkamániások gyerekeinek ugyanazok az érzelmi és lelki problémái lesznek, mint egy alkoholista családban felnövőnek. Általában ők is vagy alkoholisták lesznek, vagy munkamániások. Aztán a gyerekeik is. És így tovább és így tovább...
  • OrioN the S
    Lehet hölyén magyaráztam el :) De sztem így van..
  • OrioN the S
    Én ja :|

Amúgy sztem az alkohol több család és ember sorsát vágta tönkre ,mint a fű.
    Ha megnézzük egy alékesz elmegy berughazamegy és rosszesetben megveri a családtagjait jóesetben meg leszarja őket.. míg a fű hatása alatt lévő ember nemhiszem ,hogy egy spangli után bármilyen kárt is okozhatna a családtagjaiban.
    SZVSZ
  • SRobert
    nem :)
    már lejöttem a szerről. :))
  • Hajnalcat
    "Amúgy a legdrasztikusabb mértékben terjedő függőséget jelen korunkban az internet okozza. :)"

Te is függő vagy?
  • Paranoia
    igaz
  • SRobert
    Nem kell, én nem vitatkozom. ;))

Tényekről beszélek.
    Amúgy a legdrasztikusabb mértékben terjedő függőséget jelen korunkban az internet okozza. :)
  • Hajnalcat
    :)

Meg olcsóbb is.

[érveket keres]
  • SRobert
    Ahogy gondolod.
    Más a makacsság és más a... ;)

Biológiai tényekkel szembe lehet menni, csak éppen minek. :)
    Ráadásul e te szavaidból az világlik ki, h vannak a szolid borozgatók (1-2 pohár naponta), meg az agyukat szétszívó narkósok. Kicsit demagógnak tűnik, de hát ez van. :)

Én úgy gondolom, ha valami, ami a herointól csak 3 helyezésre van, károsabb, mint ami 11-re. De te legyél csak makacs. ;)
  • Hajnalcat
    Segítek:
    "Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság..."

Mert mindenhogyan az alkohol mellett döntök és továbbra is károsabbnak találom a többi drogot.

[lenni nagyon makacs]

• SRobert
    Most erre mit mondjak?