Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
weed 😄

Dani20
mango 😄

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

PResident Evil
ez is jó 😄

Dani20
petrezselyem...

😄D

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

PResident Evil
D!

mármint hogy?
így hogy Dé? 😄DD

-the invisible-

cSuwwi
Most nincs kedvem egy hónapos pihenõ elé nézni.

shit happens

PResident Evil
miért nem ? fel kéne eleveníteni a dolgokat asszem 😊

cSuwwi
tudok róla...
egyébként sem írtam ki direkte...

shit happens

PResident Evil
glillu
hát én ált fû : ] vagy igy😄 egyik haveromék hivják igy aztán átragadt😄

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

cSuwwi
Takarjon be téged földdel... 😄 Nyehehehe 😄

shit happens

PResident Evil
vehehehhh 😄 ütõs a cumó ? 😄

cSuwwi
Tekernék már egy lehozós joe-t, benne vagy öregem? 😄D

shit happens

PResident Evil
lehúzós Joe 😄

cSuwwi
zöci, cuccos, cumó, joe, zsolt, stb... 😊

shit happens

PResident Evil
nekem az tetszett hogy egyszer mondta haver: "volt kaszálás?" 😄DD

cSuwwi
zöldike? -az amatõrök- 😊

én pl. zözinek hívom.

shit happens

PResident Evil
én ismerem Gery multjának ezen részét... szal õ tudja mirõl van szó... attól hogy mások 'amatõrök' nem kirakatok 😊

mi az hogy kirakat füves?
mer kirakat/divat rokker azt értem de füves?

-the invisible-

PResident Evil
gyep...

nemtom én ilyenkor mindenkitõl félek akit nem ismerek.. mondom, sörtét utcán egyedül, körülöttem lézengett pár ember.. azt vártam mikor fognak megtámadni.. nah szal ilyen általános para van...

-the invisible-

Gery1980
ok

glillu
mért mondod ezt mikor asse tudod h mirõl van szó?

Gery1980
...kirakat füvesek...

glillu
juhuj😊 ez eccerû is ráadásul😊 hm csak szerezni kell hozzá pár embert... 😄 köti😊

Instict
fogj egy jégkockatartót, azt a régi aluminiumot, amibe ilyen mûanyag betét volt, öntsd ki tejjel, hogy megtudd mennyi kell bele, majd fogj egy lábast, és öntsd bele a tejet. kezd el melegíteni a tejet, rakj bele 1g-t, majd fõzd ki rendesen. utána vissza jégtartó, lehût, majd darabonként ki kell törni a megfagyott tejkockát, és elszopogatni. szigorúan csak 1 kocka/fõ. sok sikert, kellemes tripet kívánok! 😄

Blasta
a zöldikénél még az is jobb :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FtranX
én gyapotnak hívom

Blasta
Ki hívja még a füvet ZÖLDIKÉNEK Gladiátoron kívül????????
:-DDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

glillu
hát nekem nincsenek ilyen gondjaim... :/

Hát az úgy van, hogy gondoltam, most kipróbálom a hajnit, aztán ha bejövõs, a felvételi utáni giga-mega nagy szétcsapom magam partyban is azt fogjuk tolni. Viszont most megnéztem a programot. Pénteken lesz Anima, vasárnap meg Kispál. Ez a kettõ érdekel. A kispál jobban. De az vasárnap van. Kedden meg érettségi. :-( Aztán ha szétcsap a hajni, az gáz. :-/ Mellesleg a tanulással se állok jól. Valamikor pedig le kéne tesztelni azt a hajnit. :-) Mennyi problémám van...

glillu
és a zérettségi?😄

Garrett, próbáltad már a Salviát? Mert akkor tarthatnál egy kis beszámolót. Bár engem a hajni jobban érdekel. Asszem bejátszok egy ilyet Sportszigeten. :-D Szóval: tapasztalatokat kérek!

K.András
Azért nem félek mert nem is gondolok rá ugy,bár okom volna rá mert 90 ezer ft-re meg lettem már büntetve ezért,de nem érdekel jol éreztem magam és erröl még a rendörök kedvéért sem fogok letenni 😉
Természetesen nem a tömeg közepén szivtunk,hanem elötte a vagon nevezetü helyen iszogattunk(közlekedési muzeum mellett),és mikor elindultunk akkor bent a ligetben eldobtunk két jointot(3fiu3lány)...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

glillu
ok😊)

FtranX
Nem kell tõlük félni. Egyszer engem így igazoltattak és a részegségemre fogták, hogy nincs nálam személyi. 😄

majd amszterdamba körülnézünk.. 😊)

-the invisible-

nem úgy értem.. nem szoktál ilyenkor parázni?
mert velem többször fordult már elõ hogy sötét utcában szívás után egyedül sétáltam, meg rendõrök mentek el mellettem.. hát szal.. szabályszerûen féltem

-the invisible-

glillu
hát vannak különbözõ receptek. de nemtok pontosan egyet se😄 de egyikre aszonták h a felmelegitett vajba kell beletenni

nemcsakfeel
1. ok.
2. lehet..

*hihi ** *

K.András
1.jo növel voltam.
2.Sting koncerten nem szoktak pogózni,legalábbis 1 embert nem láttam aki pogozótt volna 😉

nemcsakfeel
há pont hogy a másikkal kell foglalkozni., pogózás közben nézed hogy holvan jó nõ, és gyorsan ráesel..

*hihi ** *

K.András
Miért lennének már ellenem?Ha valaki egy sting koncerten azzal foglalkozik mit csinál-t a másik,akkor azzal igen komoly gondok vannak,én sem foglalkozom senkivel ök sem velem.

GregSB
Itt is esett az esõ.

FtranX
a tegnap estém nagyon csúszós volt.
😊

...a 300 ezer ember közé akik mind ELLENED VANNAK!!!
😊)

-the invisible-

PResident Evil
vki törölt 😄

hen-tes
Fû, joint, marihuana, zöldike... 500 db ma 03:37 K.András

érdekes 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

K.András
Ahh,szeretem az ilyen napokat,nem vagyok csoro vagy valami,de amikor beszivva Sting koncertre mehetek,30 ezres beugro nélkül,az azért bejön!Nagyon ott volt