13279
-
#12318 Szerinted el is fogják ismerni hogy hoppá ez mégsem működik? Azt lesheted..majd akkor felnyílik a szemük mikor minden 2. fiatal börtönben lesz ..akkor lehet elkezdik vakargatni a fejüket. -
#12317 Haverom(aki zsandár) szerint, viszont nem lesz olyan komolyan véve ez az egész, csak egy hír lesz a tévében a sok közül, mert a rendőrségnek és a börtönöknek erre nincs kapacitása. Márpedig ha valakit bevisznek egy cigi miatt és nem tudja fizetni az eljárási költséget, valamint behajtani sem tudják rajta akkor börtön... Mindezen felül rengeteg fölösleges munkát jelent a rendőrségnek, bíróságnak, egészségügynek, bűntetésvégrehajtásnak. Szóval, ez egy újabb átmeneti időszakot jelent ameddig meg nem bénul az új drogstratégia, mivel a fogyasztást/terjesztést nem igen fogják visszaszorítani(valamint valszeg visszajönnek a régi cuccok szélesebb körben, rendes eki, rendes spuri, stb a dizájnerek helyett), csak pár fölösleges áldozat után rájönnek majd, hogy ez nem működik és megint újat kell kitalálni. -
#12316 Pedig benne van... :D -
Anonymusxx #12315 Te ezeket hol olvastad? Nagyjából átolvastam amit belinkeltetek, de nem találtam ilyet hogy betiltanák a kendermintás cuccokat... -
#12314 Ez már kajak vicc. -
#12313 Hááát nem tudom... Nácikon is vannak birodalmi sasos felvarrók meg ilyen faszságok. Nem hiszem, hogy egyenként bevisznek majd mindenkit. Főleg, hogy megy majd a csak azért is. Ezzel is teljesen az ellenkezőjét érik el a dolgoknak. -
#12312 Nem lehet majd felvenni kendermintás cuccot.:DD
Ennek alkalmából majd lehet rendelek egy szép kis pólót..:DD -
#12311 "A konkrét feladatok között szerepel a tervezetben az is, hogy a jelenleginél jobban ellenőrizzék az interneten a kábítószerekkel foglalkozó boltokat, amelyek kábítószer-termesztéshez vagy -használathoz árulnak eszközöket."
Mint pl zöldpari és társai? Nem lehet majd megvenni egy lámpát esetleg egy homebox-ot?:(( Jaj szegény kicsi dílernek majd el kell mennie Pozsonyba vagy Bécsbe..de ebay-en is nagyon fárasztó rendelni:( -
#12310 Lehet nem lesz több CK magazin ahogy olvasom..:( mondjuk eddig se vettem..de haver igen:D -
#12309 Ejjha, még inkább rá kell feküdnöm eme szép ország elhagyásának tervére... :) -
#12308 A kommentek többsége jó,a stratégia szar.. de megváltoztatni úgysem fogják. -
#12307 új drogstratégia-tervezet, lehet véleményezni is: kommentek -
#12306 :D
-
#12305 De akkor már vilávége lesz... :S -
#12304 Kalifornia újra szavazni fog:DD ..de csak 2012-ben ...mert csak kétévente lehet. -
#12303 helló. mit tudtok a pot-pourri ról. szarabb mint a fű -
#12302 Igaz. -
patiang #12301 Szerintetek ez igaz lehet? -
#12300 A törökös módszer az amikor addig kell lent tartani amíg vissza nem jut hozzád a cigi? Ez nagyobb körnél elég vicces tud lenni:DDD -
#12299 most nem találok hivatkozást hozzá, de korábban olvastam valahol, hogy igen. amúgy a törökkör vicces dolog, de inkább a szénmonoxid vagy oxigénhiány miatt (vagyis egyszerűen mert nem veszel levegőt) érzed másnak a hatást.
szerk: más fórumokon azt írják, hogy kb 2-3 másodperc azért nem árt, ha maximálisan ki akarjuk élvezni. Az nagyjából kényelmes levegővétel :) -
#12298 Akkor ez a "szívjuk törökbe" is csak ilyen felvágós, kitalált módszer? -
#12297 Mindig okosodik az ember..xD akkor én már nem is tartom lent. -
#12296 ha sokáig tartod lent, akkor csak a káros anyagoknak adsz több időt, hogy lerakódhassanak a tüdődben. ~2 mp bőven jó, a hosszú lenntartás utáni plusz szédülés meg sima oxigénhiány, nem a cucc üt nagyobbat sajnos :) -
#12295 Nem tudom, az imént kb. 8 másodpercre tüdőztem le, de úgy tűnik elég volt. :D
-
szurop #12294 A hatóanyagok nagyon gyorsan felszívódnak, nagy része már a száj nyálkahártyán, a tüdőben a maradék meg azonnal. Baromság mikor jó nagy slukkot jó sokáig lenntartanak, az arra jó, hogy jó kis tüdőtágulást kapj. -
Anonymusxx #12293 Ha szívsz akkor a füstöt meddig érdemes lent tartani? Elég kb 2-3 mp-ig, vagy minél tovább? -
#12292 "- Mondd, nem érted, hogy ez gondolkodás kérdése?
- Micsoda?
- Az, hogy melyik az eleje, és melyik a vége. (...) Nem mondtam, hogy te döntsd el, azt mondtam, hogy gondolkodjál rajta."
1:58-tól :)
-
#12291 az nem a vége hanem az eleje -
#12290 De van,egy idő után ismétlődik:) 1-2 perc max sebességen. -
#12289 Ezt vágom, király! :D -
#12288 hát mivel nincs vége ettől nem kell tartanod :D -
#12287 Ez kurvajó..de remélem a végén nem fog a pofámba ugrani semmi me beszarok. -
#12286 Infinity Zoom
Ha bírjátok az agytekerős dolgokat =) ehhez még hozzáadott thc sem feltétlenül szükséges -
#12285 -
#12284 Áááááeeeezzzz nagyon adja!
-
#12283 Drogriporternek tanácsoltam h írjanak egy cikket róla..és tessék!:DD
http://drogriporter.hu/mediamonitor/biofu -
#12282 Zsályát is illatosítónak árulják:)
Bementünk boltba, mondtuk mi kell, az eladó kérdezte, hogy ugye tudjuk, hogy ez illatosító? perszepersze, azt jót nevettünk mindannyian:D -
#12281 Azért van odaírva mert így nem kell bevizsgálni minden szakértőnek h ,,alkalmas e a fogyasztásra"..gondolj csak bele mennyi mindenen kell keresztül mennie egy egyszerű csokinak míg a boltok polcaira kerülhet.
Így meg hogy ráírják h nem alkalmas kajálásra kikerülik ezt a procedúrát,és ha esetleg meg is halnál tőle akkor az nem az ő dolguk mivel ők ,,megmondták h ne edd meg".:) Ki van ez találva. -
#12280 Vágom, de ahonnan betudod rendelni ott is mindenhol kiírkálják, hogy emberi fogyasztásra nem alkalmas meg ilyenek. Gondolom azért megb*szhatnak ha odaírod, hogy szívjál ilyet mert beállsz tőle... :D -
#12279 Ami nincs a tiltólistán az nem az..árulni is lehet.
..márpedig az igazi herbál amiben nincs fű csak jwh azt nem tudják büntetni jelenleg.