13279
  • fook
    nekem most a south parkos fűbemutatás ugrott be :D
  • Lacee
    azt mondják az okosok az ilyen fórumokon, hogy kell egy kis szoba, vagy nagyobb szekrény, és szénszűrős szellőztetés hozzá, az megfogja a szagot, igaz plusz pénz beszerezni.
  • Petka
    Aztán jól betépett mindenki szülőin?
  • szurop
    Hát kitudja. Anyáméknál egyszer szülőin volt benn rendőr, vitt füvet :), megszagoltatta a szülőkkel, hogy felismerjék.
  • SZilaJMaGGoT
    Ha csak nem stoner a szomszédod akkor nem fogja levágni szerintem...
  • EnxTheOne
    Engem az zavar hogy a szomszéd megérzi, és feljelent. :D Egyik szomszéd nagy ribanc. :D
  • SZilaJMaGGoT
    Rendelsz netről, ha nem zavar senkit a szag a lakásban, vagy egyedül élsz akkor szerintem nem para... :D
  • EnxTheOne
    Csak tételezzük fel, hogy otthon akarom termeszteni. AMi persze nem igaz.
    Hol és mennyiért tudok magokat szerezni? Illetve mire érdemes ügyelni? Azt hallottam hogy különleges illata van, és ha nagyobb mennyiségben akarja termeszteni az ember akkor kell szagelszivo. :S
  • szurop
    https://www.kenderforum.org/
    http://egykalapalatt.info/index.php?title=Kender_listák
  • Klon
    hu, felcsigaztal ezzel a belteri dologgal :)
    ultetestol szamitva mennyi ido mig szedheto?
    milyen magasra no?
    mennyi az eselyem, hogy ki is hajt, nem szarad ki, nem doglik meg?
    milyen erossegre lehet szamitani? van olyan mint a "piaci"?
    kossz szepen elore is!
  • SZilaJMaGGoT
    Én úgy mondtam neki, hogy 1 tényleges grammból én kábé 4 cigit csinálnék magamnak(de ha mondjuk 2en szívnánk akkor is, mert jobban szeretem tovább szinten tartani magam, mint egyből leüttetni :D)...
  • RaZoK
    személytől függ a téma ... egy személyre 0.3-at számolj
  • SZilaJMaGGoT
    Nem.
  • EnxTheOne
    KÖszi, és ha jol tudom akkor egy füves cigihez kb 1-2 gramm kell ugye?
  • Lacee
    egy G átlagban 2000 forint "a piacon", saccperkábé 500 forintos szórással.
    kisméretű beltéri növényeknél olyan 100-150 gramm hasznos anyagot számolhatsz tövenként, ez szabadtéren, többméteres növénnyel felmehet akár darabonként 4-500 grammig is. Persze sokat számít, hogy milyen és mennyi fényt kap, a tápanyagozás, CO2, stbstb.
  • SZilaJMaGGoT
    De valaki így is korrekt válasz fog adni.
  • SZilaJMaGGoT
    Már mondtam, hogy így nem állja meg a helyét a kérdés... :D
  • EnxTheOne
    Sziasztok, megtudnátok mondani hogy mennyibe kerül egy gramm anyag? És egy növényböl átlagosan kb hány gramm anyagot lehet kinyerni? :D
  • SZilaJMaGGoT
    Ha már kratomról van szó, valaki nem tudja belehet e szerezni itthon a bizonyos krypton kratomot?
  • masoma
    nekem azt mondta a mezitlábas eladó, hogy van különbség... valamelyik felpörget, valamelyik ellazít stb...
  • tviktor91
    Balit tegnapelőtt zabáltam fel..nem vettem észre különbséget...pedig gomoától rendeltem.
  • masoma
    jaaa. én bali kratomot probáltam, az megnyugtatott, nagyonis...:)
  • tviktor91
    Lehet..:) mindenesetre én tegnap kipróbáltam valami red thai kratomot..és megint ,,olyan mintha de mégse"érzés pedig 2 teakanállal ettem belőle.Elvileg pedig 1 kávéskanál a normál adag.
    Viszont olyan 3-4 óra után mikor kitisztulsz akkor érzed h ,,itt azért volt valami..mert nem így éreztem magam"..de a hatása alatt meg ,,mintha..de azért nem":DDD érdekes...
  • masoma
    tviktor mi 6 percet küldtünk fejenként...azér azt a tömény nemtudommihezhasonlítani ízt...de lehet finnyás vagyok:)
  • Lacee
    RWJ kipróbálja, milyen nehéz orvosi marihuánás orvosi kártyához jutni... a HempConon. Egy kérdőív kitöltése azért nem valami könyörtelen vizsgálat :D

(5:40-től kezdődik)
  • tviktor91
    Icához? Hát nemtom...én most 2 kanállal ettem..de megint ,,olyan mintha..de mégse" .
    Kicsit se vagy finnyás egyébként..xDDD Ok szar az íze,de meg lehet enni....mi már haverral csak simán csapvízzel küldtük le.

Ja és kóstold meg az élesztőt..azután átértékeled a "szar íz" fogalmát:DDD
    (sima kocka sütőélesztőre gondolok)
  • masoma
    kipróbáltam, nem volt rossz, haver azt mondta, hogy az icához hasonlított. de nemhiszem, hogy gyakran fogok kratomot venni, mert borzalmas az íze:S (lekvárral kevertük össze:D)
  • petike2003
    oszt azt rád illik az a hajler? dajer.
    mert hát ugye mostanság már nem olyan a világ mint régen, mert az emberek nem szeretik egmást nem élnek békében. Ebbe a rendszerbe nagy infláció folyik így össze kell tartanunk hogy a közösség racionális ingerküszöbét ne lépjük át.
    egy mindenkiért mindenki egyért
  • tviktor91
    Apropó ki kóstolta már a Kratomot?
    Én tegnap is ittam..2x is..ma is 1s kb 1órája..de nemtudom..talán placebo talán nem.
    Olyan MINTHA,de mégse:DD érzés
  • tviktor91
    Ez megy nálunk!
  • RaZoK
    kár belé a szó tesó, 14 alatt csóri még azt se tudja mi az a punci
  • SZilaJMaGGoT
    Nah ilyenkor érzem magam öregnek... :/
  • tviktor91
    Szerintem be.:DDD
    Nekem már tegnap is írt baromságokat priviben:DD
  • SZilaJMaGGoT
    Ahogy elnézem a nyitott topikjait, lehet bedőltem egy trollnak... :/
  • SZilaJMaGGoT
    Jogos.
  • Klon
    jaj, hagyjuk a kisfiút, még 14 év alatti. nem is értem, h egy gyerek mit keres ebben a topicban :D
  • Klon
  • SZilaJMaGGoT
    Ha így is lenne akkor mi lenne? Egyéni szocproblem. Ahogy piásan nem megy valaki a munkahelyére pl., az kibírja azt is, hogy ne szívjon melóba(már ha tényleg koncentrációt igénylő feladatot végez, de ez is egyénre válogatja, valamint munkahelyre). Aztán, hogy este rárobbant e a pipára, azzal mit foglalkozik bárki is? Ráadásul a rendszeres alkoholfogyasztás is alkoholizmusnak minősül, de nem mind1, hogy esténként megiszol 1-2 doboz sört, vagy egész nap hulla részeg vagy. Szóval te meg tájékozatlan vagy és észre sem veszed(bár, hogy vennéd észre ha egyszer tájékozatlan vagy).
  • Amatorversenyzo
    nem kéne füvezni gyerekek nem lenne gond...
    függők vagytok dee ti se veszitek észre
  • SZilaJMaGGoT
    Erről beszélek... Pontosabban arról, hogy be sem fér minden második fiatal a börtönökbe. Ha elismerik, ha nem, nem fog működni és megbénul az egész magától.