Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hallottatok róla? Mert én sehol nem lelem az internet nagy világában.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tudod, mint amikor azt is szokás megbeszélni egy-egy szétcsúszós buli után, hogy ki hogy merre mennyit mitõl okádott össze, és mennyire be volt b@szva akkor éjjel. 😊
Olvasgasd a daath.hu weboldalt, ha van idõd! Sok jó tanácsra lelhetsz ott és segíthet hatékonyabban feldolgozni az élményeidet, mivel az írások adnak némi képet errõl az egészrõl.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Beszedtem estefele 2 frontint, és sétáltam vagy 2-3 órát haverokkal, aztán már jobban lettem szerencsére.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Csak azért írom mert muszály megírnom.
Maradt még 2. 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
érdekes egyébként, hogy ugyanattól az adagtól volt, aki teljesen kiesett a valóságból és egy hatalmas könyvnek látta az univerzumot, amit a szél lapoz, és minden lapján egy-egy külön világ van, képekben.
minket meg úgy látott, mintha odafestettek volna, és le volt szakadva a szoba egyik fele, ott fújt be a szél.
ezzel szemben én ugyanettõl a mennyiségtõl kis ringatózást éreztem, és viccesnek hatott a hamutál jelenléte, amin pár másodpercig megállíthatatlanul szakadtam, és ennyi
De viszont találtam egy "Pszichedelikus növények, és hatásaik " topicot, gondolom erre gondoltál.
Régebben nyomtam már lsd-ét (igaz csak felet), szóval tisztában vagyok ezekkel, csak a salviával lenne egy jópár kérdésem, de akkor majd felteszem abban a topicban.
ja, és borzasztó az íze is, a füstje pedig mar mint az állat... 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
De mindenképp keress egy ismerõst, aki már próbálta, és hajlandó asszisztálni az utazáshoz! Különben igen nagy az esélyed a bad tripre. Az erõs hallucinogének még durvábban set és settingfüggõk, mint a fû, és ha ráparázol, az borzalmas lesz. És úgy fogod érezni, hogy az örökkévalóságig tart.
Szal csak okosan, óvatosan vele!
Más:
A Salvia-t próbálta már valaki? Nézelõdtem a neten és most fedeztem fel, a kivonatot kipróbálnám, de nem sok mindent találtam rla
Valakinek van róla tapasztalata vagy infója?
LINK

http://www.youtube.com/watch?v=CEikFjOcklI

Kint hagytam egy olyan 15-20percre a füvecskémet a teraszon..nem lehetett több egy adagnál..aztán mire visszatértem egy döglött madár feküdt mellette😄DDDD Valami rigóféle lehetett.Wtf?
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
😊)