13279
-
#3555 Ha ízesített dohánnyal van keverve a zözi, akkor az rosszabb/jobb lesz? Érdemes egyáltalán így? Vagy akkor már inkább sima cigidohány? -
#3554 :oo -
#3553 (H) -
#3552 miért nállad nincs tele a hátsó kert? -
#3551 minek nézel minket....?! kertésznek!? -
#3550 -
apamaci #3549 Sziasztok kellene 1-kiss help a termesztésröl hatudtok v mit privizetek -rám köszi -
#3548 vmeik pakin vlt rajta -
#3547 honnan tudtad meg a címem? -
#3546 Höhö... ("humoros..."-ból van)
-
#3545 -
#3544 szóval te laksz a szomszédban... -
#3543 Nah kimegyek a kert végébe egy kicsit... :D
-
Paranoia #3542 körbe üll a kicsalád -
#3541 szép:DDDDDDD -
#3540 -
#3539 lol émmeg apa vagyok úgy kb 2 éve:D majd nagyobb lesz a tökösöm oszt eggütt fogunk smokolni -
#3538 fú én má odabasztam magam D: ... de hát nagybácsi lettem ^^ -
#3537 smoke & anthony pappa-ra lazulás:) X360-azás.... este meg a fene tudja milesz:D -
#3536 joint time -
#3535 úgy -
#3534 coffee & smoke™ -
szando #3533 na ezaz
de az eltévedést leszámítva egyáltalán nem másabb, mint józanon -
#3532 ő nem nyomott... -
#3531 hát ez nem mindíg igaz:DDD -
Mentol #3530 Betépve vezetni még lehet, hogy biztonságosabb is, mint józanon... Sokkal lassabban mész. Sokkal. -
#3529 én néha jobban motorozok betépve... :D bebaszva meg veszélyesen.. -
#3528 Próbáltam mind2őt, nem estem túlzásba egyikkel sem persze. Betépve vezetni aztse tudom miafasz van, esetleg elfelejtem hol vagyok és merre kéne menni, de a pillanatnyi forgalmi helyzeteket viszonylag jól meg lehet oldani és az óvatosságot könnyű megőrzni. Bebaszva túl biztos leszek magadban, a hirtelen helyzeteket pedig nem tudom elég gyorsan kezelni mert a reakcióidőm megtizedelődik.
Ha tudom hogy valahol inni fogok (füvezni nem szoktam) akkor nem kocsival megyek és megvan oldva :P -
#3527 azé bebaszva trébb... monnyuk hatósági szempontból tök8 -
#3526 Ugyan annyira mint bebaszva -
Ben C #3525 Jó ötlet betépve vezetni? -
punkers #3524 egy ideje tervezem hogy kipróbáljam a "fű"-t de igazából nekem elég nehéznek tűnik hozzájutni.Pár emberrel már tárgyaltam róla hogy veszek tőlük csak az a baj, hogy "mindenkinek van csak végül senkinek nincs". -
#3523 egyszer két barátnőmmel rakétáztunk egy este...felmetünk mátrafüredre és egy jó spanyát gyártottam...elnyomtunk és visszajöttünk a váriba...
lefelé a kocsiba klasszikus zene szólt és nagyon felemelő érzés járta át a kocsit az egész uton.(nagyon flashes volt:))
aztán beültünk egy kajáldába és kaja közben dumáltunk elmélkedtünk:a csúcs az volt mikor a bnőm azon röhögött h azt hitte h én nem tudom kimondan h "mi?" csak azt h "míííí?"...ezen kb. 20percig vitatkoztunk,röhögtünk...
szép este volt... -
#3522 -
#3521 jah a lasztit orron át elég gáz.... -
#3520 Szemeteeeeeeek!!! -
#3519 ahogy törcsi mondaná:I'm high
elszívtam egy kis kedélyjavítot ami már rám fért -
Paranoia #3518 bogyót orron feszívni...
kapartatós =) -
#3517 fú de köhögtetős D:
...np ami köhögtet az röhögtet.. :D -
#3516 Taxidermiát látta már esetleg vki...?! ha de , véleményt pls :)