Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
márpedig nem is hijányzik
másik meg h itt kurvanehéz szerezni, mer lesittelték a fél társaságot 😄D
-the invisible-
-the invisible-
Arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy nem a füves cigit szívókat kéne csesztetni, hanem esetleg tenni valamit a már most jelen levõ mértéktelen alkoholizmus ellen.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
-the invisible-
Repatarurgyán
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
a 700 ft-os mûanyag cigitekerõvel meg tekerõ monopóliumot csinálhatnék haverral, akinek fél perc egy cigi készre megcsinálásra 😄D
legjobb csiga ? hmm... mindenféleképp vami keményebb, masszívabb papírból és ez sokfajta van, nincs ilyen, hogy "legjobb anyag".
praktikus cigisdobozból, hiszen kéznél van mindig, érintetlen hiszen zacskót lehúzod róla... de én általában CD borítóból szoktam, mert van sok CD-m és mint a CD tartóban van, a tokból kiszedem, és elég jól formálható és tartja az alakját... kicsit fényes, engem annyi zavar csak és nehezn gyullad, dee akkor viszont menekülj 😛
szívható cigit könnyen lehet csinálni, szép vékonyt + egyeneset már nehezebb és sok gyakorlás kell hozzá..
a másik megoldás h veszel szûrõt + papírt, meg azt a mûanyag cigitekerõt, azzal megvan gyorsan
körkérdés: mibõl szoktatok csigát csinálni? mibõl a legjobb?
-the invisible-
1. nagyon gyorsan megtanulsz tekerni, nem olyan nehéz, icipici gyakorlás sima cigivel és mennifog.
2. kerítessz egy bizalmadban lévõ személyt, barátot, aki majd a szemed elõtt csavarja meg -ha neked már végképp nem megy- és így te fogod látni mennyi kerül bele. Sõt még a cuccot te rakhatod bele, így nyomon követed a mennyiséget, tehát nem leszel lehúzva 😊
off: amugy hol laksz?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
jó akkor úgy kérdem, hogy kb. mennyi a grammonkénti ára, nem akarom, hogy nagyon átverjék a fejem.
hogy mondjon bárki is árat, hogy ha te se tudod mennyi van benne? 😊
MOST VAN SZILÁGYI JÁNOS A MOKKÁBAN
"én bevezetném a marihuánát"
"szivtam, és jobbnak tartom mint az alkoholt"
mennyi volt nála?
-the invisible-
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
a nyomozok konkretak. kerdeznek es ugy fognak fel hogy hazudsz...
úgylátszik nem ugyanarra a helyre járunk 😊
-the invisible-