Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"asziszed hogy füves, az a baj
mer nem láttál még ilyet, az a baj"

az is lehet h sima cigi volt... bár nem nagyon tudom elképzelni <#gonosz2>

-the invisible-

PResident Evil
olyat mi is csinálunk... a mai világban semmi sem meglepõ !

nem drasztikus ez mindenapos!!szal vigyázni!!volt olyan hogy hülyegyerekek szórakozóhelyen mindenki szeme láttára tekertek!!ehhhh...
PResident Evil
kicsit drasztikusan fogod fel a dolgokat, mondták már ?!

LOÁÁL

-the invisible-

(bár igazából nem tudom, hogy mi az ilyenkor szokásos eljárás)
szerintem nem sok fantázia kell hozzá:be vittek volna mindenkit és elkezdtek volna ütni telefonkönyvel(mert azzal szokták,hogy ne legyen nyoma)és elkezdték volna addig kérdezgetni hogy honnan szerezted mondj egy nevet amíg valaki meg nem szólal...vagy elõzetes halotta,már durvákat róla=börtön inkább a halált kivánám magamnak...
szal szerencsétek van nagyon hogy nem buktatok le<#guluszem1>
ha nincs sok akkor elterelés.. de arra meg járjon akinek két anyja van..

-the invisible-

FtranX
Ez idén májusban volt és nem volt nálunk sok, szal nem valószínû, hogy kaptunk volna valamit. (bár igazából nem tudom, hogy mi az ilyenkor szokásos eljárás)
De vmilyen eljárás biztos lett volna, legalább egy olyan, hogy a szülõk megtudják.
Akkor meg már fejbe is lõhetnek...

attól függ h mennyi volt náluk..
illetve, hogy mikor esett meg a történet..

-the invisible-

iko
Ha lebuktatok volna mit kaptok?

spam. sry

FtranX
Egyszer pár haverral kocsmázni voltunk. Egyszercsak kitaláltuk, hogy "fel kéne dobni" a hangultatot. Ki is mentünk a helyrõl és befordultunk egy kis utcába, hogy elvégezzük a dolgunkat. Már nagyban folytak az elõkészületek, amikor hírtelen egy villogó rendõrautó száguldott el azon az utcán, amibõl a kis utca nyílt. Valaki poénból beszólt, hogy "Mindjárt visszafordulnak! 😊)"
Hát vissza is fordultak és éles kanyarral bekanyarodtak az utcába, majd megálltak mellettünk. "Jó estét kívánok! Személyigazolványt kérjük ellenõrzésre felmutatni!" Köpni nyelni nem tudtunk.
Azonban szernecsére még volt annyi idõ, hogy minden bekerüljön az egyik csaj táskájába.
Végül nem lett semmi, de nagyon be voltunk parázva. 😊 A rendõrök nagyon parasztok, lekezelõek voltak.

engedélyezni azért is kell, hogy ne lehessen kifogás a durvább anyagokra, hogy "tökmindegy, mindkettõ illegális"
szvsz

-the invisible-

Tikal
kocsma? hogy rongáljam a májam meg az agysejtjeim? 😊

engedélyezni pedig azért kell hogy még csak a lehetõsége sem álljon fenn annak hogy egy szál cigiért két évet kell ülnöd vagy akár felfügesztettet kapjál...
azt hiszem könnyen beláthatjuk hogy a két év az erkölcsi bizonyitványodban nincs egyensulyban egy szál cigivel.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szerintem nem látod reálisan.
Egy cigi, nem cigi. De ha vki rákattan, akkor nehéz leállni.
Az ismerõseim között van erre is, meg arra is példa.

Belegondoltál abba, hogy mi lenne, ha engedélyeznék?
Így is szívja, aki csak akarja, nem kell ahhoz engedélyezni.
Tapasztalatból tudom, hogy egy idõ után kifejezetten butít.

Sztem ha kicsit ki akarsz kapcsolni, akkor vagy kocsma, vagy ez, vagy mindkettõ...; ) De semmiképpen nem rendszeresen!
Annak sehogy sem jó a vége!

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

ne aggódjatok, mindenki így kezdi.. hogy nem fog kipróbálni semmi illegálisat.. tizennégy éves koromban én is így voltam vele..
Panzermeyer barátunk sem fog ellenkezni pár év múlva ha az arca elé tolnak egy dzsoját...

-the invisible-

PResident Evil
ott a pont !

Tikal
egyébként ha nem probáltad még akkor mi alapján itélsz? ha még életedben nem szivtál el egy szál fuves cigit sem akkor mi alapján mondod hogy szar és az alkohol a jo?
na kb ilyen emberek ülnek az alkotmány biroságon is...

és nagyon szomorunak találom hogy egy ugymond demokráciában nem ALKOTMÁNYOS JOGOM azzal boditani magam amivel akarom. méghogy egy füves veszélyes a társadalomra... lol

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
szerintem kérdezz meg egy orvost hogy az alkohol minek számit... drognak, jééé 😊

Drogozni jó dolog! -ezt nem mondtam nekem semmi közöm a csunya drogokhoz fõleg a fû nevûhöz,csunya drogosok!!<#hehe>
Ez komoly téma szerintem nektek is komolyan kéne viselkedni. <#ejnye1>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

szep voltal! holnaptol nem kell jonni...

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

Panzermeyer
Ok-ok-ok, ezer bocsánat, hogy belegázoltam a lelkivilágotokba. Bizony én vagyok a hülye, beismerem. Drogozni jó dolog! Szeretlek titeket, puszi! 😊

mov ah,4ch int 21h end

Mert, ha már mindenképpen önpusztításba akarsz fogni, inkább keresd fel a legjobb haverjaidat, és menjetek el inni egyet.--ÕÕ NA ÉP EZ A GOND INKÁBB FÜVES LEGYEN MINT ALKOHOLISTA EHHH Aki meg nem bírja az italt, menjen társasjátékozni 😄--IGEN SZOKTUNK TÁRSASJÁTÉKOZNI IS RÉSZEGEDJ OKOSAN
<#mf1>és általában bárgyú mosoly ül az arcán.--LEGALÁBB Õ BÉKÉS ÉS JÓL ÉRZI MAGÁT ÉS NEM KÖTEKSZIK ANNYIT MINT TE Ez kell nektek is? <#alien><#alien2>
PResident Evil
hirdesd még az igét pls !

ki fozott mar teat? vagy sutit?

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

Panzermeyer
Ja, mellesleg egy középsulis haveromról köztudott a régi osztálytársak között, hogy szívogat, és sztem már egyéb módjait is kipróbálhatta a drogozásnak.
Annak idején normális öltözködött, normális hajviselet, szóval emberi formája volt. Most meg lehet nézni mi lett belõle. Szegény gyerek olyan laza, hogy majd szét esik, a haja vmi iszonyat igénytelen loknis, vagy már rasztás, a fene se tudja, és vmi idióta kötött sapkát hord, és általában bárgyú mosoly ül az arcán. Ez kell nektek is? Egészségetekre, mindenki kis lépésekben kezdi.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Engem aztán nem zavar, hogy ki mivel rombolja magát, csak az, ha már túlzásba viszi, és mindenét feláldozza már egy korty italért, egy vicces cigiért, egy adag anyagért. Szerencsére nincs ilyen a közvetlen baráti körömben. Én sem vagyok híve a mértéktelenségnek. (Na jó, ez nem teljesen igaz.)

Azonban a magam részérõl a drogot soha nem fogom kipróbálni, mert egyszerûen nincsen rá igényem, és nem hiszem, hogy valaha is lesz. Mert, ha már mindenképpen önpusztításba akarsz fogni, inkább keresd fel a legjobb haverjaidat, és menjetek el inni egyet. Aki meg nem bírja az italt, menjen társasjátékozni 😄

Mellesleg, ha majd lesz gyerkõcöm és amíg nálam lakik, és megtudom, hogy drogozik, szegény gyerekemnek akkora fülest adok, hogy a fal adja a másikat, aztán jön a lelkizés. A saját érdekében.

mov ah,4ch int 21h end

Narcotic Syntax
szeretem az ilyen fajta tudományt😊

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

PResident Evil
beszarás <#idiota>

ez tudományos kérlekszépen!

-the invisible-

cSuwwi
pont az 😄

shit happens

PResident Evil
<#gonosz3>

SoDI---
nem kéne részegen írálnom 😊Z

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
sok báözõ drogos. mé' nem isztok vodkás redbullt, mint én?
van benne taurin, sok koffein, májas lebontja a szeszt acetaldehinre... buli az is, nem kellenek illegális szarok...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

bünti lesz! <#hehe>

-the invisible-

rohadt alkoholisták!!<#gunyos1>
én is.. de társaságban jobb 😊

-the invisible-

Crokin
"Ki az a barom, aki egyedül szív füvet?" - tette fel a kérdést Szemelyácz János, a Baranya Megyei Drogambulancia vezetõje..."

Pl. én szoktam, sokkal jobban beüt

Repatarurgyán

GregSB
<#taps>

PResident Evil
a lálkám isö ! :Ð

Narcotic Syntax
énizs! mot füröttyem! :>

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

PResident Evil
énö tisztah vatyok !

neme?

dehonnem

-the invisible-

Narcotic Syntax
az alkohol nem trok!! értemö???!!!

PResident Evil
rohatt trokos !!!!444

Narcotic Syntax
nem! rumos teát ittam!

PResident Evil
dragostea din tei

Narcotic Syntax
undorito h mik vannak ebbe a mocskos világba! én a helyedbe már holnap kimennék az utcára ruha nélkül tüntetni a világ szemét drogosai ellen 😄

üsd a dobodat, fújd a sípodat meg dobáld a paradicsomodat lécci..

rohadt életbe

-the invisible-

Punker
köszönjük az építõ jellegû hozzászólást.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"