Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mer nem láttál még ilyet, az a baj"
az is lehet h sima cigi volt... bár nem nagyon tudom elképzelni <#gonosz2>#gonosz2>
-the invisible-
-the invisible-
szerintem nem sok fantázia kell hozzá:be vittek volna mindenkit és elkezdtek volna ütni telefonkönyvel(mert azzal szokták,hogy ne legyen nyoma)és elkezdték volna addig kérdezgetni hogy honnan szerezted mondj egy nevet amíg valaki meg nem szólal...vagy elõzetes halotta,már durvákat róla=börtön inkább a halált kivánám magamnak...
szal szerencsétek van nagyon hogy nem buktatok le<#guluszem1>#guluszem1>
-the invisible-
De vmilyen eljárás biztos lett volna, legalább egy olyan, hogy a szülõk megtudják.
Akkor meg már fejbe is lõhetnek...
illetve, hogy mikor esett meg a történet..
-the invisible-
Hát vissza is fordultak és éles kanyarral bekanyarodtak az utcába, majd megálltak mellettünk. "Jó estét kívánok! Személyigazolványt kérjük ellenõrzésre felmutatni!" Köpni nyelni nem tudtunk.
Azonban szernecsére még volt annyi idõ, hogy minden bekerüljön az egyik csaj táskájába.
Végül nem lett semmi, de nagyon be voltunk parázva. 😊 A rendõrök nagyon parasztok, lekezelõek voltak.
szvsz
-the invisible-
engedélyezni pedig azért kell hogy még csak a lehetõsége sem álljon fenn annak hogy egy szál cigiért két évet kell ülnöd vagy akár felfügesztettet kapjál...
azt hiszem könnyen beláthatjuk hogy a két év az erkölcsi bizonyitványodban nincs egyensulyban egy szál cigivel.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egy cigi, nem cigi. De ha vki rákattan, akkor nehéz leállni.
Az ismerõseim között van erre is, meg arra is példa.
Belegondoltál abba, hogy mi lenne, ha engedélyeznék?
Így is szívja, aki csak akarja, nem kell ahhoz engedélyezni.
Tapasztalatból tudom, hogy egy idõ után kifejezetten butít.
Sztem ha kicsit ki akarsz kapcsolni, akkor vagy kocsma, vagy ez, vagy mindkettõ...; ) De semmiképpen nem rendszeresen!
Annak sehogy sem jó a vége!
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Panzermeyer barátunk sem fog ellenkezni pár év múlva ha az arca elé tolnak egy dzsoját...
-the invisible-
na kb ilyen emberek ülnek az alkotmány biroságon is...
és nagyon szomorunak találom hogy egy ugymond demokráciában nem ALKOTMÁNYOS JOGOM azzal boditani magam amivel akarom. méghogy egy füves veszélyes a társadalomra... lol
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
mov ah,4ch int 21h end
<#mf1>#mf1>és általában bárgyú mosoly ül az arcán.--LEGALÁBB Õ BÉKÉS ÉS JÓL ÉRZI MAGÁT ÉS NEM KÖTEKSZIK ANNYIT MINT TE Ez kell nektek is? <#alien>#alien><#alien2>#alien2>
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Annak idején normális öltözködött, normális hajviselet, szóval emberi formája volt. Most meg lehet nézni mi lett belõle. Szegény gyerek olyan laza, hogy majd szét esik, a haja vmi iszonyat igénytelen loknis, vagy már rasztás, a fene se tudja, és vmi idióta kötött sapkát hord, és általában bárgyú mosoly ül az arcán. Ez kell nektek is? Egészségetekre, mindenki kis lépésekben kezdi.
mov ah,4ch int 21h end
Azonban a magam részérõl a drogot soha nem fogom kipróbálni, mert egyszerûen nincsen rá igényem, és nem hiszem, hogy valaha is lesz. Mert, ha már mindenképpen önpusztításba akarsz fogni, inkább keresd fel a legjobb haverjaidat, és menjetek el inni egyet. Aki meg nem bírja az italt, menjen társasjátékozni 😄
Mellesleg, ha majd lesz gyerkõcöm és amíg nálam lakik, és megtudom, hogy drogozik, szegény gyerekemnek akkora fülest adok, hogy a fal adja a másikat, aztán jön a lelkizés. A saját érdekében.
mov ah,4ch int 21h end
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
-the invisible-
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
van benne taurin, sok koffein, májas lebontja a szeszt acetaldehinre... buli az is, nem kellenek illegális szarok...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
-the invisible-
-the invisible-
Pl. én szoktam, sokkal jobban beüt

Repatarurgyán
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
dehonnem
-the invisible-
rohadt életbe
-the invisible-