Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
felizsmerem cyrus íróasztalát htx

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nagy szmájli 😄

háhhááá 😄

PResident Evil
^.^

franco
loál!

PResident Evil
nálam is van 0.5 holnap vizsgára 😄

ha pestre megyek (10 perc múlva) akkor majd énis 😄

-the invisible-

náting 😄

PResident Evil
mia...?! 😄

😄DDDDD

PResident Evil
az gáz... én szerencsére hozzájutok tisztességesen.

hát jah..
csak az a gáz h itt nálunk nemigazán lehet kapni, örültem hogy 0,5öt szereztem kettõ félért...

-the invisible-

Tetsuo
Persze, mitgondolsz az õrsön mivel játszanak?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

FtranX
Én meg a KBI-tõl vagyok! A kedves kolléga jobban tenné, ha hanyagolná ezt az ügyet...!

😊

Tikal
és amikor az aproban ezt olvasom: chipelt playstation elado, CD-k 1000 ft-ért... szerinted ezzel kezd vmit a rendõrség? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PResident Evil
kapsz egy büntipontot 😄

mennyé má innen má...

mi van ha mégis??<#confused>
PResident Evil
😄

nemis... ide a megfelelõ szó nemis ez hanem :

well....

ejnye, no....

PResident Evil
no comment <#szomoru2>

hmm ti nem paráztok hogy benéz ide a hatóság??megnézik az e-mailt aztán meg is vagytok aztán<#gun>
na mind1,a hasis nevezetûrõl annyit hogy engem nem nyûgözött le (a thc mint általában)olyan módon szarul lettem tõle mint ha egy üveg whiskit lehuztam volna és egyszerre ütött volna szal olyan szarul rég nem voltam...a thc -re elég érzékeny vok max 5 eggyessluk oszt kész vok,nem is kell többé...az exre meg érzéketlen viszonylag.
ne drogozzatok nem jó az,én pl az orfk-tól vok és már irom is a címeket<#eplus2>
PResident Evil
EZ A KÉP BERONGÁL 😄DDDDDDD

franco

Jelentem,még ébren vagyok!

PResident Evil
te sem élsz ilyenekkel, nyomás is aludni! <#hawaii>

franco
jól jártunk vele...<#nyes>

PResident Evil
<#nevetes1>

(😮

PResident Evil
menjetek aludni 😄

vagy publikálom cyrus képeit <#idiota>

(😮

franco
ne offoljál kertészlegény<#ejnye1>

well, akárcsak te....
rosszhirem vanik, mer én ülök elöl, engem vesz fel elõbb azsl... majd hazafele te. 😄

franco
énis úgy hallottam hogy holnap korán kel...

PResident Evil
te már rég alszol !

omg 😄

ezis megy kedvencek 😄

PResident Evil
lol 😄

Narcotic Syntax
szerintem az ex is könnyü drognak számit. olyan könnyü h eccer ki is esett a kezemböl <#idiota>

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

PResident Evil
amugy ajánlom ezt a topicot ! 😄DD

PResident Evil
ehh... mifelénk (borsod) is elég gánycumókat adnak, 2,5k ért pazarolnak egyet. Mondjuk én a voltcsajomtól veszem, mert a csávója a fõ gyepmester, mondjuk engem a csávója simán levámolna és akkor szart se érnék az egésszel... de mivel a csajos hozza ezért 2,5k ért igen megérte nekem. Pénteken 10kérrt vettem 4 tasit, de nagyon odabasz :>

Vahahahahahahahaha
2000 folott nem szabad venni. es ami a pakettba van az sose tobb 0.8 nal. mer akkor nem erne meg. van aki vizet rak hozza se akkor megszivja magat.
jo joint budapest kornyeken van. de mondjuk godoloon ritka tre. 2 fel es kapsz egy felet.
ha meg szivsz es nem vagy fuggon akkor nem koltod el ra az utolso buznyakot is.
vegyel 50 g t olcsobban jossz ki mintha egyesevel venned es lemereted vele merlegen. mer 50 az mar egy kicsit nagyobb tetel. en 1600/g er tudok. siman elvagy vele 2 honapig ha nem vagy szivofej nagyon. napi egy ket joint es akkor meg 3 honapig is meg van.
es nem kell parni a kekgeciktol akik jonnek hogy korlatozzak az emberi jogaidat.
ha legal lenne akkor sokkal kissebb lenne a "piac", kevesebb esely lenne arra hogy "csunyabb" dolgokhoz jutnak a gyerekek.
amerikaban amikor a 30 as evekben illegal volt az alkohol akkor mekkora volt a bunozes??? nem vagyok tort okos de tudom hogy nagy.

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

PResident Evil
nemtudom mi minõsül könnyû drognak, de a marijuana az biztos 😊

de mi a konnyu drog???
mer ha az ex es a speed is benne van akkor nehogy legalizaljak!!
mer az rosszabb.
legyen has, zold es magic mushroom. boen jo es legalabb nem a dilertol veszik aki ajanlja majd a sok szintetikus loszart. sokkaljobb lenne ez a vilag ha nem uldoznenek minde olyan embert aki masmilyen elvezetnek hodol.
az alkohofogyasztast kene buntetni. ha az utcan reszeg vagy nagyon akkor megbuntetnek ugy minha fuveztel volna. otthon ugy iszod le magad ahogy akarod de az utcan nem lehet. es akkor nem lenne annyi alkesz aki reszegen tamolyog az utcan es a padra rokazik.

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

PResident Evil
mert azóta eldurvult nálad a helyzet 😊 könnyû-drogok meg se ártanak, igaz ? 😉

Narcotic Syntax
várjáá hagy találjam ki hogy szilveszter volt az uccso alkalom😊

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
tavaly szivtam utoljára. akkor se jött be. nekem se hianyzik.

PResident Evil
legalizáljunk ! 😄

valamit a már most jelen levõ mértéktelen alkoholizmus ellen.--de nem fognak mert jó adóbevétel...