13279
-
Ben C #3595 Szóvalkéremszépen hátittmostan meglehetősen erősfajta példánnyal állunk szembe SZkotti xD -
#3594 -
#3593 meg gombázni:P meg ezt+azt -
#3592 van ilyen:)))
de inni is szoktunk xD -
uzsika #3591 hi! A fiatalok olyanok mit a nyulak ,csak a fü meg a sex érdekliőket -
#3590 -
dvsc18 #3589 jo kis témához érkeztünk...:) nemetfoci.hu -
#3588 nincs, csak ez nem a "speed"-es topik :) -
Ben C #3587 itt minden megvan halva. :\ -
#3586 huuáááááá:D -
Paranoia #3585 meg a minuszok :| -
#3584 jaja... már repkednek a megrendelések :| -
Ben C #3583 mindenki igy kezdi -
#3582 :| -
Ben C #3581 közeledik a szilveszter :| -
ecneb #3580 valójában igazad van meg így az az igazság , hogy Én nem cigizek.. vagyis nem veszek magamnak :D ha adnak adnak.. ha nem nem :D csak most vetem egy csomagot stb... -
Bammy #3579 Arra mész hogy nem akarsz megdögleni miatta? Esetleg szokj le a cigizésről, erre még nem gondoltál? Ne az egészségesebet keresd. Bár 1. lépésnek talán megteszi ha gyengébbet szívsz, de ha belátod hogy egészségtelen szar akkor mért nem próbálsz meg leszokni? Ez nem is olyan mint a drog hogy be kell vonulnod egy elvonóba. Félreértés ne essék, nem vagyok cigiellenes. Sajnos sok barátom van aki 15-17 éves és már tolja 1-2 éve, de hogy mitől lesz nekik jobb azt maguk sme tudják. Igazából nem ítélem el őket, majd megjön az eszük, ha meg nem, akkor megnézhetik magukat pár év múlva. Sok a környezetemben az aki cigizik, de szerintem könnyű lenne leszokni és elkezdeni sportolni. Egy volt tesitanárom,(nő), 60 évesen olyan egészséges mint a makk, meg még 60 évesen (!!!) olyan dolgokat csinál korláton hogy hihetetlen. Aki most cigizik és nem teszi le mi lesz belőle 60 éves korára? Lélegezni se tud majd. NBocsi, nem akartam itt osztani az észt, de azért ezt el akartam mondani. -
ecneb #3578 aha :D majd megpróbálom de gondoltam hátha itt is tudtok seggíteni :D -
#3577 én nyomtam... érdekes..de el lehet színi -
#3576 ezt sztem tedd fel a cigi topikban, de én ottsem tudok neked válaszolni erre:DDDD -
ecneb #3575 hallott már vki a "bidi" vagy közismertebb nevén eukaliptuszis cigaretta nevezetű dologról? Mert most beszerztem egy csomaggal de amit addig olvastam róla az nem volt elég..volt aki aztmondta, hogy egészségesebb mint a cigi... volt aki azmondta , hogy még szarabb szóval most nemvágom... ha valakinek volt már dolga vele akkor az megírhatná... jah most nem arra megyek, hogy füst legyen de ne káros, hanem arra, hogy azé nem akarok megdögleni miatta :D mert jobb áron van mint a rendes cigi és majdnem ugyanaz számomra :D jah meg könnyebb szívvel osztogatom :D -
#3574 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd -
szando #3573 segítsenek, éhes vagyok -
#3572 alakulamolekula -
#3571 -
#3570 igen -
#3569 hmm... wtf? vagy ennyi van, vagy ennyire nincs? :D -
#3568 És mit értek el vele? :D Semmit... -
#3567 " A rendőrség 2005-ben 7616 esetben indított eljárást kábítószerrel való visszaélés miatt, de ezek 91 százaléka nem a dílereket, hanem az egyszerű fogyasztókat érintette, jegyezte meg a szakember." - büszkék lehetnek magukra
cikk -
#3566 :) baze...
-
#3565 egy 10est megért, nem volt rossz ötlet, de benyalták:DDDDDD -
#3564 kemény :D:SA::DSA -
#3563 nem......... mivóót?:D -
#3562 ? :D -
#3561 a híradóban ki látta a wartburgos kölköket ? -
#3560 hja meg 9 olasz képviselő is nyomja a témát mint ez kiderült egy vizsgálaton ^^. Have fun -
Paranoia #3559 "én mint az ügyvédet azt javaslom,h csúcs sebességel hajcs..."
-
#3558 lol -
#3557 3 pécsi ügyvédet és egy jogászt bevittek kábítószerrel való visszaélés miatt :o
ügyvédet az ügyvédnek! -
#3556 teszteld ki.. ugyanolyan kész leszel.. max a nyelved hegyén érzel egy kis vaniliát: D