13279
-
Anonymusx #12398 Jó! Nekem sokszor jobb volt mint az igazi, csak aztán gyakori használat miatt hozzászoktam, és már nem is éreztem szinte semmit. De amúgy hallok én is rosszakat hogy van aki alig érezte, ez nem tudom mitől lehet, talán mert abból is van rosszabb fajta...
Egyébként már megjelent egy újabb összetevőjű herbál, az előzőt már betiltották, nem tudom hogy hatásban van-e különbség a régihez képest, egyszer majd kipróbálom.. -
#12397 rossz! Erősebb, de rövidebb ideig tartó, sokaknál inkább "lehúzó" hatás, ráadásul ismeretlen, kiszámíthatatlan hatásai lehetnek a szervezetedre - valaki írta itt korábban, hogy egy haverjának szívrohama volt ezzel összefüggésben. -
#12396 háj
Nektek mi a véleményetek ezekről a Herbálokról?
jó, rossz? mert már mindenfélét hallottam róla. -
#12395 az immunrendszernek nem használ, de nem is igazán árt tudtommal, kb mint a dohányzás általában.
A spermaszám csökkenése stimmel (a dohányzás amúgy is ezt okozza),
az álmosság és gyengébb memória szerintem nem igényel magyarázatot :)
a terhességes rész is a dohányzásra úgy általában vonatkozik, simán a fű (mondjuk sütiben) a kutatások alapján nem befolyásolja károsan a magzat fejlődését, sőt, az egyik tanulmány alapján magasabb(!) is lehet a gyerek IQ-ja.
Persze a terhes nő ne szívjon, ne igyon egyáltalán, de talán riogatás nélkül is el lehetne érni... -
ketrec #12394 nyalóka -
ahti #12393 Anyám borogass.. Az a szomorú, hogy az emberek többsége az ilyen igénytelen magazinoknak hisz a tudományosan bizonyított tények helyett.. -
#12392 Vicc olvasmány akit érdekel..még friss:)
Néhány idézet.:
,,Legelterjedtebb drogok
Marihuána, cannabis, hasis (kender, dzsoint, fű, rakesz, zöld)
Tönkreteszi az immunrendszert, tanulási nehézségeket, álmosságot, átmeneti nemzőképtelenséget okoz, zavarja a menstruációs ciklust. Terhes nők esetében koraszülést okoz, a születendő gyerek IQ-ja 30-40-el kevesebb, mint az átlag gyerekeknek."
,,LSD
Egy élősködőből vonják ki..
Hatása 12 óráig tart, testhőmérséklet emelkedéssel, szájszárazsággal, álmatlansággal, rémisztő gondolatokkal, időérzék romlásával, a méretek torz érzékelésével jár."
,,Hogyan veheti észre a szülő?
Amikor a fiatal üveges szemekkel megy haza a buliból, mégsincs alkohol szaga, majd később hétközben is ilyen állapotban tér haza, akkor már megalapozott a gyanú.
A drogfogyasztók kíváló hazudozók, ezért az első hónapokban feltűnés nélkül a szülők orra alatt is drogozhatnak...
Általában nagy szájúak, tiszteletlenek, feltűnési viszketegségük van, mindenkit hülyére vesznek, sok pénzt költenek és ha kell lopnak is... "
"A drogos fiatal képe.:
A társainál nagymenőbbnek hiszi magát, kívülről egy magabiztos ember benyomását kelti, mindenben van tapasztalata, így akar állandóan a figyelem középpontjába kerülni...
(!!!!!) Korán kezdi a füvezést, innen csak egy lépés a porok szippantása és a végén már a vénásért imátkozik (!!!!!)
Rossz esetben elkezd kereskedni a drogokkal, de ahhoz túl buta, hogy díler váljon belőle, ugyanis ahhoz tisztának is kellene maradni. Előbb-utóbb lebukik mert bajba kerül, lop, hazudik, megszökik és a szülők azon kapják magukat, hogy eddig teljesen félre voltak vezetve és azt se tudják mi tévők legyenek. Képtelenek elhinni, hogy ez valóban az ő kicsikéjük."
" Egyetemre akar menni, de valami laza, elvont szakra (általában művészet, bölcsészet). Ott sajnos még komolyabban folytatja a drogokat.."
"Ha lány az illető, vonzódik a züllödt, általában idősebb pasikhoz, akit a világ legokosabb emberének tart"
Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek? :DD
Az a szomorú benne, hogy ezt valaki komolyan is veszi..
Egyébként drogriporteren kritika is van.
-
#12391 Tudtam, hogy a csúcshatásban szereplő drog nem kamu. Minden zseni azért zseni. -
Novotsik #12390 szerencsés ő még jó lsd-t kapott -
masoma #12389 ez igaz...mikor buddhizmust kezdte követni Indiában, akkor próbálta ki...:) -
#12388 Google-be beírtam h LSD és kidobta asszem... -
#12387 Ezt hol olvastad?
-
#12386 ""Steve Jobs fiatalkorában használt LSD-t. Valójában azt nyilatkozta egyszer: " egyike volt a kettő vagy három legfontosabb dolognak az életemben amit valaha csináltam"
Talán a kábítószer is segítette abban, hogy elszakadjon a normál referencia keretektől és sajátos perspektívát találjon a problémák kezelésében, azok fókuszának feltárásában."" -
#12385 megfogod és belerakod , úgy hogy a csiga legyen befelé. Hát ja kell rá pipaszűrő úgy már okés. -
#12384 ott van a dohány/fűtartó rész, csak bele kell tenni egy pipaszürő hálót, és kész. miért, ebbe hogy lehet cigit tenni? :) beletűzöd a lyukba? -
SH3 #12383 10/10 -
SH3 #12382 Ezt h érted? Amúgy meghozta a postás, este kipróbálom :) -
#12381 ebbe is csak cigit tudsz tenni -
Hangman576 #12380 jah és ez is:
-
Hangman576 #12379 -
SH3 #12378 Kösz, így viszont maradok a kisebbnél, a hordozhatóság sok helyzetben jól fog jönni. :D Ez eddig a nyerő:Bong Üveg 30cm (Black Leaf):P -
#12377 a nagyobb azért kényelmesebb, mert a teljes töltetnyi füstöt bele tudod pöfékelni, aztán onnan egyben kihúzni: talán minimálisan gazdaságosabb is, mert még kevesebb füst száll el. Amúgy más előnye nincs, a kicsi is ugyanolyan jó :) -
SH3 #12376 Mostanában tervezem egy bong megvételét, több ok miatt is, ugye lassan jön a hideg szar idő, senki nem akar a -30ban tekeréssel pöcsölni, plusz szobában is kényelmesebb füst mentesebb a dolog. :) Namármost az lenne a kérdésem, h mennyire számít a méret? Kis méret mellett a hordozhatóság szól, szóval egy 20-30centiset vennék, de ha van valami hátulütője elgondolkozok egy nagyobb darabon... :D -
#12375 Én nem tudom miről beszélsz meg, hogy ki vagy. Amúgy király. Nem volt semmi kifogásolni valóm :) -
Novotsik #12374 milyen filmet néztél végig tegnap? Milyen volt a cucc? -
Novotsik #12373 olyan flesh ne jöjjön rám :) -
#12372 Azt a rohadtbüdös brrr..ilyen trippen ki volt már?
Elnevezem no memory-nek:FFFDD
Ami.:10 mp-n keresztül csinálsz valamit..aztán képszakadás..és utána azon agyalsz h ez megtörtént vagy csak álmodtad.:OO
Még mindig tart minimálisan..csak most nem képszakadás hanem simán elfelejtem:OOO
Mi kell ehhez? 1.5 szelet süti:SSS..már 2 órán keresztül megy keményen:SS..az elején még élvezetes volt,de ez nagyon nem az:SS -
#12371 Szívrohamot kapott? Ezt úgy hívják flesh:D
-
ahti #12370 Sziasztok, szo esett itt parszor a jwh cuccokrol. Most olvastam, hogy nalunk(Csehorszag) mar 2 eve a tiltott anyagok listajan szerepel, itt van a kemiai osszetevoje is, ha erdekel valakit leirhatom, de most nem szerettem volna kepletekkel spamelni az uzenofalat.
Emlekeztetoul: 2010-ben dekriminalizaltak a marihuanat, ami azt jelenti, hogy max. 15 g fu ill. 5 noveny(otthon sajat fogyasztasra) birtoklasa nem buncselekmenynek, hanem szabalysertesnek szamit es penzbuntetest von maga utan, tehat kb. mint a gyorshajtas stb... ehelyett a rendorseg a penzt es az energiat a kemeny drogok elleni kuzdelemre ill. a szervezett bunozes uldozesere forditja.
Ja, egyebkent november 19.-21. Cannafest Praga :) -
#12369 zseniális:
"„Bár ritkán történik ilyen, lehet-e nagyon súlyos, akár halálos a marihuána fogyasztása?”. A következő válaszok közül választhat: a.) Nem, mindenki tudja, hogy ez szuper anyag, csak szállsz tőle; b.) Nem, ezért is hívják a tudós emberek „lágy drognak”; c.) Igen. Hányásos rosszullétet okozhat, amitől valaki megfulladhat a feltörő gyomortartalomtól."
:DDDDD
(ilyen, mikor a rendőrség ismeretterjeszt) -
#12368 akinek kis esze van, az nem bünteti a szervezetét teszteletlen kísérleti anyagokkal, kész. azon el lehet vitázgatni, hogy miért szívsz egyáltalán, miért iszol, stb, de azok legalább mind többezer éve jelen levő anyagok, amiknek ismertek a rövid- és hosszútávú hatásai. Ezeknek a jwh-s szaroknak nem, ezt nem lehet elégszer mondani! -
Fidolorous #12367 csak a herbalnal kb. Kiserleti alany vagy hiszen franc tudja mit szivsz el. -
#12366 Nekem sosem volt jobb... Egyszerűen ha nincs ló jó a szamár is alapon szívtam... -
Anonymusxx #12365 Hát szerintem változó, van amikor a fű se ad semmit /bár szerencsére ez ritka/ , és egyébként is sokszor jobb volt a herbál mint a sima fű. -
#12364 Szerintem összehasonlíthatatlan... A jwh csak leüttet, leszedál, de közel sem ugyanazt érzem mint a thc-nál. Nem ad semmi pluszt, nem dob fel, nem nevettet meg, semmi ilyen... -
Novotsik #12363 Csak annyival jobb mint a rendes fű h 4X erősebb,nekem bejön. -
#12362 másik meg : bio fű :D:D:D:D: ezen mindig beszarok a röhögéstől :) -
#12361 "haver szívrohamot kapott tőle" szerintem ezzel válaszoltál is a kérdésedre :) -
Novotsik #12360 bio fűbe bele lehet halni,haver szívrohamot kapott tőle,ezért kicsit befostam. Nem olyan jó mint a rendes igazi weed de megteszi. Am legál még? -
#12359 :DD Szerintem csak a rendőr...