13279
-
#3795 -
#3794 azt is teszem kötsög -
#3793 ok most verd ki -
#3792 Album Title:
Requiem For A Dream
Composer:
Clint Mansell <---------------------------------
Performer:
Kronos Quartet
Manufacturer:
Elektra / Nonesuch
Year Released:
2000
Catalog Number:
79611-2
Film Represented:
Requiem For A Dream (2000) -
#3791 útálok várni:/ -
#3790 hát ez elég érdekes, de nem rossz ;) -
#3789 :D ok majd nemsoká áptőltöm csak kiugrok smokolni -
#3788 jöhet:D
á pedig asszittem tevotá:D kigugliztam hogy unknow error aszt egy pár magyar forumon adott tlálatot a dnb részlegbe há mondom akkor biztos tevagyaz:DD
/micsoda következtetés:DD -
#3787 Ha én csináltam volna az nem ien lenne ^^ feltőlthetek egy számot ami nekem a beszteszt :) ha érdekel -
#3786 neménvoltam :D unknown error volt aki dec 15-én megtisztelt minket a magyarországi jelenlétével ^^ -
#3785 ebből azt szűröm le hogy te követted el:D hat gratulésön
höhö akkor te vagy más forumokon az unknown error:DDDDDD lepuktá^^ -
#3784 ^^ -
#3783 hát nem vagyok egy nagy dnb-s:D szal nekem tetszik:D megrögzött dnb-sek nek már lehet nem jön be annyira jobban meghaljáktok benne amit kell.... mint én
szerk: mért csak nem te követted el?:D amúgy amit én észre veszek benne az annyi hogy lényegében nem is a juiced ről szól a szám, szal nagyon a háttérbe van szorítva.... de tetszik:D -
#3782 igen? :D sztem van mit javítani -
#3781 thx...te ez qurva jó:D -
#3780 link -
#3779 pill és adom a linket -
#3778 hát pl: sendspace vagy a rapidshare? -
#3777 adsz egy linket ,hogy hova és feltőltöm :)
amúgy jobbra is sikerülhetett volna ,de ez se rossz -
#3776 amúgy feltöltöd valahova dnb verzsönt?:D rohatt kiváncsi lennék rá misűlt kibelőle:D nem hallottam még:S -
#3775 ez a 4. reggel amikor úgy ébredek ,hogy szana széjjel van törve a távirányító :S -
#3774 parancsolj:DDD -
#3773 -
#3772 há mondom hogy az:D amúgy van elég sok verzsön nekem kapásból 6 féle képpen van meg a filmben a live verzió szol:)
szerk: csak egy kicsit a film képi világához vannak tórzítva a hangok:) -
#3771 hát én ebbe nem lennék annyira biztos, de megvan vhol a soundtrack majd belelesek, lehet neked van igazad, csak a zúzós részt nem játszák a filmben:D -
#3770 de bezony hogy az^^ gms-juice
amúgy a tüzben edzett férfit láttad?:D ott is gms dübörög mikor bemennek a bárba...szeressem az ilyen filmeket -
#3769 igen megvan a dnb verzsön is meg a sima meg az extend ^^ -
#3768 lol
a filmben nem a GMS cucc van benne:) -
#3767 há milyen verzsön?:D dnb? bármilyen más verzsön az már nem igazi az hamisítvány:DD a GMS akkorizs goa^^ bebebe:DDD -
#3766 Az igaz ,de az is ,hogy ezt az 1-et igen :)
Amúgy meg nemcsak a goa verzsön van meg -.- -
#3765 te nem is szereted a goat:DDD -
#3764 jaja énis gondolkodtam vagy fél órát a monitort bámulva h wtf -
#3763 Nekem volt egy csajom akivel másfél évig vótunk együtt és 1x azt mondtam neki ,hogy lekattanok a keráról vagyis szeretnék...aztán megnézette velem ezt a filmet és ááááá lelkifröccs...
DE a zenéje is N1 -
Paranoia #3762 Hjjjéézusom
A vér kifutott a lábamból a vége fele.
Elég tragikus -
Csesza #3761 vadkender-ből :) -
#3760 rá van írva h thc mentes kender kivonattal -
szando #3759 szinte semmi thc nincs ezekbe, csak a még legális szint. az meg, hát, szóval.. :D -
#3758 jah de én egyiket sem kóstoltam, amin szakadtam az a cannabiszos gumicukor volt 500ért, és a sok kis hülyegyerek megvette:DDD -
ecneb #3757 jaja canabisos tea az naon durva hawerom multkor hozott... valamelyik benzinkútnál lehet kapni és qva drága :D -
szando #3756 C ICE is van, az cannabisos tea