Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez kb olyan mintha azt mondanám hogy légyszives vonuljanak ki irakból a katonák, különben fejbelövöm magam.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Viszont lenne egy kérdésem:ti hogy vélekedtek a Kendermag egyesület önfeljelentgetõs akciójáról? Érdekelne nagyon a véleményetek, meg hasznos is lenne nekem.:-)
én nagyon szerteágazó válaszokat kaptam már !
Dr. Bálint Gábor Sándor cikkébõl idézve:
"Vizeletvizsgálattal a marihuána-élvezet könnyûszerrel kimutatható. Ugyanis a vizeletben lévõ karboxilsav-metabolitok hetekig, sõt egyes esetekben hónapokig detektálhatók."
http://fu.web.elte.hu/drogeria/osszes.html
Gut. Besser. Presser.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A kodein és ópium származékok 2-3 napig, a morfin származékok 3-4 napig keringenek a szervezetben.
A kokain viszont fél nap alatt kiürül.
Az MDMA és a szintetikus drogok 2-4 nap után is kimutathatók a vizeletben.
Gut. Besser. Presser.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
szando! mennyit kostal egy uncia? ugy kb re?
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
<#idiota>#idiota>
-the invisible-
lehet budapesten csokit kapni???
ha igen, hol ( kb re) mennyi, milyen???
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Viszont ide kapcsolódó történet: öcsém egyszer rosszul lett, bevitték a kórházba, mert nem tudták mi a baja, alapos kivizsgálások, stb, kiderült, hogy cukorbeteg, de ezzel egy idõben azt is megtudtuk, hogy füvezget a hülyéje, szóval van olyan vizsgálat, amelybõl kiderül ez is, de ilyen rutin akármikbõl, egyszerû vérvételbõl szerintem még nem.
de viszont az én tudtom nélkül csinálhat-e ilyen vizsgálatot?
Viszont azt nem tudom, hogyha a vizsgálat nem erre irányul, akkor észreveszi-e a vizeletben vagy a vérben, mert ha jól tudom akkor ehhez speciális vizsgálat kell, bár nem vagyok orvos.
Mert elviekben az sérti a személyiségi jogokat. Vagy hogy is van ez?
Tudja valaki?
Abban az esetben, ha valakinél füvet találnak, természetesen a tömény hatóanyagot nézik, itt egyébként 1 gramm a csekény mennyiség határa.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
egyebkent az ongyujto ses a higito is ilen jo kis termek.
funek es hasnak koze nincs az ilyenekhez. jo de a bananhoz annyi hogy thc, a gombahoz az hogy magatol lesz a termleszetben. vagyis sok koze van ezeknek de ezen kivun nem :-)
jol meg lett mondva.
Kemény narkós tud csinálni kábszert habszifontpatronból, banánhéjból, vicces gombákból vagy végszüksé estén kecsketrágyából is. 😉
ontok hozza vizet 😊
na jo nem.
tavaly osszel valami olimpiai bajnok kecojaban talaltak egy bazinagy ultetvenyt 16 kerben. abbol mi lett nemtudja valaki?
az tudom, ezer nem volt a kornyeken 3 honapig...
300 fuer mar nem csak terjesztes? hanem mi, en vmi olyasmit olvastam hogy 2-8 evig terjedo szabadsagveszztessel jarhat a 10 G feluli konnyudrig tartasa. most ez tartasnak szamit???
ezt a plakatot en is lattam mar valahol.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Lehet hogy a sok kérdõjel miatt de úgy látom sokaknak még mindig nem világos amit pár sorral lejebb írtam.Arra akartam kilyukadni hogy még mire lehetne felhasználni a fûvet ha legalizálnák...
Humanember1st ez a hozzászólásod annyira szánalmas , te is csak egy vagy a sok konzervatív ember közül akiknek gõzük sincs hogy mi az de tiltakozni azt nagyon tudnak!Jobb lenne ha elõbb utána néznél és akkor nem írnál ilyen baromságokat.Ajánlom figyelmedbe az alábbi képet ami egy >FÛVES< tüntetésen készült.Na mivan a nõ papírjára írva?

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
nem lenne rossz +oldás, de nem para otthonra 1 mini ültetvény...?! Bááár, már nekem is +fordult a fejemben😊
addig is marad hollandia meg a sp, ex arus dilereket gazdagitani.
en amugy komolyan gondolkodom hogy veszek otthonra egy palantat. semmi gondom nem lenne fuvel...
nem veszem meg a 0.6 ot, alapbol nem veszek olyantol akit nemtudom hogy kicsoda. nem fuggok tole annnyira hogy kattogja fure mindennap. de eleg sokat ismerek akinek "letszukseglet" es ok ùmegveszik ha nincs mas...
a legtobb ferget fel lehhet baszni nyugodtan de van nehany aki nem erdemes. de ez mar teljesen mas...
ami meg az arat illeti, mennyi lenne egy kilo fu hogyha ezt az allam csinalna?
es mennyi lenne rajta ahaszna? es mennyi diler maradna munka nelkul, mer a fasz se venne meg 2000 er amikor van negyedaannyier.
Seed Type - Regular
Environment - Indoor/Outdoor/Greenhouse
Flowering - 56 Days
Height - 190 Cm
Yield - 350 grams
StrainType - Indica/Sativa
Availability - 7 Days
Pl ez 120 font(12 mag van a tasakban) kb 41 ezer forint 20 gramm fü ára(!), csakhogy ez a legdrágábbak-legjobbak egyike!Ha 12 magbol leszed teszem azt 3 kilot, az mai piaci áron számolva
6 millio forintot jelent!Most ezért annyi évet kapnál a börtönben mint égen a csillag, szal nincsen az a pénz amiért érdemes odamenni...
Egyébként meg nem értelek, miért fizeted ki a 2000-t 0.6-ért?Vagy fizess érte csak 1200-at vagy ne vedd meg keress mást, hiszen 1 g 2000.Ha valahol akkor itt kell ezeknek az embereknek korrektnek lenniük, hiszen ha nem elégedettek a "szolgáltatással" bármikor feldobhatják öket!Téged vagy engem ki tud feldobni azért mert szivunk??? 😊
Cannabis Seeds Catalogue
mennyi szerinted a normalis ara? a termlesztesere gondolok .
500 huf? fogalmam sincs, (megkene nezni egy katalogusban)
es szted mennyit szednek le egyenkent a dilerek. aki behozza, aki nagytetelbe veszi, kissebb reszekre szedve adja el, persze leszedi a hasznat.
akitol te 2000 er veszed az 10 gt vesz 1700 er. 100g vesz 1400 er.
1 K kb 900-1000 fele mozog.
es ez mar mayarorszagon van. akkor mennyi lehet elotte?
ha minden grammon 100 haszon lenne akkor is csak 1000 er lehetne fuvet venni, es nem szaros 0.6 g t
megerne legalisan nyomni mer ha lenne is aki illegalisan csempesz, annak is nagy versenyt kene tartania az arakkal, nem erne meg neki annyira.
-the invisible-
Az agy maga is termel kannabinoidokat...
Az idegsejtek által termelt kannabinoidok gátlást csökkentenek... volt már ?