Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a célt nem érik el vele, a rendõrség meg jót röhög hogy magukat jelentgetik fel ! 😄DD

ez kb olyan mintha azt mondanám hogy légyszives vonuljanak ki irakból a katonák, különben fejbelövöm magam.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

criminal law
Szerintem ez nem helyes, de akkor majd utánanézek pontosan.
Viszont lenne egy kérdésem:ti hogy vélekedtek a Kendermag egyesület önfeljelentgetõs akciójáról? Érdekelne nagyon a véleményetek, meg hasznos is lenne nekem.:-)

PResident Evil
vér vétellel pontosan meddig muutatható ki, szerinted ?

én nagyon szerteágazó válaszokat kaptam már !

Amirõl én írtam az a patikában is kapható drogteszt. Laborokban sokkal precízebb mérések vannak.
Dr. Bálint Gábor Sándor cikkébõl idézve:
"Vizeletvizsgálattal a marihuána-élvezet könnyûszerrel kimutatható. Ugyanis a vizeletben lévõ karboxilsav-metabolitok hetekig, sõt egyes esetekben hónapokig detektálhatók."
http://fu.web.elte.hu/drogeria/osszes.html

Gut. Besser. Presser.

criminal law
Jól mondja, vizeletbõl ürül ki elég hamar, a vérben marad meg csak sokáig.

PResident Evil
ezt fejbõl mondod, vagy tényekkel esetleg orvosi cikkekkel alá tudod támasztani ?

RIZLA
1-2 nap.....?!úgy tudtam sokkal tovább jelen van a thc a szervezetben...(30 körül)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

A jelenlegi drogtesztekkel legnagyobb biztonsággal a marihuána hatóanyagát, a THC-t lehet kimutatni a vizeletbõl, amelyik a fogyasztás után 1-2 napig nem oldódik ki.
A kodein és ópium származékok 2-3 napig, a morfin származékok 3-4 napig keringenek a szervezetben.
A kokain viszont fél nap alatt kiürül.
Az MDMA és a szintetikus drogok 2-4 nap után is kimutathatók a vizeletben.

Gut. Besser. Presser.

RIZLA
passz.........GaNJaPoWeR...

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dehogy! Csak kivancsi vagyok mert fel eve en sehogy sem talaltam. Mo hatarain kivul ez forditva van.
szando! mennyit kostal egy uncia? ugy kb re?

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

RIZLA
most arra számitassz, hogy vki nevet, utca, és házszámot fog mondani neked... xDDD
<#idiota>

kbre bárhol, fõleg bpn 😄

-the invisible-

Bp. iek!
lehet budapesten csokit kapni???
ha igen, hol ( kb re) mennyi, milyen???

Tikal
vérvételen tuti nem derul ki, még vizelet vételen sem....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

criminal law
Tudtod nélkül nem, viszont hatósági tudomásszerzés esetén minden további nélkül. Pl ha valaki feljelent.
Viszont ide kapcsolódó történet: öcsém egyszer rosszul lett, bevitték a kórházba, mert nem tudták mi a baja, alapos kivizsgálások, stb, kiderült, hogy cukorbeteg, de ezzel egy idõben azt is megtudtuk, hogy füvezget a hülyéje, szóval van olyan vizsgálat, amelybõl kiderül ez is, de ilyen rutin akármikbõl, egyszerû vérvételbõl szerintem még nem.

mukika
igen-igen. ehhez speciális vizsgálat kell. ami nem ingyen van.

de viszont az én tudtom nélkül csinálhat-e ilyen vizsgálatot?

criminal law
Az orvosnak, jogsértés észlelése esetén, feljelentési kötelezettsége van. Ha pl valamilyen betegséget észlelne, azt tényleg nem mondhatná el senkinek, de ezt igen, sõt, köteles is.
Viszont azt nem tudom, hogyha a vizsgálat nem erre irányul, akkor észreveszi-e a vizeletben vagy a vérben, mert ha jól tudom akkor ehhez speciális vizsgálat kell, bár nem vagyok orvos.

mukika
Ha orvosi vizsgálatok során kiderül (nem feltétlen azzal kapcsolatos... majvizsgálat, vérvétel, vizeletvétel) akkor az orvosnak ugyebár nem szabad senkinek elmondani?

Mert elviekben az sérti a személyiségi jogokat. Vagy hogy is van ez?
Tudja valaki?

RIZLA

criminal law
Egyébként lehet elbeszéltünk egymás mellett. Én arról beszéltem, ha valakit pl azon kapnak, hogy a hátsó kertbe kendert ültetett, akkor a töveket számolják.
Abban az esetben, ha valakinél füvet találnak, természetesen a tömény hatóanyagot nézik, itt egyébként 1 gramm a csekény mennyiség határa.

RIZLA
mióta ugy hijják, kábítószer...

criminal law
Igen, mióta???

Tikal
a hatoanyag nem mellékes mivel azt nézik... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

criminal law
Öt palánta, ahogy ti mondjátok,(hivatalosan növényegyed) még csekély mennyiség, hat már nem. Ha beszorozzátok a csekény mennyiség határát hússzal, akkor megkapjátok a jelentõs mennyiséget, azaz jelen esetben 100 tõ. A hatóanyag az mellékes.

Punker
Oscar Wilde

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kitõl van az idézet?

Crokin
Asszem 4 vagy 5 palánta felett számít nagy mennyiségnek 😊

Repatarurgyán

nem kell hog§y csinaljon, mar maga az. minden kabitoszer ezen a szaros fooldon.😊
egyebkent az ongyujto ses a higito is ilen jo kis termek.
funek es hasnak koze nincs az ilyenekhez. jo de a bananhoz annyi hogy thc, a gombahoz az hogy magatol lesz a termleszetben. vagyis sok koze van ezeknek de ezen kivun nem :-)
jol meg lett mondva.

Ugyan már hatóanyag ... 😊
Kemény narkós tud csinálni kábszert habszifontpatronból, banánhéjból, vicces gombákból vagy végszüksé estén kecsketrágyából is. 😉

Tikal
hatoanyag mennyisége számit.... tehát hiába van nálad 10 kilo ipari kender ha a thc tartalma minimális, nem buntetendo, viszont ha van nálad egy csoki kocka azért már lehet hogy bünti jár 😊

akkor kevesebb hasiser jobban buntetnek?
ontok hozza vizet 😊

RIZLA
A hatóanyag számít.........ha jol tudom, 25g még csekély mennyiségnek számít.de lehet, hogy nem jól tudom<#rolleyes>

de ha nem jonnek kiakkor meg jo nekem. egyszer mar megusztam a szazezer evet, csak megszom megegyszer 😄DD
na jo nem.
tavaly osszel valami olimpiai bajnok kecojaban talaltak egy bazinagy ultetvenyt 16 kerben. abbol mi lett nemtudja valaki?
az tudom, ezer nem volt a kornyeken 3 honapig...
300 fuer mar nem csak terjesztes? hanem mi, en vmi olyasmit olvastam hogy 2-8 evig terjedo szabadsagveszztessel jarhat a 10 G feluli konnyudrig tartasa. most ez tartasnak szamit???

vilagit belole az ertelem...
ezt a plakatot en is lattam mar valahol.

reaper4
jó a logód 😊 tök elbambultam rajta 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

K.András
Egyszer mennek ki, százezer évet kapsz érte, én nem tenném a helyedben, olyan mennyiség jön le egy növényröl is ami miatt bármikor kikiálthatnak a legnagyobb drogbáronak, és ezt viccen kivül mondom, nagyon nagyon komolyan vesznek még 1db növényt is!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Lehet hogy a sok kérdõjel miatt de úgy látom sokaknak még mindig nem világos amit pár sorral lejebb írtam.Arra akartam kilyukadni hogy még mire lehetne felhasználni a fûvet ha legalizálnák...

Humanember1st ez a hozzászólásod annyira szánalmas , te is csak egy vagy a sok konzervatív ember közül akiknek gõzük sincs hogy mi az de tiltakozni azt nagyon tudnak!Jobb lenne ha elõbb utána néznél és akkor nem írnál ilyen baromságokat.Ajánlom figyelmedbe az alábbi képet ami egy >FÛVES< tüntetésen készült.Na mivan a nõ papírjára írva?

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

RIZLA
hát, az alap, különben kóter<#hehe><#zavart2>

ha nem jarnak a szomszedok , meg a rendorok a lakasodra es be tudod fogni a szad akkor nincs semmi gond. nem kell elgizdulni vele mindenkinek...

RIZLA
nem lenne rossz +oldás, de nem para otthonra 1 mini ültetvény...?! Bááár, már nekem is +fordult a fejemben😊

akkor aszthiszem egyetertunk, mostmar csak az allambacsinak kene elmagyarazni 😊
addig is marad hollandia meg a sp, ex arus dilereket gazdagitani.
en amugy komolyan gondolkodom hogy veszek otthonra egy palantat. semmi gondom nem lenne fuvel...

K.András
Adja 2000-ért, még akkor is inkább hivatalosan venné meg az ember, egyrészt lenne választék, másrészt pedig nem lenne "bujocska" meg ugye meglenne még az állam haszna is.

RIZLA
nem igaz.....én 1.4k-ért veszek 10@....(magamnak)

RIZLA

pl en 😊
nem veszem meg a 0.6 ot, alapbol nem veszek olyantol akit nemtudom hogy kicsoda. nem fuggok tole annnyira hogy kattogja fure mindennap. de eleg sokat ismerek akinek "letszukseglet" es ok ùmegveszik ha nincs mas...
a legtobb ferget fel lehhet baszni nyugodtan de van nehany aki nem erdemes. de ez mar teljesen mas...
ami meg az arat illeti, mennyi lenne egy kilo fu hogyha ezt az allam csinalna?
es mennyi lenne rajta ahaszna? es mennyi diler maradna munka nelkul, mer a fasz se venne meg 2000 er amikor van negyedaannyier.

K.András

Seed Type - Regular
Environment - Indoor/Outdoor/Greenhouse
Flowering - 56 Days
Height - 190 Cm
Yield - 350 grams
StrainType - Indica/Sativa
Availability - 7 Days

Pl ez 120 font(12 mag van a tasakban) kb 41 ezer forint 20 gramm fü ára(!), csakhogy ez a legdrágábbak-legjobbak egyike!Ha 12 magbol leszed teszem azt 3 kilot, az mai piaci áron számolva
6 millio forintot jelent!Most ezért annyi évet kapnál a börtönben mint égen a csillag, szal nincsen az a pénz amiért érdemes odamenni...
Egyébként meg nem értelek, miért fizeted ki a 2000-t 0.6-ért?Vagy fizess érte csak 1200-at vagy ne vedd meg keress mást, hiszen 1 g 2000.Ha valahol akkor itt kell ezeknek az embereknek korrektnek lenniük, hiszen ha nem elégedettek a "szolgáltatással" bármikor feldobhatják öket!Téged vagy engem ki tud feldobni azért mert szivunk??? 😊

K.András
Beirod google-be hogy Cannabis+Seeds és rogyásik találsz olyan oldalakat mint a lenti linken, csak nem kéne lustának lenni 😄

Cannabis Seeds Catalogue

de joval csokkenne.
mennyi szerinted a normalis ara? a termlesztesere gondolok .
500 huf? fogalmam sincs, (megkene nezni egy katalogusban)
es szted mennyit szednek le egyenkent a dilerek. aki behozza, aki nagytetelbe veszi, kissebb reszekre szedve adja el, persze leszedi a hasznat.
akitol te 2000 er veszed az 10 gt vesz 1700 er. 100g vesz 1400 er.
1 K kb 900-1000 fele mozog.
es ez mar mayarorszagon van. akkor mennyi lehet elotte?
ha minden grammon 100 haszon lenne akkor is csak 1000 er lehetne fuvet venni, es nem szaros 0.6 g t
megerne legalisan nyomni mer ha lenne is aki illegalisan csempesz, annak is nagy versenyt kene tartania az arakkal, nem erne meg neki annyira.

az a gond hogy ha nagy adót raksz rá, akkor ugyanúgy lesz illegális marihuánaterjesztés (lásd cigicsempészés, pedig az legális)

-the invisible-

ReTeK
"Az emberi szervezetnek nincs szüksége semmilyen kábszerre."

Az agy maga is termel kannabinoidokat...
Az idegsejtek által termelt kannabinoidok gátlást csökkentenek... volt már ?