13279
  • kulabácsi
    :DDDDD
  • ecneb
    anyám kidobta a magjaimat :(

ui.: napraforgómagok
  • Paranoia
  • OrioN the S
    :D
  • mila69en
    én nem akartam kimentem wc-re jövök vissza szobába ez a hülye meg má ott szórta nekik be mint az állat:DD aszittem kaját szórja:D azt láttam tasak a kezébe azt morzsolja nekik.. mondom micsinálsz te farok erre el kezd röhögni mit az állat...megetetem őket...puff mondom hulye vagy bazze csajom halai... azt láttam hogy buknak rá a halacskák:DDDD nah mondom várájá én is:DD kb ennyi volt az ellenkezés...LoL pár óra eltel azt eszunkbe jutott hogy adunk még a halaknak is had szórakozzanak erre ott lebegett mind:/
  • kulabácsi
    :DDDDDD
    szépek vtok tik is:)
  • mila69en
    LoL én unokatesomal a csajom halait etettuk meg beszortunk egy adagot az akváriumba rá is kapott az összes halacska:DD aztán megmurdelt mind egytől eggyig:/ csajom meg hazajött aztán egyből nézte az akváriumot hogy mitörtén a halaival:DDDD mondom gözömsincs mi lelte öket... pedig kaját adtam nekik rendesen
  • OrioN the S
    régen már kapott pár slukkot ,mert megkért és aki kimondta a nevét annak ráült a lábára :D:DD:d
  • OrioN the S
    :D köcsög kutya mekkora arc.. vele fogok színi ezentúl
  • kulabácsi
    :DDD
    akkor ne tedd, hallgass zenét...
  • mila69en
    má tök elvagyok itt lustulva a fotelba azt sem tom egyek vagy aludjak vagy...áhh nincs kedvenm innen megmoszdúlni sem
  • kulabácsi
    :DDDDDDD
    várható volt
  • mila69en
    színi kellet meee má kezdett remegni a kezem eddig tartott a nagy leállás LoooL
  • kulabácsi
    elvagy látom:)
  • OrioN the S
    :D
  • mila69en
    az heti hetes:D
  • OrioN the S

a hetest!!!!! a hetest!!!!
  • mila69en
    hmm vajon melyiket halgassam?
    tracklist
    01 Ayahuasca 09:03
    02 Hashish 07:44
    03 Mescaline 06:32
    04 LSD 07:55
    05 Marijuana 07:47
    06 Ecstasy 05:51
    07 Magic Mushrooms 07:45
    08 Salvia Divinorum 06:34
    09 DMT 05:48
  • wander01
    akkor ha csak a szivemen mulna sztem elérném a 300 éves kort is. márcsak a többi alkatrészre kell kitalálnom valamit...
  • OrioN the S
    Óvja a szívet a marihuána?
    (2007.02.19 17:02:03)

Egy kanadai kutatás szerint a cannabis nem csak eufóriát okozhat, de jelentős mértékben segíthet a szívnek átvészelni az infarktus okozta sokkot.
    Amikor a szív véráramlás-hiánnyal küzd, a sejtek egy olyan anyagot, cannabinoidot állítanak elő, mely a cannabis-ban is jelentős mennyiségben megtalálható, és ami az ilyen típusú kábítószer fogyasztóinál a kellemes, eufórikus állapotot idézi elő.

A cannabinoidok ebben az esetben a szív védelmét szolgálják, és akár 50 százalékkal is csökkenthetik egy esetleges szívroham súlyosságát. Ezt az érdekes megfigyelést a Montreali Egyet professzora, Daniel Lamontagne tette, patkányokon végzett kísérletek során. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenkinek füvet kellene szívnia a szíve védelme érdekében. A marihuána és hasis fogyasztása során ugyanis számos más, kevésbé jótékony hatású anyag is a szervezetbe kerül, melyek kifejezetten rosszat is tehetnek a szívnek.

Bár a cannabis központi idegrendszerre gyakorolt jótékony hatásai már évek óta ismertek orvosi körökben, a gyógyító célú felhasználásáig még hosszú utat kell bejárni.
  • OrioN the S
    D=
  • OrioN the S
  • wordsworth
    a: Szia! :) Várom a kérdéseidet!
    q: SZIA
    a: Szia!
    q: egy joint?
    a: Szerintem igen.
    q: velem?
    a: Nem.
    q: naa
    a: Francokat.
    q: kuss
    q: akkor gyere
    q: akkor b**dmeg :)
    a: IGEN.
  • OrioN the S
  • Paranoia
    vagytok
    meg énis
  • Paranoia
    Óóóó készek vagyok ti...
  • kulabácsi
    xD
  • mila69en
    azhát:D csak az agyadat akartam húzni
    dehát ha nem vitatkozol tovább akkor nincs értelme tovább erőltetnem hogy gms az eredeti szerző
  • kulabácsi
    mind1 én nem vitatkozom:)
    de sztem az eredeti zenét Clint Mansell szerezte, a többi csak feldolgozás mivel gecijó zene, nem véletlen h van belőle mindenféle válltozat!! de végülis lényegtelen, a filmben ez szól:)
  • OrioN the S
    nekem pl ez van meg : Juice (Requiem For A Dream OST

• OrioN the S
    never
  • mila69en
    az teljesen mindegy, hogy a filmben egy feldolgozás szól... az alapmű a gms-ék től van és kész punktummm:DD
  • mila69en
    írd mán be a gúgliba légyszi hogy gms-juice csodálkozni fogsz hogy mit ad ki első találatnak:)

najó beírom helyetted tesse

szerk: de ha ezt írod be mégjobb
  • prezi
    give me
  • OrioN the S
    itt egy jószer meghajtva ,de most várjam meg a délutánt?!

[vár :| ]
  • prezi
    ték -.-
  • prezi
    csakahouse™
  • OrioN the S
    én meg erre ,mert végre megtaláltam a mappák között :| Spinor - Lifeless

• prezi
    D:\Funk D'Void - Live @ D Edge, Sao Paulo Jan 2007.mp3

erre pergek éppen széjjel
  • prezi
    -.-