13279
-
#3835 :DDDDD -
ecneb #3834 anyám kidobta a magjaimat :(
ui.: napraforgómagok -
Paranoia #3833 -
#3832 :D -
#3831 én nem akartam kimentem wc-re jövök vissza szobába ez a hülye meg má ott szórta nekik be mint az állat:DD aszittem kaját szórja:D azt láttam tasak a kezébe azt morzsolja nekik.. mondom micsinálsz te farok erre el kezd röhögni mit az állat...megetetem őket...puff mondom hulye vagy bazze csajom halai... azt láttam hogy buknak rá a halacskák:DDDD nah mondom várájá én is:DD kb ennyi volt az ellenkezés...LoL pár óra eltel azt eszunkbe jutott hogy adunk még a halaknak is had szórakozzanak erre ott lebegett mind:/ -
#3830 :DDDDDD
szépek vtok tik is:) -
#3829 LoL én unokatesomal a csajom halait etettuk meg beszortunk egy adagot az akváriumba rá is kapott az összes halacska:DD aztán megmurdelt mind egytől eggyig:/ csajom meg hazajött aztán egyből nézte az akváriumot hogy mitörtén a halaival:DDDD mondom gözömsincs mi lelte öket... pedig kaját adtam nekik rendesen -
#3828 régen már kapott pár slukkot ,mert megkért és aki kimondta a nevét annak ráült a lábára :D:DD:d -
#3827 :D köcsög kutya mekkora arc.. vele fogok színi ezentúl -
#3826 :DDD
akkor ne tedd, hallgass zenét... -
#3825 má tök elvagyok itt lustulva a fotelba azt sem tom egyek vagy aludjak vagy...áhh nincs kedvenm innen megmoszdúlni sem -
#3824 :DDDDDDD
várható volt -
#3823 színi kellet meee má kezdett remegni a kezem eddig tartott a nagy leállás LoooL -
#3822 elvagy látom:) -
#3821 :D -
#3820 az heti hetes:D -
a hetest!!!!! a hetest!!!! -
#3818 hmm vajon melyiket halgassam?
tracklist
01 Ayahuasca 09:03
02 Hashish 07:44
03 Mescaline 06:32
04 LSD 07:55
05 Marijuana 07:47
06 Ecstasy 05:51
07 Magic Mushrooms 07:45
08 Salvia Divinorum 06:34
09 DMT 05:48 -
#3817 akkor ha csak a szivemen mulna sztem elérném a 300 éves kort is. márcsak a többi alkatrészre kell kitalálnom valamit... -
#3816 Óvja a szívet a marihuána?
(2007.02.19 17:02:03)
Egy kanadai kutatás szerint a cannabis nem csak eufóriát okozhat, de jelentős mértékben segíthet a szívnek átvészelni az infarktus okozta sokkot.
Amikor a szív véráramlás-hiánnyal küzd, a sejtek egy olyan anyagot, cannabinoidot állítanak elő, mely a cannabis-ban is jelentős mennyiségben megtalálható, és ami az ilyen típusú kábítószer fogyasztóinál a kellemes, eufórikus állapotot idézi elő.
A cannabinoidok ebben az esetben a szív védelmét szolgálják, és akár 50 százalékkal is csökkenthetik egy esetleges szívroham súlyosságát. Ezt az érdekes megfigyelést a Montreali Egyet professzora, Daniel Lamontagne tette, patkányokon végzett kísérletek során. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenkinek füvet kellene szívnia a szíve védelme érdekében. A marihuána és hasis fogyasztása során ugyanis számos más, kevésbé jótékony hatású anyag is a szervezetbe kerül, melyek kifejezetten rosszat is tehetnek a szívnek.
Bár a cannabis központi idegrendszerre gyakorolt jótékony hatásai már évek óta ismertek orvosi körökben, a gyógyító célú felhasználásáig még hosszú utat kell bejárni. -
#3815 D= -
#3814 -
#3813 a: Szia! :) Várom a kérdéseidet!
q: SZIA
a: Szia!
q: egy joint?
a: Szerintem igen.
q: velem?
a: Nem.
q: naa
a: Francokat.
q: kuss
q: akkor gyere
q: akkor b**dmeg :)
a: IGEN. -
#3812 -
Paranoia #3811 vagytok
meg énis -
Paranoia #3810 Óóóó készek vagyok ti... -
#3809 xD -
#3808 azhát:D csak az agyadat akartam húzni
dehát ha nem vitatkozol tovább akkor nincs értelme tovább erőltetnem hogy gms az eredeti szerző -
#3807 mind1 én nem vitatkozom:)
de sztem az eredeti zenét Clint Mansell szerezte, a többi csak feldolgozás mivel gecijó zene, nem véletlen h van belőle mindenféle válltozat!! de végülis lényegtelen, a filmben ez szól:) -
#3806 nekem pl ez van meg : Juice (Requiem For A Dream OST
-
#3805 never -
#3804 az teljesen mindegy, hogy a filmben egy feldolgozás szól... az alapmű a gms-ék től van és kész punktummm:DD -
#3803 írd mán be a gúgliba légyszi hogy gms-juice csodálkozni fogsz hogy mit ad ki első találatnak:)
najó beírom helyetted tesse
szerk: de ha ezt írod be mégjobb -
#3802 give me -
#3801 itt egy jószer meghajtva ,de most várjam meg a délutánt?!
[vár :| ] -
#3800 ték -.- -
#3799 csakahouse™ -
#3798 én meg erre ,mert végre megtaláltam a mappák között :| Spinor - Lifeless
-
#3797 D:\Funk D'Void - Live @ D Edge, Sao Paulo Jan 2007.mp3
erre pergek éppen széjjel -
#3796 -.-