13279
-
#3875 emlékszem régen mikó még lehetett taláni korongot minden sarkon:D kis házi buli szösszenetek videókamera beizzít velfettük mit műveltünk azt másnap meg totálra szívva visszanéztük:/ voltak érdekes dolgok:D -
#3874 alap kérdés:D mivan? főleg egy kis zöldel megspékelve azmár egy káosz elmélet mindenki tud mindent de senki nem ért semmit:S na az mellé még egy kis ilonka azt pápá:D -
#3873 az biztos, akkor másnap nem lenne agya az ipsének...jókis afterek amikor senki nem tudja h miről beszél a másik de úgyis fasság:D -
#3872 én megértem azért mégiscsak több mint 50%a koffein:) a többi mellékes de tényleg iszonyatosan fog az agy(pár éves tapasztalat:D)
szerk: spurizni tényleg úgy kell hogy utána is tolsz^^ ez is tapasztalat:D -
#3871 -.- -
#3870 régi durvulások mi?:D
bár gondolom nem úgy tolják mint mi anno egy buli előtt:D meg után-.- -
#3869 jah úgy kell h másnap is tolsz:D
(nem tapasztalat:D) -
#3868 meg amugyis anfetamin használat alatt iszonyatosan fog az agy:) bár benne van a pakliban hogy felét elfelejted másnapra amit tanúltál:D -
#3867 jah boccs:DDDDDD -
#3866 nem személyes:D egyetemig nem jutottam...lol
szerk: viszont egy ismerősöm igen:D bár nem végezte el ő sem... de voltak neki albérlő társai akik rendületlenűl készűltek a vizsgákra:) éjszakákon át:D
-
#3865 tapasztalat?:) -
#3864 Wander te minden nap vagy mi? -
#3863 inkabb speedeznek:) -
#3862 pfff hát embere válogatja de sztem nem azé színak mert félnek a vizsgáktól:D -
Bammy #3861 Az igaz, hogy egyetemisták zöme nyomatja a füvet mittomén heti 3x 4x-es rendzserességgel, merthogy ilyen adagban jó hatással van az idegrendszerre, meg könnyebb tanulni stb...ez igaz? Meghát gondolom egy húzós vizsga után ellazulni sem lehet épp kellemetlen.. -
#3860 no drog
no smoke -
#3859 joak -
#3858 szeretjük öket :)
neverwinter, esti potok mindennap bejönnek :) -
Paranoia #3857 Hmm mi a véleményetek a fixizős lányokról?Ismerek nemis 1et:S VAn amelyik talán még ki is tudna dönteni akkora cigiket csinál:o Persze aranyosak meg minden és így még komunikálni is lehet velük:D és nem kell letagadnod,h te is szoktál^^ -
Paranoia #3856 reggeli fixi rulz^^ -
#3855 mikor szívtatok utoljára? -
Csesza #3854 :DDDDDDDDD -
ecneb #3853 nekem is olyan kéne :D -
#3852 napsárga neon, kb 30cm-es cső. nagyfönök a cégnél mondta hogy szerezzek neki. kiderült hogy sehova máshova nemjo csak akváriumba és növénytermesztéshez. halai nincsenek... -
#3851 asszem -
Skyll #3850 Srácok... ért valaki a termesztéshez???
Az infra lámpa is yó neki??? -
#3849 lehuzod, alkotsz egy kissebb rakétát, összeültök a haverokkal, és nézzétek meg a filmet. garantáltan beszartok rajta :D a linket legalább olvasd el és látod mi a szitu :D -
Paranoia #3848 tyaa azt nemvágom -
#3847 nem az eminemes-d(T)rés-re gondolok hanem az eredetire. hetven akárhányas film ez itt :) na ennek a zenéje kell nekem :D -
Paranoia #3846 Dr dre meg snoopon kivül a többi nem nagyon érdekelt,eminemet meg utálom^^de nem rossz hja
-fuck you nigö
-no nigö fuck YOU báááám -
#3845 skacok valaki adjon nekem egy torrentlinket az Up in smoke cimü film OST-jéhez :) 99,4%-nál nincs seed már egy hete kb, az piratebay-es volt. ha meg még nem láttátok a filmet sürgösen nézzétek meg :DD -
#3844 lol -
#3843 gyümölcslé -
#3842 mieza Juice ?! állandoan erről megy az okosítás de én nem vágom :D
trélert mindjárt megnézem -
#3841 hívjuk csak juice-nek:D
filmre kiváncsi leszek én is -
Paranoia #3840 Clint Mansell.Jah
hmm mellesleg a film sem lesz rossz szvsz:) -
#3839 juice? na? na? nyertem?:D -
Paranoia #3838 sunshine
ööö mozielőzetes,csak hm majd észreveszitek,h mért linkeltem be:D -
#3837 i dono hu xyo are but beast superstar kajak feeling mindenfelé :) bububububulllllllbububububb :P:)P
-- :/ -- -
#3836 szmoktájm meg filmezés