13279
  • mila69en
    emlékszem régen mikó még lehetett taláni korongot minden sarkon:D kis házi buli szösszenetek videókamera beizzít velfettük mit műveltünk azt másnap meg totálra szívva visszanéztük:/ voltak érdekes dolgok:D
  • mila69en
    alap kérdés:D mivan? főleg egy kis zöldel megspékelve azmár egy káosz elmélet mindenki tud mindent de senki nem ért semmit:S na az mellé még egy kis ilonka azt pápá:D
  • kulabácsi
    az biztos, akkor másnap nem lenne agya az ipsének...jókis afterek amikor senki nem tudja h miről beszél a másik de úgyis fasság:D
  • mila69en
    én megértem azért mégiscsak több mint 50%a koffein:) a többi mellékes de tényleg iszonyatosan fog az agy(pár éves tapasztalat:D)

szerk: spurizni tényleg úgy kell hogy utána is tolsz^^ ez is tapasztalat:D
  • mila69en
    -.-
  • mila69en
    régi durvulások mi?:D

bár gondolom nem úgy tolják mint mi anno egy buli előtt:D meg után-.-
  • kulabácsi
    jah úgy kell h másnap is tolsz:D
    (nem tapasztalat:D)
  • mila69en
    meg amugyis anfetamin használat alatt iszonyatosan fog az agy:) bár benne van a pakliban hogy felét elfelejted másnapra amit tanúltál:D
  • kulabácsi
    jah boccs:DDDDDD
  • mila69en
    nem személyes:D egyetemig nem jutottam...lol

szerk: viszont egy ismerősöm igen:D bár nem végezte el ő sem... de voltak neki albérlő társai akik rendületlenűl készűltek a vizsgákra:) éjszakákon át:D
  • kulabácsi
    tapasztalat?:)
  • NeverwinterKING
    Wander te minden nap vagy mi?
  • mila69en
    inkabb speedeznek:)
  • kulabácsi
    pfff hát embere válogatja de sztem nem azé színak mert félnek a vizsgáktól:D
  • Bammy
    Az igaz, hogy egyetemisták zöme nyomatja a füvet mittomén heti 3x 4x-es rendzserességgel, merthogy ilyen adagban jó hatással van az idegrendszerre, meg könnyebb tanulni stb...ez igaz? Meghát gondolom egy húzós vizsga után ellazulni sem lehet épp kellemetlen..
  • kulabácsi
    no drog
    no smoke
  • OrioN the S
    joak
  • wander01
    szeretjük öket :)

neverwinter, esti potok mindennap bejönnek :)
  • Paranoia
    Hmm mi a véleményetek a fixizős lányokról?Ismerek nemis 1et:S VAn amelyik talán még ki is tudna dönteni akkora cigiket csinál:o Persze aranyosak meg minden és így még komunikálni is lehet velük:D és nem kell letagadnod,h te is szoktál^^
  • Paranoia
    reggeli fixi rulz^^
  • NeverwinterKING
    mikor szívtatok utoljára?
  • Csesza
    :DDDDDDDDD
  • ecneb
    nekem is olyan kéne :D
  • wander01
    napsárga neon, kb 30cm-es cső. nagyfönök a cégnél mondta hogy szerezzek neki. kiderült hogy sehova máshova nemjo csak akváriumba és növénytermesztéshez. halai nincsenek...
  • OrioN the S
    asszem
  • Skyll
    Srácok... ért valaki a termesztéshez???
    Az infra lámpa is yó neki???
  • wander01
    lehuzod, alkotsz egy kissebb rakétát, összeültök a haverokkal, és nézzétek meg a filmet. garantáltan beszartok rajta :D a linket legalább olvasd el és látod mi a szitu :D
  • Paranoia
    tyaa azt nemvágom
  • wander01
    nem az eminemes-d(T)rés-re gondolok hanem az eredetire. hetven akárhányas film ez itt :) na ennek a zenéje kell nekem :D
  • Paranoia
    Dr dre meg snoopon kivül a többi nem nagyon érdekelt,eminemet meg utálom^^de nem rossz hja
    -fuck you nigö
    -no nigö fuck YOU báááám
  • wander01
    skacok valaki adjon nekem egy torrentlinket az Up in smoke cimü film OST-jéhez :) 99,4%-nál nincs seed már egy hete kb, az piratebay-es volt. ha meg még nem láttátok a filmet sürgösen nézzétek meg :DD
  • kulabácsi
    lol
  • mila69en
    gyümölcslé
  • prezi
    mieza Juice ?! állandoan erről megy az okosítás de én nem vágom :D

trélert mindjárt megnézem
  • mila69en
    hívjuk csak juice-nek:D
    filmre kiváncsi leszek én is
  • Paranoia
    Clint Mansell.Jah
    hmm mellesleg a film sem lesz rossz szvsz:)
  • mila69en
    juice? na? na? nyertem?:D
  • Paranoia
    sunshine

ööö mozielőzetes,csak hm majd észreveszitek,h mért linkeltem be:D
  • wordsworth
    i dono hu xyo are but beast superstar kajak feeling mindenfelé :) bububububulllllllbububububb :P:)P

-- :/ --
  • mila69en
    szmoktájm meg filmezés