Fű, joint, marihuana, zöldike...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tviktor91
Madzsarul.: átmosod a földet bõõõ vízzel...aztán adsz neki vmi veg tápot.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

tviktor91

"flushold át"?
tviktor91
Hm flushold át aztán adjál neki vegre való tápot és kész😄

de már a növény közepénél is van levél ami sárgul (kb 1 méteres a növény)
igen
tviktor91
Alulról indulva?

help: növényem 3-4 levele elkezdett sárgulni a végétõl a töve felé...miért van ez? egykalap azt irja permetezés miatt de semmi vegyszert nem kapott...nem tudja vki, hogy mi lehet a probléma? elõre köszönö a segítséget
tviktor91
Nagyanyám azzal gyujtott be..mert hogy milyen jol eg. xDD

Üdv! Gratulálok a sütihez! Volt valahol egy recept, nice ice cream, az is nagyon ütõs kis recept...próbálkoztam muffinnal is, csak hát szegény az eklézsia, a levél profi ötlet. A lényeg minden esetben a margarin! Kóstolót!!!!😄 Ja és aki a szemétbe dobná a levelet, inkább az én postaládámba dobja! Minden megoldás érdekel!😊

solo
Most azonnal ide az egészet: DDD Érdekesen, de jól néz ki, és persze 3 mal kezdenék, hogy eleinte azt se tudjam, hogy ki vagyok: DDD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

tviktor91
Dehogynem szívni igen,mert az rögtön megvág...ez meg zsákba macska..lehet 24óra ko lehet nem.
50g LEVÉL van benne..nem virág..ez semmi..van aki a levelet kidobja a kukába.

Te nem is szoktál akkor szívni se?
uhh amúgy de szívesen elfogadnék én is egy tál ilyen sütit, mostanában amúgy se üt be annyira valamiért a cigi mint régen...

Amúgy tényleg 50 g-ot raktál bele? Hát az kurva sok... Egy év alatt nem szívok annyit.

tviktor91
Úgy hogy már odaadtam egy másik havernak az összeset 😊

és te hogy bírod eddig hogy nem nem próbálod ki ? 😄

Szeretem a cicákat

tviktor91
Na haverral most beszeltem es 6 orat mondott hatasnak..az nem rossz.

tviktor91
Lehet szerintem mivel abban is van thc,csak kevesebb igy több kell bele gondolom én.

@211 elsore igy sikerült..majd jövö héten lehet jobb lesz.😄

Kár hogy ilyen sütit nem lehet kapni a boltban 😞(

Bár ez a süti úgy néz ki mintha sima föld lenne, gyökerekkel. Persze ettõl független kajálnám 😊
Vajon mit kaphat aki az egészet bezabálná? 😊

ilyet lehet csinálni hím növény leveleibõl is? (virágzat szegénynek nem adatott😄)
tviktor91
En meg nem ettem belöle..haver viszont kajalas utan 1-1.5ora mulva jol volt,ugy kb 3oran keresztül..de lehet h tovabb is mert utana eljöttem😄D

RaZoK
amugy ütös lett?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

tviktor91
Nem daraltam le ,csak összemorzsoltam kézzel nagyon apróra😄D
A gaz pedig a level szára.
Egyebkent igen,vajjal egyszrübb lett volna meg szebb,csak az egy 6 oras folyamat ahogy olvastam..es ahhoz nem art egy kis zöldseg sem.
Ezert ugy csinaltam h vajat megolvasztottam beleraktam 50g-t 15percig piritottam es hozzatettem a lisztes tesztahoz.

RaZoK
egy kis erõspistával fel lehetne dobni 😄

de mi az a gaz benne? te nem mondod, hogy ledaráltad a levelet és ugy csináltad 😄

azt nem ki kell fõzni kendervajnak elõtte? 😮

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

MyNameIsTyler
Ez a szám kurva jó. Nagyon hangulatos...nem is ismertem eddig : ) Kösz a linket.

tviktor91
😄DDD Majd a következö jobb lesz...meg a heten lehet csinalok.

MyNameIsTyler
Jézusom : D Kinézetre tényleg nem valami meggyõzõ. Banano konyhája : D

tviktor91

tviktor91
DDD Egyértelmû hogy kokain.Poénból rászórtam 30rugót a sütire.

Victor1103
Amúgy az porcukor a "süti" tetején vagy kokain?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

tviktor91
oO xDD
Nem vágom h mi a jó abban h azt sem tudod h ki vagy😄 de te tudod.

SZilaJMaGGoT
óóóóh én nagyon szeretem elvetni a sulykot... Az a kedvencem amikor annyira kivagyok, hogy azt kívánom bárcsak ne lennék annyira készen, aztán ha kicsit magamhoz térek újra annyira ki akarok lenni... 😄 Én az ilyen extreme-high-okat meg astro black-eket szeretem... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

tviktor91
Na errõl van szó...csak az a gond h miután megeszed várnod kell 1-1.5órát és csak utána vág be..aztán ha sokat fogyasztottál akkor necces szituba is kerülhetsz,ezért érdemes 1 szelettel indulni aztán még enni hozzá ha kell😄

SZilaJMaGGoT
Én addig ennék belõle ameddig rosszul nem lennék... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

tviktor91
😄DD Ne azt nézd bazmeg hanem h mennyire állsz be tõle xDD ..úgyis csak 1 szeletet kell elfogyasztani,és nem olyan szar az íze mint ahogy kinéz.

Victor1103
fincsinek tûnik. mint amit a kutya szart a tálcára😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Lacee
menjünk kóstolni 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Klon
fincsinek tûnik 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

tviktor91
Készen is van gyermekek..50g levelböl !1g virag poenbol...meg nem kostoltam meg..elöször havernak viszek 😄DD nehogy veletlen 8 ora ko.

tviktor91
Csinált már valaki füves sütit?

Lacee
kérdezhetsz nyugodtan itt is, vagy akár magánban - ha tudunk, szerintem szívesen válaszolunk 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok, lehetne egy kerdesem valakihez, barkihez aki jartasabb a temaban? Privat uzenet formajaban, ha lehetseges.. Nyugi, nem arra lennek kivancsi hol tudok fuhoz jutni stb... 😊

dronkZero
Végtelenszer.

De van ott olyan is, hogy:
"is politikai bátorsággal virágának fogyasztása is legalizálható lenne, ami a turizmust is felfuttathatná."

A rostkendernek a virágát dobjuk ki, a drogkendernek meg a virágán kívül mindent. Simán összeköthetõ lenne a kellemes a hasznossal, bár az tény, hogy az iparikender ültetvényeket le kéne cserélni valami nemesített cuccra.

Meg az is lehet, hogy az eltérõ tulajdonságok és "szüret" ideje miatt egyáltalán nem használható a nemesített cucc rostnak...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

zsoltioregon
Ipari kenderbõl szerinted hányszor annyit kéne elpöfékelni?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

tviktor91

tviktor91
Legagyult ? Mért?

jooy
Breaking Bad-et, mint sorozatot ismeritek? Holnap lesz a premierje a 4. évad 2. részének, kötelezõ drogos darab. 😊

Metamfetamin készítésérõl szól, annak az értékesítésérõl és a szereplõkön keresztül bemutatja az alvilágot is. Ráadásul vicces és izgalmas. Aki a legagyult, kommersz Weeds helyett keres valami igazán jót, annak csak ajánlani tudom. Ncore-on egyben fent van mind a három évad! Még nem szinkronizálták le, de a Magyar felirat minden epizódhoz mellékelve van, sokkalta élvezhetõbb.

jooy
4 pont, ennyiért drogosítvány járhatna.

No, de nem is ezért írok. 😊)
http://www.youtube.com/watch?v=WypgnFhAHpc

RIZLA
teszt 😉

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

tviktor91
káfonya?