13279
-
ahti #12438 Sziasztok, nalunk megengedett par noveny termesztese sajat hasznalatra. Gondolkodom, hogy megprobalkoznek vele, leginkabb valamilyen indoor sativa dominansra gondoltam, pl. Super Silver Haze, de lehet akar indica is. Barmilyen tanacsot, tapasztalatot szivesen vennek kezdoknek ;) -
masoma #12437 ez az oldal szerintem egy humbuk, szívj rendeset... -
gabi8901 #12436 Erre pár napja találtam, valami gyógynövényes cucc, mit gondoltok róla?
marihuana-vasarlas.pillhost.com -
#12435 Erre pár hete találtam rá :) -
#12434 vegyél magot pár hónap és meg is vagy :D -
#12433 MInden csak kapcsolat kérdése. -
SH3 #12432 Lehet itthon White Widowt vagy hasonlóan ütős-neves zöldet szerválni valahogy? -
ahti #12431 :D :D -
#12430 Színvak vagyok, nem tudom mire gondolsz: DDDD -
masoma #12429 a legjobb ha elmész innen a jó gomoába (gomoa.net) -
masoma #12428 az mi -
#12427 -
Fidolorous #12426 I could hit it sideways -
#12425 nem dohányzunk, bocs... -
Pampalini01 #12424 jó minőségű zöldikét keresek. Ha valaki tud segíteni, írjon a [email protected] címre. -
Fidolorous #12423 na és hol ? :D -
masoma #12422 igen -
Fidolorous #12421 sràcok lètezik e olyan füstölõ, aminek a maryhez nagyon hasonlò szaga van ? -
Fidolorous #12420 :D -
SlipKnoTiaN #12419 Téli fagyi, avagy nutella helyett szarba nyaltam
sziasztok a nevem ablakzsiráf, de szólítsatok csak dörmögő dömötörnek
bejött a hideg idő, így a fagyi helyett (amiből a pinaszőr ízű a kedvencem a gátlé ízű után) más édesség után kellett néznem. lementem a törökszentmiklósi coopba, ahol a fornettis mellett új stand nyílt, jabak atkó téli fagyija néven. egy szimpatikus kopaz uriember árulta ott a téli fagyit, gondoltam kipróbálom, vágjunk bele. vettem egyet 150 forintért, de az uriember nagyon kedves volt adott ajándékba még egyet, egyet fizet kettőt kap gondoltam jól járok. hazafele elkezdtem majszolni az egyik téli fagyit. hát nem hiszitek el, nem csokit töltelék volt a tölcsérben hanem testmeleg szar. a biztonság kedvéért a másikat is megkóstoltam, az is emberi ürülékből volt. mire visszamentem reklamálni sehol nem találtam az uriember.
történt veletek már hasonló? wert345we -
#12418 Hogy ez mekkora durva videó, -
#12417 kisebb flash a '60-as évek végének nyugat-amerikájából:
Brian Wilson - Smile teljes album. Elég pszichedelikus :) -
ahti #12416 az szamomra is vilagos, hogy Magyarorszag meg nagyon messze van ettol... -
ahti #12415 A nalunk alatt Csehorszagot ertem ;) -
Anonymusx #12414 Vagy erre :)
-
Anonymusx #12413 Hol olvastad vagy hallottad hogy tervezik? Nálunk biztos hogy nem lesz ilyen.. -
ahti #12412 Magyarorszagon meg legalis, ugye? nalunk marciustol a tiltott szerek listajan szerepel a Salvinorin A :( cannabist, pedig hamarosan az orvos is felirhat holland es kaliforniai mintara, legalabbis tervezik, nagy valoszinuseggel be is fogjak vezetni :) -
Fidolorous #12411 Na erre durrantsatok, helyettem is :)
Nálam inkább anyagi probléma van, illetve legtöbbször attól tartok hogy feldúsítják jwhval..ami nem egyben van arról már nem lehet tudni. -
#12410 viszont a kérdés másik részére válaszolva, nem kell hogy kivonatos legyen, a "dúsítatlan" salvia is működik.
más: nálatok is para van az ellátással? Az elmúlt jópár héten vagy nincs, vagy csak olyan, amit megvenni sem érdemes... -
punkers #12409 akkor ez bukta, köszi :) -
ahti #12408 Szia,
tudomasom szerint pszichoaktiv hatasa csak a latnokzsalyanak(Salvia divinorum) van. Salvinorin A a hatoanyaga. -
punkers #12407 Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem a zsályával kapocslatban.Az orvosi zsálya(pár száz forint) is használható hallucinogén szerként, vagy csak a kivonatos dolog ami pár ezer forint?Találtam itthon orvosi zsályát viszont le van járva a szavatossága, ebből lehet valami probléma? -
#12406 Egyről tudni vélnek a katolikusok. -
Fbn Lx #12405 mi az, hogy CSAK a halálesetekről?
vannak feltámadások is? :O -
Novotsik #12404 Persze mindig csak a halálesetekről beszélnek. -
#12403 Vízipipát lehetséges úgy használni mint egy Bong ot?
Kösz a segítséget, cserébe itt egy szám.
-
#12402 Szóval ja, még mindig nem egészséges: D -
#12401 megint ideteszem a témából a kedvenc cikkemet, ami a JWH- kezdetű anyagok feltalálójával készült: legalize marijuana, says inventor of Spice chemicals
kis angoltudással érdemes nekifogni. ha random fórumos nickeknek, mint én, nem hisztek, akkor ő talán szavahihetőbb ember :) -
#12400 nekem tetszik a cumó,de igen,az ember rövid ideig van a "csúcson",aztán jön egy olyan fázis,amikor totál befordul,de egyébként korrekt cucc,nekem jobban esik mint a fű,könnyebb is hozzájutni,és (eddig legalábbis) az ára is barátibb,4-en haverokkal összeálltunk,tekertünk 2 cigit,2 órára offoltuk magunkat,fejenként 400 forintból... -
Novotsik #12399 Hát volt is szívrohama,jobban szeretem a herbált,de ez z új széria szar,legalábbis nem olyan erős mint amit betiltottak,de olyat is lehet szerezni :) Am ha kb olyan másfél óránként szívsz egy cigit akkor majdnem ugyan olyan a hatása mint az első ciginek ha fél óránként szívsz akkor az nem üt akkorát!