Fű, joint, marihuana, zöldike...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
50g LEVÉL van benne..nem virág..ez semmi..van aki a levelet kidobja a kukába.
uhh amúgy de szívesen elfogadnék én is egy tál ilyen sütit, mostanában amúgy se üt be annyira valamiért a cigi mint régen...
Amúgy tényleg 50 g-ot raktál bele? Hát az kurva sok... Egy év alatt nem szívok annyit.
Szeretem a cicákat
@211 elsore igy sikerült..majd jövö héten lehet jobb lesz.😄
Bár ez a süti úgy néz ki mintha sima föld lenne, gyökerekkel. Persze ettõl független kajálnám 😊
Vajon mit kaphat aki az egészet bezabálná? 😊
A gaz pedig a level szára.
Egyebkent igen,vajjal egyszrübb lett volna meg szebb,csak az egy 6 oras folyamat ahogy olvastam..es ahhoz nem art egy kis zöldseg sem.
Ezert ugy csinaltam h vajat megolvasztottam beleraktam 50g-t 15percig piritottam es hozzatettem a lisztes tesztahoz.
de mi az a gaz benne? te nem mondod, hogy ledaráltad a levelet és ugy csináltad 😄
azt nem ki kell fõzni kendervajnak elõtte? 😮
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nem vágom h mi a jó abban h azt sem tudod h ki vagy😄 de te tudod.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
De van ott olyan is, hogy:
"is politikai bátorsággal virágának fogyasztása is legalizálható lenne, ami a turizmust is felfuttathatná."
A rostkendernek a virágát dobjuk ki, a drogkendernek meg a virágán kívül mindent. Simán összeköthetõ lenne a kellemes a hasznossal, bár az tény, hogy az iparikender ültetvényeket le kéne cserélni valami nemesített cuccra.
Meg az is lehet, hogy az eltérõ tulajdonságok és "szüret" ideje miatt egyáltalán nem használható a nemesített cucc rostnak...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Metamfetamin készítésérõl szól, annak az értékesítésérõl és a szereplõkön keresztül bemutatja az alvilágot is. Ráadásul vicces és izgalmas. Aki a legagyult, kommersz Weeds helyett keres valami igazán jót, annak csak ajánlani tudom. Ncore-on egyben fent van mind a három évad! Még nem szinkronizálták le, de a Magyar felirat minden epizódhoz mellékelve van, sokkalta élvezhetõbb.
No, de nem is ezért írok. 😊)
http://www.youtube.com/watch?v=WypgnFhAHpc
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...